Buitenland

Amerikaanse ambassade in Irak is hoofdkwartier van Mossad en terreurgroep IS. Parlementslid trekt aan de bel

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse ambassade in Bagdad is betrokken bij ‘verdachte activiteiten’. Geregeld verlaten agenten van de Israëlische spionagedienst Mossad en leden van terreurgroep IS het gebouw, zo heeft een Iraaks parlementslid gezegd.

“De Amerikaanse ambassade in Bagdad is veranderd in een hoofdkwartier van de Israëlische Mossad en IS-terroristen,” citeerde nieuwssite al-Sumariya parlementslid Hassan Salem.

Hij voegde toe dat de Amerikaanse ambassade in Irak mensen bespioneert, geruchten verspreidt en complotten beraamt.

Gesloten

Om die reden kan het hoofdkwartier geen ambassade worden genoemd en moet het worden gesloten, aldus de Iraakse beleidsmaker.

Salem stelde eerder al dat Amerikaanse troepen IS-leider Ibrahim al-Samarrai oftewel Abu Bakr al-Baghdadi beschermden.

In februari onthulde de voormalige Iraakse premier Nouri al-Maliki bovendien hoe de Verenigde Staten IS hadden gesteund om weer troepen naar het land te kunnen sturen.

Sleutelrol

Hij zei dat de regering-Obama een sleutelrol had gespeeld bij de creatie van IS.

In januari waarschuwde een hooggeplaatste Iraakse expert nog dat Israëlische spionnen en IS-terroristen waren gezien op Amerikaanse bases in Irak.

Verhullen

Hafez Al-e Basharah zei tegen nieuwssite al-Ma’aloumeh dat de Amerikanen geen Irakezen toelieten op hun bases om dit te verhullen.

Israëlische agenten opereren vanuit bases waar IS-terroristen worden getraind en gehuisvest, aldus de expert.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Mossad zijn stillen, de stoottroepers de elite huurlingen van de zio deep state. De zionisten (incl. de Arabieren – Saoedi-Arabië) de nep joden in al z’n gelederen is het as van het kwaad en zijn hoofdverantwoordelijk voor het loslaten van miljoenen hyena’s in Europa, zijn hoogdverantwoordelijk voor het brengen van economische crisissen, het manipuleren van het geldsysteem, het afmaken van miljoenen mensen in proxy oorlogen, de veroorzakers van leed en ellende, wereldwijd.

Zie ze als roofdieren die overleven en hun machtsgebied uitbreiden ten koste van anderen en zich te goed doen aan het vlees van het goyim. Zo onverbiddelijk ze zijn in het afmaken van mensen, zo onverbiddelijk dient ook terug geslagen te worden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x