Buitenland

“Amerikaanse en Israëlische inlichtingendiensten orkestreren massale schietpartijen om islamofobie te verspreiden”

Help mee door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vrijwel alle bloedbaden en massale schietpartijen die in westerse landen plaatsvinden, worden gepland door Amerika en Israël om islamofobie te verspreiden en aanvallen op moslims te rechtvaardigen. Dat stelt een Afro-Amerikaanse activist en spreker.

“De grote schietpartij in San Bernardino in Californië, waarbij 14 mensen werden gedood, vertoont erg veel gelijkenissen met de terreuraanslagen in Parijs en New York, die werden georkestreerd door Amerikaanse en Israëlische inlichtingendiensten,” zei Abdul Alim Musa, directeur van Masjid Al-Islam in Washington DC en lid van het Institute of Contemporary Islamic Thought.

“De VS begeeft zich op een pad van desintegratie en verval en verliest de controle over zijn burgers,” zei Musa. “Wat mensen niet beseffen is dat de VS uiteenvalt en economisch en politiek gezien steeds zwakker wordt.”

Blanke militiegroepen

“Er zijn veel groepen in Amerika waar in de nabije toekomst geen vat meer op te krijgen is,” ging hij verder. “Ik heb het daarbij niet over de zwarte groepen, maar over de overwegend blanke militiegroepen.”

Woensdag openden twee schutters het vuur in een zorgcentrum in San Bernardino. Het gaat om de dodelijkste schietpartij in Amerika in drie jaar tijd. Syed Rizwan Farook (28) en zijn vrouw Tashfeen Malik (27) werden na de schietpartij gedood door de politie.

Mogelijk terroristische daad

De Amerikaanse president Obama zei donderdag dat er een ‘mogelijkheid’ bestaat dat het een terroristische daad is geweest.

Sinds de aanslagen in Parijs keren steeds meer Amerikanen zich tegen moslims. Bij moskeeën in onder meer Florida kwamen bedreigingen binnen, een moskee in Nebraska werd beschadigd, er werden schoten gelost bij het huis van een moslimgezin in Florida, een moslimstudent uit Connecticut werd het slachtoffer van haatgraffiti en op Twitter werden moslims uit Michigan bedreigd.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Droogtrommel
Droogtrommel
6 jaren geleden

Kan, maar ik denk niet dat de daders dit voor die regeringen doen, die hebben toch andere motieven.

trackback
Eindtijdberichten en ander actueel nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
Patrick S.
Patrick S.
6 jaren geleden

Islamofobie heeft je de Amerikaanse en of Israëlische en of PVV niet voor nodig.

Maar de islam zelf zorg zelf voor islamofobie en dat stopt past als niemand in de islam gelooft.

Zie maar in Parijs of op straat in Amsterdam.

Rico
Rico
6 jaren geleden

Israel krijgt overal de schuld van, altijd slecht onderbouwd. Ik bewonder dat het land ondanks alle hetze toch de enige domocratische land is temodden van ondemocratische landen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x