Homepagina » Buitenland » Vrouwen bezorgd over vruchtbaarheid: zware bloedingen na coronavaccinatie
vrouwen
Foto: Pixabay

Vrouwen bezorgd over vruchtbaarheid: zware bloedingen na coronavaccinatie

Steeds meer vrouwen klagen over hevige bloedingen na de coronavaccinatie. Een Amerikaanse professor stelde hier een vraag over op Twitter en kreeg een stortvloed aan reacties binnen. Talloze vrouwen meldden zich met verhalen over ongewoon hevige bloedingen en zelfs miskramen. Zorgwekkend: zelfs ongevaccineerde mensen kregen klachten nadat ze in contact waren geweest met gevaccineerden. Steeds meer vrouwen zijn bezorgd over hun vruchtbaarheid.

Antropologe Kate Clancy van de Universiteit van Illinois kreeg na haar eerste dosis van het Moderna-vaccin hevige bloedingen. Ze vroeg vervolgens of er meer vrouwen zijn die soortgelijke ervaringen hebben gehad na de coronavaccinatie.

Niemand kan mij wijsmaken dat dit toeval is

Dr. Clancy kreeg zoveel verontrustende reacties dat ze inmiddels een online enquête heeft opgesteld. De hoogleraar wil de resultaten gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek.

Sondra T schreef in een reactie dat ze het vaccin van Johnson & Johnson heeft gehad en last kreeg van vaginale bloedingen, bekkenpijn en kramp. “Niemand kan mij wijsmaken dat dit toeval is en niet het gevolg van het vaccin. Ik ben 52 jaar oud en al sinds 2017 niet meer ongesteld geweest.”

Studente Hannah zei dat ze al negen dagen overtijd was en zelf niet gevaccineerd is, maar iedereen om haar heen wel. Ze voegde toe dat ze vrijwel nooit overtijd is.

Massagetherapeut Paige is ook niet gevaccineerd, maar werd toch voor het eerst in twee jaar tijd weer ongesteld. “Ik ben 51 jaar oud en het grootste deel van mijn cliënten is gevaccineerd.” Ze zei dat ze haar cliënten een uur of langer masseert.

Nessy schreef dat ze al 14 dagen ongesteld was en hevig bloedde. “Ik had vanochtend bijna een paniekaanval.”

Rose zei dat ze na haar eerste Pfizer-dosis 1,5 week te vroeg ongesteld werd en na negen dagen nog steeds ongesteld was. Normaal gesproken heeft ze een regelmatige menstruatiecyclus en is ze nooit langer dan zes dagen ongesteld.

‘Spike-eiwit van het virus is de boosdoener’

Volgens arts Larry Palevsky is het spike-eiwit van het virus dat het lichaam aanmaakt na inenting de boosdoener. Hij zegt dat het vaccin kan leiden tot bloedstollingsproblemen, sterfgevallen, miskramen, onvruchtbaarheid, beroertes, hartaanvallen en auto-immuunziekten.

Steeds meer ongevaccineerde mensen krijgen klachten nadat ze in contact zijn geweest met gevaccineerden. Dr. Palevsky stelt dat gevaccineerde mensen hun spike-eiwitten kunnen overdragen op ongevaccineerde mensen en ook bij hen fatale bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Hij adviseert mensen met klem om uit de buurt te blijven van de ‘gevaccineerde schapen’. En wat zegt het RIVM? Zwangere vrouwen vaccineren met Moderna en Pfizer.

[Wochenblick]
4.4 47 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
12 dagen geleden

Het vaccin doet dus prima zijn werk !

Vrijheid
Vrijheid
Reactie op  Geen schaap
12 dagen geleden

Inderdaad, de ontvolking waar ze al jaren op aansturen. Lukt prima zo.

Tungsten
Tungsten
Reactie op  Geen schaap
11 dagen geleden

Dat is dus met een omweggetje het idee wat ik had, dat de ongevaccineerden juist dood gaan en ziek worden dan wel niet door een nog later los te laten killervirus maar danwel van gevaccineerde schapen. de gevaccineerde schapen zijn op deze manier dan het echte killervirus geworden.

Want denk eens na… wat moeten ze met al die mondige (lastige) ongevaccineerde dwarsliggers? ze gaan veel liever door met de bange gevaccineerde naar de overheid luisterende schapen.

