CoronaBuitenland

Labanalyse: in de coronavaccins zitten allerlei dingen die niet thuishoren in een menselijk lichaam

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Uit een labanalyse is gebleken dat de coronavaccins onder meer metaalscherven bevatten. Dergelijke stukken metaal zouden helemaal niet in de vaccins mogen zitten, zei de Canadese arts Mark Trozzi in een interview met The New American.

“Je wilt absoluut niet dat stukken metaal ronddrijven in je bloed,” benadrukte Trozzi.

In de prikken bleken ook allerlei dingen te zitten die niet op de ingrediëntenlijst vermeld staan. De vaccins van AstraZeneca, BioNTech, Pfizer en Moderna bevatten alkalimetalen, waaronder cesium en kalium.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet opgegeven

“Ik ben niet zo bang voor kalium, maar ik wil geen cesium in mijn bloed,” zei de arts. Ook werden aardalkalimetalen in de vaccins gevonden. Denk aan calcium en barium. “Ik ben een beetje huiverig voor barium,” zei hij sarcastisch.

Daarnaast bevatten ze kobalt – een overgangsmetaal – ijzer, chroom, titanium, cerium, gadolinium, aluminium, silicium en zwavel. Deze ingrediënten zijn niet opgegeven door de vaccinmakers, ze staan niet op de ingrediëntenlijst, benadrukte Trozzi.

Oproep

Onlangs deed de arts een oproep om de levens van kinderen te redden. “We moeten voorkomen dat ze vergiftigd, beschadigd of gedood worden door gevaarlijke genetische injecties,” zei hij.

Hij riep het leger, de politie, rechtbanken, milities, leraren, politici, artsen, verpleegkundigen en ouders op om hun plicht te doen: “We moeten de kinderen en elkaar redden.”

4.9 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John Kuhles
John Kuhles
2 maanden geleden

Het is niet alleen een grote zwendel het is ook nog (met opzet?) giftig gevaarlijk

Rob
Rob
2 maanden geleden

De krankzinnige kokervisie op wat ‘vaccineren’ wordt genoemd moet snel ten einde komen! En de leipe schoolmeester die €5.000.000.000 over de balk gooide moet verantwoording afleggen, in plaats van de prikgrage refo-deugkneus te spelen.

Pippilongcows
Pippilongcows
2 maanden geleden

Een andere arts is aan het uitzoeken of die metalen afkomstig kunnen zijn van slechte kwaliteit naalden, zag ik laatst in een interview. Hij wil het iig kunnen uitsluiten. Ben heel benieuwd naar zijn bevindingen.

Stop
Stop
2 maanden geleden

Dit is verschrikkelijk !!

Dit mag toch niet verzwegen worden !!

Er komen steeds meer verschrikkelijke verhalen met gezondheidsproblemen voor de dag, die nu de gevacccineerden “pas” wakker schudden.

Velen gaan onder geen enkele voorwaarde nog een prik halen !!

Zo jammer dat ze niet eerder op de rem hebben getrapt !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

80
0
We lezen graag je reactie!x