Mens en Dier

Alweer een complottheorie uitgekomen, Baudet krijgt weer gelijk

Help door deze info met kennissen op je social media te delen!

De Rabobank blijft achter econoom Barbara Baarsma staan, die de afgelopen dagen zwaar onder vuur kwam te liggen na uitspraken over een persoonlijk CO2-budget. “Als gedachte-experiment staan wij hier achter. Het is geen werkelijkheid,” aldus een woordvoerster van de Rabobank.

De altijd goed ingevoerde vastgoedondernemer Erik de Vlieger stelt dat de bank deze wallet ‘gewoon aan het bouwen is’. “Dit is handel. Het gevaarlijke is echter dat we het Chinese social [credit] system voor onze kiezen krijgen. Levensgevaarlijke ontwikkeling. Echt angstaanjagend,” aldus De Vlieger.

In het programma Op1 herhaalde Baarsma haar ideeën over hoe CO2-uitstootrechten volgens haar verdeeld zouden moeten worden over de samenleving.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Meeste partijen stemden tegen

FVD-kopman Thierry Baudet waarschuwde hier vorig jaar al voor in de Tweede Kamer. “Elke Nederlander, zo berichtte het nieuws, krijgt straks een CO2-budget. Voor reizen, vlees eten en energie geldt een maximum aan CO2-uitstoot. Wie eroverheen gaat, moet bijbetalen. Wie niet vliegt, zo wordt gemeld, kan vlees eten. Wie elektrisch rijdt, en dus afziet van het rijden in benzine- of dieselauto’s, zou weer wat langer mogen douchen,” sprak Baudet.

Toen hij op 23 september vorig jaar een motie indiende om het gebruik van QR-codes in het kader van bijvoorbeeld een persoonlijk CO2-budget voor eens en altijd uit te sluiten, stemden de meeste partijen tegen.

‘Onzin-motie’

GroenLinks-Kamerlid Lisa Westerveld sprak van een ‘onzin-motie’. Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) vraagt haar: “Geloof je nu, een jaar later, nog steeds dat dit ‘onzin-moties’ van ons waren omdat niemand een persoonlijk CO2-budget ziet zitten?”

Baudet merkt op: “Het probleem met de meeste Kamerleden is dat ze niet vooruit kunnen denken. Onze echte vijanden, achter de schermen, kunnen dat uiteraard wél. FVD kan het ook.”

De hashtag #baudetheeftgelijk is vandaag trending op Twitter.


4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Massaal geld afhalen bij Rabo, verraders van het volk verdienen geen vertrouwen en al zeker niet met geld!

Piet
Piet
3 maanden geleden

Een grote corrupte WEF bende volksverraders !

OGV
OGV
3 maanden geleden

Als we dit willen winnen moeten we toch iets gaan doen anders leggen we het lootje.

Hallo
Hallo
3 maanden geleden

Over voorruit kijken gesproken.
Net een video van sepentza bekeken over de situatie in China.
Daar zijn ze al een stapje op ons voorruit.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

121
0
We lezen graag je reactie!x