Buitenaards

Nieuwe beelden opgedoken ‘die bewijzen dat er aliens waren in Area 51’

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn beelden opgedoken uit de jaren veertig waarin te zien is hoe Amerikaanse soldaten zich ontfermen over het lichaam van een alien. Dat meldt een Australisch tijdschrift dat de video naar eigen zeggen frame voor frame heeft bestudeerd, zo weet de Britse krant Metro.

Volgens complotsites is dit hét bewijs dat er aliens zijn geborgen tijdens het Roswellincident in 1947. Het Australische magazine ‘UNCENSORED’ claimt dat het beeldmateriaal authentiek is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De beelden doen sterk denken aan de Hollywoodfilm ‘Ant and Dec’s Alien Autopsy’ uit 2006. Philip Mantle, de UFO-expert die betrokken was bij de eerste film over Roswell, deed de beweringen van het tijdschrift af als ‘volstrekte onzin’.

UFO-website Panoramics stelt: “De techneuten van het tijdschrift hebben de beelden eerst geanalyseerd voordat ze ermee naar de pers zijn gestapt. Ze hebben vastgesteld dat het beeldmateriaal authentiek is. In de video is niet alleen de dode alien te zien, maar ook de hangar waar het lichaam naartoe is gebracht met de militaire ambulance. Er zijn genoeg aanwijzingen dat de beelden dateren uit de jaren veertig.”

Anderen reageerden in eerste instantie sceptisch. “Waar komt deze video vandaan en wie heeft de beelden gemaakt?” vraagt schrijver Nigel Watson zich af. “Het tijdschrift zegt het filmpje te hebben gevonden, maar gaat niet in op de details. We moeten niet vergeten dat de beruchte films over autopsieën op aliens uit de jaren tachtig nep bleken te zijn of waren gebaseerd op beeldmateriaal dat was zoekgeraakt.”

Eind vorig jaar claimde Tom Carey, een onderzoeker naar UFO’s en buitenaardse wezens, een authentieke foto te hebben van een alien waar autopsie op wordt uitgevoerd in het geheime gebied van Area 51. Volgens de Daily Mirror was bevestigd dat de foto dateert uit 1947, het jaar waarin de beroemde Roswellcrash plaatsvond in New Mexico.

De Roswellcrash is het beroemdste UFO-incident ooit. Op 8 juli 1947 zou een vliegende schotel zijn neergestort en zouden er meerdere buitenaardse lijken geborgen zijn. Ondanks dat eerst bekend werd gemaakt dat het om een buitenaards object zou gaan, werd dit bericht later afgezwakt tot het verhaal dat er een weerballon neergestort zou zijn.

Hierna werd het 30 jaar lang stil, tot enkele officieren van het Amerikaanse leger alsnog beweerden dat er sprake was van een buitenaards object dat ter aarde was gestort. Carey liet de beelden onderzoeken door een historicus van filmgigant Kodak.

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ferry
Ferry
9 jaren geleden

wow wat een duidelijke beelden weeral, die camera was zeker gekocht op 2de hands.

Belvedere
Belvedere
9 jaren geleden

Ik ben zeker geen expert, maar heb veel ww2 videomateriaal gezien en dit ziet er naar mijn mening niet uit als een authentiek jaren 40 filmpje.

Voor mij klopt het niet, en is het waarschijnlijk een hoax.

Sathos
Sathos
9 jaren geleden

Om dit nou overtuigend te noemen…

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

En nog steeds worden ‘Aliens’/UFO’s in de doofpot gehouden door de gevestigde orde (media en politiek), met als gevolg dat daarom deze beschaving op haar zelfvernietiging af steeft.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x