Buitenland

Ambulancechauffeur (23) krijgt hartaanval, crasht ambulance en sterft

Help door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

Een 23-jarige ambulancechauffeur uit de Amerikaanse stad Pittsburgh heeft zondag een hartaanval gekregen. Hij botste vervolgens met zijn ambulance bovenop een andere auto, waarbij twee gewonden vielen.

Pittsburgh Public Safety heeft laten weten dat de ambulancechauffeur, Nicholas A. Theofolis, is overleden als gevolg van de crash.


Hij werd in een levensbedreigende toestand overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later werd doodverklaard.

Een ambulancebroeder raakte gewond aan zijn hoofd en liep mogelijk een hersenschudding op. De bestuurder van de auto die geraakt werd door de ambulance klaagde over buikpijn en werd ook opgenomen in het ziekenhuis.

Op het moment van de crash lag er geen patiënt in de ambulance.

“Dit tragische incident onderstreept de gevaren waar eerste hulpverleners elke dag mee te maken krijgen,” zei de directeur van Pittsburgh Public Safety.

[Infowars]

4.8 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 maanden geleden

DIT is dus de nieuwe realiteit anno 2022. Wat een horror!

Een jonge man, 23 jaar, sterft aan een hartaanval. Drie keer raden WAAROM je op zo’n jonge leeftijd zomaar een hartaanval krijgt.

Ik denk dat de meesten van jullie dit wel weten. Het zal natuurlijk NOOIT gezegd worden, maar IK ben er absoluut 100% van overtuigd, dat hij, om zijn werk nog te kunnen doen, onder het abominabele Biden-regime, gedwongen was om mee te doen aan dit medische experiment, dat zo ongelooflijk veel mensen, jong en oud, het leven heeft gekost.

Alweer iemand, die nota bene in de bloei van zijn leven, het tijdelijke voor het eeuwige heeft moeten verlaten.

Uiteraard is iedereen in zijn omgeving compleet in shock. En dat is natuurlijk ook volkomen terecht.

De neven schade, de één een hersenschudding en de ander pijn in zijn buik, is gelukkig niet al te ernstig, maar het had natuurlijk nog veel beroerder kunnen aflopen.

Ik heb zelf sinds 1978 mijn rijbewijs en ik heb altijd met ongelooflijk veel plezier auto gereden, maar dat is sinds een paar jaar niet meer het geval. Het is zelfs zó, dat ik iedere keer, als (meestal met mijn echtgenoot) wij weer veilig thuis komen, ik bijzonder dankbaar ben. Ik heb dat nog nooit zo gevoeld.

Het gaat er namelijk helemaal niet meer om, hoe JIJ rijdt, maar veel meer hoe je mede weggebruikers zich gedragen op het wegdek.

Even off topic, maar ik wil dit graag met jullie delen:
(overgenomen van Telegram – De Bataafse Leeuw:

I THINK
ANYBODY KNOWS
THE FIRST PARENTS WERE
ADAM AND EVE.

NOT

ADAM AND STEVE.

Yelena
Yelena
2 maanden geleden

Dit zijn de gevaren waar de samenleving elke dag mee te maken krijgt. Gevaccineerde mensen, die plotseling onwel worden of rare dingen gaan doen.

Rudi
Rudi
2 maanden geleden

Oh dat is normaal, dat is een vaccident..

Fr4nk
Fr4nk
2 maanden geleden

Zal zijn prikkie wel gehad hebben.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x