BuitenlandCorona

Vrouwen bezorgd over vruchtbaarheid: zware bloedingen na coronavaccinatie

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds meer vrouwen klagen over hevige bloedingen na de coronavaccinatie. Een Amerikaanse professor stelde hier een vraag over op Twitter en kreeg een stortvloed aan reacties binnen. Talloze vrouwen meldden zich met verhalen over ongewoon hevige bloedingen en zelfs miskramen. Zorgwekkend: zelfs ongevaccineerde mensen kregen klachten nadat ze in contact waren geweest met gevaccineerden. Steeds meer vrouwen zijn bezorgd over hun vruchtbaarheid.

Antropologe Kate Clancy van de Universiteit van Illinois kreeg na haar eerste dosis van het Moderna-vaccin hevige bloedingen. Ze vroeg vervolgens of er meer vrouwen zijn die soortgelijke ervaringen hebben gehad na de coronavaccinatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Niemand kan mij wijsmaken dat dit toeval is

Dr. Clancy kreeg zoveel verontrustende reacties dat ze inmiddels een online enquête heeft opgesteld. De hoogleraar wil de resultaten gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek.

Sondra T schreef in een reactie dat ze het vaccin van Johnson & Johnson heeft gehad en last kreeg van vaginale bloedingen, bekkenpijn en kramp. “Niemand kan mij wijsmaken dat dit toeval is en niet het gevolg van het vaccin. Ik ben 52 jaar oud en al sinds 2017 niet meer ongesteld geweest.”

Studente Hannah zei dat ze al negen dagen overtijd was en zelf niet gevaccineerd is, maar iedereen om haar heen wel. Ze voegde toe dat ze vrijwel nooit overtijd is.

Massagetherapeut Paige is ook niet gevaccineerd, maar werd toch voor het eerst in twee jaar tijd weer ongesteld. “Ik ben 51 jaar oud en het grootste deel van mijn cliënten is gevaccineerd.” Ze zei dat ze haar cliënten een uur of langer masseert.

Nessy schreef dat ze al 14 dagen ongesteld was en hevig bloedde. “Ik had vanochtend bijna een paniekaanval.”

Rose zei dat ze na haar eerste Pfizer-dosis 1,5 week te vroeg ongesteld werd en na negen dagen nog steeds ongesteld was. Normaal gesproken heeft ze een regelmatige menstruatiecyclus en is ze nooit langer dan zes dagen ongesteld.

‘Spike-eiwit van het virus is de boosdoener’

Volgens arts Larry Palevsky is het spike-eiwit van het virus dat het lichaam aanmaakt na inenting de boosdoener. Hij zegt dat het vaccin kan leiden tot bloedstollingsproblemen, sterfgevallen, miskramen, onvruchtbaarheid, beroertes, hartaanvallen en auto-immuunziekten.

Steeds meer ongevaccineerde mensen krijgen klachten nadat ze in contact zijn geweest met gevaccineerden. Dr. Palevsky stelt dat gevaccineerde mensen hun spike-eiwitten kunnen overdragen op ongevaccineerde mensen en ook bij hen fatale bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Hij adviseert mensen met klem om uit de buurt te blijven van de ‘gevaccineerde schapen’. En wat zegt het RIVM? Zwangere vrouwen vaccineren met Moderna en Pfizer.

[Wochenblick]

4.4 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

118 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
3 jaren geleden

Het vaccin doet dus prima zijn werk !

Anne
Anne
3 jaren geleden

Stop met die gifspuiten. Er zijn al zoveel bijwerkingen gemeld.

Cristina
Cristina
3 jaren geleden

Heftig

Annette
Annette
3 jaren geleden

Er lijkt iets duivels aan de hand. Het begint er op te lijken, dat mensen die zich bewust niet laten inenten, nu meer problemen gaan krijgen dan de schapen die het wel doen.
Waar ben je dan nog veilig, vraag ik mij af? In mijn omgeving is nu zo ongeveer iedereen ingeënt en wordt er hetzij verbaasd of agressief gereageerd, als ik zeg dat ik uit de buurt blijf. Iedere keer het standaard verhaaltje: er is helemaal niets aan de hand hoor. Jij bent gek! En dan hoor ik: een kennis was niet gevaccineerd, kwam in het ziekenhuis met “corona” en ging dood. Er werd door de artsen gezegd dat dat kwam omdat hij niet ingeënt was. De duivels zijn onder ons!

Back to top button
118
0
We lezen graag je reactie!x