Homepagina » Het Complot » Hersenspoeling: ‘MK-Ultra heerst in Hollywood’ (video)
Hersenspoeling: MK-Ultra heerst in Hollywood

Hersenspoeling: ‘MK-Ultra heerst in Hollywood’ (video)

De Amerikaanse comédienne en actrice Roseanne Barr staat erom bekend dat ze controversiële onderwerpen niet uit de weg gaat.

Barr is één van de weinigen in Hollywood die zich durft uit te spreken over de rol van MK-Ultra, een geheim experiment met betrekking tot hersenspoeling, in de entertainmentindustrie.

Tijdens een recent interview met Russia Today vertelde Barr over de donkere kant van de film- en muziekindustrie. Volgens haar speelt MK-Ultra een belangrijke rol in Hollywood.

Angstcultuur

Ze zei dat Hollywoodsterren bang zijn om zich uit te spreken over belangrijke zaken omdat er een ‘angstcultuur’ heerst. Het opendoen van je mond staat vrijwel gelijk aan het einde van je carrière, aldus Barr, toevoegende dat MK-Ultra Hollywood in zijn greep houdt.

Acteurs en actrices kunnen hun mond niet opendoen omdat ze zijn gehersenspoeld. Ze zijn geprogrammeerd met andere persoonlijkheden die op ieder gewenst moment kunnen worden geactiveerd en aangestuurd.

In augustus 2001 vertelde Barr tijdens een CNN-programma met Larry King over hersenspoeling en MK-Ultra. Ze heeft in haar jeugd nare dingen meegemaakt waardoor ze last had van meerdere persoonlijkheden en naar eigen zeggen door de CIA werd uitgekozen voor de experimenten.

Indoctrineren

Op haar eigen blog schrijft Barr uitgebreid over MK-Ultra in Hollywood. In 2009 stelde ze zelfs dat Joe Jackson, de vader van wijlen Michael Jackson, als CIA-agent bij MK-Ultra betrokken was.

Na de schietpartij op de Sandy Hook Elementary School in Newton plaatste Barr een artikel op haar blog over de psychologische strijd tegen het Amerikaanse volk, mind control, de connectie met machtige occultisten en organisaties als de Kerk van Satan en de Tempel van Set en het belang van de media om de massa te indoctrineren.

Bron: Vigilantcitizen.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Mindcontrol is hier in Nederland en Europa ook snel in opmars via medicijnen, voorgeschreven door op geld en macht beluste psychologen en psychiaters. Dit alles onder goedkeuring van de nederlandse overheid en europese overheden. Natuurlijk wordt ook hier onder het motto angst heel veel jongeren en ouderen chemisch omgetoverd tot zombies via niet bestaande aandoeningen als ADHD , Altzheimer en andere populaire zogenoemde medische aandoeningen die uitstekend behandeld kunnen worden met op cocaine gebaseerde medicijnen.
  Onze schoondochter heeft het afgelopen weekend een niet geslaagde zelfmoordpoging overleefd dankzij deze weerzinwekkende medicatie tegen ADHD, voorgeschreven door een psychiater….
  Op de website : http://www.adhdfraude.net/blog/ , kan iedereen lezen hoe schokkend mindcontrol ten uitvoer wordt gebracht en met welke snelheid dit geschiedt. Er staan de komende tijd heel veel mensenlevens op het spel. Met goedkeuring van onze NWO-liefhebbende (europese)overheid.
  Onze schoondochter maakt het nu uitstekend zonder deze chemische mindcontroldrugs. Ze zal nog wel een tijd nodig hebben om haar lichaam te ontgiftigen met behulp van vitaminen en mineralen, en het drinken van voldoende water. Maar zij is gered, nu nog heel veel toekomstige slachtoffers.
  Voor het belang van voldoende vitaminen en mineralen, en het belang van voldoende waterdrinken verwijs ik naar de volgende websites:
  – vitaminen en mineralen: http://www.watunietmagwetenoveruwgezondheid.nl – de rol van voldoende water voor uw lichaam :
  Water, het goedkoopste medicijn. je bent niet ziek, je hebt dorst. Auteur: Fereydoon Batmanghelidj , te bestellen bij o.a. Bol.Com

  1 likes
 2. Ja en ik heb een monster onder mijn bed…die toevallig ook Roseanne heet.

