Homepagina » Mens en Dier » Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’
van haga
Foto: YouTube/Wybren van Haga

Van Haga: ‘Enorme foutenmarge bij coronatest leidt tot verkeerd beeld’

Premier Rutte beweerde in de Tweede Kamer dat de coronatest 99 procent betrouwbaar is. Kamerlid Van Haga confronteerde hem met het feit dat de enorme foutenmarge bij de PCR-test tot een verkeerd beeld van het aantal daadwerkelijke coronabesmettingen leidt. Er zijn zelfs onderzoeken in de Verenigde Staten die uitkomen op 90 procent. Hierdoor valt de grondslag voor de coronamaatregelen weg en kunnen we onze vrijheid weer terugkrijgen, aldus Van Haga.

Hij legde uit dat de PCR-test eigenlijk alleen maar vaststelt dat er brokstukjes viraal RNA aanwezig zijn en die kunnen tot wel 3 maanden oud zijn. Daar kan dus een enorme foutenmarge in zitten, zei het Kamerlid. De test is zo onbetrouwbaar dat verschillende wetenschappers inmiddels al spreken over een PCR-gate.

Rutte zei dat hij geen aanleiding had om aan te nemen dat het klopt wat Van Haga had gezegd. We zien het aantal mensen op de IC wel degelijk toenemen, beweerde hij.

Statistische onzin

“De premier zegt dat er 10 extra mensen op de IC liggen. Dat is statistisch niet significant, hoe erg het ook is voor die mensen! 10 extra opnames is echt niet relevant en ik maak er echt bezwaar tegen dat we ons hele land naar de vernieling helpen op basis van statistische onzin,” zei Van Haga, terwijl minister Hugo de Jonge hoofdschuddend toekeek.

Kamerlid Van Haga diende samen met FvD-leider Baudet een motie in om de betrouwbaarheid van de PCR-test te onderzoeken, die alleen kon rekenen op steun van de PVV, de SGP en Henk Krol.

“Vreemd dat niet meer partijen een onafhankelijk onderzoek willen naar de betrouwbaarheid van de PRC-test. Alle coronamaatregelen zijn namelijk hierop gebaseerd!” reageerde Van Haga.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

“Kamerlid Van Haga diende samen met FvD-leider Baudet een motie in om de betrouwbaarheid van de PCR-test te onderzoeken, die alleen kon rekenen op steun van de PVV, de SGP en Henk Krol.”

Dat zegt toch alles over de leden van het parlement met uitzondering van de partijen die de motie hebben gesteund.

De meesten zijn allemaal academisch opgeleid en dus alles behalve dom.
Zij kunnen en moeten dus begrijpen dat het hele verhaal stinkt en toch laten zij het doorgaan.

De enige conclusie die ik hieruit kan trekken is, is dat zij op een één of andere manier zijn omgekocht, worden bedreigd of worden gechanteerd.

Nico
Nico
Reactie op  ProAsfalt
3 maanden geleden

Dat is niet moeilijk Bill Gates is het vriendje van Rutte. Volg de geldstroom en je komt bij de oorzaak.

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
3 maanden geleden

De kartelpartijen (VVD, D66, PvdA, CDA, Groenlinks) zijn allemaal op de Bilderberg conferenties geweest waar alle top figuren bij elkaar komen om te bepalen wat er moet gebeuren. Waarom denken mensen anders dat die conferenties zo hermetisch afgezet worden? Omdat ze daar gezellig samen een kopje koffie met gebak komen nuttigen? Dan heb je nog de EU. Dan lijkt dat alles uiteindelijk ook onder de globalistische agenda van de Cabal te vallen als je ziet wat er in deze tijd gebeurt.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden
Stephan
Stephan
3 maanden geleden