Taliban
Taliban
Reactie op  Tungsten
11 dagen geleden

Nee want meerderheid vaccineerd zich juist

Edward
Edward
Reactie op  Geen schaap
11 dagen geleden

Corona-uitbraak onder ingeënte bewoners verpleeghuis Gelderland. In een verpleeghuis in Wehl in Gelderland zijn twaalf van de 29 bewoners positief getest, terwijl het merendeel van de dementerende bewoners al was ingeënt tegen het virus. Een woordvoerder zegt dat het overgrote deel van hen zowel een eerste als een tweede vaccinatie heeft gehad.

mikkie
mikkie
Reactie op  Geen schaap
11 dagen geleden

Onderaan heb ik deze reaktie ook al neergezet maar voor de zekerheid ook nog maar even hier:
Ik heb bij Life Max kleding gekocht welke tegen straling is. Ik ben stralinggevoelig.
Misschien helpt het ook tegen de straling van de geprikte mensen??
Het is maar een gedachte.
De tijd zal het leren…

Anne
Anne
12 dagen geleden

Stop met die gifspuiten. Er zijn al zoveel bijwerkingen gemeld.

jolien
jolien
Reactie op  Anne
12 dagen geleden

ik weet maar ja ze gaan helaas niet stoppen omdat ze blijven door tot geen enkle mens is meer over .

Solo
Solo
Reactie op  jolien
12 dagen geleden

En de meeste mensen doen eraan mee. Gehoorzaam op de ( vaccinatie)trein naar hun vernietiging!

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  Solo
12 dagen geleden

Prima toch ! Des te meer ruimte is er straks voor mij.

ster
ster
Reactie op  Geen schaap
12 dagen geleden

En ook voor mij. De overheid spuit nu de brave af en de mensen die nog zelfstandig kunnen nadenken blijven leven. Ik denk dat ze de wappies willen overhouden. Ik zie het zo, de overheid houd van ons.

Nika
Nika
Reactie op  Geen schaap
11 dagen geleden

Wishfull thinking.
De ruimte is voor Afrikanen schoon gemaakt. Ik heb liever mijn eigen stommelingen naast mij dan die barbaren.

Nika
Nika
Reactie op  Anne
11 dagen geleden

Je zal echt nadenken waarom hebben ze Ivermectin en HQC als een alternatieve optie hebben begraven. Beide, bijzonder Ivermectin, werken prima tegen het griepje…

Remco
Remco
Reactie op  Nika
11 dagen geleden

Als er namelijk geneesmiddelen op de markt voorhanden zijn mag er volgens de regeltjes geen vaccin over de bevolking worden uitgerold dat zich nog in de testfase bevindt. Daarom verbiedt de criminele bende Rutte, De Jonge, Grapperhaus, Ollengren, Kuipers geneesmiddelen. Overigens gaan deze geneesmiddelen de kwalijke gevolgen van de griep tegen, niet covid19, de hoax.

Nika
Nika
Reactie op  Anne
11 dagen geleden

Er is nagenoeg efficiënt oplossingen:
https://c19ivermectin.com/

Cristina
Cristina
12 dagen geleden

Heftig

Annette
Annette
12 dagen geleden

Er lijkt iets duivels aan de hand. Het begint er op te lijken, dat mensen die zich bewust niet laten inenten, nu meer problemen gaan krijgen dan de schapen die het wel doen.
Waar ben je dan nog veilig, vraag ik mij af? In mijn omgeving is nu zo ongeveer iedereen ingeënt en wordt er hetzij verbaasd of agressief gereageerd, als ik zeg dat ik uit de buurt blijf. Iedere keer het standaard verhaaltje: er is helemaal niets aan de hand hoor. Jij bent gek! En dan hoor ik: een kennis was niet gevaccineerd, kwam in het ziekenhuis met “corona” en ging dood. Er werd door de artsen gezegd dat dat kwam omdat hij niet ingeënt was. De duivels zijn onder ons!

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
Reactie op  Annette
12 dagen geleden

Nee, juist covid-gevaccineerden zijn oneindig veel slechter af.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
12 dagen geleden

Precies. De ongevaccineerde dragen niet bij aan de genocide. Natuurlijk kan je wel slachtoffer worden van onbedoelde infecties. Maar je wordt nual gediscrimineerd en wellicht proberen ze straks je ook in een kamp op te sluiten. Punt is, jij hebt nu nog wel je eigen identiteit en eigen verstand. Maak daar gebruik van, mijd gevaccineerden letterlijk als de plaag en bereid je voor op een verdere toename in het apocalyptische gebeuren. Geldontwaarding, onteigening en voedseltekorten (toegang supermarkten???) staaan op het programma voor 2021-2023.

