UFO

UFO’s: The truth is out there (video)

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wereldwijd zijn ieder jaar miljoenen mensen getuige van ongeïdentificeerde vliegende objecten.

UFO-waarnemingen worden vaker gedaan dan gedacht. Ook bleek uit een recente peiling dat 36 procent van alle Amerikanen, zo’n 113 miljoen mensen, in UFO’s gelooft.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

RT-presentatrice Abby Martin spreekt met de producer van haar programma, Manuel Rapalo, onder meer over de Phoenix Lights en het UFO-incident boven Washington D.C. in 1952.

Ze merken daarnaast op dat het niet alleen burgers zijn die onbekende objecten zien. Zo zag de Amerikaanse oud-presidentskandidaat Dennis Kucinich eens een UFO en was oud-president Jimmy Carter ooit getuige van een vreemd object in de lucht dat van kleur veranderde.

Bron: YouTube/breakingtheset

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
carpediem
carpediem
11 jaren geleden

1952 …

is er echt geen eigentijds nieuws meer ?

Abel
Abel
11 jaren geleden

In het buitenland zijn de media nog niet zo gemonopoliseerd als in Nederland. Alles valt hier zo’n beetje onder Persgroep Nederland of de Telegraaf Media Groep.

Frits
Frits
11 jaren geleden

In een universum dat ver boven ons denken gaat kun je niet stellen dat de mens het enige ‘intelligent’ denken wezen is.
Het is mij al lang duidelijk dat er meer is dan we kunnen bevatten en er meer intelligentie is dan we kunnen meten; we denken dat we kunnen meten via algoritmes of er leven is, dat is een grote fout.

Red Skywalker
Red Skywalker
11 jaren geleden

[quote name=”Frits”]In een universum dat ver boven ons denken gaat kun je niet stellen dat de mens het enige ‘intelligent’ denken wezen is.
Het is mij al lang duidelijk dat er meer is dan we kunnen bevatten en er meer intelligentie is dan we kunnen meten; we denken dat we kunnen meten via algoritmes of er leven is, dat is een grote fout.[/quote]

Het universum is in de basis simpel. Dat we er niet op behoorlijke wijze in onderwezen worden, zorgt voor de illusie dat het ver boven ons denken gaat. Er is natuurlijk meer dan we op basis van onze huidige denkwijze kunnen bevatten. Maar onze denkwijze hoeft maar een klein beetje aangepast te worden en dan WEET je en zou je zelfs kunnen meten dat er heel veel intelligentie is en dat het universum niet complex is, maar dat juist het leven er in ervoor zorgt dat het universum (gelukkig) heel complex lijkt. De kleine benodigde verandering voor onze denkwijze om wel het universum te snappen, wordt helaas steeds tegengehouden, al zijn er voldoende wetenschappers die dit naar voren proberen te krijgen. Maar hoon, reputatieschade, religie en ivoren toren mentaliteit houden deze hoognodige en toch eenvoudige ontwikkeling tegen.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x