Homepagina » Mens en Dier » Eppink (FvD) stelt lastige vragen over verkiezingsfraude VS: ‘Dit moet rechtszaken voortbrengen’
eppink
Foto: RegioTV Tiel CC BY 3.0

Eppink (FvD) stelt lastige vragen over verkiezingsfraude VS: ‘Dit moet rechtszaken voortbrengen’

Sinds de mainstream media Joe Biden hebben uitgeroepen tot winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn kritische vragen uit den boze. Elk tegengeluid wordt genadeloos de kop ingedrukt. Dat ondervond vanochtend ook Europarlementariër Derk Jan Eppink (FvD), die de rode O’tjes van de NOS en het establishment over zich heen kreeg nadat hij de suggestie wekte dat er fraude is gepleegd bij de verkiezingen.

Hij schrijft:


Vrijwel gelijk meldde zich de ‘volstrekt onafhankelijke en onbevooroordeelde’ Nieuws-uur presentator Jeroen Wollaars. “Al lang en breed gefactcheckt en gedebunked. Zo’n tweetje roept dus geen vragen over fraude op, meer over of je jezelf en je volgers en het concept gedeelde waarheid (en de waarde daarvan) wel serieus neemt.”

Onwelgevallige vragen

Eppink reageerde dat hij verwijst naar Rasmussen Poll, één van de meest betrouwbare opiniepeilers in de VS. “Dat verdient een nadere blik, ook van media die menen alles al te weten. Natuurlijk lastig, die onwelgevallige vragen.”

Vervolgens kreeg de politicus het ook aan de stok met voormalig campagnestrateeg van de VVD Jan Driessen. “Hoe diep kan een ooit gerespecteerd journalist vallen. Alle 25 rechtszaken over verkiezingsfraude zijn verloren door team Trump. Republikeinse en Democratische leden van kiescolleges hebben de uitslag vastgesteld!”

President Trump verduidelijkte op Twitter dat veel van de rechtszaken die nu lopen, zijn aangespannen door groepen die hem steunen. Zijn eigen grote rechtszaken moeten nog komen.

“Ik stel enkel een vraag, een lastige vraag, maar dat mag ook al niet van de ex-campagnestrateeg van de VVD,” aldus Eppink. Driessen zei het jammer te vinden dat hij meedoet ‘aan de totaal ongefundeerde ridicule maar gevaarlijke verdachtmakingen’. Eppink: “Onregelmatigheden als doden die stemden, formele getuigenissen over gerommel met biljetten, geen toegang voor waarnemers. Laten we rustig de procedures afwachten in plaats van boos te worden.”

Zinloos en zonde van je energie

“Uiteindelijk zijn het de kiesmannen die de president aanwijzen. Niet de media. Sommige rechtszaken halen het Hooggerechtshof. Afwachten. De procedure is lang en biedt tijd om iedereen te verzoenen met de einduitslag. En dat is belangrijk voor legitimatie van de democratie.”

Hij krijgt bijval van zijn collega Rob Roos (FvD), die onlangs nog werd gecensureerd vanwege kritiek op Hugo de Jonge en het coronavaccin:


Muzikant en ondernemer Erik van der Horst wijst erop dat discussiëren met de rode O’tjes een zinloze exercitie is. “Eigenlijk zijn die O’tjes die mensen in hun profiel plaatsen best handig,” zegt hij. “Je weet in één oogopslag welk klimaatneutraal vlees je in de kuip hebt. Een discussie voeren op inhoud is bij voorbaat zinloos en zonde van je energie, want door de NOS geïndoctrineerde zieltjes.”

4.8 50 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Grote Henk
Grote Henk
5 maanden geleden

helemaal waar dat artikel. Trump heeft gewonnen en de democraten maken de zelfde fout als in 2016 maar nu probeerden ze dat voor te zijn door de stemmen zo nodig bij te stellen. Helaas voor de linkse zelfhaters komt de waarheid altijd uit,

Henk
Henk
Reactie op  Grote Henk
5 maanden geleden

ook in Nederland gaan we dit krijgen met de verkiezingen. Ze hebben gekozen voor dezelfde stem machines, software als Amerika. Dus zal hier ook worden gefraudeerd. De VVD gaat dus gewoon weer winnen met grote cijfers?

anargie
anargie
Reactie op  Henk
5 maanden geleden

Kijk alleen maar naar de “peilingen”
VVD staat op ongeveer 45 zetels ONDANKS alle vrijheidsberovende en economisch vernietigende “maatregelen”.

