Buitenaards

Artefacten bewijzen contact tussen Maya’s en buitenaardsen (video)

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

1303%20maya2394874239483272942824Nieuwe artefacten bewijzen dat de Maya’s bezoek kregen van buitenaardse ruimtereizigers en wijzen op het belang van het einde van de Lange telling van de Mayakalender.

Veel mensen hebben gespeculeerd dat de Maya’s werden bezocht door buitenaardsen en dat tenminste één van hun goden, Kukulcan, mogelijk buitenaards was en de Maya’s leerde over landbouw, wiskunde, geneeskunde en astronomie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Maya’s wisten van het bestaan van planeten die pas vele eeuwen later werden ‘ontdekt’. Ze gebruikten als eerste beschaving het getal ‘nul’ in de wiskunde. Alhoewel Quetzalcoatl door de Maya’s werd beschreven als blank met blond haar en blauwe ogen wordt hij op sommige artefacten afgebeeld met Afrikaanse gelaatskenmerken.

Rooms-katholieke Kerk

In 1521 onderwierp Henán Cortés de Maya’s tijdens de door de Rooms-katholieke Kerk gefinancierde verovering van Yucatán. Cortés besliste dat de Maya’s heidenen waren en gaf zijn conquistadores opdracht de Mayasteden te plunderen.

Volgens Drunvalo Melchizedek zijn er duizenden codices die in de kelder van een museum zijn ontdekt terwijl de meeste mensen denken dat alle Mayacodices op vier na zijn vernietigd.

Paus Gregorius

1303%20maya39829423894248423Taalkundige Clif High stelde dat de samenstand op 21 december 2012 om 11.11 uur bewust is gecreëerd door Paus Gregorius. Duitse wiskundigen maakten gebruik van teksten die niet horen te bestaan. Veel van de boeken die naar verluidt waren verbrand liggen opgeslagen in het Vaticaan als afbetaling voor de expeditie en het opdelen van de planeet in een Spaans en Portugees deel.

Paus Gregorius liet de Gregoriaanse kalender uitlijnen met het einde van de Mayakalender. Het tijdstip 11.11 uur werd gekozen omdat 11 het getal van meesterschap is en 22 dat van heiligheid of Ascentie. De datum in 2012 wijst op het heilige kruis of de swastika. De swastika is het dubbele kruis, maar werd tevens gecodeerd als een referentie naar zonneactiviteit die rond 2012 zou plaatsvinden.

Tibetaanse monniken voorzagen door middel van remote viewing buitenaardse interventie in 2012. Is dat wat de Maya’s zagen?

{qtube vid:=HOs2uHbQrCQ}

{qtube vid:=LngsxULZvEM}

Bron en meer foto’s: In5d.com

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x