Mens en Dier

Eppink (FvD) stelt lastige vragen over verkiezingsfraude VS: ‘Dit moet rechtszaken voortbrengen’

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds de mainstream media Joe Biden hebben uitgeroepen tot winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn kritische vragen uit den boze. Elk tegengeluid wordt genadeloos de kop ingedrukt. Dat ondervond vanochtend ook Europarlementariër Derk Jan Eppink (FvD), die de rode O’tjes van de NOS en het establishment over zich heen kreeg nadat hij de suggestie wekte dat er fraude is gepleegd bij de verkiezingen.

Hij schrijft:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png


Vrijwel gelijk meldde zich de ‘volstrekt onafhankelijke en onbevooroordeelde’ Nieuws-uur presentator Jeroen Wollaars. “Al lang en breed gefactcheckt en gedebunked. Zo’n tweetje roept dus geen vragen over fraude op, meer over of je jezelf en je volgers en het concept gedeelde waarheid (en de waarde daarvan) wel serieus neemt.”

Onwelgevallige vragen

Eppink reageerde dat hij verwijst naar Rasmussen Poll, één van de meest betrouwbare opiniepeilers in de VS. “Dat verdient een nadere blik, ook van media die menen alles al te weten. Natuurlijk lastig, die onwelgevallige vragen.”

Vervolgens kreeg de politicus het ook aan de stok met voormalig campagnestrateeg van de VVD Jan Driessen. “Hoe diep kan een ooit gerespecteerd journalist vallen. Alle 25 rechtszaken over verkiezingsfraude zijn verloren door team Trump. Republikeinse en Democratische leden van kiescolleges hebben de uitslag vastgesteld!”

President Trump verduidelijkte op Twitter dat veel van de rechtszaken die nu lopen, zijn aangespannen door groepen die hem steunen. Zijn eigen grote rechtszaken moeten nog komen.

“Ik stel enkel een vraag, een lastige vraag, maar dat mag ook al niet van de ex-campagnestrateeg van de VVD,” aldus Eppink. Driessen zei het jammer te vinden dat hij meedoet ‘aan de totaal ongefundeerde ridicule maar gevaarlijke verdachtmakingen’. Eppink: “Onregelmatigheden als doden die stemden, formele getuigenissen over gerommel met biljetten, geen toegang voor waarnemers. Laten we rustig de procedures afwachten in plaats van boos te worden.”

Zinloos en zonde van je energie

“Uiteindelijk zijn het de kiesmannen die de president aanwijzen. Niet de media. Sommige rechtszaken halen het Hooggerechtshof. Afwachten. De procedure is lang en biedt tijd om iedereen te verzoenen met de einduitslag. En dat is belangrijk voor legitimatie van de democratie.”

Hij krijgt bijval van zijn collega Rob Roos (FvD), die onlangs nog werd gecensureerd vanwege kritiek op Hugo de Jonge en het coronavaccin:


Muzikant en ondernemer Erik van der Horst wijst erop dat discussiëren met de rode O’tjes een zinloze exercitie is. “Eigenlijk zijn die O’tjes die mensen in hun profiel plaatsen best handig,” zegt hij. “Je weet in één oogopslag welk klimaatneutraal vlees je in de kuip hebt. Een discussie voeren op inhoud is bij voorbaat zinloos en zonde van je energie, want door de NOS geïndoctrineerde zieltjes.”

4.8 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Grote Henk
Grote Henk
3 jaren geleden

helemaal waar dat artikel. Trump heeft gewonnen en de democraten maken de zelfde fout als in 2016 maar nu probeerden ze dat voor te zijn door de stemmen zo nodig bij te stellen. Helaas voor de linkse zelfhaters komt de waarheid altijd uit,

Akkafietje
Akkafietje
3 jaren geleden

Maar de klap , dat Trump met een landslide heeft gewonnen zullen die rooie rakkers toch moeten incasseren, en wordt alleen maar zwaarder.
Laten we rustig tot einde jaar wachten

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Kiezersfraude in samenwerking globalisten! Bij deze fraude waren China, Engeland, Canada, Mexico, Venezuela en Cuba betrokken. Trump’s TOP advocaat Sidney Powell heeft alles goed in zijn hand!
Dit interview is net binnen van Sidney Powell , Michigan en Worldwide Election Corruption
https://www.youtube.com/watch?v=zMDtOtGFrYg

Exegese
Exegese
3 jaren geleden

Er mag niet over gesproken worden. Waar zijn ze bang voor ??

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x