BuitenlandCorona

Patent op coronavaccin waarschuwde 9 maanden vóór Covid-19 al voor ‘doelbewuste verspreiding coronavirus’

Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een onderzoeksjournalist heeft ontdekt dat Moderna, een bedrijf dat momenteel werkt aan een ‘veelbelovend’ coronavaccin, in maart 2019 iets opmerkelijks heeft gedaan. Het bedrijf blijkt een patentaanvraag te hebben gewijzigd die betrekking heeft op vaccinatietechnologie. Het bedrijf zei destijds ‘bezorgd te zijn dat het Sars-coronavirus weer de kop opsteekt of doelbewust zal worden verspreid’. Let op: dit was 9 maanden voordat het nieuwe coronavirus daadwerkelijk uitbrak.

Moderna is momenteel één van de koplopers in de mondiale race naar het eerste coronavaccin. Volgens president Trump zal het vaccin zo rond oktober of november klaar voor gebruik zijn.

Het blijkt dat Moderna al sinds 2015 tevergeefs heeft geprobeerd om dit patent toegewezen te krijgen, onthult onderzoeksjournalist Ben Swann. In de oorspronkelijke patentaanvraag zei het bedrijf de technologie te gaan gebruiken om ‘griepachtige aandoeningen’ te bestrijden. In maart 2019 zei Moderna opeens dat zij de technologie wil gaan inzetten tegen een coronavirus dat ‘per ongeluk of opzettelijk wordt verspreid onder de bevolking’, 9 maanden voordat Covid-19 opdook.

Veel vragen

Toen het nieuwe coronavirus uitbrak, was Moderna er als de kippen bij om een oplossing aan te bieden. Dat terwijl de aanvraag van het biotechbedrijf in december 2019 definitief was geweigerd door het Amerikaanse patentkantoor.

Na de corona-uitbraak vond er achter de schermen allerlei politiek getouwtrek plaats en kreeg Moderna in mei dit jaar alsnog een patent op de technologie die nu wordt gebruikt voor de ontwikkeling van een coronavaccin.

“Ze wisten dat ze een vaccin zouden ontwikkelen tegen een coronavirus waar de bevolking pas 9 maanden later iets over hoorde. Dit doet veel vragen rijzen,” zei arts David Martin tegen Swann.

[Ben Swann]

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
1 jaar geleden

het idee dat wij eigenlijk insecten zijn die verdelgt moeten worden.
weg met dat vaccin en laat je niet muilkorven.
ze blijven GVD bezig met het gezeik over besmettingen.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Het einde van het “tijdperk” van de FAKE CORONA VIRUS naderd !!

Piet
Piet
1 jaar geleden

Zonder dit virus, komen wij als bevolking van deze aardkloot ook niet verder.

Mensen moeten het zien.

Grote transformatie van “IK” denken naar “WIJ” denken vindt plaats.

Maar tot nu is het nog steeds een groot succes voor de ‘waarheidkopers’.

Wie het meest schreeuwt, wie het hardste schreeuwt, heeft gelijk, momenteel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x