Homepagina » Mens en Dier » Huisarts kraakt coronabeleid Rutte: ‘Eén grote leugen’
huisarts
Foto: GroenLinks CC BY 3.0

Huisarts kraakt coronabeleid Rutte: ‘Eén grote leugen’

Ik voel me gedwongen leugens te vertellen aan mijn patiënten, zei huisarts Els van Veen tijdens haar getuigenis bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie. En als ze de waarheid vertelt, worden mensen boos op haar omdat de media ‘al maandenlang leugens vertellen’.

“Ik kom in conflict met mijn eed,” verzucht Van Veen. Ze kan de mensen naar eigen zeggen niet eerlijk voorlichten over het coronavirus omdat de meesten heel erg bang zijn voor dit virus.

De huisarts kreeg via de radio te horen dat ze per 1 januari volgend jaar moet meehelpen met vaccineren tegen corona. Daar heeft ze weinig zin in. “Ik wil dit vaccin niet en ik wil dit vaccin ook niet aan anderen toedienen. Domweg omdat ik ervan overtuigd ben dat het middel veel erger is dan de kwaal.” Daarnaast zegt ze niet geïnformeerd te zijn over de eventuele bijwerkingen die deze nieuwe RNA-vaccins op de lange termijn kunnen geven.

Er werd vaak niet gereageerd, of op een vervelende manier

Ze constateert verder dat de coronacijfers van het CBS overgewaardeerd zijn. Normaal gesproken vult Van Veen bij oude mensen die sterven aan griep het onderliggend lijden in als doodsoorzaak. “Maar de laatste maanden is er een situatie ontstaan waarin ontzettend veel getest wordt. Wanneer mensen overlijden terwijl zij positief getest zijn, dan wordt per definitie Covid-19 als doodsoorzaak ingevuld.”

Van Veen mailde vaak met dagblad Trouw om haar standpunt duidelijk te maken als kritische huisarts. “Er werd vaak niet gereageerd, of op een vervelende manier,” zegt ze. “Ik neem het Trouw zeer kwalijk omdat Trouw is voortgekomen uit het verzet. Mijn grootouders hebben in de Tweede Wereldoorlog hun leven gewaagd vanuit hun geloof. Ik vind de berichtgeving in Trouw een aanfluiting. Hetzelfde geldt voor Medisch Contact, het blad van [artsenfederatie] KNMG. Medisch Contact is ook begonnen als verzetskrant.”

Daarnaast bracht de huisarts haar opmerkingen onder de aandacht van de partij waar ze lid van was, een coalitiepartij. Ze kreeg geen enkele reactie en besloot eind vorige maand haar lidmaatschap op te zeggen.

We blijven in Nederland vasthouden aan een ‘narratief’ dat één grote leugen is

“Ik ben ervan overtuigd dat het huidige coronabeleid desastreus is voor onze volksgezondheid,” benadrukt ze. Van Veen deelt een oorvijg uit aan de regering en de media: “Er is gigantische paniek gezaaid door het kabinet-Rutte. De media hebben het beeld van een ‘crisis’ versterkt.”

“Ik vraag mij af waarom wij door blijven gaan op de ingeslagen weg. We blijven in Nederland in mijn ogen te lang vasthouden aan een ‘narratief’ – killervirus, crisis, alleen maatregelen helpen totdat we allemaal gevaccineerd zijn – dat één grote leugen is,” zegt ze.

“Ik weet niet of dit kwade opzet is geweest. Ik weet wel dat grote groepen in de samenleving de dupe van het Covid-beleid zijn. Want wat ik nu zie gebeuren, is dat het kabinet-Rutte doordendert op deze trein en we als samenleving als lemmingen de afgrond instorten. Ik weet niet hoe de regering is te stoppen. Ik maak mij grote zorgen. Dit is geen democratie.”

Lees hier de hele getuigenis van huisarts Els van Veen.

