Homepagina » Buitenland » Steeds meer landen bouwen ‘quarantainekampen’ en mensen beginnen zich zorgen te maken
quarantaine
Foto: Unsplash

Steeds meer landen bouwen ‘quarantainekampen’ en mensen beginnen zich zorgen te maken

Het ministerie van Volksgezondheid in de Amerikaanse staat Washington zoekt medewerkers voor ‘quarantainefaciliteiten’ die zullen worden gebruikt voor Amerikanen die niet in staat zijn om thuis in quarantaine te gaan. Sommigen vrezen dat dergelijke quarantainekampen uiteindelijk gebruikt gaan worden om mensen in op te sluiten.

De quarantainefaciliteiten zijn bedoeld voor individuen die naar Washington reizen en daar positief testen op corona of die zijn blootgesteld aan iemand die positief is getest.

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, publiceerde eerder dit jaar een document over het herplaatsen van ‘hoogrisicopersonen’ in ‘groene zones’ of ‘kampen’ om ze bij de rest van de bevolking uit de buurt te houden.

Schrijfster en politiek commentator Candace Owens trok een parallel met Duitsland in de jaren dertig:


Een filmpje op Twitter laat zien dat zo’n quarantainefaciliteit, een ‘COVID Quarantine Site’, gebouwd wordt in Eatonville in Washington:


Vorig jaar kondigden de autoriteiten in Quebec in Canada aan dat ze mensen die niet meewerken in een coronafaciliteit stoppen. De locatie van deze faciliteit is geheim.

Nieuw-Zeeland kondigde ook plannen aan om mensen die besmet zijn in ‘quarantainefaciliteiten’ te plaatsen. En in januari maakten de Duitse autoriteiten bekend dat ze mensen die de coronaregels herhaaldelijk overtreden in een ‘detentiekamp’ in Dresden opsluiten.

[Summit News, Wochenblick]
4.5 44 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peace
Peace
1 maand geleden

Arbeit macht frei, wordt nu alleen anders genoemd…

Huib
Huib
1 maand geleden

Volgens mij had hier moeten staan steeds meer landen gaan concentratie kampen bouwen.

Annette
Annette
1 maand geleden

Drie keer raden hoe ze ONS, verstandige, gezonde ongevaccineerde mensen, straks gaan beoordelen: hoog risicovol! Let op mijn woorden.
En ja…. wat zullen ze dan vervolgens uit hun hoge hoed toveren? Juist, opsluiten en dat natuurlijk voor HUN eigen veiligheid.
Het enige wat ons straks nog overblijft is ervoor zorgen, dat ze je NOOIT, maar dan ook nooit uit je huis halen.
Het is toch ook bijna niet meer te bevatten, dat zonder ook maar ooit een misdaad begaan te hebben, ze je af zouden kunnen voeren als een eersteklas crimineel.
Ondertussen heb ik daarstraks een artikel gelezen over een paar wetenschappers, die er serieus over spraken, dat de komende winter ALLE gevaccineerde mensen in quarantaine zouden moeten. Dit om te voorkomen dat ze ernstig ziek worden plus ervoor te zorgen dat ze anderen niet kunnen besmetten.
O.k. Dus straks worden de ongevaccineerde mensen opgesloten en daarnaast ook nog eens de gevaccineerde mensen.
Zien jullie met mij in wat voor een dystopische, krankzinnige wereld wij leven?

Max_Q
Max_Q
1 maand geleden

Google maar eens op “fema camp” Krijg je resultaten van vele jaren oud……. Zelfs Walmart is er bij betrokken. Ook zie je b.v. treinstellen bedoeld om bepaalde groepen mensen te vervoeren. Zie je terreinen met 10 duizenden kunststof overmaatse doodskisten. Zie je bij die fema kampen grote crematoria. Zie je dat ook binnen Europa al lang va deze kampen zijn. Er is niets nieuws onder de zon. Alleen werd er geen ruchtbaarheid aan gegeven en degenen die dat probeerden als complotters weg gezet. (Hmm, komt me bekend voor) Net als in the matrix krijg je blauwe en rode groepen…………..

x

Check Also

verpleegkundige

Wijkverpleegkundige Elke trekt aan de bel: fors meer valincidenten en toename in hartklachten sinds de prikken

Wijkverpleegkundige Elke ziet sinds de prikken fors ...

duitsland

Inentingsplicht Duitsland wekt zorgen: ‘We moeten het tij nú keren’

De Duitse regering wil per 1 februari ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

99
0
We lezen graag je reactie!x