Remco
Remco
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
11 dagen geleden

Inderdaad! Met de injecties wordt gerommeld met je DNA en je immuunsysteem. Met alle kennis die we nu hebben over die horrorinjecties kunnen we gerust stellen dat het immuunsysteem hetzij ontregeld, hetzij verzwakt of juist te krachtig (overreacties) wordt. Mocht het zo zijn dat de geïnjecteerden ziektes gaan overdragen dan kiest de ziekte diegenen waarvan het immuunsysteem verstoord is en zijn de niet geïnjecteerden met hun gezonde door God/de natuur geschonken immuunsysteem een minder voor de hand liggende keuze want op de niet geïnjecteerden zal de ziekte dus minder vat hebben. Dat vrouwen hevig gaan menstruren na injectie komt simpelweg omdat het lichaam van die troep af wil. Het mannenlichaam heeft die mogelijkheid niet dus vrouwen zijn wellicht beter bestand tegen de injecties. Je vraagt je af: is een injectie per definitie onomkeerbaar? Of is er pas na twee of drie injecties geen weg terug meer? Hoe dan ook, de schaapjes gaan eraan en de wakkeren blijven over. We geraken vanzelf in de meerderheid!

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
Reactie op  Remco
11 dagen geleden

Ik denk dat het na 1 injectie al onomkeerbaar is. Covid-vaccins zijn zo extreem schadelijk voor de gezondheid dat kindervaccinaties er nog niks bij zijn.

Niemand.
Niemand.
Reactie op  Annette
12 dagen geleden

Kwaadaardig op zijn minst en dan zet ik even mijn duistere pet op en speculeer wat.

Zo slaan ze wel meteen twee vliegen in een klap. Opgeruimd staat netjes?

Sterre
Sterre
Reactie op  Annette
12 dagen geleden

En hoe herkennen wij de gevaccineerde en hoe kunnen wij het contact met gevaccineerde ontwijken? Hoe moet het als je naar de tandarts of huisarts moet? En je kunt ook niet meer met je huisdier naar een dierenarts want ik las dat als een dier alleen maar word aangeraakt door een gevaccineerde het dier kan sterven! Ik voel alsof er een net om mij heen komt en steeds strakker word aangetrokken… er is haast geen ontkomen aan! Hoe moet dat verder?

jolien
jolien
Reactie op  Sterre
12 dagen geleden

well je kan eraan erkennen mensen met pfizer moderna de huid dat afgaat en als ze erg gaan hoesten.

Remco
Remco
Reactie op  jolien
11 dagen geleden

Ja Jolien, je ziet ze straks allemaal over straat lopen zonder huid of je ziet de huid er van af vallen her en der. Tja, ik maak nou een geintje maar je kan het niet uitsluiten dat dit de toekomst is. Had deze versie van de zomie apocalyps nog niet gezien. Zou een gave thriller kunnen worden. Een sausje van wereldwijd corrupte overheden die de mensheid veranderen in zombies. Aan de slag moviemakers!

AvaP
AvaP
Reactie op  Sterre
12 dagen geleden

Nou laat je je weer bang maken door verdeeldheid in de maatschappij.
Het belangrijkste voor mij is om die mRNA spuit nooit te willen .
Genetische manipulatie is niet iets wat we willen. En ben geen antivaccer.

Bas
Bas
Reactie op  AvaP
12 dagen geleden

Beter ook maar niet laten testen. Toont niets aan en zit rotzooi in.

salvar
salvar
Reactie op  Sterre
12 dagen geleden

al in het begin gezegd de ongevaccineerden moeten bij elkaar komen de tweespalt is allang begonnen.
vaccineren is een gevaar voor jezelf en voor een ander.

Bas
Bas
Reactie op  salvar
12 dagen geleden

Uhh, we hadden bij het niet “vaccineren” toch afgesproken dat die ander er niet toe deed?…

Tom
Tom
Reactie op  Sterre
12 dagen geleden

Ik zou niet te snel in paniek raken. Vind het nogal ver gezocht allemaal. Hou het gewoon in de gaten. B.v. mijn vrouw doet mantelzorg voor haar gevaccineerde moeder. Ik zeg tegen haar: let op aparte dingen, huiduitslag etc. vanaf nu. Komen die nu plots op dan zou er een verband kunnen zijn, maar ik heb zoiets van eerst zien dan geloven. Men is bezig een grote tweedeling te maken en daarbij spelen ook belangen dus wie weet worden de verhalen bewust opgeklopt in de wereld geholpen. Vertrouw vooral je eigen ervaring.

salvar
salvar
Reactie op  Tom
12 dagen geleden

vaccineren wordt je besmet en je weet niet wat dus……

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Tom
11 dagen geleden

Klopt maar mijn eigen gutfeeling zegt dat er iets niet pluis is.

salvar
salvar
Reactie op  Sterre
12 dagen geleden

hoe erken je de ongevaccineerden?
doe iets op je jas/mouw zodat je herkenbaar ben als ongevaccineerd.