[BPOC]
4.7 243 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
131 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ertje
Ertje
4 maanden geleden

we kunnen roepen wat we willen maar het helpt geen zak. Waarom niet? Omdat de regering vind dat het allemaal complotgekkies zijn die tegen de maatregelen en vaccinatie zijn.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Ertje
4 maanden geleden

Ehh, nee, integendeel.
De regering weet heel goed dat de complotgekkies gelijk hebben.
Daarom worden ze ook als zodanig weggezet om verdere discussies te vermijden.
Ik zeg bewust niet ‘het kabinet’ omdat dit veel groter is.
Tijdens de Mexicaanse griep bijvoorbeeld, hebben politici als Fleur Agema, maar ook Arib heel veel vragen gesteld en zaten er echt bovenop. Vragen die nu achterwege blijven. Ook toen speelde Ab Osterhaus een belangrijke rol.
Dat is ook de reden dat ik de PVV, waar ik altijd op gestemd heb, niet meer vertrouw. De enige partij die van mij het voordeel van de twijfel krijgt is het FWD, waar deze keer dan ook mijn stem naartoe gaat (mits de verkiezingen doorgaan en eerlijk verlopen).
Maar ik weet wel zeker dat ze allemaal op de hoogte zijn van ‘de great reset’ en daaraan meewerken, wat me best verbaasd, omdat meerdere politici kinderen hebben. Alleen het FWD probeert daar tegenin te gaan, maar of dat oprecht is moet nog blijken.

Jose
Jose
Reactie op  Ertje
3 maanden geleden

Ik ben het eens met mevr van veen wat zij verteld roep ik al van begin af aan ik ben 76 mijd wel het drukke winkelen maar ga gewoon naar mijn kinderen en kleinkinderen en ik knuffel ze gewoon ze zijn in de leeftijd van 16 tot 22en heb er zes en ben nog. Gezond

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Ertje
3 maanden geleden

Daarom is Geert dus ook de enige van dit kabinet die zichzelf gaat laten gifspuiten…………

Jeroen
Jeroen
4 maanden geleden

We moeten Rutte en de Jonge dwingen het vaccin als eerste te nemen.

Xandra
Xandra
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Krijgen zij ook daadwerkelijk dat vaccin?

Alice
Alice
Reactie op  Xandra
4 maanden geleden

Nee natuurlijk niet. Pinokkio heeft al gezegd dat hij het vaccin niet nodig heeft omdat hij gezond is. Maar er is toch een overgrote meerderheid van Nederland gezond?! Waarom moeten zij dan wel aan het vaccin, of wel, de gifspuit?

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Alice
4 maanden geleden

Bijna 60% van alle Nederlanders loopt met een chronische ziekte rond. We kunnen nu spreken van een pandemie van gezondheidsproblemen.

https://leefbewust.nu/pandemie-gezondheidsproblemen-nederland/

Wat trouwens opvalt in dit artikel, is de kritische houding t.o.v. corona en het beleid. Niet echt MSM dus:

“Wist jij dat de COVID-19-sterfgevallen die wereldwijd worden geregistreerd, niet klinisch of virologisch worden bevestigd? Dat het enkel gaat om ‘een vermoeden’ De WHO heeft namelijk aangekondigd dat voor de registratie van ‘Corona doden’ GEEN bewijs nodig is dat het virus de doodsoorzaak is.

Toch worden deze “dodelijke slachtoffers” in de media over ter wereld als waar aangenomen. Dit is wat mediakanalen zoals CNN (en duizenden anderen media die eigendom zijn van in totaal 6 bedrijven) gebruiken om de angst en hysterie aan te wakkeren. Waarom doet men dit?’

anargie
anargie
Reactie op  Veterans_Resistance
4 maanden geleden

Helemaal gelijk. Dit is een arts die vertelt over wat de gevolgen zijn van het langdurig dragen van mk’s

https://www.bitchute.com/video/4ooJ6sHzokXd/

sara
sara
Reactie op  Veterans_Resistance
3 maanden geleden

op de begrafenis van mijn vader heeft iemand gezegd, ze willen dat de cijfers oplopen dus maken ze overal corona van. ik heb nooit geloofd dat mijn vader corona had, en in die tijd geloofde ik nog alles wat ons voorgespiegeld werd, dat is maanden geleden, nu ben ik inmiddels klaar wakker

Fr@ns
Reactie op  Xandra
4 maanden geleden

Dat willen ze jou dan doen geloven. Simsalabim.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Xandra
4 maanden geleden

Kom op zeg, die kijken wel uit, het is één grote leugencampagne en wij mogen er aan opgeofferd worden! Erg vind ik het voor alle artsen die hun mond durven opendoen en twijfels laten blijken, ook vanuit hun medische kennis van zaken!! Ze worden genegeerd!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Xandra
4 maanden geleden

Fisiologische zoutoplossing in gedistilleerd water. U heeft gelijk laat U niet in de maling nemen.

