BinnenlandCorona

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb bevat 286 meldingen van overlijden na coronavaccinatie. Zorgmedewerkers zien in de praktijk wat de vaccins met mensen doen, maar de meesten durven zich niet uit te spreken. De enkeling die zich wel uitspreekt, wordt onherroepelijk gecensureerd.

Anesthesietechnicus Lynn Casotti, die het coronavaccin niet wil, doet haar beklag op LinkedIn: “Niemand was gevaccineerd toen we de frontlinie in werden gestuurd. We kregen applaus en werden ‘helden’ genoemd door Rutte en consorten terwijl zij, volledig begrijpelijk, opgelucht waren ver van het vuur vandaan te zijn. Nu ben ik volgens Rutte en consorten een wappie omdat ik als ‘vaccinweigeraar’ opeens gevaarlijk ben. Een wappie omdat ik het niet eens ben met de schadelijke, ineffectieve maatregelen. Een wappie omdat ik als empaat opkom voor iedereen die hulp nodig heeft.”

Acuut in nood

Ze richt zich tot alle mensen die voorstander zijn van testen en verplicht vaccineren: “Vorig jaar stond u nog voor me te klappen. Nu noemt u mij een wappie, een aso, een potentiële moordenaar. Waar is het misgegaan?”

Casotti krijgt bijval van ambulancechauffeur Raymond Zuidwijk. “Zoals jij mensen ziet die het slachtoffer worden van Covid en van het vaccin, zo maken wij dagelijks mensen mee die daags na hun vaccin, eerste of tweede prik, de schadelijke bijwerkingen ondervinden en acuut in nood komen,” schrijft hij in een reactie op haar bericht.

Demissionaire regering is gevaar voor volksgezondheid

“Alleen wordt dit niet in de media weergegeven. Het is een gevaarlijke situatie die in Nederland is ontstaan en het land wordt geleid door een demissionaire regering die zelf een gevaar is voor de volksgezondheid.”

De uitspraken van Zuidwijk worden bevestigd door collega’s. Zo schrijft ambulancebroeder Milo: “Kan het beamen.” Bert zegt: “Werk ook in de zorg! Ambulance. Heb mij vorig jaar uitgesproken en ik ben ‘gecanceld’. Maar respect voor iedereen die zich uitspreekt!” Afgelopen weekend liepen er ook ambulancebroeders mee in de vrijheidsmars van Police for Freedom in Barneveld.

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doornbos
doornbos
1 jaar geleden

Tja, corona is een geloof. De gelovigen en ‘beleidsmakers’ hebben 1 ding gemeen: hersenletsel. Dodelijk.

Exegese
Exegese
1 jaar geleden

Het vaccin is een biologisch wapen tegen de mensheid ! De criminele overheden wereldwijd dienen gestopt te worden, onmiddellijk !

Elise
Elise
1 jaar geleden

In en in triest dit gegeven.
Ik werk zelf niet in de zorg, maar als je zelf nadenkt en je komt veel mensen tegen en je hoort verhalen waarvan je denkt, dit kan echt niet. Dan zit er gewoon iets niet goed. Daar kun je geen enkel excuus voor geven.
Het is sowieso niet normaal om alles om 1 ziekte te laten draaien, want al het andere wordt dan verwaarloosd en daar word je ook ziek van of je kunt doodgaan. Een visuele cirkel krijg je dan. En als je dit niet begrijpt, dan is er gewoon iets mis in je bovenkamer.

Celia
Celia
1 jaar geleden

Deze kant van de zaak blijft volledig onderbelicht in de msm terwijl de media de taak en de verplichting heeft om dit nieuws te brengen. In plaats daarvan heeft de media zich tegen de mensen gekeerd. Alles wat ze doen is angst zaaien en “andersdenkenden” weg zetten als “wappies”. Zo las ik in de Telegraaf enige tijd geleden een artikel over een crematorium in Duitsland dat op volle toeren draaide vanwege Corona (ook behandeld door Jensen). Er werd echter niet bij vermeld of de crematoria in de buurt het dan ook zo druk hadden en ook werd niet vermeld hoeveel crematies er normaal gesproken per dag dan waren in dat bewuste crematorium. Dan kun je immers een goede vergelijking maken. Ook werd niet vermeld dat dit bewuste crematorium het goedkoopste was in de hele omgeving en dat mensen van heinde en ver hier naar toe kwamen voor hun uitvaart. Dat was dus de werkelijke reden voor de drukte. Ik heb gereageerd op dit artikel en vragen gesteld maar nooit een antwoord gekregen. Zo laf! Dapper zijn de mensen die zich wel openlijk uitspreken hierover.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

107
0
We lezen graag je reactie!x