Homepagina » Buitenaards » Nieuwe beelden opgedoken ‘die bewijzen dat er aliens waren in Area 51’
Nieuwe beelden opgedoken 'die bewijzen dat er aliens waren in Area 51'

Nieuwe beelden opgedoken ‘die bewijzen dat er aliens waren in Area 51’

Er zijn beelden opgedoken uit de jaren veertig waarin te zien is hoe Amerikaanse soldaten zich ontfermen over het lichaam van een alien. Dat meldt een Australisch tijdschrift dat de video naar eigen zeggen frame voor frame heeft bestudeerd, zo weet de Britse krant Metro.

Volgens complotsites is dit hét bewijs dat er aliens zijn geborgen tijdens het Roswellincident in 1947. Het Australische magazine ‘UNCENSORED’ claimt dat het beeldmateriaal authentiek is.

De beelden doen sterk denken aan de Hollywoodfilm ‘Ant and Dec’s Alien Autopsy’ uit 2006. Philip Mantle, de UFO-expert die betrokken was bij de eerste film over Roswell, deed de beweringen van het tijdschrift af als ‘volstrekte onzin’.

UFO-website Panoramics stelt: “De techneuten van het tijdschrift hebben de beelden eerst geanalyseerd voordat ze ermee naar de pers zijn gestapt. Ze hebben vastgesteld dat het beeldmateriaal authentiek is. In de video is niet alleen de dode alien te zien, maar ook de hangar waar het lichaam naartoe is gebracht met de militaire ambulance. Er zijn genoeg aanwijzingen dat de beelden dateren uit de jaren veertig.”

Anderen reageerden in eerste instantie sceptisch. “Waar komt deze video vandaan en wie heeft de beelden gemaakt?” vraagt schrijver Nigel Watson zich af. “Het tijdschrift zegt het filmpje te hebben gevonden, maar gaat niet in op de details. We moeten niet vergeten dat de beruchte films over autopsieën op aliens uit de jaren tachtig nep bleken te zijn of waren gebaseerd op beeldmateriaal dat was zoekgeraakt.”

Eind vorig jaar claimde Tom Carey, een onderzoeker naar UFO’s en buitenaardse wezens, een authentieke foto te hebben van een alien waar autopsie op wordt uitgevoerd in het geheime gebied van Area 51. Volgens de Daily Mirror was bevestigd dat de foto dateert uit 1947, het jaar waarin de beroemde Roswellcrash plaatsvond in New Mexico.

De Roswellcrash is het beroemdste UFO-incident ooit. Op 8 juli 1947 zou een vliegende schotel zijn neergestort en zouden er meerdere buitenaardse lijken geborgen zijn. Ondanks dat eerst bekend werd gemaakt dat het om een buitenaards object zou gaan, werd dit bericht later afgezwakt tot het verhaal dat er een weerballon neergestort zou zijn.

Hierna werd het 30 jaar lang stil, tot enkele officieren van het Amerikaanse leger alsnog beweerden dat er sprake was van een buitenaards object dat ter aarde was gestort. Carey liet de beelden onderzoeken door een historicus van filmgigant Kodak.

[Metro]


Vind je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. En nog steeds worden ‘Aliens’/UFO’s in de doofpot gehouden door de gevestigde orde (media en politiek), met als gevolg dat daarom deze beschaving op haar zelfvernietiging af steeft.

  13 likes
 2. Ik ben zeker geen expert, maar heb veel ww2 videomateriaal gezien en dit ziet er naar mijn mening niet uit als een authentiek jaren 40 filmpje.

  Voor mij klopt het niet, en is het waarschijnlijk een hoax.

  19 likes
 3. lol, dit is een scene van de film Alien Autopsy (leuke film trouwens)

  http://www.moviemeter.nl/film/35733

  https://www.youtube.com/watch?v=ZQMZNEt__so

  16 likes
 4. Dit lijkt mij echt want er is drukte ,remoer en een zenieuwachtige filmer ,was het nep dan waren de beelden naar mijn mening beter en was het er minder druk.
  Maarja een ieder ziet wat hij wil zien bewijzen zijn er ook met dit filmpje niet echt .
  Ik vind trouwens dat het maar eens afgelopen moet zijn dat wij moeten bewijzen dat aliens bestaan ,laat de aliens zelf maar eens bewijzen dat zij bestaan PUNT.

  9 likes
 5. wow wat een duidelijke beelden weeral, die camera was zeker gekocht op 2de hands.

  6 likes
  • Hoi ik ben Marcel en ja ik heb dat filmpje gezien ik vond het echt nep.Maar wat ik wel even wil zeggen dat area 51 mensen zitten van de organisatie die echt gekke dingen doen wat wij niet eens weten.Kijk het is zo wat mensen niet weten weten ze ook niet en dat kan van de mensheid gevaarlijk zijn dat is mijn mening.Ik zou graag met paar mensen op onder zoek willen doen op area 51

   2 likes
 6. Om dit nou overtuigend te noemen…

  7 likes
 7. Behoorlijk overtuigend, en zeer herkenbaar en zeer goed gedocumenteerd (neem aan dat het syniscme overkomt)

  4 likes
 8. Dit is gefilmd met een baksteen!!!
  Maar ik geloof wel dat daar aliëns zijn geweest of nog steeds zijn.