AvaP
AvaP
Reactie op  salvar
12 dagen geleden

Stop idd.Gele ster??

ster
ster
Reactie op  Sterre
12 dagen geleden

De wappies kunne het beste een gele ster gaan dragen zodat we elkaar herkennen.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Sterre
11 dagen geleden

Niet meer naar wat voor arts dan ook. Zorg dat je gezond bent en blijft. Voorzichtig dat je geen ongelukjes krijgt en verder zo ver mogelijk wegblijven van anderen dir geprikt zijn. Een zo goed als onmogelijke opgave dus.

Remco
Remco
Reactie op  Sterre
11 dagen geleden

Je gaat geinjecteerden (hou aub op het woord gevaccineerd te gebruiken) herkennen aan hun zielloze blik in hun ogen!!!!

Ilja
Ilja
Reactie op  Annette
12 dagen geleden

Ik begrijp jou helemaal en jij bent duidelijk een “wakker” persoon, die moet leven onder de gevaccineerden.
Echter jij bent “zeker weten beter af” dan al die blinde schapen die gevaccineerd zijn!
Het wordt er inderdaad alleen niet makkelijker op, om je als ongevaccineerde “te beschermen tegen de gevaccineerden😥

Annette
Annette
Reactie op  Ilja
12 dagen geleden

Dank je wel, Ilja, voor je bemoedigende woorden. Dat zijn de lichtpuntjes in een, op dit moment, donker bestaan.

mikkie
mikkie
Reactie op  Ilja
11 dagen geleden

Ik heb bij Life Max kleding besteld die tegen straling bestand is. Ik ben stralingsgevoelig.
Misschien helpt dat ook tegen wat de geprikte mensen uitstralen??
Het is maar een gedachte…

Ilja
Ilja
Reactie op  mikkie
10 dagen geleden

Het schijnt dat een gevaccineerde persoon niet alleen door aanraking gevaarlijk voor je is maar dat OOK: “de uitgeademde lucht van deze gevaccineerde “gevaarlijk is”!!!
Aangezien je toch moet zien te overleven tussen de besmettelijke schaapjes, kan je denk ik op zijn minst proberen: DE 1.5 meter afstand proberen te houden bij “alle mensen”!!!!

Bas
Bas
Reactie op  Annette
12 dagen geleden

Allang bekend, Annette. Bericht van Clancy ruim 2 mnd oud, filmpje Palevski eveneens al vaker langsgekomen.
Maakt het niet minder afschuwelijk, hou me ten goede. Je zou die schapen moeten kunnen herkennen. En blauwe verfstreep op hun kop?…

Skywalker
Skywalker
12 dagen geleden

“En wat zegt het RIVM? Zwangere vrouwen vaccineren met Moderna en Pfizer.”
Gek is dat he? In de bijsluiters staat namelijk dat het niet bekend is of dat wel verstandig is en dat de arts moet bepalen wat zwaarder weegt, vaccin of de ziekte.
Het vaccin wat in India gebruikt wordt daar staat in de bijsluiter dat het niet gebruikt mag worden bij zwanger vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
En nu gaat het rivm dat maar even bepalen.
Stel gekken.

Charles
Charles
Reactie op  Skywalker
12 dagen geleden

RIVM = Rijks Instituut Voor Moord.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Skywalker
11 dagen geleden

Compleet misdadig. En zo openlijk ook. Dat maakt dat ik geen compassie kan voelen met die idioten die er nu nog intrappen.

Erique
Erique
Reactie op  Skywalker
11 dagen geleden

Nav een onderzoekje in de VS, waar zwangere vrouwen zijn gevaccineerd & gekeken hebben naar de korte termijn effecten bij zwangeren, daar baseert het RIVM zich op.Wat op langer termijn gebeurt tot heden niet bekend.

Edo Timmermans
Edo Timmermans
12 dagen geleden

Kort door de bocht samengevat wordt het steeds duidelijker dat de vaccins bedoeld zijn om de mensheid grotendeels uit te roeien door o.a. vrouwen massaal onvruchtbaar te maken. Wel handig om zo de Agenda 2030 doelen te bereiken, lekker slim die miljardairs!