Nu worden mondluiers verplicht per 1 december, ook al kraamden deze heren een aantal maanden geleden nog uit dat een “mondkapje” totaal geen nut heeft. Zelfs COPD en hartpatiënten kunnen geen ontheffing aanvragen. SCHANDE!

anargie
anargie
Reactie op  Grote Henk
5 maanden geleden

In elk geval is het duidelijk geworden dat het huidige kabinet ZIJN MASKER heeft afgedaan en duidelijk laat blijken een andere meester te dienen dan het Nederlandse volk die hen nota bene hebben GEKOZEN!

Hoezo volksvertegenwoordiging? Het is VOLKSVERLAKKERIJ!

Eddy
Eddy
Reactie op  anargie
5 maanden geleden

@anargie Wij hebben deze regering niet gekozen, de verkeizingen hier zijn ook al jarenlang frauduleus.

Akkafietje
Akkafietje
5 maanden geleden

Maar de klap , dat Trump met een landslide heeft gewonnen zullen die rooie rakkers toch moeten incasseren, en wordt alleen maar zwaarder.
Laten we rustig tot einde jaar wachten

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Akkafietje
5 maanden geleden

Ook de gevangenisstraffen zullen zwaar zijn.

Joris
Joris
Reactie op  serieuze aangelegenheid
5 maanden geleden

Ik hoop het.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Kiezersfraude in samenwerking globalisten! Bij deze fraude waren China, Engeland, Canada, Mexico, Venezuela en Cuba betrokken. Trump’s TOP advocaat Sidney Powell heeft alles goed in zijn hand!
Dit interview is net binnen van Sidney Powell , Michigan en Worldwide Election Corruption
https://www.youtube.com/watch?v=zMDtOtGFrYg

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Joyce Ramgatie, bedankt voor de link maar ik lees dergelijke berichtgevingen omtrent de Amerikaanse verkiezingen niet meer. Het heeft ook geen zin omdat beidde kampen in staat zijn om dergelijke berichten naar buiten te gooien, ook al is het mogelijk helemaal niet waar. Ja niemand wil verliezen, alleen maar winnen. Daar komt dat door. Vandaar dat ik al een andere methode had uitgevonden. Dat had ik hier al verteld. Het is dan misschien wel wat spartaans om alle Amerikanen ten westen en oosten van Houston te laten verzamelen, maar ik zie geen andere oplossing. Dan kunnen ze middels de sociale media in ieder geval de Russen ook niet meer beschuldigen dat het door hun komt dat bijvoorbeeld Trump aan de macht was gekomen. Moet dan gewoon menig Amerikaan die wil stemmen ten westen of ten oosten van Houston gaan staan. Ik zou zeggen doen. Dan kan er vervolgens een drone overvliegen die alle koppen van het ene en het andere kamp telt. Hebben ze daar uiteindelijk weer een nieuwe president dankzij de meeste koppen.

Just me
Just me
Reactie op  Gezinusk
5 maanden geleden

Blijf je hoofd maar diep in het zand graven,..

Exegese
Exegese
5 maanden geleden

Er mag niet over gesproken worden. Waar zijn ze bang voor ??

Marcel
Marcel
Reactie op  Exegese
5 maanden geleden

Voor wat uit gaat komen.

Rob
Rob
Reactie op  Marcel
5 maanden geleden

En om de macht te verliezen die ze altijd gehad hebben. W staan op een cruciaal punt in de tijd. Het wordt OF de NWO OF er gaat een bewustzijnsverandering plaats vinden die van de wereld een leefbare wered maakt.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Exegese
5 maanden geleden

De mogelijkheid, bestaat natuurlijk dat dit in vele landen van de wereld heeft plaats gevonden. Door dit, vervalsen/verwijderen van stemmen te ontkennen, zullen diegenen die dit het hardst aanvechten, meer te verliezen hebben dan diegenen die zwijgen. Dat maakt hen automatisch verdacht.

Het door te voeren programma van het Wereld Economic Forum is natuurlijk al decennia geleden in gang gezet. Dat is bijvoorbeeld te zien aan de uitlatingen van Rutte. Hij praat tegenwoordig heel anders, zelfs het tegenovergestelde van vroeger, maar dat wordt over het algemeen niet waargenomen.

Dat Rutte Biden al met zijn overwinning gefeliciteerd heeft, zegt genoeg. Dan weet je welke richting hij opgaat en voor welke partij hij gekozen heeft. Mocht Trump president blijven, dan zal Trump Rutte niet meer serieus nemen.

Stay Positive
Stay Positive
5 maanden geleden

Dit proces gaat alles maken of breken.