  1 likes
 3. Je moet er gevoelig voor zijn en de hersenspoeling moet lukken, dan bereik je de top.Iedereen weet dat het beste talent, vaak brodeloos rondloopt.En wist u de reden nog niet??Dan weet u hem nu.HERSENSPOELEN, TOT ZE IN EEN HYPNOSE ERVAN VALLEN.Rest de hypnose te onderhouden.En als gewillige schaapjes, bewerken ze de mens via de media.( de gehersenspoelde popsterren etc).Wie het niet ziet, is failliet.

  0 likes
 4. “De Amerikaanse comédienne en actrice Roseanne Barr staat erom bekend dat ze controversiële onderwerpen niet uit de weg gaat.”
  Eèn daarvan is Dan Aykroyd. In een documentaire over Ufo’s vertelde hij dat hij in de gaten werd gehouden door MIB. Maar omdat er teveel mensen in de buurt waren,(getuigen) hebben ze de hazepad gekozen. Hij is zelf ook Ufologist, en is erelid van MUFON. Ook hij laat zijn mond niet snoeren.

  0 likes
 5. [quote name=”Hunting Wolf”]Je moet er gevoelig voor zijn en de hersenspoeling moet lukken, dan bereik je de top.Iedereen weet dat het beste talent, vaak brodeloos rondloopt.En wist u de reden nog niet??Dan weet u hem nu.HERSENSPOELEN, TOT ZE IN EEN HYPNOSE ERVAN VALLEN.Rest de hypnose te onderhouden.En als gewillige schaapjes, bewerken ze de mens via de media.( de gehersenspoelde popsterren etc).Wie het niet ziet, is failliet.[/quote]
  Dan ben ik in jou ogen failliet want ik zie wel de greep van het geld de ambietie om iets te berijken de mensen die daar bij gebaat zijn. en het systeem er om heen. maar hersenspoelen door een duistere organisatie zie ik niet.

  0 likes
 6. [quote name=”silversurfer”][quote name=”Hunting Wolf”]Je moet er gevoelig voor zijn en de hersenspoeling moet lukken, dan bereik je de top.Iedereen weet dat het beste talent, vaak brodeloos rondloopt.En wist u de reden nog niet??Dan weet u hem nu.HERSENSPOELEN, TOT ZE IN EEN HYPNOSE ERVAN VALLEN.Rest de hypnose te onderhouden.En als gewillige schaapjes, bewerken ze de mens via de media.( de gehersenspoelde popsterren etc).Wie het niet ziet, is failliet.[/quote]
  Dan ben ik in jou ogen failliet want ik zie wel de greep van het geld de ambietie om iets te berijken de mensen die daar bij gebaat zijn. en het systeem er om heen. maar hersenspoelen door een duistere organisatie zie ik niet.[/quote]
  Hersenspoelen valt niet op. Het zijn de kleine dingen die het doen doen doen.

  0 likes
 7. [quote name=”Paulsater”]Mindcontrol is hier in Nederland en Europa ook snel in opmars via medicijnen, voorgeschreven door op geld en macht beluste psychologen en psychiaters. [/quote]

  psychiatrie en psychologie is geen wetenschap. Niemand verplicht mensen daar naar toe te gaan, dat doen ze zelf…

  0 likes
  • Daar ben ik het niet mee eens toen ik bijvoorbeeld op de basisschool zat hadden we de regeling dat iedereen die geen spreekbeurt durvden te doen voor 10 weken naar een psychiator moest ging je niet dan dan werd er gebeld met je ouders en krieeg jij allemaal lage cijfers dit zelfde gelde als je er 5 keer uit werd gestuurd kuch flamingo kuch

