UFO

UFO’s: The truth is out there (video)

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wereldwijd zijn ieder jaar miljoenen mensen getuige van ongeïdentificeerde vliegende objecten.

UFO-waarnemingen worden vaker gedaan dan gedacht. Ook bleek uit een recente peiling dat 36 procent van alle Amerikanen, zo’n 113 miljoen mensen, in UFO’s gelooft.

RT-presentatrice Abby Martin spreekt met de producer van haar programma, Manuel Rapalo, onder meer over de Phoenix Lights en het UFO-incident boven Washington D.C. in 1952.

Ze merken daarnaast op dat het niet alleen burgers zijn die onbekende objecten zien. Zo zag de Amerikaanse oud-presidentskandidaat Dennis Kucinich eens een UFO en was oud-president Jimmy Carter ooit getuige van een vreemd object in de lucht dat van kleur veranderde.

Bron: YouTube/breakingtheset

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
carpediem
carpediem
9 jaren geleden

1952 …

is er echt geen eigentijds nieuws meer ?

Abel
Abel
9 jaren geleden

In het buitenland zijn de media nog niet zo gemonopoliseerd als in Nederland. Alles valt hier zo’n beetje onder Persgroep Nederland of de Telegraaf Media Groep.

Frits
Frits
9 jaren geleden

In een universum dat ver boven ons denken gaat kun je niet stellen dat de mens het enige ‘intelligent’ denken wezen is.
Het is mij al lang duidelijk dat er meer is dan we kunnen bevatten en er meer intelligentie is dan we kunnen meten; we denken dat we kunnen meten via algoritmes of er leven is, dat is een grote fout.

Red Skywalker
Red Skywalker
9 jaren geleden

[quote name=”Frits”]In een universum dat ver boven ons denken gaat kun je niet stellen dat de mens het enige ‘intelligent’ denken wezen is.
Het is mij al lang duidelijk dat er meer is dan we kunnen bevatten en er meer intelligentie is dan we kunnen meten; we denken dat we kunnen meten via algoritmes of er leven is, dat is een grote fout.[/quote]

Het universum is in de basis simpel. Dat we er niet op behoorlijke wijze in onderwezen worden, zorgt voor de illusie dat het ver boven ons denken gaat. Er is natuurlijk meer dan we op basis van onze huidige denkwijze kunnen bevatten. Maar onze denkwijze hoeft maar een klein beetje aangepast te worden en dan WEET je en zou je zelfs kunnen meten dat er heel veel intelligentie is en dat het universum niet complex is, maar dat juist het leven er in ervoor zorgt dat het universum (gelukkig) heel complex lijkt. De kleine benodigde verandering voor onze denkwijze om wel het universum te snappen, wordt helaas steeds tegengehouden, al zijn er voldoende wetenschappers die dit naar voren proberen te krijgen. Maar hoon, reputatieschade, religie en ivoren toren mentaliteit houden deze hoognodige en toch eenvoudige ontwikkeling tegen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x