Disgusting Dystopia
Disgusting Dystopia
Reactie op  Edo Timmermans
12 dagen geleden

Het lijkt verdomme wel The Handmaid’s tale, die nare serie op netflix over distopisch Gilead. Ook over onvruchtbare vrouwen en een soortgelijke maatschappij als waar wij al deels in zitten. Mondmaskers, beperkingen, controle. Sick. Ik weet zeker dat al dat soort series en films wordt gemaakt om
ons voor te bereiden.

salvar
salvar
Reactie op  Disgusting Dystopia
12 dagen geleden

yep

Linda
Linda
Reactie op  Disgusting Dystopia
12 dagen geleden

Het griezelige is, is dat Gilead de naam is van een farmaceutisch bedrijf 😓

Edo Timmermans
Edo Timmermans
Reactie op  Disgusting Dystopia
12 dagen geleden

Inderdaad, the Matrix: blauwe of rode pil, wakker of slapen; Hungergames: lockdown; the Maze Runner: op hol geslagen totalitaire overheid door virus en ga maar door. Bij James Bond en the Simpsons kom je ook heel veel tegen van wat er nu speelt.
Los daarvan de spirituele voorspellingen, bijvoorbeeld de voorspellingen van Benjamin Creme zijn erg interessant.

Jolan
Jolan
Reactie op  Disgusting Dystopia
12 dagen geleden

Ja

Charles
Charles
Reactie op  Edo Timmermans
12 dagen geleden

U heeft het ook door! Nu de rest nog…

Cas
Cas
Reactie op  Charles
12 dagen geleden

mooi geluid hè?
die ‘kleng’ van dat kwartje…

AvaP
AvaP
Reactie op  Edo Timmermans
12 dagen geleden

TV uit het raam gooien! (wel ff opruimen natuurlijk) Het is 1 grote fakenews show.

Jolan
Jolan
Reactie op  AvaP
12 dagen geleden

I no

Johnny
Johnny
12 dagen geleden

Tja, dat krijg je als je je laat inspuiten met het duivelse gif. Dan begin je spontaan uit je kut te bloedden. Maar serieus: hoe dom zijn deze vrouwen/mensen? Eerst in de duivelse maar o zo doorzichtige propaganda stinken en dan achteraf klagen dat het mis is gegaan. Ja, ja. Dat krijg je als je Hugo de Clown en zijn criminele clubje van politieke handlangers van het kabinet, WEF, VN, club van Rome, Illuminati en de Bilderberg conferentie gelooft.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
Reactie op  Johnny
12 dagen geleden

Vrouwen hebben een volginstinct, daar maken satanisten van de illuminati maar al te graag gebruik van.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
11 dagen geleden

Leg eens uit?

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
Reactie op  Totalottie
11 dagen geleden

Als er grote veranderingen in de maatschappij plaatsvinden omdat de grote macht (de staat) dat zo bepaald heeft, zijn vrouwen en vrouwelijke betamannen vaak als eerste die zich daar willen aanpassen. Die dragen ook vandaag de dag nog altijd mondkapjes, zelfs in de buitenlucht. En vaak zullen ze ook maar al te graag laten vaccineren omdat de grote macht had gezegd dat dat goed voor hen zouden zijn, volgzame schapen dat ze zijn.
Leiderschap is een mannelijke kwaliteit, en het moet vaak van sterke mannen (die EIGEN leiders zijn) komen die tegen de schadelijke maatschappelijke stromingen in durven te gaan.

Nika
Nika
Reactie op  Gezondheid (MGTOW)
11 dagen geleden

Precies. Een volginstinct + naïviteit = een droom van satanist/illuminati.

Jopie
Jopie
Reactie op  Johnny
12 dagen geleden

Het ging in de reportertage over vrouwen die NIET gevaccineerd zijn !!

Johnny
Johnny
Reactie op  Jopie
12 dagen geleden

In het artikel zijn er slechts 2 voorbeelden van dames die niet gevaccineerd zijn, de rest dus WEL. Dus net als Henkie kan je i.p.v. te snel reageren het best iets beter het artikel lezen. Zeker als je het zo stellig brengt want je zit er dus flink naast.
Verder zal blijken of dit verhaal nepnieuws is of niet. Ik vermoed van wel.. omdat de macht graag de mensen verdeeld. In dit geval dus gevacineerden en ongevacineerden.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  Johnny
11 dagen geleden

Laten we het hopen Johnny dat dat nepnieuws is want het wordt nu wel heel erg eng en onontkoombaar.

