Gezondheid

Pro-prikker en medisch specialist van de overheid geeft toe dat er een verband is tussen vaccins en autisme. Gaat de doofpot open?

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het nieuwsprogramma Full Measure werd onlangs aandacht besteed aan één van de grootste medische controverses aller tijden: vaccins.

Tijdens het programma werd opzienbarende nieuwe informatie gepresenteerd: een gerespecteerde pro-vaccin expert die door de Amerikaanse overheid werd ingehuurd om de link tussen vaccins en autisme te debunken, zegt dat vaccins autisme veroorzaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij claimt dat hij zijn bevindingen lang geleden al heeft gedeeld met de autoriteiten, maar dat zij alles geheim hebben gehouden.

Achter de schermen

Dr. Andrew Zimmerman, een wereldberoemde kinderneuroloog, claimde jarenlang tijdens rechtszaken dat vaccins geen autisme veroorzaken.

Nu komt hij naar buiten met opzienbarende nieuwe informatie. Hij beweert namelijk dat hij gedurende al die rechtszaken achter de schermen tegenover overheidsadvocaten verklaarde dat vaccins wel degelijk autisme hebben veroorzaakt bij sommige kinderen.

De Amerikaanse overheid, in dit geval het ministerie van Justitie, besloot deze informatie geheim te houden.

Dr. Zimmerman wilde niet voor de camera reageren, maar verwees naar zijn beëdigde verklaring.

Mond snoeren

Daarin staat: “Op 15 juni 2007 nam hij overheidsadvocaten waar hij voor werkte apart en vertelde hij hen dat hij tot de ontdekking was gekomen dat er uitzonderingen zijn waarbij vaccinaties autisme kunnen veroorzaken.”

“Ik legde uit dat door vaccins veroorzaakte koorts en immuunstimulatie bij een bepaalde groep kinderen heeft geleid tot een hersenaandoening met kenmerken van autisme,” stelde de overheidsexpert.

De advocaten raakten in paniek en besloten Zimmerman gelijk te ontslaan. Ze wilden hem de mond snoeren.

Eén van de advocaten verklaarde op 18 juni 2007, drie dagen later, in de rechtbank dat er volgens dr. Zimmerman ‘geen wetenschappelijke basis voor een verband is’ tussen vaccins en autisme.

Zeer misleidende uitspraak

Volgens Zimmerman is dit een ‘zeer misleidende’ uitspraak.

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft ook nooit onthuld dat de medisch expert van de overheid zelf heeft geconcludeerd dat vaccins autisme kunnen veroorzaken en hebben veroorzaakt.

De advocaat en de CDC wezen een verzoek voor een interview af.

De beëdigde verklaring van dr. Zimmerman is overhandigd aan politieke leiders op Capitol Hill.

Bedreigd

Die hebben er niks mee gedaan omdat ze worden betaald door de farmaceutische industrie. “Het is vrijwel onmogelijk om iets gedaan te krijgen op Capitol Hill.”

Full Measure sprak met 11 zittende en voormalige congresleden die zeiden dat ze onder druk worden gezet of worden bedreigd op het moment dat ze dit onderwerp aanroeren.

“Ik hoef je niet te vertellen dat die industrie een hele machtige industrie is,” zei congreslid Bill Posey. “Sterker nog: ik ken geen industrie die machtiger is dan die industrie.”

Posey zei dat zijn eigen partijleiders tot twee keer toe beloofd hebben hoorzittingen te zullen houden over het onderwerp, maar dat daar nooit iets van terecht is gekomen.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[Health and Money News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eksegese
Eksegese
4 jaren geleden

De waarheid laat zich niet eeuwig onderdrukken. Ik hoop dat deze smerige leugens snel doorgeprikt worden, in naam van de volksgezondheid..vaccins zijn niet zelden kevensbdreigend zelfs.

Jelled
Jelled
4 jaren geleden

Kijk de waarheid is simpel uit te leggen.
Het gaat niet om onze gezondheid of die van onze kinderen, maar om hun winst.

Hoe meer zieken hoe meer winst.

Jammer maar wij hebben het aan der lijve ondervonden.

Meeste mensen beseffen niet in welke leugen we leven. Telkens opnieuw worden er nieuwe stoffen gecreëerd en ons lichaam wordt zwaar op de proef gesteld.

Toch is er één lichtpuntje en dat is het feit dat we dit nu kunnen delen met elkaar. Vroeger werd je gemold of koudgemaakt indien jou mening niet strookt met de algemeen geaccepteerde ideologie.

Rob
Rob
4 jaren geleden

Dat ze iemand in paniek ontslaan die wereldwijd bekend is zegt al genoeg. Ze willen de waarheid niet horen. Dus gooien het maar weer op de hoop ‘wetenschappelijk niet bewezen’. Ze nemen zo dus iemand die op zijn vakgebied deskundig is niet voor serieus. Je kunt het net zo goed ‘astrologisch niet bewezen’ noemen. Dat is net zo waardeloos als ‘wetenschappelijk niet bewezen’. Maar het leven zelf bewijst wel hoe schadelijk het is. Maar ja, dat soort zombies kennen het leven helemaal niet, die maken alleen maar deel uit van een wereld van macht en geld. Het leven als mens maakt nog deel uit van creatie, macht is vernietigend en dat wordt steeds duidelijker.

tammy78
tammy78
4 jaren geleden

helaas kloppen er heel veel dingen niet
als je al kijkt naar mense die onderzoek hier naar doen en met dingen van hun komen
dan schikje gewoon die onderzoeken
die ze dan gedaan hebben op n klien groepje maar en als je dan ziet wat er uit komt
echt je maag gaat draaien er van

en al die bangmakerij voor kinderziekens
ze zijn ook niet beschremt voor de rest van je leven
wt als jij op later leventijd die zelfde kinderziektens krijgt
wat zijn dan de gevolgen er van

ook wat ze laten zien hoe het gezakt is laaten ze niet het hele grafiek zien
als je die ziet
zie je meteen al dat de meeste er voor al naar beneden gingen

als ouder vindt ik dat je krieties mag zijn
het gaat om jou kind/deren

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x