Mens en DierCorona

Zelfs Fauci is er ‘niet van overtuigd’ dat het coronavirus uit de natuur komt

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse immunoloog en corona-adviseur Anthony Fauci is er ‘niet van overtuigd’ dat het nieuwe coronavirus in de natuur is ontstaan. Tijdens een interview met Politifact afgelopen vrijdag vroeg Katie Sanders hem: “Ben je er nog steeds zeker van dat corona in de natuur is ontstaan?”

“Nee, eigenlijk niet,” antwoordde Fauci. “Nee. Ik ben daar niet van overtuigd. Ik vind dat we onderzoek moeten blijven doen naar wat er precies in China is gebeurd.”

“De mensen die er onderzoek naar hebben gedaan, zeiden dat het waarschijnlijk afkomstig is van dieren die vervolgens mensen hebben besmet, maar het kan ook ergens anders vandaan zijn gekomen en we moeten dat uitzoeken. Dat is de reden waarom ik heb gezegd dat ik voorstander ben van welk onderzoek dan ook naar de oorsprong van het virus.”

Fauci draait 180 graden

In 2020 zei Fauci nog dat hij er vrij zeker van was dat het virus niet door mensen is gemaakt. “Alles […] wijst erop dat dit virus in de natuur is ontstaan en is overgesprongen op andere soorten,” zei hij.

Afgelopen week gaf Rochelle Walensky, directeur van het Amerikaanse RIVM, tijdens een congressionele hoorzitting toe dat het ‘mogelijk’ is dat corona uit een laboratorium in Wuhan komt.

In maart zei Robert Redfield, een voormalig directeur van het Amerikaanse RIVM, tegen CNN dat het virus ‘hoogstwaarschijnlijk’ uit een lab afkomstig is.

Gain of function-onderzoek

Het Amerikaanse nationale gezondheidsinstituut (NIH) en het Nationaal Instituut voor Allergie en Infectieziekten (NIAID) financierden zogeheten gain of function-onderzoek van het Wuhan Instituut voor Virologie in 2014. Dergelijk onderzoek is erop gericht om virussen makkelijker overdraagbaar of meer ziekmakend te maken dan ze in de natuur zijn.

Fauci, directeur van het NIAID, loog tegen het Congres toen hij zei dat de Amerikaanse overheid nooit gain of function-onderzoek heeft gefinancierd in Wuhan. Sommigen pleiten dan ook voor een onderzoek naar de rol van Fauci bij de ontwikkeling van het coronavirus.

“Hoelang blijven de mainstream media in Nederland nog zwijgen?” vraagt huisarts Els van Veen. “Het coronavirus lijkt wel degelijk uit een lab in Wuhan te komen. Niks van een vleermuis, Marion Koopmans.”

[Infowars]

4.4 54 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jowe
Jowe
1 jaar geleden

Vraag ’t aan Marion Koopman viroloog, onlangs daar geweest

pien
pien
1 jaar geleden

ikke niet weten, hij is zich al aan het inkapselen, voelt zeker nattigheid

dna
dna
1 jaar geleden

Hij heeft een eed aan wat anders gezworen.

Corona-hoax
Corona-hoax
1 jaar geleden

Dan is het dus een biologisch wapen. Dat komt en gaat toch weer. Dat komt toch niet terug of zie ik het nu verkeerd?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

53
0
We lezen graag je reactie!x