Jopie
Jopie
Reactie op  Johnny
12 dagen geleden

Sorry 😯ik bedoel reportage…

W boos
W boos
Reactie op  Johnny
12 dagen geleden

Ja je hebt helemaal gelijk we moeten uitgeroeid worden door de bloedhonden maar in mijn lijf GEEN spuit ik geloof er niet in

Henkie
Henkie
Reactie op  Johnny
12 dagen geleden

Het gaat hier om vrouwen die NIET gevaccineerd zijn !!!!

Disgusting Dystopia
Disgusting Dystopia
Reactie op  Johnny
12 dagen geleden

Ja echt medelijden heb ik niet met die vrouwen die als een kip zonder kop maar die spuit halen. Ze roepen het over zichzelf af.

Charles
Charles
Reactie op  Johnny
12 dagen geleden

Het doel van dit alles wordt steeds duidelijker….!! Wanneer worden de mensen wakker?

jolien
jolien
Reactie op  Charles
12 dagen geleden

ik ben bang dat ze niet wakker worden deze strijd het baart me meer zorgen.

Hen
Hen
12 dagen geleden

Je kunt aan de buitenkant niet zien welke mensen wel of niet gevaccineerd zijn dus onmiddellijk stoppen met vaccineren levensgevaarlijk dit!

Bas
Bas
Reactie op  Hen
12 dagen geleden

Ze zullen evengoed hun kapje wel blijven dragen. Toch? Nou dan.

Ilja
Ilja
Reactie op  Hen
11 dagen geleden

Helemaal mee eens, dit is echt levensgevaarlijk, wat ook natuurlijk “de bedoeling is van “de elite” (B.Gates en de rest)!
Daarom hebben zij waarschijnlijk ook zo’n “haast om zoveel mogelijk mensen in zo’n kort mogelijke tijd, aan de “gifspuit” te krijgen!
Ironisch misschien, naar dan komt de “zogenaamde 1,5 meter afstand- maatregel uiteindelijk toch nog “van pas” om “afstand te houden” van gevaccineerde mensen, ter zelfbescherming voor jezelf, omdat je inderdaad niet aan iedereen kan zien of die persoon wel/niet gevaccineerd is!

willem 1963
willem 1963
12 dagen geleden

Ik kan u zeggen uit eigen ervaring dat mijn vrouw ook bijna 3 weken lang heftige bloedingen heeft gehad, 52 jaar en het was zeer serieus en nog nooit eerder in deze mate gehad. Wij zijn geen lid van de corona sekte en weten heel goed wat er gaande is. Ik kan u verzekeren wat er nu gaan de is, is echt heel erg eng en ik kan u verzekeren dat de mensen op het binnenhof en het huidige kabinet zeer goed op de hoogte is. De media is zeer goed op de hoogte wat er werkelijk gebeurd nu. Alles en iedereen heeft heel veel bloed aan zijn handen en zijn koude kille moordenaars er is geen enkel ander excuus meer dan dat u elke dag weer de moordenaars op tv en media zit verschijnen. Het gehele omt team en alles en iedereen die daarbij hoort en ondersteunt zijn koude kille moordenaars.

Tot nu toe zorgen wij dat we zeer goed geinfomeerd zijn en gebruiken ons verstand en kijken met verbijstering wat er aan het gebeuren is, maar het komt nu in een fase dat het echt heel eng en gevaarlijk aan het worden is.

Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen wanneer gaan we net zoals in frankrijk en duitsland ons echt organiseren, met de hulp van echte trouwe veteranen, de nationale reserve en het wordt tijd dat we de moordenaars gaan oppakken,

Darnaast wil ik groot respect uitspreken voor willem van hanegem met wat hij geschreven heeft over de huidige situatie en de krankzinnigheid van het vieren van een koningsdag.

We moeten ons gaan organiseren en de moordenaars van de volkeren moord op gaan pakken, het is genoeg en de grens wordt totaal overschreden, desnoods met hooivorken, met pek veren, maar zoals laatst iemand tegen mij zei, en hij is een reservist, aan onze thuisbasis komt niemand, en het wordt tijd en het gaat gebeuren we gaan ze oppakken die moordenaars

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  willem 1963
12 dagen geleden

Ik denk dat het nog veel erger is, namelijk zowel vrouwen als mannen onvruchtbaar maken. De illuminatie kennende wordt niet alleen iedereen voor de gek gehouden, maar wordt er ook altijd op meerdere paarden gewed.