  2 likes
  • Hoi met Marcel ik ben zelf geen expert maar stel ik zou met paar mensen op onderzoek doen op area 51geloof mij dat ik gegratineerd ben.En ja er zijn Aliens bij de organisatie area 51.Kijk mensen Veel video filmpjes wat ook op YouTube staat zijn Nep maar wat ik wel weet dat bij area 51 meer dingen er achter steekt wat wij niet eens weten en als je iets wil weten of meer achter wil komen moeten we eens onderzoek gaan moet gaan met paar mensen maar pas op het is link daar en dat zijn geen lieve mensen.Maar er zijn veel wegen die naar romen leiden wil je iets bereiken moet je iets voor doen en riskeer je leven er op ik wel mij boeit het niet.Maar ik weet wel als ik daar ben met paar mensen geloof mij nu maar dat ik gegrafineerd ben op dat gebied .Groetjes Marcel

   1 likes
 9. Waarom is alles zo onduidelijk ja…. begrijp dat het in het geheim moest maar ja ik kan geen duidelijk zicht hebben ! Het is een grote waas !

  3 likes
 10. Ja……zo kan ik ook filmpjes makn hallo !!!!! Er is daadwerkelijk niets op te zien maar dan ook echt niet dus laat dan maar !

  3 likes
 11. Deze “nieuwe beelden” heb ik jaren geleden al gezien. Iemand probeerd er weer wat leven in te blazen?

  2 likes
 12. Als je ‘m veel stilzet, en stap-voor-stap bekijkt, zie je regelmatig dat alle ledematen scharnieren zijn. Het lijkt meer op een etalage pop dan een ‘alien’ waarvan ik toch meer biologische details had verwacht. Kijk vooral bij knieën en heupen: rechte lijnen alsof het alleen maar een robot is. Kán natuurlijk ook allemaal, maar ik vind een alienrobot al helemaal iets wat je niet voor het grote publiek hoeft te verbergen.

  2 likes
 13. Anatomisch gezien lijkt de ‘alien’ téveel op een mens, om van ‘buitenaardse komaf’ te zijn.
  Móchten er aliens bestaan, dan zien zij er TOTAAL anders uit dan wij, omdat bij hen de evolutie TOTAAL anders is verlopen dan bij ons.
  Rosswell gaat veel eerder om een mislukt experiment met mensen.

  2 likes
  • Hoi met Marcel ik wil even wat bij voegen.Ik weet zeker bij area 51 mensen worden getest en ook met dieren.Mensen word eens wakker we hebben zo veel vragen op alles wat te maken heeft van de organisatie area 51 niemand weet iets we hebben er wel over verander nu iets aan nee we denken dat we iets weten maar dat is ons gedachten.Maar mensen ik geef jullie wel gelijk dat er zeker iets is wat wij niet weten.En naar mij mening zal ik die avontuur wille doen waarom om dat ik het vet vind en dat ik zelf echt achter wil komen wat er afspeelt op area 51 en zo als ik het zij ik sta er voor open dat ik die avontuur wil gaan doen met paar mensen Groetjes Marcel

   0 likes
 14. De Amerikanen willen kennelijk de indruk geven dat ze de baas over aliens zijn. De zoveelste hoax. Next.

  1 likes
 15. Pff , zoveel commotie om een pop….

  1 likes
 16. Spijtig dat het geluid is weg gevallen.
  Er wordt namelijk geroepen:
  “Hey guys , the new crash-test-dummy has arrived!”

  1 likes
 17. dit filmpje is niet nieuw bestaat al lang op internet er waren twijfels ivm met de aantal vingers van de aliens in dit filmpje en de aantal die de roswell aniens zouden hebben
  aantal klopt niet met die van het rosswell incident

  0 likes
 18. Altijd zijn aliens filmpjes vaag en onduidelijk. Had de alien niet een 8d camera bij zich… Ga je naar de aarde met je ruimteschip wil je toch ook foto’s maken…
  Dus het bewijs is er nog niet ..

  0 likes
 19. new atheist world order

  Interessant, maar ik zie nog niet zo 1, 2, 3 bewijsmateriaal.

  0 likes
 20. new atheist world order

  Bekijk voor de volledigheid ook even het origineel inclusief de poll resultaten van het Metro artikel.

  0 likes
 21. new atheist world order

  Overigens heeft deze alien Nike schoenen aan.

  0 likes
 22. Je denkt toch niet serieus dat ze in Area 51 geen betere mogelijkheid hebben om te filmen dan deze nep beelden?

  0 likes
 23. Weer vage video beelden. Altijd slechte video beelden als het gaat om buitenaards of ufo”s.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Deze man hackte de geheimen van de NASA. Wat hij aantrof is bijna niet te bevatten

Man die de NASA en AFSPC hackte geeft nieuw interview en beschrijft tot in detail wat hij ontdekte

De Brit Gary McKinnon is de beroemdste ...

Man filmt vliegtuig dat 'chemtrails achterlaat in lucht boven Colorado'. Dan verschijnt opeens dit vreemde, cirkelvormige object in beeld

Man filmt vliegtuig dat ‘chemtrails achterlaat’ in lucht boven Colorado. Dan verschijnt opeens dit vreemde, cirkelvormige object in beeld

Er zijn beelden opgedoken van een vreemd, ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.