   0 likes
 8. [quote name=”dr. Why”][quote name=”Paulsater”]Mindcontrol is hier in Nederland en Europa ook snel in opmars via medicijnen, voorgeschreven door op geld en macht beluste psychologen en psychiaters. [/quote]

  psychiatrie en psychologie is geen wetenschap. Niemand verplicht mensen daar naar toe te gaan, dat doen ze zelf…[/quote]

  U strooit hier enkel uw eigen denkbeelden in het rond. Of u daadwerkelijk gelijk hebt is een tweede. Ik denk persoonlijk van niet. Ter voorbeeld een citaat om uw argument te ontkrachten:

  Psychiatrie is een medisch specialisme dat zich met vier gebieden bezighoudt: preventie en wetenschappelijk onderzoek (epidemiologie), voorts diagnostiek en behandeling (therapie) van psychische ziektebeelden.

  0 likes
 9. [quote name=”Lynn”]”De Amerikaanse comédienne en actrice Roseanne Barr staat erom bekend dat ze controversiële onderwerpen niet uit de weg gaat.”
  Eèn daarvan is Dan Aykroyd. In een documentaire over Ufo’s vertelde hij dat hij in de gaten werd gehouden door MIB. Maar omdat er teveel mensen in de buurt waren,(getuigen) hebben ze de hazepad gekozen. Hij is zelf ook Ufologist, en is erelid van MUFON. Ook hij laat zijn mond niet snoeren.[/quote]
  Dat intervieuw heb ik gezien hij sprak daarover.

  0 likes
 10. [quote name=”silversurfer”][quote name=”Hunting Wolf”]Je moet er gevoelig voor zijn en de hersenspoeling moet lukken, dan bereik je de top.Iedereen weet dat het beste talent, vaak brodeloos rondloopt.En wist u de reden nog niet??Dan weet u hem nu.HERSENSPOELEN, TOT ZE IN EEN HYPNOSE ERVAN VALLEN.Rest de hypnose te onderhouden.En als gewillige schaapjes, bewerken ze de mens via de media.( de gehersenspoelde popsterren etc).Wie het niet ziet, is failliet.[/quote]
  Dan ben ik in jou ogen failliet want ik zie wel de greep van het geld de ambietie om iets te berijken de mensen die daar bij gebaat zijn. en het systeem er om heen. maar hersenspoelen door een duistere organisatie zie ik niet.[/quote]
  Dan slaap je nog,word eens wakker.

  0 likes
 11. [quote name=”Abel”]
  U strooit hier enkel uw eigen denkbeelden in het rond. Of u daadwerkelijk gelijk hebt is een tweede. Ik denk persoonlijk van niet. Ter voorbeeld een citaat om uw argument te ontkrachten:

  Psychiatrie is een medisch specialisme dat zich met vier gebieden bezighoudt: preventie en wetenschappelijk onderzoek (epidemiologie), voorts diagnostiek en behandeling (therapie) van psychische ziektebeelden.[/quote]

  Citaten zijn niet altijd overtuigend. De reden waarom psychologie en psychiatrie geen wetenschap zijn is omdat ze geen core theorie hebben, en er weinig evidence based onderzoek is naar therapeutische methoden.

  Dat is overigens niet alleen mijn mening, maar ook die van erg vooraanstaande mensen in het veld.

  Ik stel voor dat u wat research doet 🙂

  Dit kan een goede start wezen: http://www.apa.org/monitor/feb05/pc.aspx

  0 likes
 12. [quote name=”Abel”][quote name=”dr. Why”][quote name=”Paulsater”]Mindcontrol is hier in Nederland en Europa ook snel in opmars via medicijnen, voorgeschreven door op geld en macht beluste psychologen en psychiaters. [/quote]

  psychiatrie en psychologie is geen wetenschap. Niemand verplicht mensen daar naar toe te gaan, dat doen ze zelf…[/quote]

  U strooit hier enkel uw eigen denkbeelden in het rond. Of u daadwerkelijk gelijk hebt is een tweede. Ik denk persoonlijk van niet. Ter voorbeeld een citaat om uw argument te ontkrachten:

  Psychiatrie is een medisch specialisme dat zich met vier gebieden bezighoudt: preventie en wetenschappelijk onderzoek (epidemiologie), voorts diagnostiek en behandeling (therapie) van psychische ziektebeelden.[/quote]

  Daarnaast gaan mensen er niet zelf naartoe, ze worden naar deze zielenknijpers doorverwezen als ze overspannen zijn, een burn-out hebben, of andere psychische klachten waar ze zelf niet mee uit de voeten kunnen.