Wees op je hoede en blijf uit de buurt van zowel gevaccineerde mensen als geteste mensen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  serieuze aangelegenheid
12 dagen geleden

Zojuist gevonden op internet. Artikel van Before it’s news en heet: Stay Away From The Vaxxed, It Is Official, From Pfizer’s Own Documents. Artikel van 28 april.

Kort samengevat; zowel door inhaleren als huidcontact zal hetgeen, wat het ook is, in de vaccinatie worden overgedragen van de gevaccineerde naar de ongevaccineerde.

Ongevaccineerde mannen kunnen door contact (ook via lucht) met gevaccineerde vrouwelijke collega’s via sex met hun eigen vrouw (die ook ongevaccineerd is) een averechtse reactie teweegbrengen en het wordt aangeraden dat deze vrouwen niet zwanger worden.

Wanneer een ongevaccineerde vrouw contact heeft met een gevaccineerde vrouw, is er kans op het volgende:
1 – miskraam
2 – spontane abortus
3 – vergiftiging van baby via moedermelk
4 – krijgen van baby’s met problemen.

In feite betekent dit dat alle mensen superspreiders kunnen worden.

Als dit geen plan van de duivel is weet ik het niet meer en dat plaatst alle regeringsmensen, mensen van het RIVM en OMT in een kwaad daglicht. Klaus Schwab, Bill Gates en de hele farmaceutische industrie weten dit, want dat is onderdeel van hun plan. Er is dus niet alleen sprake van genocide bij inentingen, maar ik denk dat dit ook geldt voor de testen.

Wie nu nog vertrouwen heeft in vaccinaties en PCR-testen is een volkomen idioot. Dit zou meteen morgen bekend gemaakt moeten worden. De gehele mensheid staat op het spel. Het is nog erger dan ik dacht.

De enige conclusie is dan ook dat alle verantwoordelijke politici die voor inentingen stemden schuldig zijn aan volkerenmoord. Dat geldt met name voor van Dissel en zijn team, Hugo de Jonge en Mark Rutte.

Waarschuw andere mensen en wees vanaf nu heel voorzichtig. Good luck!

Totalottie
Totalottie
Reactie op  serieuze aangelegenheid
11 dagen geleden

Oké, eng verhaal en ik geloof dat zeker maar waarom hebben ze dan zo’n haast met prikken en willen ze zoveel mogelijk prikken? Als het gif toch ovrrhaat op niet geprikten zou dat toch niet nodig zijn? Dan wordt toch iedereen in no time besmet met die zooi?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Totalottie
11 dagen geleden

De bedoeling is om in een zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk mensen in te enten. Ik denk dat wanneer 35% van de wereldbevolking is ingeënt, de rest vanzelf gaat. De mensen dragen dan zelf het effect van de vaccinatie over aan andere mensen. Het idee is dat je niet iedereen hoeft in te enten, om het doel te bereiken, daar schuilt het gevaar.

Vergeet niet dat het plan van de NWO is om 90% van de wereldbevolking te verwijderen. Dit is dus 1 van die manieren om dit bereiken. Bill Gates zei in München dat het nodig was om 10 a 15 % van de wereldbevolking te elimineren. Dat is volgens mij op dit moment het aantal mensen in de wereld dat is ingeënt.

Zie het als een onderdeel van zijn plannen. Die andere plannen zijn verduistering van de aarde, zuurstofgehalte verminderen, gemanipuleerde muggen. Het is dus een optelsom om uiteindelijk zijn doel (en het doel van de NWO) te bereiken.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  serieuze aangelegenheid
11 dagen geleden

