CoronaBuitenland

Deze film vertelt het hartverscheurende verhaal van kinderen die zijn gestorven na coronavaccinatie

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Eerder deze maand is een film uitgekomen die het hartverscheurende verhaal vertelt van kinderen die zijn gestorven nadat ze de experimentele coronaprik hadden gekregen. De film kwam uit op de sterfdag van de 18-jarige Trista, die in de film is te zien.

Ze overleed op 9 november vorig jaar, enkele maanden nadat ze de prik had genomen om zich te ‘beschermen’ tegen corona.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Onbeschrijflijk veel leed

Dit is de film waarvan we hoopten dat we hem nooit zouden hoeven maken, valt te lezen op de officiële website van de film. “Maar dit is een film die iedereen moet zien. Hoor voor het eerst de verhalen van ouders die hun kind zijn verloren door het covidvaccin, dat door de overheid werd aangeprezen als ‘veilig en effectief’.”

Door zich uit te spreken hopen de ouders te voorkomen dat er nog meer kinderen sterven door de vaccins. Dit is de eerste film die laat zien hoe onbeschrijflijk veel leed ze hebben veroorzaakt.

Pasgeboren baby

In de film zie je de ouders van de 18-jarige Trista, de vader van de 17-jarige Ernesto en familieleden van de pasgeboren baby Naomi, die 11 uur na de geboorte overleed aan de gevolgen van de coronaprik die haar moeder tijdens het eerste trimester had gehaald.

Daarnaast leggen diverse medische professionals in de film uit waarom kinderen plotseling overlijden na de prikken: verpleegkundige Michelle Gershman, cardioloog Peter McCullough en gynaecoloog James Thorp.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 140 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jesiah
Jesiah
2 maanden geleden

Door een bevolking die lijdt aan massapsychose, en die dus geestelijk ziek gemaakt is, wordt dit alles helaas weggezet als nepnieuws over de ‘heilige’ spuiten die hun artsen goedkeuren ter ‘bescherming’.

Alleen parallelle sanenlevingingen zijn een safe-haven uit deze dystopische totalitaire technocratische wef-pathocratie.

fransje2
fransje2
2 maanden geleden

Zelfs Wilders ging mee in het corona sprookje.

aar om
aar om
2 maanden geleden

De vccins zijn toch duizendprocent veilig he hugo en koopmans en al die andere zakkenvullers die dit verklaarden . Waar blijven jullie reacsies nu ,blijven jullie bij je eerste verklaringen of geef je toe dat jullie leugenaars zijn en de bevolking hebben voorgelogen en gemanupuleerd om toch maar te vaccineren .Jullie zijn denkelijk in opdracht van zowelde fabricanten als de regeringen ht W H O en UTERAARD HET W E F VAN DIE WAUS SCHWAB NATUURLIJK . Het is eens of eens te hopen dat jullie hier voor rekenschap moeten afleggen ,en niet kunnen genieten van de steekpenningen verkregen door leugens .

Annette
Annette
2 maanden geleden

INDERDAAD. Ik kan mij goed voorstellen wat de filmmakers hier zeggen: Dit is de film, waarvan wij hoopten, dat deze NOOIT gemaakt zou hoeven worden.

Maar…. helaas is DIT de werkelijkheid, waarin wij aan het eind van 2023 leven.

In de voorbeelden lezen wij over de 18-jarige Trista en de 17-jarige Ernesto.

Dus kun je je goed voorstellen, dat het mogelijk is, dat de ouders van deze tieners niet eens inspraak hebben gehad. Voor hetzelfde geld zijn en waren zij hier absoluut op tegen.

Wij hebben uiteindelijk toch ook de beelden gezien (ik dacht dat dat in Canada was) waarin zelfs jongeren van 13 jaar werden gelokt met een IJSJE om de prik toch vooral te halen. Daar werden de ouders simpelweg gewoon genegeerd.

Weten jullie, dat ik zielsmedelijden heb met ALLE ouders met jonge kinderen, maar ook natuurlijk met tieners.

Wij hebben altijd gedacht, dat de ouders het alleenrecht hadden om hun kinderen zo goed mogelijk te beschermen en natuurlijk goed op te voeden.

Dat WAS misschien ook zo, maar dat IS niet meer zo.

Toevallig las ik gisteren op Telegram (weet even niet meer welk kanaal), waarin zo’n WEF-figuur claimt, dat ouders het moeten “verdienen” om hun eigen kroost te mogen opvoeden.

Dat houdt uiteraard in, dat zij volgzaam moeten zijn wat betreft de richtlijnen van een, nog altijd, ONGEKOZEN organisatie als het WEF. Pure horror!

En dan in dit verhaal die pasgeboren baby, die nauwelijks het daglicht heeft mogen aanschouwen en dan al komt te overlijden.

In mijn beleving is dit méér dan verschrikkelijk.

Zelf ben ik drie keer zwanger geweest, maar één ding kan ik mij nog herinneren als de dag van gisteren:

Als zwangere werd je door artsen en verpleegkundigen op het hart gedrukt absoluut niet te drinken, niet meer dan een paar sigaretten per dag te roken EN onder geen beding pijnstillers of wat dan ook te gebruiken.

En wat gebeurt er NU: Juist. Zwangere vrouwen worden door de nieuwe generatie artsen en verpleegkundigen juist gestimuleerd om rotzooi in hun lijf te laten spuiten.

Weten jullie? Ik snap niets meer van deze krankzinnige wereld.

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x