CoronaBuitenland

Labanalyse: in de coronavaccins zitten allerlei dingen die niet thuishoren in een menselijk lichaam

Help door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Uit een labanalyse is gebleken dat de coronavaccins onder meer metaalscherven bevatten. Dergelijke stukken metaal zouden helemaal niet in de vaccins mogen zitten, zei de Canadese arts Mark Trozzi in een interview met The New American.

“Je wilt absoluut niet dat stukken metaal ronddrijven in je bloed,” benadrukte Trozzi.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

In de prikken bleken ook allerlei dingen te zitten die niet op de ingrediëntenlijst vermeld staan. De vaccins van AstraZeneca, BioNTech, Pfizer en Moderna bevatten alkalimetalen, waaronder cesium en kalium.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet opgegeven

“Ik ben niet zo bang voor kalium, maar ik wil geen cesium in mijn bloed,” zei de arts. Ook werden aardalkalimetalen in de vaccins gevonden. Denk aan calcium en barium. “Ik ben een beetje huiverig voor barium,” zei hij sarcastisch.

Daarnaast bevatten ze kobalt – een overgangsmetaal – ijzer, chroom, titanium, cerium, gadolinium, aluminium, silicium en zwavel. Deze ingrediënten zijn niet opgegeven door de vaccinmakers, ze staan niet op de ingrediëntenlijst, benadrukte Trozzi.

Oproep

Onlangs deed de arts een oproep om de levens van kinderen te redden. “We moeten voorkomen dat ze vergiftigd, beschadigd of gedood worden door gevaarlijke genetische injecties,” zei hij.

Hij riep het leger, de politie, rechtbanken, milities, leraren, politici, artsen, verpleegkundigen en ouders op om hun plicht te doen: “We moeten de kinderen en elkaar redden.”

4.9 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Kuhles
John Kuhles
1 jaar geleden

Het is niet alleen een grote zwendel het is ook nog (met opzet?) giftig gevaarlijk

Rob
Rob
1 jaar geleden

De krankzinnige kokervisie op wat ‘vaccineren’ wordt genoemd moet snel ten einde komen! En de leipe schoolmeester die €5.000.000.000 over de balk gooide moet verantwoording afleggen, in plaats van de prikgrage refo-deugkneus te spelen.

Pippilongcows
Pippilongcows
1 jaar geleden

Een andere arts is aan het uitzoeken of die metalen afkomstig kunnen zijn van slechte kwaliteit naalden, zag ik laatst in een interview. Hij wil het iig kunnen uitsluiten. Ben heel benieuwd naar zijn bevindingen.

Stop
Stop
1 jaar geleden

Dit is verschrikkelijk !!

Dit mag toch niet verzwegen worden !!

Er komen steeds meer verschrikkelijke verhalen met gezondheidsproblemen voor de dag, die nu de gevacccineerden “pas” wakker schudden.

Velen gaan onder geen enkele voorwaarde nog een prik halen !!

Zo jammer dat ze niet eerder op de rem hebben getrapt !

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x