Erik
Erik
5 maanden geleden

Hoogtijd dat het linkse bagger naar een onbewoond eiland wordt gedeporteerd, goed voor de woningnood en uitkerings industrie

Arnold
Arnold
Reactie op  Erik
5 maanden geleden

Met Mark Rutte erbij.

Gezinusk
Gezinusk
5 maanden geleden

Nou ja laten we de rechtszaken maar afwachten dan. Alsof Amerika niks beter te doen heeft… De Amerikaanse bevolking gaat op deze manier, mede aan de starre houding van Trump nog veel meer verliezen. Ook aanzien in de wereld voor het geval dat dit er al was. Kortom, een enorme wanvertoningen die we sinds de oprichting van de Verenigde Staten met verkiezingen nog niet eerder hebben gezien. Maar misschien heb ik wel een goede oplossing? Als nou bijvoorbeeld de mensen die op Trump gestemd hebben ten westen van Houston gaan staan, en de mensen die voor Biden zijn ten oosten van deze stad. Dan lijkt het mij niet onmogelijk om met een drone die van area 51 opstijgt, van bovenaf alle koppen te gaan tellen. Degene die de meeste koppen onder zijn hoede heeft mag zich dan tot president van de Verenigde Staten benoemen! Is dat probleem ook weer opgelost. Tenzij er weer iemand met een blond kapsel opdraaft die niet tegen zijn verlies kan. Gaat beweren dat die drone door een corona virus uit Hollywood besmet is geraakt en verkeerd heeft zitten tellen. In dat geval stel ik voor dat alle mensen die op Biden willen stemmen naar de maan afreizen, en de republikeinen naar pluto. Al is het wel een beetje koud daar. Dan zou je ze misschien beter richting mars kunnen sturen. En dat dan boven deze twee hemellichamen een satelliet word gestuurd die corona proof is maar goed in staat is om te bespioneren. Heel kieskeurig kan tellen hoeveel mensen er op mars of op de maan staan om de verkiezingen te willen winnen. Nu dwaal ik met mijn fictie verhaal wel een end af. Misschien dat het anno 2320 er zo aan toe gaat in Amerika? Maar ze zijn daar al wel in staat om de republikeinen en democraten te verdelen ten oosten en westen van een stad als Houston, om vervolgens met een drone het aantal koppen te tellen. Wat mij betreft zit er dan wel een voorwaarde aan. Zo mag een presidentskandidaat van te voren niet meer roepen, ik heb al gewonnen. Nee laat dan de drone even zijn werk doen en wacht voor de rest in je mooie pak braaf op de uitslag.

oudste
oudste
5 maanden geleden

Ik snap maar niet waarom de overgrote meerderheid hier zo graag de narcistische hork Trump aan de macht wil zien…..

Drachir
Drachir
Reactie op  oudste
5 maanden geleden

Tsja, moeilijk hé research doen.
Heeft die 4 jaar bashen van de MSM jou toch ff te grazen gehad.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  oudste
5 maanden geleden

Dat krijg je als je je niet informeert en alles gelooft wat je van de Nederlandse Onbenul
Stichting krijgt voorgeschotelt.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  oudste
5 maanden geleden

Zomaar even een greep wat de USA (en wij uiteindelijk ook) te wachten staat als Biden (lees Kamala Harris en misschien zelfs Hillary Clinton) president wordt.

-constante lockdowns
-verplichte mondkapjes voor heel de USA
-overheersing door China
-communistische wereldregering
-oorlog met Rusland en Iran
-opnieuw troepen naar Syrië

En nog veel, véél meer ellende.

Hier sta jij dus achter?

Dit is n.l. wat die ‘narcistische hork’ absoluut niet (!!!) wil.
Niet alleen voor de USA, maar ook voor ons, het ‘vrije’ westen.

En verder zou je hier eens naar kunnen kijken op YouTube.
Deze tip geldt ook (zeker) voor @gezinusk, die duidelijk net als jij wel aan wat horizonverbreding toe is:

USA:

-OAN
-Newsmax
-Ben Shapiro
-Tim Pool
-Candace Owens
-Conservative Twins
-Tucker

Australië:

-Sky News Australië

UK:

-We got a problem
-Mahyar Tousi
-Talk Radio

Duitsland:

-Oli
-Neverforgetniki
-KenFM
-Eigentümlich frei
-5 IDEEN
-Querdenken

Willem
Willem
Reactie op  Veterans_Resistance
5 maanden geleden

Yup helemaal mee eens. Je raakt de kern. Dit gaat om het nieuwe communistische systeem waarin werkelijk niets maar dan ook niets meer te vertellen hebben.