Lijkt me de idd de normaalste zaak van de wereld om de betrouwbaarheid van die test te laten onderzoeken. Zeker als heel het huidige beleid daarop is gebaseerd. Hoewel er natuurlijk al diverse onderzoeken mbt de betrouwbaarheid zijn gemaakt, die tot nu toe werden doodgezwegen in de msm en totaal worden genegeerd. Maar goed, dat namelijk het gros van de partijen hier niet mee instemt zegt wederom genoeg. Je kunt alle onlogica in heel dit verhaal met alles omvertrekken, en dan nog houden ze het in stand. Ze houden het net zolang vol totdat diegene die het proberen te weerleggen er moedeloos van worden, en het op een moment ook maar laten gaan aangezien die moedeloosheid teveel energie trekt. En dan is de slachtbank geheel slacht klaar. Ik merk dat namelijk aan mezelf en vele met mij. Na 6 mnd inlezen, andere trachten aan het denken te zetten, en burgerlijke ongehoorzaamheid uit te stralen, begin ik er sinds een 2 tal weken wel klaar mee aan het raken. En dat is precies waar ze op gokken… dat de weerstand door de langste adem wordt gebroken. Lang verhaal kort….met logische weerlegging van deze onlogica gaan we hier niet uitkomen. Dat blijkt nu na 6 mnd wel met een nieuw griepseizoen voor de deur. Wens verder iedereen veel kracht in deze bizarre tijden!

Willem
Willem
3 maanden geleden

Maar Haga wordt toch niet serieus genomen door die links liberale deug kliek want FVD.
Straks in Maart hebben wij de kans om dat eindelijk om te buigen en die fascisten een trap onder hun arrogante konten te geven, Nederland terug te pakken van deze vijand.

Teun
Teun
Reactie op  Willem
3 maanden geleden

Meestal staat de verkiezingsuitslag al vast. Wie is er globalistisch ingesteld? Wie participeren in bepaalde globalistische organisaties?

salvar
salvar
3 maanden geleden

wat ik raar vind is dat cu , sp, cda dat zijn toch christelijke partijen die god hoog in het vaandel hebben staan?
naar mijn idee is het satan gebroed.
sp zogenaamd voor de burger heb ik al lang geleden afgeschreven.
Haga vraagt om een onderzoek en heeft een motie ingediend en haalt het natuurlijk niet.
waarom dat andere partijen niet hierin meegaan is mij een raadsel.

waarom gaan artsen , advocaten etc . niet samen een rechtszaak aanspannen tegen rivm?
het is zo simpel als wat want , je hoort experts zeggen en uitleggen dat je pas kan spreken over een virus als het geisoleerd is en onderzocht is en dat is het niet dus het virus bestaat dan ook niet.
je hoef alleen maar rivm voor het gerecht te dagen en uitlaten leggen waar het virus is dus…………

dit had allang moeten gebeuren en had het leven allang weer zijn normale gang gegaan.

Petrus
Petrus
3 maanden geleden

De betreffende kamerleden hebben hebben totaal geen eigen mening meer.
Brainwashing, dwang, bedreiging, angst?

Teun
Teun
3 maanden geleden

Laten we hopen dat NL Australië (in het najaar) niet achterna gaat (zoals wordt gesuggereerd). Je woonplaats afgegrendeld (je komt er niet meer uit), gewapende soldaten die de orde gaan handhaven (demonstraties worden de kop ingedrukt). Verplicht laten testen en te zijner tijd gepusht/ gedwongen worden het vaccin te nemen.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Teun
3 maanden geleden

@Teun,

Beste,

Ik heb lang geleden al opgeroepen om eens samen te komen met de een en de ander, heb zelfs een BBQ willen organiseren…..

Maar nee, het was te gevaarlijk, te eng, niet betrouwbaar enz enz enz,

Allemaal k*tsmoesjes dus, en nu is Holland in nood.
Het kan nog steeds een heel zinnig idee zijn om groepjes te vormen in je eigen omgeving!!!

