Homepagina » Buitenland » Russische ambassadeurs blijven onder mysterieuze omstandigheden om het leven komen. Zit hier meer achter?
Russische ambassadeurs blijven onder mysterieuze omstandigheden om het leven komen. Zit hier meer achter?

Russische ambassadeurs blijven onder mysterieuze omstandigheden om het leven komen. Zit hier meer achter?

De Russische ambassadeur in Soedan, Mirgajas Sjirinski, is woensdag dood aangetroffen in het zwembad van zijn woning in Khartoem.

De politie zei dat hij is verdronken. Hoe dat kon gebeuren is onduidelijk. Wel was bekend dat Sjirinski kampte met een hoge bloeddruk.

De Soedanese minister van Buitenlandse Zaken heeft Rusland gecondoleerd met het verlies en het diplomatieke werk van Sjirinski geprezen.

Zeven
Rusland,Soedan,VN,ambassadeur,hartaanval

Mirgajas Sjirinski

In de afgelopen negen maanden zijn maar liefst zeven Russische ambassadeurs onder mysterieuze omstandigheden om het leven gekomen.

De sterfgevallen hebben geleid tot allerlei complottheorieën.

Begin dit jaar werd VN-ambassadeur Vitali Tsjoerkin (64) met spoed overgebracht naar het ziekenhuis nadat hij op weg naar zijn werk ziek was geworden.

Onverklaarbaar

In eerste instantie werd gemeld dat hij was overleden aan een hartaanval, maar na een autopsie werd vastgesteld dat zijn dood nader moest worden onderzocht.

Mediabedrijf Axios merkte op dat de dood van Tsjoerkin niet alleen onverklaarbaar is, maar ook erg lijkt op de sterfgevallen van de Russische ambassadeur in India op 27 januari, de gezant van dat land in Athene op 9 januari, en een Russische diplomaat in New York op de Amerikaanse verkiezingsdag.

Dieper onderzoek

Deze drie sterfgevallen waren ook het gevolg van ‘hartaanvallen’.

Twee andere diplomaten werden in dezelfde periode vermoord: de Russische ambassadeur in Turkije, Andrei Karlov, werd op 19 december doodgeschoten en op dezelfde dag werd een andere diplomaat, Petr Polsjikov, omgebracht in zijn appartement in Moskou.

Verschillende experts hebben gepleit voor dieper onderzoek. Een vreemd toeval, of zit hier meer achter?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
john
john
4 jaren geleden

http://www.military.com/video/guns/pistols/cias-secret-heart-attack-gun/2555371072001

¨gaaf¨ hé wat onze ¨moreel hoogstaande¨politieke leiders voor speeltjes hebben…

Mike
Mike
4 jaren geleden

CIA maakt al vele jaren gebruik van hartinfact wapens waarmee kleine -in het lichaam oplossende- pijltjes kunnen worden afgevuurd die vervolgens in het lichaam oplossen. Het enige dat deze pijltjes achterlaten is een klein rood plekje in de huid. Ook het gif is niet te detecteren.

CIA secret weapon of assassination Heart Attack Gun, Declassified 1975 New World Order Report
https://www.youtube.com/watch?v=BSEnurBApdM

Louise
Louise
4 jaren geleden

Wat of wie hier ook achter zit, dat kan gerust aan de KGB overgelaten worden….”of wij daar ooit iets over vernemen ? Waarschijnlijk niet…pas als het heel duidelijk een politiek spel is en er kan geschaakt worden, misschien ..

Ruben020
Ruben020
4 jaren geleden

Dit is natuurlijk wel apart, en natuurlijk ook triest voor de families en nabestaanden van deze slachtoffers…maar of er echt een complot achter zit , weten we niet , het kan natuurlijk een op èèn stapeling van toevalligheden zijn. Alleen de dood van diplomaat Karlov is natuurlijk wel een complot van de CIA/Mossad in de hoop de relatie te verbreken tussen Turkije en Rusland. Wat de oorzaak is van de hierboven genoemde slachtoffers zullen we nooit achter komen, Kremlin zelf heeft blijkbaar geen behoefte hun aandacht hieraan te besteden, en obviously ,de westerse mainstream media al helemaal niet. By the Way als ik een Russische diplomaat was zou ik ook wel last van me hart krijgen , als ik weet dat als vertegenwoordiger van mijn land wordt onderdrukt door de meest machtige en gevaarlijke Westers/Zionistische elite, en hun hete adem voel. Big hugs en kisses…..

x

Check Also

sporters

Tientallen topsporters krijgen plotseling hartstilstand: wat is er aan de hand?

Zorgen coronavaccins voor een piek in hartaanvallen ...

baudet

Briesende Baudet: ‘Er voltrekt zich een humanitaire ramp in Nederland dankzij die vaccinaties’

Maandagavond zakte de IJslandse voetballer Emil Palsson ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x