Gezondheid

Dit is de laatste keer dat iemand in mijn familie er één krijgt. Man kan niet meer praten, lopen, zien of ademen na griepprik

Help door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een man uit Las Vegas verloor zijn gezichtsvermogen, raakte deels verlamd en kon niet meer zelfstandig ademhalen nadat hij vorige maand de griepprik had gehaald.

Shane Morgan en zijn vrouw Monique besloten op 2 november de prik te halen, in de veronderstelling dat ze op deze manier zichzelf en hun jonge familieleden zouden beschermen tegen de griep.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Kort daarna voelde Shane zijn armen en benen niet meer.

Nooit gedacht

“Ongeveer 36 uur nadat hij de griepprik had gehaald werd hij ziek,” zei Monique tegen zender KSNV.

“Ik had nooit gedacht dat dit zou gebeuren,” zei Shane tegen lokale media.

Artsen diagnosticeerden hem met het syndroom van Guillain-Barré, een auto-immuunziekte waarbij het immuunsysteem de zenuwen beschadigt, en spierzwakte en soms zelfs verlamming kan veroorzaken.

Boosdoener

Monique zei dat de griepprik de boosdoener is.

“Dit is de allerlaatste keer dat iemand in mijn familie er één krijgt,” zei ze. “Shane zou 10 keer liever de griep hebben dan deze slopende ziekte.”

Zorgkosten

Een gezondheidsfunctionaris die door KSNV werd geïnterviewd riep mensen desalniettemin op de griepprik te halen en zei dat het syndroom van Guillain-Barré zeldzaam is.

De familie Morgan heeft een GoFundMe-pagina in het leven geroepen om de zorgkosten voor Shane te kunnen betalen.

Foto: Fæ Wikimedia Commons

[KSNV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
5 jaren geleden

Ik heb toch begrepen dat het bekend is dat 1 op de miljoen vaccinatie voor kan komen , dan heb ik het nog niet eens over andere onverklaarbare aandoeningen . Kennelijk is dat het risico waard…..Maar ja een mensenleven is niet meer interessant …….Neem gewoon het risico dat je de griep krijgt,…….GBS informatie http://www.spierziekten.nl.

densie
densie
5 jaren geleden

ja, gaan we weer Louise@ en ondersteun je zelf met Silver coll. citroenen, gember, kaneel en

v l i e r b e s s e n s a p!

en duik onder de dekens, durf ziek te zijn! Je komt er meestal beter uit!

namaste

Rob
Rob
5 jaren geleden

Mensen proberen altijd of gewoonlijk een ziekte te ontlopen maar in elk ziekte zit een bericht in verborgen [deze berichten of signalen worden niet zomaar herkent een ziekte kan de weerstand vergroten van het lichaam, een lichaam weet al wat er gebeurt voor een ziekte zich aankondigt als het ziek kan worden en creëert een ziekte om weerstand te vergroten ]
meestal word dit en neemt men het liefs de middelen om het te omzeilen/omlopen om niet ziek te worden en neemt men medicijn in en ervoor al, een lichaam die nog niet ziek is en dan daarvoor al middelen te nemen kan een risico zijn wat er komt een goedje binnen en de cellen in het lichaam kunnen daarmee verstoord worden en juist zo verstoord dat de hele gebeuren in verwarring raakt net zoals bij deze man die
een griepprik ging halen om griep te voorkomen ging dat lichaam in verzet tegen het middel die men toedienden terwijl het lichaam misschien zich al voorbereid had om griep te krijgen ..
Een griepprik is eigenlijk gewoon een misleiding om geen griep te krijgen neemt men griepprikken maar in feite zijn ze bedoeld om niet te veel mensen de griep te krijgen zodat de mens gewoon zijn werk/arbeid kan verrichten en de economie niet te veel door dit te laten ontwrichten heeft men dit middel uitgevonden om het te ontlopen .want als een miljoen mensen de griep krijgen geeft dat schade aan het Arbeid-Proces

infootje
infootje
5 jaren geleden

Oh ja, Thomas (5 december 20:20) dit artikel niet lezen hoor, gewoon bangmakerij.
Oogkleppen op en halen die prik.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x