Buitenland

De zionisten verstevigen hun wurggreep op de politiek. Zo doen ze dat in Groot-Brittannië

Help door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Boris Johnson, de gedoodverfde opvolger van Theresa May, heeft verklaard dat hij een ‘gepassioneerd’ zionist is.

Tegenover Jewish News, de grootste Joodse internetkrant in Groot-Brittannië, sprak hij zijn steun uit voor het zionistische regime.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Johnson beloofde de druk op Iran op te voeren door opnieuw sancties op te leggen aan het land.

Tachtig procent

De zionisten hebben het Britse politieke establishment stevig in de tang, schrijft Press TV. Johnson is lid van de Conservative Friends of Israel (CFI), ook wel de grootste pro-Israël organisatie in West-Europa genoemd.

Tachtig procent van de Conservatieve parlementsleden is lid van deze lobbygroep.

Ook aan de andere kant van het politieke spectrum oefenen de zionisten invloed uit.

Antisemitisme

Zo beïnvloeden ze de Labour-party door middel van de Labour Friends of Israel (LFI).

De LFI zou fel tegenstander zijn van Labour-leider Jeremy Corbyn, die in tegenstelling tot andere Britse politieke leiders weigert het zionistische regime te steunen.

De LFI en andere groepen proberen Corbyn af te zetten door hem te beschuldigen van ‘antisemitisme’.

Wurggreep

Dan is er nog de Liberal Democrat Friends of Israel (LDFI). De Liberal Democrats zaten van 2010 tot 2015 in een Britse regeringscoalitie.

Voorzitter van de LDFI, Alan Beith, was tot 2015 parlementslid.

Via deze drie groepen houdt de zionistische lobby de drie belangrijkste Britse politieke partijen in een wurggreep, klinkt het.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
4 jaren geleden

kunnen ze de staat israel niet ergens in de woestijn in Australië dumpen? ben je van een hoop gesodemieter in die regio af. Of zouden ze zichzelf zien als peacekeepers?

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Iedere Europse politicus is uiteindelijk een zionistische hond aan de lijn van de Rothschild. Boris Johnson is één van de vele psychopaten die de rol van hond aan de lijn met overgave vervullen.

Gezinusk
Gezinusk
4 jaren geleden

Er zijn joodse zionisten maar er bestaan ook christelijke zionisten. Sommige christelijke organisaties hebben zich weer vermengt met de vrijmetselarij. Neem de Tempeliers wat later overging in de Orde van Christus. In hoeverre zijn dergelijke organisaties overgegaan in andere geheime genootschappen die vandaag de dag veel invloed uitoefenen? En in hoeverre is Boris Johnson aan dergelijke organisaties verbonden? Om te kunnen zeggen, ik ben een zionist.

Rob
Rob
4 jaren geleden

Dus als je het zionisme niet steunt ben je een Jodenhater? Laten we voorop stellen dat de zionisten geen echte Joden zijn, het zijn khazarianen die zich achter het jodendom verschuilen. De echte Joden zijn de mensen, niet de heersers. Dus ben je geen Jodenhater als je het zionisme niet steunt want de khazarianen ZIJN geen Joden zoals de echte bevolking van oorsprong is. Antisemitisme is dus gewoon een misleiding want je bent dan alleen maar tegen het zionisme, niet tegen de echte Joodse bevolking. Dan is de term ‘antisemitisme’ dus gewoon misbruik van die echte Joodse bevolking door de Khazarianen.

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x