Homepagina » Buitenland » Russische ambassadeurs blijven onder mysterieuze omstandigheden om het leven komen. Zit hier meer achter?
Russische ambassadeurs blijven onder mysterieuze omstandigheden om het leven komen. Zit hier meer achter?

Russische ambassadeurs blijven onder mysterieuze omstandigheden om het leven komen. Zit hier meer achter?

De Russische ambassadeur in Soedan, Mirgajas Sjirinski, is woensdag dood aangetroffen in het zwembad van zijn woning in Khartoem.

De politie zei dat hij is verdronken. Hoe dat kon gebeuren is onduidelijk. Wel was bekend dat Sjirinski kampte met een hoge bloeddruk.

De Soedanese minister van Buitenlandse Zaken heeft Rusland gecondoleerd met het verlies en het diplomatieke werk van Sjirinski geprezen.

Zeven
Rusland,Soedan,VN,ambassadeur,hartaanval

Mirgajas Sjirinski

In de afgelopen negen maanden zijn maar liefst zeven Russische ambassadeurs onder mysterieuze omstandigheden om het leven gekomen.

De sterfgevallen hebben geleid tot allerlei complottheorieën.

Begin dit jaar werd VN-ambassadeur Vitali Tsjoerkin (64) met spoed overgebracht naar het ziekenhuis nadat hij op weg naar zijn werk ziek was geworden.

Onverklaarbaar

In eerste instantie werd gemeld dat hij was overleden aan een hartaanval, maar na een autopsie werd vastgesteld dat zijn dood nader moest worden onderzocht.

Mediabedrijf Axios merkte op dat de dood van Tsjoerkin niet alleen onverklaarbaar is, maar ook erg lijkt op de sterfgevallen van de Russische ambassadeur in India op 27 januari, de gezant van dat land in Athene op 9 januari, en een Russische diplomaat in New York op de Amerikaanse verkiezingsdag.

Dieper onderzoek

Deze drie sterfgevallen waren ook het gevolg van ‘hartaanvallen’.

Twee andere diplomaten werden in dezelfde periode vermoord: de Russische ambassadeur in Turkije, Andrei Karlov, werd op 19 december doodgeschoten en op dezelfde dag werd een andere diplomaat, Petr Polsjikov, omgebracht in zijn appartement in Moskou.

Verschillende experts hebben gepleit voor dieper onderzoek. Een vreemd toeval, of zit hier meer achter?Vind je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

8 reacties

 1. CIA maakt al vele jaren gebruik van hartinfact wapens waarmee kleine -in het lichaam oplossende- pijltjes kunnen worden afgevuurd die vervolgens in het lichaam oplossen. Het enige dat deze pijltjes achterlaten is een klein rood plekje in de huid. Ook het gif is niet te detecteren.

  CIA secret weapon of assassination Heart Attack Gun, Declassified 1975 New World Order Report
  https://www.youtube.com/watch?v=BSEnurBApdM

  9 likes
 2. Wat of wie hier ook achter zit, dat kan gerust aan de KGB overgelaten worden….”of wij daar ooit iets over vernemen ? Waarschijnlijk niet…pas als het heel duidelijk een politiek spel is en er kan geschaakt worden, misschien ..

  6 likes
 3. CIA is ook goed om personen uit de weg te ruimen. Dat ze tegen Putin waren zegt niets. Als de CIA ze uitschakkelt dan zullen de vermoedens automatich wel naar Putin gaan.

  6 likes
 4. Dit is natuurlijk wel apart, en natuurlijk ook triest voor de families en nabestaanden van deze slachtoffers…maar of er echt een complot achter zit , weten we niet , het kan natuurlijk een op èèn stapeling van toevalligheden zijn. Alleen de dood van diplomaat Karlov is natuurlijk wel een complot van de CIA/Mossad in de hoop de relatie te verbreken tussen Turkije en Rusland. Wat de oorzaak is van de hierboven genoemde slachtoffers zullen we nooit achter komen, Kremlin zelf heeft blijkbaar geen behoefte hun aandacht hieraan te besteden, en obviously ,de westerse mainstream media al helemaal niet. By the Way als ik een Russische diplomaat was zou ik ook wel last van me hart krijgen , als ik weet dat als vertegenwoordiger van mijn land wordt onderdrukt door de meest machtige en gevaarlijke Westers/Zionistische elite, en hun hete adem voel. Big hugs en kisses…..

  4 likes
 5. vroeger stuurden geheime diensten een ‘hitman’ op pad voor liquidaties.
  Tegenwoordig kan dat geruisloos met een drone.
  Met name de VS heeft hun drone-hitlijst programma wereldwijd uitgerold.

  Het Amerikaanse drone ‘suicideren’ van dissidenten/niet voorbeeldige onderdanen nu ook door de EU op Europese bodem omarmd:
  https://www.klagemauer.tv/index.php?a=showlanguage&lang=nl&id=9639

  4 likes
 6. m.i;. achter elke mysterieuze dood schuilt meer
  klaar, volgende

  4 likes
 7. http://www.military.com/video/guns/pistols/cias-secret-heart-attack-gun/2555371072001

  ¨gaaf¨ hé wat onze ¨moreel hoogstaande¨politieke leiders voor speeltjes hebben…

  3 likes
 8. Waarom jij de CIA en moreel hoogstaande politieke leiders op een lijn zet?
  De CIA is inmiddels overal uitgewerkt, Iraq, Iran, Soedan, Libanon, Pakistan, Somalie, Lybie en de zo gewenste oorlog in N. Korea wil ook maar niet vlotten.
  Nu worden de heroinevelden in Afghanistan van de deep state (CIA) ontdaan door Trump, en financieele stromen van terroristen afgesneden.
  Daar zal nu graan en groenten verbouwd gaan worden en veeteelt, daar heeft de bevolking iets aan.

  https://www.youtube.com/watch?v=PKnNCFBELSA

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nos

NOS zaait paniek over recordtemperatuur poolcirkel. Dit is er echt aan de hand

38 graden in Siberië: hoogste temperatuur ooit ...

VN

VN neemt het op voor terreurorganisatie Antifa: ‘Totaal van het padje, opheffen!’

De Verenigde Naties hebben kritiek op het ...