Dit kan nog totdat………de lockdown een feit zal worden, en ik weet 1 ding BIJNA zeker, het zal een feit worden en dat heeft een hele simpele reden namelijk er komt veel te veel waarheid naar buiten en dat ook nog vlugger (nou ja vlugger maar oké!!) dan theater den Haag verwacht had zoals de HONDERDEN doktoren en specialisten én niet te vergeten advocaten welke gespecialiseerd zijn in grote zaken tegen overheden welke in Duitsland een club hebben gevormd!

Er zijn echter nu ook aanwijzingen welke me redelijk somber maken maar deze ben ik nog aan het checken!!~

VORM GROEPEN want met meerderen zijn jullie sterker!!!!

Succes gewenst,

Gladiator

John
John
Reactie op  Teun
3 maanden geleden

Nederland heeft niet genoeg militairen hiervoor. Allemaal wegbezuinigd, net als de politie trouwens.

joost
joost
Reactie op  John
3 maanden geleden

nou… zoals we hebben gezien bij de demonstraties is er genoeg politie en marechausee.waar die allemaal vandaan komen steeds !!!!!

Piet
Piet
3 maanden geleden

Waar haalt die Rutte dan die 99% vandaan?

berry
berry
Reactie op  Piet
3 maanden geleden

Uit zijn mouw, hij wil dit niet omdat het hem is opgedragen. Hij vergeet alleen dat hij voor de nederlandse bevolking staat, en alleen aan deze verantwoording af moet leggen.

Tony
Tony
3 maanden geleden

Bill Gates heeft een ieder mogelijk voor zijn karretje gespannen. Het wordt tijd dat de wielen en de as breken.

De genomen Coronamaatregelen zijn gebaseerd op een niet bestaand virus. Laat dat de dames en heren politici in Den Haag eens duidelijk zijn.

Wat betekent dan een betrouwbare test op iets dat niet bestaat. Dat is toch niet uit te leggen.

Het Leugentijdperk
Het Leugentijdperk
3 maanden geleden

Omwille van het electoraat moeten partijen als FVD en van Haga jammer genoeg de leugen in stand houden, de leugen dat er een coronavirus is of virussen bestaan. Zelfs niet eens kritisch worden belicht en daarbij onderbouwd worden met wetenschappelijk onderzoek en mag het zelfs niet eens bespreekbaar worden gemaakt. Ook uitspraken gedaan door gerenommeerde wetenschappers die uitleggen hoe ze de leugens omtrent het bestaan van corona of zelfs virussen weerleggen, is niet mogelijk en ook gevaarlijk, daar tegenwoordig de kans van opsluiting bestaat door anti-eigen-volk agenten en soldaten van de neo zio-nazi-marxistische staat die geen tegenspraak duldt. ’33-’45 Is helemaal terug. Dit is de derde wereldoorlog!

Een grote dwaze en verdwaalde goedgelovige groep van de mensheid gaat vol in het corona geloof, de religie van de geesteszieke covid kerk, waarbij de cognitieve dissonantie het verbiedt anders er tegen aan te kijken dan; “corona bestaat” en “een (kanker en toxisch) vaccin is de enige weg”.

Dat dit alles te maken heeft met het vanaf -NU-full speed (er is schijnbaar haast geboden) klaarstomen richting totale wereldwijde onderwerping van de mensheid aan de macht van de Kosher Nostra, mag niet zomaar even openlijk worden geopperd en zal direct dan ook worden geplaatst onder het kopje “complotgek” of (de door farmaceuten/politiek gekochte site GeenStijl) als “wappie”.

De politiek is met hun leugens en corruptie nog nooit zover verwijderd geweest van het volk en toch omarmt een groot deel van het volk de gevestigde politiek en het bijbehorende mes van ervan in de rug. Onbegrijpelijk hoe de mensheid zichzelf vernietigd door zich over te geven als zoete, brave en politiekcorrecte lammeren naar de slachtbank.

x

Check Also

de jonge

Coronaminister De Jonge werkt aan quarantaineplicht

Na de val van het kabinet zei ...

rutte

Juridisch expert: ‘Rutte had geboeid de zaal moeten verlaten’

Juridisch expert Roger Vleugels was dinsdag in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x