Homepagina » Mens en Dier » Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’
van haga
Foto: YouTube/Wybren van Haga

Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer dat de coronatest 99 procent betrouwbaar is. Kamerlid Van Haga confronteerde hem met het feit dat de enorme foutenmarge bij de PCR-test tot een verkeerd beeld van het aantal daadwerkelijke coronabesmettingen leidt. Er zijn zelfs onderzoeken in de Verenigde Staten die uitkomen op 90 procent. Hierdoor valt de grondslag voor de coronamaatregelen weg en kunnen we onze vrijheid weer terugkrijgen, aldus Van Haga.

Hij legde uit dat de PCR-test eigenlijk alleen maar vaststelt dat er brokstukjes viraal RNA aanwezig zijn en die kunnen tot wel 3 maanden oud zijn. Daar kan dus een enorme foutenmarge in zitten, zei het Kamerlid. De test is zo onbetrouwbaar dat verschillende wetenschappers inmiddels al spreken over een PCR-gate.

Rutte zei dat hij geen aanleiding had om aan te nemen dat het klopt wat Van Haga had gezegd. We zien het aantal mensen op de IC wel degelijk toenemen, beweerde hij.

Statistische onzin

“De premier zegt dat er 10 extra mensen op de IC liggen. Dat is statistisch niet significant, hoe erg het ook is voor die mensen! 10 extra opnames is echt niet relevant en ik maak er echt bezwaar tegen dat we ons hele land naar de vernieling helpen op basis van statistische onzin,” zei Van Haga, terwijl minister Hugo de Jonge hoofdschuddend toekeek.

Kamerlid Van Haga diende samen met FvD-leider Baudet een motie in om de betrouwbaarheid van de PCR-test te onderzoeken, die alleen kon rekenen op steun van de PVV, de SGP en Henk Krol.

“Vreemd dat niet meer partijen een onafhankelijk onderzoek willen naar de betrouwbaarheid van de PRC-test. Alle coronamaatregelen zijn namelijk hierop gebaseerd!” reageerde Van Haga.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

“Kamerlid Van Haga diende samen met FvD-leider Baudet een motie in om de betrouwbaarheid van de PCR-test te onderzoeken, die alleen kon rekenen op steun van de PVV, de SGP en Henk Krol.”

Dat zegt toch alles over de leden van het parlement met uitzondering van de partijen die de motie hebben gesteund.

De meesten zijn allemaal academisch opgeleid en dus alles behalve dom.
Zij kunnen en moeten dus begrijpen dat het hele verhaal stinkt en toch laten zij het doorgaan.

De enige conclusie die ik hieruit kan trekken is, is dat zij op een één of andere manier zijn omgekocht, worden bedreigd of worden gechanteerd.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden
Stephan
Stephan
1 jaar geleden

Lijkt me de idd de normaalste zaak van de wereld om de betrouwbaarheid van die test te laten onderzoeken. Zeker als heel het huidige beleid daarop is gebaseerd. Hoewel er natuurlijk al diverse onderzoeken mbt de betrouwbaarheid zijn gemaakt, die tot nu toe werden doodgezwegen in de msm en totaal worden genegeerd. Maar goed, dat namelijk het gros van de partijen hier niet mee instemt zegt wederom genoeg. Je kunt alle onlogica in heel dit verhaal met alles omvertrekken, en dan nog houden ze het in stand. Ze houden het net zolang vol totdat diegene die het proberen te weerleggen er moedeloos van worden, en het op een moment ook maar laten gaan aangezien die moedeloosheid teveel energie trekt. En dan is de slachtbank geheel slacht klaar. Ik merk dat namelijk aan mezelf en vele met mij. Na 6 mnd inlezen, andere trachten aan het denken te zetten, en burgerlijke ongehoorzaamheid uit te stralen, begin ik er sinds een 2 tal weken wel klaar mee aan het raken. En dat is precies waar ze op gokken… dat de weerstand door de langste adem wordt gebroken. Lang verhaal kort….met logische weerlegging van deze onlogica gaan we hier niet uitkomen. Dat blijkt nu na 6 mnd wel met een nieuw griepseizoen voor de deur. Wens verder iedereen veel kracht in deze bizarre tijden!

Willem
Willem
1 jaar geleden

Maar Haga wordt toch niet serieus genomen door die links liberale deug kliek want FVD.
Straks in Maart hebben wij de kans om dat eindelijk om te buigen en die fascisten een trap onder hun arrogante konten te geven, Nederland terug te pakken van deze vijand.

x

Check Also

ziekenhui

Er liggen nu méér 80-plussers met corona in het ziekenhuis dan vóór de start van de vaccinatiecampagne

Uit een tabel van dataspecialist Yorick Bleijenberg ...

corona

Regering wil nieuwe draconische coronawetgeving met spoed doordrukken: ‘Vrijheid loopt groot gevaar’

Het kabinet wil in sneltreinvaart drie wetsvoorstellen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x