Ana
Ana
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Nee, we moeten er voor zorgen dat zij (Rutte en kabinet) geen macht meer hebben. Als elke andere burger stopt met het naleven van de idiote regels, hebben zij niemand meer om baasje over te spelen. Dan is het spel uit. Maar dan moeten ook de dienders van de wet meedoen, ziekenhuispersoneel etc etc etc.

gerda
gerda
Reactie op  Ana
2 maanden geleden

precies mijn woorden.en niet die spuit nemen.

Fr@ns
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

En als zij dat doen en je weet niet of het vaccin daadwerkelijk in dat gesealde flesje zit met bijbehorend etiket?

Mickey
Mickey
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Revolutie en vrijheid krijg je nooit gratis! Daarvoor moet je vechten, wat voor manier ook.
Onze vrijheid is in groot gevaar! Het gaat niet alleen om deze corona… maar daarna raken we onze rechten en vrijheid.. denk hier aan vrije dagen op je werk.. vrij rijzen… alles..ales gaan ze van ons afpakken!

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Mickey
4 maanden geleden

Lijkt precies op het geïsoleerd opsluiten van gestraften. Maar de wereld moet eens de “andere” kant op gaan draaien, dan vallen de door slecht beleid ontstane slachtoffers ook eens onder de ellendige machtshebbers die dit alles veroorzaken! Deze planeet wordt al genoeg naar de gallemiezen geholpen.

sara
sara
Reactie op  C, De Mantre
3 maanden geleden

ze weten precies wat ze doen , en het lijkt of we er niets tegen kunnen doen, net als noord korea,, dat is een goed voorbeeld over hoe het hier zal zijn, broodmagere kinderen op de markt waar mensen met eten op de grond zitten en verkopen en die kindjes staan achter hun, maar ze zijn zo angstig voor wat hun opgelegd is dat ze zo een kindje waar je de botten kan zien aan hun lot over laten , menselijkerwijs zou je dat niet kunnen , maar vanwege de angst , de video erover staat vast nog op you tube, geen idee hoe we hier door heen komen,

sara
sara
Reactie op  Mickey
3 maanden geleden

inderdaad, is allemaal onderdeel van het plan, rest mij de vraag nog, hoe gaan we hiermee om , ik durf niet eens te denken aan wat komen gaat, de schapen zullen in shock zijn , maar als je niet kan nadenken is het misschien niet zo een grote overgang als je half bestuurd wordt door de afstandsbediening als je robot bent

Mart
Mart
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Helemaal mee eens. Met hun grote monden moeten ze ook maar vooraan gaan staan.

sara
sara
Reactie op  Mart
3 maanden geleden

ze moeten dan wel met jou meegaan, en je moet dan de potjes waar het spul in zit verwisselen, hun eerst , jij gaat naar huis en bedenkt je nog wel

peters
peters
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Rutte en de Jonge nemen dan toch gewoon een placebo (nep-vaccin ) voor de T.V. en het hele land ,die gaan die rotzooi echt niet nemen.

sara
sara
Reactie op  peters
3 maanden geleden

zo is het

wodan
wodan
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Maar dan wel uit de juiste partij, en niet met suikerwater erin dat zou nep zijn.

Jose
Jose
Reactie op  Jeroen
3 maanden geleden

Mee eens maar ze kunnen ook een nepper laten zetten ze zijn wel wijzer

mark
mark
4 maanden geleden

Overtuigend lijkt me toch. Ze heeft blijkbaar geen steekpenning gehad.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  mark
4 maanden geleden

Je gelooft het niet, maar er zijn nog mensen die geen steekpenningen aannemen en durven zeggen wat eigenlijk voor de hand ligt. Daarvoor is al veel moed nodig, t.b.v. de samenleving .Hulde!

Pythagoras
Pythagoras
4 maanden geleden

Vroeger was de waarheid spreken normaal. Tegenwoordig ben je een uitzondering als je dw waarheid spreekt.

H. Vaes
H. Vaes
Reactie op  Pythagoras
4 maanden geleden

Gauw genoeg wordt de waarheid spreken ook strafbaar.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  H. Vaes
3 maanden geleden

Dat is al het geval en al wel jaren.
Deventer moordzaak, Vaatstra zaak.
Maar het wordt geDempt in de doofpot en geloofd door doven, stommen en blinden.