  Beetje kort door de bocht opmerking…

  0 likes
 13. [quote name=”Marcel E”][quote name=”Abel”][quote name=”dr. Why”][quote name=”Paulsater”]Mindcontrol is hier in Nederland en Europa ook snel in opmars via medicijnen, voorgeschreven door op geld en macht beluste psychologen en psychiaters. [/quote]

  psychiatrie en psychologie is geen wetenschap. Niemand verplicht mensen daar naar toe te gaan, dat doen ze zelf…[/quote]

  U strooit hier enkel uw eigen denkbeelden in het rond. Of u daadwerkelijk gelijk hebt is een tweede. Ik denk persoonlijk van niet. Ter voorbeeld een citaat om uw argument te ontkrachten:

  Psychiatrie is een medisch specialisme dat zich met vier gebieden bezighoudt: preventie en wetenschappelijk onderzoek (epidemiologie), voorts diagnostiek en behandeling (therapie) van psychische ziektebeelden.[/quote]

  Daarnaast gaan mensen er niet zelf naartoe, ze worden naar deze zielenknijpers doorverwezen als ze overspannen zijn, een burn-out hebben, of andere psychische klachten waar ze zelf niet mee uit de voeten kunnen.

  Beetje kort door de bocht opmerking…[/quote]

  Eens kijken of de Weledele Pschychologen en Psychiaters hun medicatie zouden verstrekken aan hun eigen familieleden?
  Het zijn vrije beroepsuitoefenaren, die ongecontroleerd hun eigen macht mogen uitoefenen, gefinancierd door de medicijnmaffia, tot de dood erop volgt.

  0 likes
 14. [quote name=”Marcel E”]
  Daarnaast gaan mensen er niet zelf naartoe, ze worden naar deze zielenknijpers doorverwezen als ze overspannen zijn, een burn-out hebben, of andere psychische klachten waar ze zelf niet mee uit de voeten kunnen.

  Beetje kort door de bocht opmerking…[/quote]

  het kan kort door de bocht zijn, maar behalve in uitzonderlijke gevallen is er niemand die hen vastpakt en hen dwingt te gaan.

  Er is ook nog zoiets als verantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor je eigen daden. Of je die verantwoordelijkheid wilt of niet. Het is een keuze om te gaan (uitzonderingen daargelaten), en je kiest zelf.

  Wat veel mensen niet beseffen is dat niet kiezen ook een keuze is, maar dat is dan weer iets anders…

  0 likes
 15. Een laag-bij-de-grondse actrice die geen werk meer heeft. Komt nu met nonsens aan. Doorzichtig.

  0 likes
 16. Octane, ze heeft bakken met geld. Wat heeft ze er aan om dit te verzinnen?

  0 likes
 17. Wake up call voor Octane; Roseanne Barr is absoluut geen laag bij de grondse actrice, nu niet en nooit niet geweest ook. Haar tv-serie in de ’80 en ’90 jaren heeft me toen al laten zien hoe mensen struggelen om te overleven in het Amerikaans systeem dat niet werkt voor de gewone man; alleen voor de rijken (1% van de Amerikaanse bevolking heeft 40% van het nationaal inkomen van Amerika in z’n zakken; de rest moet maar zien hoe ze het redden). Komt je dat niet bekend voor? In dat “American Dream/Nightmare” systeem zitten wij in Europa nu ook meer dan ooit gevangen (doe je ogen eens open; Nederland heeft het Amerikaans systeem al overgenomen op bepaalde vlakken en andere zaken die nu nog sociaal geregeld zijn zullen ongetwijfeld binnen 10 jaar ook veramerikaniseerd zijn) en dat bewijst alleen maar dat Roseanne een intelligente vrouw was/is die niet bang is haar mondje te roeren om mensen bewust te maken; eigenlijk zouden we dat allemaal moeten doen maar we zijn bang en mak gemaakt, als een kudde schapen. Haal haar niet naar beneden want dat is absoluut onterecht!!!

