Homepagina » Gezondheid » Dit is de laatste keer dat iemand in mijn familie er één krijgt. Man kan niet meer praten, lopen, zien of ademen na griepprik
One flu one shot Team Aviano gets vaccinated 151014 F IT851 011

Dit is de laatste keer dat iemand in mijn familie er één krijgt. Man kan niet meer praten, lopen, zien of ademen na griepprik

Een man uit Las Vegas verloor zijn gezichtsvermogen, raakte deels verlamd en kon niet meer zelfstandig ademhalen nadat hij vorige maand de griepprik had gehaald.

Shane Morgan en zijn vrouw Monique besloten op 2 november de prik te halen, in de veronderstelling dat ze op deze manier zichzelf en hun jonge familieleden zouden beschermen tegen de griep.

Kort daarna voelde Shane zijn armen en benen niet meer.

Nooit gedacht

“Ongeveer 36 uur nadat hij de griepprik had gehaald werd hij ziek,” zei Monique tegen zender KSNV.

“Ik had nooit gedacht dat dit zou gebeuren,” zei Shane tegen lokale media.

Artsen diagnosticeerden hem met het syndroom van Guillain-Barré, een auto-immuunziekte waarbij het immuunsysteem de zenuwen beschadigt, en spierzwakte en soms zelfs verlamming kan veroorzaken.

Boosdoener

Monique zei dat de griepprik de boosdoener is.

“Dit is de allerlaatste keer dat iemand in mijn familie er één krijgt,” zei ze. “Shane zou 10 keer liever de griep hebben dan deze slopende ziekte.”

Zorgkosten

Een gezondheidsfunctionaris die door KSNV werd geïnterviewd riep mensen desalniettemin op de griepprik te halen en zei dat het syndroom van Guillain-Barré zeldzaam is.

De familie Morgan heeft een GoFundMe-pagina in het leven geroepen om de zorgkosten voor Shane te kunnen betalen.

Foto: Fæ Wikimedia Commons

[KSNV]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
2 jaren geleden

Ik heb toch begrepen dat het bekend is dat 1 op de miljoen vaccinatie voor kan komen , dan heb ik het nog niet eens over andere onverklaarbare aandoeningen . Kennelijk is dat het risico waard…..Maar ja een mensenleven is niet meer interessant …….Neem gewoon het risico dat je de griep krijgt,…….GBS informatie http://www.spierziekten.nl.

densie
densie
2 jaren geleden

ja, gaan we weer [email protected] en ondersteun je zelf met Silver coll. citroenen, gember, kaneel en

v l i e r b e s s e n s a p!

en duik onder de dekens, durf ziek te zijn! Je komt er meestal beter uit!

namaste

Rini
Rini
Reactie op  densie
2 jaren geleden

Nou densie; Da’s een mooie slogan ! “Mens, durf ziek te zijn, je komt er altijd beter uit…”

Rob
Rob
2 jaren geleden

Mensen proberen altijd of gewoonlijk een ziekte te ontlopen maar in elk ziekte zit een bericht in verborgen [deze berichten of signalen worden niet zomaar herkent een ziekte kan de weerstand vergroten van het lichaam, een lichaam weet al wat er gebeurt voor een ziekte zich aankondigt als het ziek kan worden en creëert een ziekte om weerstand te vergroten ]
meestal word dit en neemt men het liefs de middelen om het te omzeilen/omlopen om niet ziek te worden en neemt men medicijn in en ervoor al, een lichaam die nog niet ziek is en dan daarvoor al middelen te nemen kan een risico zijn wat er komt een goedje binnen en de cellen in het lichaam kunnen daarmee verstoord worden en juist zo verstoord dat de hele gebeuren in verwarring raakt net zoals bij deze man die
een griepprik ging halen om griep te voorkomen ging dat lichaam in verzet tegen het middel die men toedienden terwijl het lichaam misschien zich al voorbereid had om griep te krijgen ..
Een griepprik is eigenlijk gewoon een misleiding om geen griep te krijgen neemt men griepprikken maar in feite zijn ze bedoeld om niet te veel mensen de griep te krijgen zodat de mens gewoon zijn werk/arbeid kan verrichten en de economie niet te veel door dit te laten ontwrichten heeft men dit middel uitgevonden om het te ontlopen .want als een miljoen mensen de griep krijgen geeft dat schade aan het Arbeid-Proces

Vrijheid
Vrijheid
Reactie op  Rob
2 jaren geleden

Als het lichaam ziek is mag dat zo zijn en moet je er aan toegeven, dus ontspannen, op tijd naar bed of ‘s middags even een dutje doen.
Wat mij momenteel goed helpt is: gezond eten, veel rauwkost, ui, ei, kurkuma, kaneel, gemberthee, walnoten. Verschillende soorten stamppotten met boerenkool, andijvie, spruiten, kip en vis en het maken van heerlijke ovenschotels.
Ik sport daarnaast weer een halfjaar, voel me dan ook een stuk beter en fitter, ook in mijn hoofd de heerlijke geluksstofjes en geen depressieve gedachten meer.
Een aanrader is ‘s morgens een goede vitamine C poeder (ascorbaat) te gebruiken, met een tablet probiotica voor een goede darmwerking.
Vanaf de start met sporten en letten op mijn voeding voel ik me ontzettend goed in mijn vel zitten.

Tsja die griepprik, we weten als wakkeren inmiddels toch wel wat de agenda is van de duivels, als ik hoor wat er zoal aan vreselijke gifstoffen in die prik zitten, vraag ik me nog steeds af wat een mens bezielt om nog steeds weer te kiezen voor deze giftige prik.
Maar goed, als je niet bewust bent of het niet wilt zijn (cognitieve dissonantie) dan is de kans groot dat je dus ziek word. Ik maak me daar niet meer druk over, ik heb genoeg mensen ingelicht over deze zaken en ook als men graag voedsel opwarmt in de magnetron, ik vind het allemaal goed, mensen zijn verantwoordelijk voor hun eigen doen en laten.

infootje
infootje
2 jaren geleden

Oh ja, Thomas (5 december 20:20) dit artikel niet lezen hoor, gewoon bangmakerij.
Oogkleppen op en halen die prik.

Hoka
Hoka
2 jaren geleden

Wat is het belangrijkste wat je hebt in het leven ?
Je gezondheid, dus je immuunsysteem.
Dat is waarom we met zware metalen belaagd worden in de lucht, voedsel, water, en dmv vergiften in vaccinaties.

x

Check Also

vaccin

Menselijke proefkonijnen: ‘Dieronderzoek coronavaccins werd overgeslagen omdat de dieren doodgingen’

Kinderarts Angelina Farella uit Texas heeft in ...

vaccin

Overal in Amerika blijven massa-vaccinatiecentra leeg: ‘Geweldig om te zien’

In Amerika is bijna 36 procent van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x