Pieter
Pieter
4 maanden geleden

Beste mensen, deze huisarts heeft groot gelijk, maar zal door de *ucking media afgemaakt worden.
Overigens speelt u allen mee in een horror film en u kunt het script vinden op de overheid website en wat die met u van plan zijn. Niks geheim, staat gewoon hier:

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/beleidsnotas/2020/12/08/doorontwikkeling-verhaallijn-en-toon

Ze noemen het horroscript “Doorontwikkeling verhaallijn en toon”En vrijheid zit er de komen jaren niet in.

Arie
Arie
Reactie op  Pieter
4 maanden geleden

Die huisarts is gewoon bang dat ze straks alles wat betreft als de bijwerkingen op haar bord krijgt. Een huisarts heeft de eed van gelofte afgezworen om mensen te genezen met alles wat er voor ze bereikbaar is. En daar past dit niet waar ze nog groot gelijk in heeft ook om niet te willen vaccineren.

Kees
Kees
Reactie op  Arie
4 maanden geleden

Gelukkig heb ik een huisarts met gezond verstand

sara
sara
Reactie op  Pieter
3 maanden geleden

ik heb liever de waarheid al is die hard, sommigen zeggen, het komt wel goed, maar dat is niet zo, dit is het begin van het einde, van de wereld, geen idee hoe we hiermee om moeten gaan en welke ontberingen we moeten doorstaan, en zoals je zegt, de komende jaren geen vrijheden, als dat de komende jaren niet is dan is het nooit, want het plan is al opgeschreven ook in de bijbel

Jenne Sr.
Jenne Sr.
4 maanden geleden

Ieder wel denkend mens komt tot deze conclusie, het is allemaal voortgekomen uit het verzet, waarom wordt dit middel nu dan niet gebruikt, je kunt je als mens en zeker arts hier tegen verzetten, door de verboden genezende medicijnen toe te dienen, Hydroychloroquine, plus antibiotique l’azithromycine, Vitamine D in overdosis, Vitamine C en het metaal Zink, van af gisteren mogen deze medicijnen nu ook in Italie worden gebruikt, na hoeveel doden, wat een schande voor de medice stand !

Anka
Anka
Reactie op  Jenne Sr.
4 maanden geleden

Wij slikken een combi van vitamine c,d en zink. Hydroxychloroquine krijg je volgens mij niet zonder recept.Zou eenarts je het voor schrijven als je zegt dat je het voor covid wilt hebben?

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Jenne Sr.
3 maanden geleden

Kortom: gezond voedsel en geen E-nummers
uit een pakje van Knor het zwijn, magic Maggie, little Liederlijk of dokter Oetlul.
Je bent zo ziek als wat je eet!

Tao
Tao
4 maanden geleden

“The further a society drifts from the truth, the more it will hate those who speak it.” – George Orwell

rop
rop
4 maanden geleden

Zolang er al regeringen bestaan verdraaien ze alles naar een eigenzinnige wijzen met behulp van hun narren, clowns en hun tovenaars.

Dirk
Dirk
4 maanden geleden

Deel dit zoveel mogelijk dat dit meer en meer onder aandacht komt. Mail het naar de politiek en wijs hun daarbij op hun verantwoordelijkheid. Via google zijn mailadressen te vinden.

Roelof
Roelof
4 maanden geleden

Heel moedig verteld!
Ik hoop dat dit weer veel mensen op zijn minst aan het denken zet.

Marie1
Marie1
Reactie op  Roelof
4 maanden geleden

Zeer moedig inderdaad en ook overtuigend. Als mensen dit niet eens serieus nemen, wie ben je dan nog (een willoze bestuurbare marionet)?

Marie1
Marie1
Reactie op  Roelof
4 maanden geleden

Daarnaast zijn het m.i. opvallend vaak mensen die uit verzetsstrijdersfamilies komen die hun nek durven uit te steken, zo ook deze dappere, strijdvaardige huisarts.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Marie1
4 maanden geleden

Heb je goed , kan ermee te maken hebben, dat wordt vaak doorgegeven.

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

florida

Gouverneur Florida: lockdowns waren ‘gigantische vergissing’

Gouverneur van Florida Ron DeSantis kondigde op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

131
0
We lezen graag je reactie!x