  0 likes
 18. [quote name=”Octane”]Een laag-bij-de-grondse actrice die geen werk meer heeft. Komt nu met nonsens aan. Doorzichtig.[/quote]
  Nee dat zijn geen nonsense. Mk Ultra bestaat en wat ze als mindcontrol beschrijft ook.

  0 likes
 19. [quote name=”legaal”][quote name=”silversurfer”][quote name=”Hunting Wolf”]Je moet er gevoelig voor zijn en de hersenspoeling moet lukken, dan bereik je de top.Iedereen weet dat het beste talent, vaak brodeloos rondloopt.En wist u de reden nog niet??Dan weet u hem nu.HERSENSPOELEN, TOT ZE IN EEN HYPNOSE ERVAN VALLEN.Rest de hypnose te onderhouden.En als gewillige schaapjes, bewerken ze de mens via de media.( de gehersenspoelde popsterren etc).Wie het niet ziet, is failliet.[/quote]
  Dan ben ik in jou ogen failliet want ik zie wel de greep van het geld de ambietie om iets te berijken de mensen die daar bij gebaat zijn. en het systeem er om heen. maar hersenspoelen door een duistere organisatie zie ik niet.[/quote]
  Dan slaap je nog,word eens wakker.[/quote]
  De MK ultra en andere mindcontrol programma’s gaan wel een tikkeltje verder dan simpel hypnose.

  0 likes
 20. [quote name=”dr. Why”][quote name=”Paulsater”]Mindcontrol is hier in Nederland en Europa ook snel in opmars via medicijnen, voorgeschreven door op geld en macht beluste psychologen en psychiaters. [/quote]

  psychiatrie en psychologie is geen wetenschap. Niemand verplicht mensen daar naar toe te gaan, dat doen ze zelf…[/quote]
  Ik zou het nog sterker willen stellen Dr,
  hedendaagse ontwikkelingen wijzen steeds meer in de richting dat Psychiatrie en Psychologie regelrechte Pseudowetenschappen zijn,simpelweg omdat veel van de AANNAMES in deze disciplines niet of nauwelijks worden ondersteund door empirisch wetenschappelijk onderzoek.Zij staan M.I. dus op hetzelfde nivo als Jomanda die water instraalt om mensen te ,helen,. De laatste is[terecht] een maatsch. outcast,de eersten zijn onterecht volledig maatschappelijk geintegreerd en geaccepteerd….

  0 likes
 21. Dat acteurs zich niet durven uitspreken tegen machtige producers is begrijpelijk, maar dat een geheime organisatie hen hersenspoelt, en bijkans verandert in een soort robots is, nogal onwaarschijnlijk.

  0 likes
 22. [quote name=”dr. Why”][quote name=”Marcel E”]
  Daarnaast gaan mensen er niet zelf naartoe, ze worden naar deze zielenknijpers doorverwezen als ze overspannen zijn, een burn-out hebben, of andere psychische klachten waar ze zelf niet mee uit de voeten kunnen.

  Beetje kort door de bocht opmerking…[/quote]

  het kan kort door de bocht zijn, maar behalve in uitzonderlijke gevallen is er niemand die hen vastpakt en hen dwingt te gaan.

  Er is ook nog zoiets als verantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor je eigen daden. Of je die verantwoordelijkheid wilt of niet. Het is een keuze om te gaan (uitzonderingen daargelaten), en je kiest zelf.

  Wat veel mensen niet beseffen is dat niet kiezen ook een keuze is, maar dat is dan weer iets anders…[/quote]

  Ook een beetje domme opmerking in mijn optiek…
  Mensen die van het padje af zijn, zijn doorgaans niet in staat om verantwoordelijke beslissingen te nemen.

