CoronaBuitenland

Ook Ontario gaat alle coronamaatregelen afschaffen: ‘Kennelijk werkt het, dat demonstreren’

Help door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Over een maand komen alle coronamaatregelen in de Canadese provincie Ontario te vervallen, schrijft de Toronto Sun. Premier Doug Ford en zijn kabinet zijn maandag bijeen om te bespreken hoe en wanneer de maatregelen worden opgeheven. Daaronder vallen ook vaccinpaspoorten en de mondkapjesplicht.

Gezondheidschef van Ontario Kieran Moore zei vorige week aan te sturen op een voorzichtige terugkeer naar normaal. Hij gaat naar verwachting adviseren om voor 31 maart een einde te maken aan alle beperkingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Afgetreden

De vrijheidstruckers die protesteren in Ottawa en bij de grens tussen de Verenigde Staten en Canada hebben gezegd dat ze pas vertrekken als alle maatregelen, waaronder de vaccinatieplicht, van tafel zijn én Justin Trudeau is afgetreden.

Komende maand worden de coronamaatregelen uitgefaseerd. Opmerkelijk: zorgminister Christine Elliott van Ontario zei enkele dagen geleden nog dat ‘we geen plannen hebben om het vaccinpaspoort of het dragen van mondkapjes af te schaffen’.

Trudeau komt steeds meer alleen te staan

Het aantal positieve testen per 100.000 inwoners schommelt in Ontario rond de 139, maar daalt snel. De betogers zullen de overwinning opeisen, aldus de Toronto Sun.

“Kennelijk werkt het, dat demonstreren. Trudeau komt steeds meer alleen te staan,” reageert auteur en spreker Hans van Tellingen.

Eind deze maand komt in de Canadese provincie Saskatchewan een einde aan alle coronaregels. De premier van Alberta heeft daarnaast aangekondigd dat over enkele weken ‘vrijwel alle’ resterende maatregelen worden opgeheven.

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
logisch_denken
logisch_denken
2 jaren geleden

Nu Europa nog. Zal wat meer druk gezet moeten worden om de Europese vaccinatiepas in de prullenbak te krijgen.

Rutte en consorten staan immers onder druk van het WEF. Laat de komende weken de demonstraties veranderen in kolossale volksfeesten. Het volk is immers de baas en niet klaus schwab of zijn soldaatjes.

H M
H M
2 jaren geleden

Een maand is nog heel ver weg, in de tussentijd kan de ‘science’ veranderen…

Deze stap was al voorzien. Er is al gezegd dat de protesten pas stoppen nadat alle mandaten zijn opgeheven en Justin Castro Trudeau is vertrokken.

Anna
Anna
2 jaren geleden

Wat als ze liegen? Ik zie ze overal voor aan.als ze zich al schuldig hebben gemaakt aan moord dan kan dat er ook nog wel bij.

Jojo
Jojo
2 jaren geleden

Hopen dat het ook gebeurt.. vertrouw de WEF puppets niet..

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x