Mens en Dier

Jeroen Pols geeft speech op Museumplein: ‘Hiermee overschrijdt regime-Rutte een duidelijke rode lijn’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

We hielden rekening met een arrestatie en toch was ik geschokt toen het uiteindelijk gebeurde, zei Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols zondag tijdens de demonstratie op het Museumplein over de aanhouding van Willem Engel.

“Arrestaties zijn op dit moment aan de orde van de dag,” sprak Pols. “Als we niet oppassen, wordt dit het nieuwe normaal. Hiermee overschrijdt het regime-Rutte een duidelijke rode lijn. Dit mogen wij niet accepteren.”

We moeten luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Dat is de basis van de dialoog en zonder dialoog rest er alleen maar geweld en wanorde. Willem zag dat onrecht en voelde dat hij zich moest uitspreken. Hij deed niet anders, aldus Pols.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Lynchpartij

“Onvermoeibaar besprak hij de leugens en de desinformatie die de overheid en de media verspreiden,” zei de jurist. “Die woorden voelen kennelijk als een bedreiging, want het antwoord van de overheid en de media lag niet in het ontkrachten van zijn argumenten. Nee, het antwoord was een ongekende hetze waarbij de massa tegen Willem opgehitst werd met karaktermoord, beschuldigingen van zelfverrijking, criminalisering, een sekteleider en een waanzinnige dansleraar.”

“Tienduizenden zetten hun handtekening onder een petitie om Willem in de gevangenis te krijgen omdat hij een andere mening heeft, alleen weten ze niet waarom,” zei Pols. “Als we het hebben over volkstribunalen dan komt dit erg dichtbij. Het is een lynchpartij.”

Dat doen alleen dictatoriale regimes

Hij wees erop dat internationale mensenrechtenverdragen veel ruimte geven om te protesteren. “Dat betekent ook dat je mag oproepen om massaal telefonisch contact op te nemen met een verpleeghuis waar weerloze ouderen onmenselijk behandeld worden. Dat betekent ook dat je mag oproepen om koffie te gaan drinken voor het huis van een gezagsdrager, voor de deur van een minister of burgemeester.”

“Je mag roepen dat politici volgens jou misdaden plegen en je mag ook roepen dat ze voor een tribunaal moeten verschijnen. Dat is geen bedreiging,” benadrukte hij.

“We mogen nooit accepteren dat mensen om hun mening opgesloten worden. Dat doen alleen dictatoriale regimes. We mogen in Nederland nooit accepteren dat we politieke gevangenen hebben en dat geldt ook voor de mensen die nu juichen dat Willem in de gevangenis zit. Juich niet te hard, want op een dag wordt ook uw mening strafbaar.”

4.8 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Naam*
Naam*
1 jaar geleden

Dit land wordt gegijzeld door 1500 mensen die alle macht hebben en hun personeel instrueren om alle waanzin uit te rollen. En de zwakgemaakte slappe slaven gehoorzamen… want dan krijgen ze geld en met geld kunnen ze consumeren en ze hebben als junkies geleerd dat ze daar gelukkig van worden. We verraden elkaar voor geld. Geld is de nieuwe God. Voor geld verraad en vermoord iedereen elkaar. Voor God stierven mensen voor het in leven houden van de liefde, voor elkaar en voor de vrijheid. We zijn door satan en zijn demonen naar dit punt gemanipuleerd door ons los te weken van God. GOD BEWEEGT DOOR ONS, WIJ BESTAAN VOOR GOD, WIJ ZIJN GOD, GOD IS LIEFDE, WIJ ZIJN ONZE LIEFDE. Daarom worden we non-stop bestookt met angst.

T,A
T,A
1 jaar geleden

Jeroen kennende zal zeker iets organiseren OM HEM VRIJ TE KRIJGEN.

Willem moet weer vrij , net als huig plug.

NIET VERGETEN.

Boink
Boink
1 jaar geleden

Zag op Twitter dat de wefbeftrollen al weer paraat waren

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
1 jaar geleden

Wat valt er nu nog te vieren op 5 mei

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x