CoronaBuitenland

Ook Ontario gaat alle coronamaatregelen afschaffen: ‘Kennelijk werkt het, dat demonstreren’

Help door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

Over een maand komen alle coronamaatregelen in de Canadese provincie Ontario te vervallen, schrijft de Toronto Sun. Premier Doug Ford en zijn kabinet zijn maandag bijeen om te bespreken hoe en wanneer de maatregelen worden opgeheven. Daaronder vallen ook vaccinpaspoorten en de mondkapjesplicht.

Gezondheidschef van Ontario Kieran Moore zei vorige week aan te sturen op een voorzichtige terugkeer naar normaal. Hij gaat naar verwachting adviseren om voor 31 maart een einde te maken aan alle beperkingen.

Afgetreden

De vrijheidstruckers die protesteren in Ottawa en bij de grens tussen de Verenigde Staten en Canada hebben gezegd dat ze pas vertrekken als alle maatregelen, waaronder de vaccinatieplicht, van tafel zijn én Justin Trudeau is afgetreden.

Komende maand worden de coronamaatregelen uitgefaseerd. Opmerkelijk: zorgminister Christine Elliott van Ontario zei enkele dagen geleden nog dat ‘we geen plannen hebben om het vaccinpaspoort of het dragen van mondkapjes af te schaffen’.

Trudeau komt steeds meer alleen te staan

Het aantal positieve testen per 100.000 inwoners schommelt in Ontario rond de 139, maar daalt snel. De betogers zullen de overwinning opeisen, aldus de Toronto Sun.

“Kennelijk werkt het, dat demonstreren. Trudeau komt steeds meer alleen te staan,” reageert auteur en spreker Hans van Tellingen.

Eind deze maand komt in de Canadese provincie Saskatchewan een einde aan alle coronaregels. De premier van Alberta heeft daarnaast aangekondigd dat over enkele weken ‘vrijwel alle’ resterende maatregelen worden opgeheven.

4.8 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
logisch_denken
logisch_denken
5 maanden geleden

Nu Europa nog. Zal wat meer druk gezet moeten worden om de Europese vaccinatiepas in de prullenbak te krijgen.

Rutte en consorten staan immers onder druk van het WEF. Laat de komende weken de demonstraties veranderen in kolossale volksfeesten. Het volk is immers de baas en niet klaus schwab of zijn soldaatjes.

H M
H M
5 maanden geleden

Een maand is nog heel ver weg, in de tussentijd kan de ‘science’ veranderen…

Deze stap was al voorzien. Er is al gezegd dat de protesten pas stoppen nadat alle mandaten zijn opgeheven en Justin Castro Trudeau is vertrokken.

Anna
Anna
5 maanden geleden

Wat als ze liegen? Ik zie ze overal voor aan.als ze zich al schuldig hebben gemaakt aan moord dan kan dat er ook nog wel bij.

Jojo
Jojo
5 maanden geleden

Hopen dat het ook gebeurt.. vertrouw de WEF puppets niet..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x