Het Complot

Hersenspoeling: ‘MK-Ultra heerst in Hollywood’ (video)

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse comédienne en actrice Roseanne Barr staat erom bekend dat ze controversiële onderwerpen niet uit de weg gaat.

Barr is één van de weinigen in Hollywood die zich durft uit te spreken over de rol van MK-Ultra, een geheim experiment met betrekking tot hersenspoeling, in de entertainmentindustrie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Tijdens een recent interview met Russia Today vertelde Barr over de donkere kant van de film- en muziekindustrie. Volgens haar speelt MK-Ultra een belangrijke rol in Hollywood.

Angstcultuur

Ze zei dat Hollywoodsterren bang zijn om zich uit te spreken over belangrijke zaken omdat er een ‘angstcultuur’ heerst. Het opendoen van je mond staat vrijwel gelijk aan het einde van je carrière, aldus Barr, toevoegende dat MK-Ultra Hollywood in zijn greep houdt.

Acteurs en actrices kunnen hun mond niet opendoen omdat ze zijn gehersenspoeld. Ze zijn geprogrammeerd met andere persoonlijkheden die op ieder gewenst moment kunnen worden geactiveerd en aangestuurd.

In augustus 2001 vertelde Barr tijdens een CNN-programma met Larry King over hersenspoeling en MK-Ultra. Ze heeft in haar jeugd nare dingen meegemaakt waardoor ze last had van meerdere persoonlijkheden en naar eigen zeggen door de CIA werd uitgekozen voor de experimenten.

Indoctrineren

Op haar eigen blog schrijft Barr uitgebreid over MK-Ultra in Hollywood. In 2009 stelde ze zelfs dat Joe Jackson, de vader van wijlen Michael Jackson, als CIA-agent bij MK-Ultra betrokken was.

Na de schietpartij op de Sandy Hook Elementary School in Newton plaatste Barr een artikel op haar blog over de psychologische strijd tegen het Amerikaanse volk, mind control, de connectie met machtige occultisten en organisaties als de Kerk van Satan en de Tempel van Set en het belang van de media om de massa te indoctrineren.

Bron: Vigilantcitizen.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Je moet er gevoelig voor zijn en de hersenspoeling moet lukken, dan bereik je de top.Iedereen weet dat het beste talent, vaak brodeloos rondloopt.En wist u de reden nog niet??Dan weet u hem nu.HERSENSPOELEN, TOT ZE IN EEN HYPNOSE ERVAN VALLEN.Rest de hypnose te onderhouden.En als gewillige schaapjes, bewerken ze de mens via de media.( de gehersenspoelde popsterren etc).Wie het niet ziet, is failliet.

Lynn
Lynn
11 jaren geleden

“De Amerikaanse comédienne en actrice Roseanne Barr staat erom bekend dat ze controversiële onderwerpen niet uit de weg gaat.”
Eèn daarvan is Dan Aykroyd. In een documentaire over Ufo’s vertelde hij dat hij in de gaten werd gehouden door MIB. Maar omdat er teveel mensen in de buurt waren,(getuigen) hebben ze de hazepad gekozen. Hij is zelf ook Ufologist, en is erelid van MUFON. Ook hij laat zijn mond niet snoeren.

Paulsater
Paulsater
11 jaren geleden

Mindcontrol is hier in Nederland en Europa ook snel in opmars via medicijnen, voorgeschreven door op geld en macht beluste psychologen en psychiaters. Dit alles onder goedkeuring van de nederlandse overheid en europese overheden. Natuurlijk wordt ook hier onder het motto angst heel veel jongeren en ouderen chemisch omgetoverd tot zombies via niet bestaande aandoeningen als ADHD , Altzheimer en andere populaire zogenoemde medische aandoeningen die uitstekend behandeld kunnen worden met op cocaine gebaseerde medicijnen.
Onze schoondochter heeft het afgelopen weekend een niet geslaagde zelfmoordpoging overleefd dankzij deze weerzinwekkende medicatie tegen ADHD, voorgeschreven door een psychiater….
Op de website : http://www.adhdfraude.net/blog/ , kan iedereen lezen hoe schokkend mindcontrol ten uitvoer wordt gebracht en met welke snelheid dit geschiedt. Er staan de komende tijd heel veel mensenlevens op het spel. Met goedkeuring van onze NWO-liefhebbende (europese)overheid.
Onze schoondochter maakt het nu uitstekend zonder deze chemische mindcontroldrugs. Ze zal nog wel een tijd nodig hebben om haar lichaam te ontgiftigen met behulp van vitaminen en mineralen, en het drinken van voldoende water. Maar zij is gered, nu nog heel veel toekomstige slachtoffers.
Voor het belang van voldoende vitaminen en mineralen, en het belang van voldoende waterdrinken verwijs ik naar de volgende websites:
– vitaminen en mineralen: http://www.watunietmagwetenoveruwgezondheid.nl – de rol van voldoende water voor uw lichaam :
Water, het goedkoopste medicijn. je bent niet ziek, je hebt dorst. Auteur: Fereydoon Batmanghelidj , te bestellen bij o.a. Bol.Com

silversurfer
silversurfer
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Je moet er gevoelig voor zijn en de hersenspoeling moet lukken, dan bereik je de top.Iedereen weet dat het beste talent, vaak brodeloos rondloopt.En wist u de reden nog niet??Dan weet u hem nu.HERSENSPOELEN, TOT ZE IN EEN HYPNOSE ERVAN VALLEN.Rest de hypnose te onderhouden.En als gewillige schaapjes, bewerken ze de mens via de media.( de gehersenspoelde popsterren etc).Wie het niet ziet, is failliet.[/quote]
Dan ben ik in jou ogen failliet want ik zie wel de greep van het geld de ambietie om iets te berijken de mensen die daar bij gebaat zijn. en het systeem er om heen. maar hersenspoelen door een duistere organisatie zie ik niet.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x