Ik zeg niet dat Trump een beter plan heeft. Maar ik heb afgelopen 4 jaar geen nieuwe grote oorlogen zien ontstaan. Maar de staatsschuld blijft wel een probleem.

Ik ben blij niet militair te zijn geworden, want dan had ik nu voor deze regering gewerkt.

Niemand ziet het waar dit naartoe leidt. En het zal erger worden als jouw lijst.

En de militairen die dit meelezen:
Informeert jezelf. In de private wereld zijn 3 sectoren reeds uitgesloten, de mensen scholen zich om momenteel. Ik ga geen advies geven, maar er gaan helemaal geen vrijheden meer zijn na het activeren van de centrale politieke macht (nwo)

Michel
Michel
Reactie op  Veterans_Resistance
5 maanden geleden

Vergeet de alternatieven voor, facebook, twitter YouTube……

Parler : New Twitter
Gab or MeWe : New Facebook
Rumble : New Youtube
DuckDuckGo : New Google Search
Brave Browser : secure Chrome
Telegram or Signal : Secure Messaging
NewsMax or 0AN : New Fox News
protonmail (encryption) = new Gmail

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
5 maanden geleden

Driekwart van de Amerikanen koos, echt waar, voor een seniele bejaarde president. “En gij gleuf da?”….lol.

karton
karton
Reactie op  Het leugentijdperk
5 maanden geleden

@ het leugentijdperk.
In maart 2021 kunt u zeggen, dat driekwart van de Nederlanders heeft gekozen voor een leugenaar, bedrieger, charlatan en kontlikker ! En geleufde gij da ook ?

Bella
Bella
5 maanden geleden

wat zal er gebeuren als Trump overal zijn troepen terug trekt NAVO NATO opzegt.
Al het geld van deze corrupte mensen in beslag neemt en uiteindelijk de pandemie als een allang beraamt plan bekent maakt.
Worden dan eindelijk de niet werkende en zelf ziekmakende mondkapjes schapen eindelijk wakker en wat gaan die dan doen.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Bella
5 maanden geleden

Als Trump helemaal van de NATO (OTAN) af wil dan staat er veel te gebeuren denk ik. En dat word een lang verhaal. Er ging ook heel wat aan de NAVO vooraf natuurlijk. De meeste mensen kennen de geschiedenis niet goed mee omdat niet alle scholen daar nog bijster veel aandacht aan besteden. In dit geval en als ik dan toch even wil terug keren hoe het verleden er uit zag? En dan met name voor Europa. Dan lijkt het me een slim plan om een goede historicus op te laten trommelen die hier veel meer over kan vertellen. De meeste Nederlanders kennen hem wel, Maarten van Rossum. Het is wel een lang verhaal. Het duurt dan 8 delen en ja, je moet wel wat zitvlees hebben om dit allemaal mee te nemen. Het kan er soms ook heftig aan toe gaan, bij deze dan ook mijn waarschuwing voor de kinderen onder ons. Vanaf 16+ dan maar denk ik dan. Maar Maarten van Rossum verteld hier wel een goed verhaal. Een verhaal van zo als het ongeveer gegaan is. Met het onderwerp over de eerste en tweede wereldoorlog heb ik toen ik jong was altijd met de vraag gezeten, welke oorlog was dan precies erger? Inmiddels heb ik het antwoord wel. Ze waren namelijk beidden verschrikkelijk. Met de laatste grote oorlog kon je dan in het slechtste geval een tapijt bombardement over je heen krijgen, en met de eerste wereldoorlog werd je niet vrolijk dat je gezicht binnen een aantal tellen dwars door midden werd geschoten. Sommige soldaten die dit overleefden konden dan nadien weer opgelapt worden. Tja daar zat je dan na een aanslag springlevend maar met een half gezicht. Enfin, het lijkt me niet verstandig om het nog ingrijpender te maken, maar dit was hoe het er toen destijds aan toe ging. Niet anders. Maar goed, hier de lezing van Maarten van Rossum. Hopelijk zijn sommigen nog in staat om hier enigzins lering uit te trekken. Hier is deel I https://www.youtube.com/watch?v=TMOOFbWxTwQ

x

Check Also

vvd

Politicus stopt bij de VVD: ‘Coronaregels voelen als klap in ieders gezicht’

Imke Emons, nummer twee van de VVD ...

d66

‘D66 sorteert voor op een vaccinatieplicht. Onacceptabel!’

Een meerderheid van de Tweede Kamer steunt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

49
0
We lezen graag je reactie!x