  Onderga het maar eens. Kijken hoe je dan praat…

  0 likes
 23. [quote name=”Boon”]
  Ik zou het nog sterker willen stellen Dr,
  hedendaagse ontwikkelingen wijzen steeds meer in de richting dat Psychiatrie en Psychologie regelrechte Pseudowetenschappen zijn,simpelweg omdat veel van de AANNAMES in deze disciplines niet of nauwelijks worden ondersteund door empirisch wetenschappelijk onderzoek.Zij staan M.I. dus op hetzelfde nivo als Jomanda die water instraalt om mensen te ,helen,. De laatste is[terecht] een maatsch. outcast,de eersten zijn onterecht volledig maatschappelijk geintegreerd en geaccepteerd….[/quote]

  ik spreek u niet tegen 🙂

  0 likes
 24. [quote name=”Marcel E”]
  Ook een beetje domme opmerking in mijn optiek…
  Mensen die van het padje af zijn, zijn doorgaans niet in staat om verantwoordelijke beslissingen te nemen.

  Onderga het maar eens. Kijken hoe je dan praat…[/quote]

  dat is mogelijk. Het is nog altijd hun eigen verantwoordelijkheid. Ofwel moet je ze onder voogdij plaatsen en iemand anders de verantwoordelijkheid laten nemen. Ik blijf er bij dat dit uitzonderingen zijn.

  0 likes
 25. [quote name=”dr. Why”][quote name=”Marcel E”]
  Ook een beetje domme opmerking in mijn optiek…
  Mensen die van het padje af zijn, zijn doorgaans niet in staat om verantwoordelijke beslissingen te nemen.

  Onderga het maar eens. Kijken hoe je dan praat…[/quote]

  dat is mogelijk. Het is nog altijd hun eigen verantwoordelijkheid. Ofwel moet je ze onder voogdij plaatsen en iemand anders de verantwoordelijkheid laten nemen. Ik blijf er bij dat dit uitzonderingen zijn.[/quote]

  Natuurlijk bent u vrij uw mening te uiten (begrijp me niet verkeerd). Persoonlijk denk ik dat het beeld dat u heeft ietwat vertekend is.

  Ieder is idd. verantwoordelijk voor zijn eigen daden. Mensen die het allemaal niet meer recht zien, overzien veelal ook niet de gevolgen van hun acties helder. Tekenend voor mensen die in een depressie of burnout zitten is dat ze vaak emotioneel zo murw geworden zijn, dat ze geen verzet meer bieden omdat ze dat simpelweg er niet meer bij kunnen hebben. Het zou voor velen in die situatie verstandig zijn om ze een goede begeleiding te bieden, maar daar ontbreekt het nu juist aan. Deze mensen worden veelal (bij al wat ik gezien heb) aan hun lot over gelaten en moeten dessalniettemin hun beslissingen maken. Daarbij vallen ze vaak terug op de “experts” die voornamelijk pillen voorschrijven ipv behandeling aan te bieden. Precies daar ligt nu net het probleem.

  0 likes
 26. Aha zij was al van het begin bij occupy .Wat voor die mensen daar veel steun geeft en zo hoort het ook .Een persoon die teminsten geen schaap wil zijn van hun wil .

  0 likes
 27. Marcel E zei:

  [Daarbij vallen ze vaak terug op de “experts” die voornamelijk pillen voorschrijven ipv behandeling aan te bieden. Precies daar ligt nu net het probleem.]

