Buitenland

Amerikaanse acteur doet schokkend boekje open over adrenochroom: wat kost het en waar wordt het gemaakt?

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Een vat lichaamsdelen en bloed van kinderen kost 77.000 dollar. Het materiaal wordt naar biolabs in Oekraïne en andere landen gestuurd om er adrenochroom van te maken, zei acteur Jim Caviezel in Bannon’s War Room. Hij baseert zich op gesprekken die hij met agenten heeft gevoerd.

Volgens Caviezel werken vele Amerikaanse overheidsagentschappen hieraan mee en wordt er grof geld aan verdiend. De acteur sprak bij Bannon over zijn nieuwe film ‘Sound of Freedom’, die gaat over een waargebeurd verhaal over kinderhandel. Tijdens de opnames in Colombia werkte hij met meerdere oud-agenten en 30 Navy SEALs.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Laptop van Hunter Biden

Caviezel verwees naar klokkenluider Tara Lee Rodas, die werkte voor het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zaken en die getuigde dat er 85.000 kinderen vermist zijn. De media deden er niets mee, klaagde hij. “Niemand wil het hierover hebben.”

Zijn bronnen hebben ook tegen hem gezegd dat er dingen over adrenochroom op de laptop van Hunter Biden staan, die ook wel de ‘laptop uit de hel’ wordt genoemd.

Tien keer sterker dan heroïne

De acteur zei verder dat adrenochroom (C9H9NO3) al jaren door de elite wordt gebruikt als drug en 10 keer sterker is dan heroïne. De drug zorgt er onder meer voor dat je er jonger uit gaat zien.

4.8 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
11 maanden geleden

totale maffia; bijna alle regimes ( van gemeentes, scholen, provincies, regio’s tot nationale staten ) moeten onbonden en vervolgd worden.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Die Satanische Adrenochroom slurpende Elite-Pedofielen zijn allemaal angstige, laffe Parasitaire Bloedzuigers uit de diepste krochten van de hel, die voortdurend diep wegkruipen in hun schijnveilige holletjes waar de zon nooit schijnt, als je een zaklamp op ze richt…Onschuldige kinderzieltjes stelen & vernietigen is hun favoriete hobby. Ik persoonlijk zie het als een morele plicht van de mensheid om definitief een einde te maken aan al die Satanische pedoseksuele kinderofferaars. Van oudsher zijn straatkinderen, weeskinderen, minderjarige alleenstaande asielzoekertjes en weeshuizen de ideale manier geweest om aan verse Slacht-offertjes voor Moloch, Adrenochroom, Organen & minderjarige jongetjes en meisjes van plezier te komen. De “Epstein-Honeytrap” is ook al decennialang een beproefde methode om Top-functionarissen, rechters & Puppeticians Chantabel te maken….dankzij Joris Demmink zitten we nu ook al weer 13 jaar opgescheept met Führer Rüttler omdat hij de zaak Demmink in de doofpot moet houden….

politiek profeet
politiek profeet
11 maanden geleden

En al die staatsmongolen in de tweede slaapkamer staan te klappen voor zo,n goor stuk tuig uit oekrinaziland waar deze labs staan…..zum kotzen..

Daan
Daan
11 maanden geleden

Vuile smeerpijpen 🤮🤮🤮om te kotsen

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x