Helaas, ik schrijf hier ook al maanden over! Het is nog erger dan je je voor kunt stellen! Ze willen alles van ons afnemen van je bezit tot de zeggenschap over je eigen lichaam!
Het uiteindelijke doel is dat wij apparaten worden gekoppeld aan het internet!
Dan hebben we zelfs niets meer over ons eigen lichaam te zeggen! We worden dan op afstand in de gaten gehouden en bestuurd!
Helaas deinzen ze nergens voor terug, ze willen letterlijk alles vernietigen om de totale macht te krijgen.
Onze cultuur moet stuk, door massa immigratie!
Mannen mogen geen mannen meer zijn en vrouwen geen vrouwen! Alles moet kunnen sex met alles en iedereen!
Al onze normen en waarden moeten ook stuk!
In Amerika wil Joe Biden de politie afschaffen en de orde laten handhaven door de huidige bendes die het daar onveilig maken!
Ze willen blanken al hun rechten ontnemen.
Kortom je kan zien ALLES moet stuk!
Ze willen de oogsten laten mislukken om hongersnood te creëren, zodat mensen ten einde raad alles in willen leveren om in leven te blijven!
De plannen van deze satanisten gaan ieder voorstellingsvermogen te boven!
Als we niet in opstand komen is het afgelopen met de mensheid!
Je kan denken dat is wel erg pessimistisch maar als je goed kijkt wat er speelt is dat puur realisme!
Ik was nooit een doemdenker maar als je goed om je heen kijkt kun je zien dat niets nog klopt en alles boze opzet is!
Het enige wat ik niet begrijp is dat de artsen hier aan mee werken!
Zijn ze omgekocht of onder druk gezet? Hoe dan ook ze zijn hun eed dat ze niemand zullen schaden vergeten!
Hoe kunnen mensen zoals de Koning , de Koningin, Mark Rutte, Sigrid Kaag, Wopke Hoekstra, Liliane Ploumen, en vele anderen die lid zijn van het WEF zo laag zinken dat ze dit hun medeburgers aan kunnen doen?
Ik vrees dat als wij niet in opstand komen alles verloren is, helaas voor onze kinderen en kleinkinderen.

Bas
Bas
Reactie op  serieuze aangelegenheid
12 dagen geleden

Nogmaals: makkelijk zat. Ze dragen kapjes.

Totalottie
Totalottie
Reactie op  serieuze aangelegenheid
11 dagen geleden

Ja leuk en aardig advies hoor, maar HOE in vredesnaam doe je dat als je eigen partner met wie je in een huis woont, is gevaccineerd?! Hij moet nog zijn prik krijgen maar dat duurt niet lang meer. En wat te denken van mebsen in het ov en supernatkt? Het is toch overal?

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Totalottie
11 dagen geleden

Nou blijf maar uit z’n buurt want ik heb al twee keer gezien dat huisgenoten erg ziek werden nadat de ander zich had laten vaccineren.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Totalottie
11 dagen geleden

Niemand kan verplicht worden om gevaccineerd te worden. De CDC in de USA heeft dat namens zijn 17.000 man sterk orgaan meegedeeld. Er gaat een tweedeling plaatsvinden en mensen moeten zelf hun gedachten op maken, in welke situatie wil je verder leven? Totale ontwrichting van de maatschappij, zowel op menselijk niveau als op economisch niveau, is de bedoeling. Alle middelen worden aangewend om de mensheid onder controle te krijgen.

Ik weet het niet precies, maar misschien mogen de supermarkten om de reden van verspreiding wel openblijven. Niemand kan zonder voedsel. Het is in elk geval wel iets om over na te denken.

ster
ster
Reactie op  serieuze aangelegenheid
11 dagen geleden

Als men dan een gevaccineerde en een ongevaccineerde die dan wel toeval een kind kunnen krijgen bij toeval, dan krijg je ene soort van muilezels, die zich niet voor kunnen planten. Ook zo kan men het volk verminderen.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  ster
11 dagen geleden

Ik verwacht niet dat vrouwen nog kinderen kunnen krijgen!
Mannen en vrouwen zullen onvruchtbaar worden!

Nika
Nika
Reactie op  willem 1963
11 dagen geleden

Dank je wel voor je moedig toespraak. Ik kan better niet formulieren.

Marc
Marc
12 dagen geleden

Is het hele coronacircus vantevoren uitgedacht? Wie weet…..
Domeinnaam coronavaccinatie.nl: aangemaakt op 10 maart 2020, dus toen wist de overheid al wat de plannen zouden gaan worden.
————————————
whois coronavaccinatie.nl
Domain name: coronavaccinatie.nl
Status:     active

Registrar:
  Rijksoverheid
  Buitenhof 34
  2513AH Den Haag
  Netherlands

Abuse Contact:

Creation Date: 2020-03-10

Updated Date: 2020-10-06

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Marc
12 dagen geleden

Dit is moord met voorbedachte rade door de overheid tijdens het bewind van Rutte. Kunnen de dames en heren politici mooi aan het dossier van vandaag toevoegen. Als er toch koppen moeten rollen, dan maar voor de volle 100%.

Nika
Nika
Reactie op  Marc
11 dagen geleden

PCR tests waren al in 2018 door overheid gekocht. Wat in gods nam in de rare tests zit???

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

117
0
We lezen graag je reactie!x