  Exact. Het probleem ligt erin dat er geen persoonlijke op maat hulp wordt geboden.
  In plaats daarvan verlaat men zich op allerlei therapeutische modellen en protocollen die voor het overgrote deel niet zijn geworteld in een harde wetenschappelijke waarheid.
  Waardoor je bij je bezoekje aan de dealer van de farmaceutische industrie geconfronteerd wordt met:
  A.Dat je psychotrope pillen krijgt voorgeschr. waarvan de werking door de echte conventionele wetenschap ernstig wordt betwijfeld
  B. je bij een bezoekje aan de Psychotempel wordt volgepropt met psycho-prietpraat waarvan een overgroot deel op aannames berust.
  Kortom je voelt je algauw verloren in een systeem waar men je veelal niet veel meer te bieden heeft dan fabrieksmatige lopendeband hulpverlening.
  N.B. die nieuwe DSM V wordt ook weer een heerlijk pseudowetenschappelijk kookboek,
  zie VPRO,s labyrint van een tijdje terug….
  [Waarom schrijven psych. zo vaak en zo snel pillen voor? Omdat ze zo wanhopig graag als echte dokters gezien willen worden…]

  0 likes
 28. veel bekende hollandse, zogenaamde alternatieve, sites zijn
  gecontrolleerde oppositie en pogingen tot denk-controle.
  de webmasters zijn zodanig geprogammeerd dat ze geloven wat ze is verteld,
  en dit op u projecteren.
  sommige beginnen te begrijpen wat ze hebben aangericht, maar door angst
  en medeplichtigheid weet men niet meer wat te doen.
  anderen gaan gewoon stug door in hun geloof in de valse god.
  niemand vertelt u namelijk over de recente ontwikkelingen, ze sluiten
  liever hun sites en/of blokkeren de mogelijkheid tot het geven van reacties
  op hun sites van de goede mensen, opdat u niets te weten komt van wat er werkelijk speelt.
  al jarenlang worden mensen tot reacties uitgelokt om iedereen te kunnen categoriseren en daarop te handelen.
  je kan het als vissen in de digitale vijver betitelen.

  maar dat maakt internet niet slecht.
  als van tien mensen eentje de boventoon voert dmv macht is dat alleen
  maar om die andere te willen controleren. het is dus eigenlijk hun eigen
  angst omdat ze bang zijn voor de waarheid.
  om zo middels hun zichzelf toegeeigende macht het goede slecht trachten te schetsen. het is net als een parel in een schelp op de bodem van de zee die besmeurd wordt met olie opdat u deze niet ziet schitteren en de gedachten
  van het hart niet kan horen.
  ze willen dat voor zichzelf houden zodat ze dit kunnen kopie-eren op hun nepparel.

  0 likes
 29. technologie en chemie zijn middelen om een individu aan te vallen. als u dan denkt dat u ziek bent en pillen gaat slikken en hun theoriëen accepteert dan bent u gecontroleerd.

  0 likes
 30. [quote name=”T R Hunter”][quote name=”Octane”]Een laag-bij-de-grondse actrice die geen werk meer heeft. Komt nu met nonsens aan. Doorzichtig.[/quote]
  Nee dat zijn geen nonsense. Mk Ultra bestaat en wat ze als mindcontrol beschrijft ook.[/quote]
  Hoi T R Hunter ik ben het met je eens.De meeste kijken niet verder dan hun neus lang is en googlen niet bijv,mind control op of andere zaken,en debunken alles.In Amerika lopen heel veel mensen met chips in hun lichaam soms met meerdere chips,die hebben ze bij hun geboorte gekregen,ik spreek veel met deze mensen,er zijn Black opps die ook allemaal gechips zijn,die later een wisselblower zijn geworden.Trouwens er zijn ook veel Nederlanders die gechips zijn geworden.Dit zullen ze ook wel weer debunken.
  Groetjes Tineke.

  0 likes
 31. Google eens op Voice 2 Skull en je zal zien dat er een helehoop mensen “mind controlled” worden. Het moet eens duidelijk voor iedereen worden dat deze technieken echt bestaan en de das omgedaan moet worden voordat het te laat is.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

pieter omtzigt

‘Pieter Omtzigt lag te ver voor. Dus verklaart het CDA-bestuur de stemming ongeldig’

Wie wordt de nieuwe lijsttrekker van het ...

coronavaccin

‘Ons’ coronavaccin wordt getest op arme Afrikanen. Deze wetenschapper onthult wie het onderzoek financiert

In Zuid-Afrika testen wetenschappers momenteel het coronavaccin ...