Great ResetMens en Dier

Catherine Austin Fitts: ‘We zijn in oorlog met globalisten van de Deep State’

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Catherine Austin Fitts, voormalig onderminister van Huisvesting onder Bush, zegt dat we in oorlog zijn met de globalisten van de Deep State die de totale controle over de mensheid willen krijgen.

Centrale banken willen een financieel systeem dat een wetteloos misdaadsyndicaat is waarbij ze kunnen doen wat ze maar willen. Het is een keuze tussen tirannie en soevereiniteit, vrijheid of slavernij.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Bankiers willen een digitale munt, de zogeheten Central Bank Digital Currency (CBDC). “Het is geen munt,” waarschuwt Austin Fitts in gesprek met USAWatchdog.com. “We hebben het hier over een controlesysteem dat zal worden geïmplementeerd tijdens een mondiale staatsgreep.” Volgens haar is die staatsgreep op dit moment aan de gang. “Dat is wat er gebeurt.”

Terugvechten

Ze wijst erop dat de centrale bank, de BIB (Bank voor Internationale Betalingen) en alle centrale bankiers proberen om een systeem te creëren waarin ze niets meer te maken hebben met wetten en overheden. Dat zou betekenen dat ze kunnen doen wat ze maar willen, bijvoorbeeld genocide plegen, aldus Austin Fitts.

Volgens haar kunnen we terugvechten door contant te betalen.

Ze verwijst ook naar econoom Richard Werner, die onthulde dat een topbankier tegen hem heeft gezegd dat ze van plan zijn om iedereen te chippen.

Het ‘Groot Verzet’

Austin Fitts stelt dat centrale bankiers de Grondwet zullen negeren en al onze bezittingen zoals contant geld, goud en vooral grond zullen afpakken. “We zijn in oorlog en we hebben een oorlogsstrategie nodig. De ‘Grote Reset’ wordt het ‘Groot Verzet’.”

Het goede nieuws is dat mensen wakker worden en dat dit kwaadaardige, criminele systeem kan worden tegengehouden, zegt ze.

4.8 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Een leger van 40.000 boeren met aanhang van alle weldenkende burgers is niet te verslaan als alle neuzen in dezelfde richting wijzen!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Die genocide is al in gang gezet.

Frans Peeters
Frans Peeters
1 jaar geleden

Catherine vergeet er wel bij te vertellen de macht van MSM, hopelijk vernietigen die hun eigen bestaan door de steeds grovere leugens

Willy wonka
Willy wonka
1 jaar geleden

Die ellendig teringlijers! Daar moet je toch niks mee willen doen? Nooit maar dan ook echt nooit zal ik op de knieen gaan!

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x