Homepagina » Buitenaards » Nieuwe beelden opgedoken ‘die bewijzen dat er aliens waren in Area 51’
Nieuwe beelden opgedoken 'die bewijzen dat er aliens waren in Area 51'

Nieuwe beelden opgedoken ‘die bewijzen dat er aliens waren in Area 51’

Er zijn beelden opgedoken uit de jaren veertig waarin te zien is hoe Amerikaanse soldaten zich ontfermen over het lichaam van een alien. Dat meldt een Australisch tijdschrift dat de video naar eigen zeggen frame voor frame heeft bestudeerd, zo weet de Britse krant Metro.

Volgens complotsites is dit hét bewijs dat er aliens zijn geborgen tijdens het Roswellincident in 1947. Het Australische magazine ‘UNCENSORED’ claimt dat het beeldmateriaal authentiek is.

De beelden doen sterk denken aan de Hollywoodfilm ‘Ant and Dec’s Alien Autopsy’ uit 2006. Philip Mantle, de UFO-expert die betrokken was bij de eerste film over Roswell, deed de beweringen van het tijdschrift af als ‘volstrekte onzin’.

UFO-website Panoramics stelt: “De techneuten van het tijdschrift hebben de beelden eerst geanalyseerd voordat ze ermee naar de pers zijn gestapt. Ze hebben vastgesteld dat het beeldmateriaal authentiek is. In de video is niet alleen de dode alien te zien, maar ook de hangar waar het lichaam naartoe is gebracht met de militaire ambulance. Er zijn genoeg aanwijzingen dat de beelden dateren uit de jaren veertig.”

Anderen reageerden in eerste instantie sceptisch. “Waar komt deze video vandaan en wie heeft de beelden gemaakt?” vraagt schrijver Nigel Watson zich af. “Het tijdschrift zegt het filmpje te hebben gevonden, maar gaat niet in op de details. We moeten niet vergeten dat de beruchte films over autopsieën op aliens uit de jaren tachtig nep bleken te zijn of waren gebaseerd op beeldmateriaal dat was zoekgeraakt.”

Eind vorig jaar claimde Tom Carey, een onderzoeker naar UFO’s en buitenaardse wezens, een authentieke foto te hebben van een alien waar autopsie op wordt uitgevoerd in het geheime gebied van Area 51. Volgens de Daily Mirror was bevestigd dat de foto dateert uit 1947, het jaar waarin de beroemde Roswellcrash plaatsvond in New Mexico.

De Roswellcrash is het beroemdste UFO-incident ooit. Op 8 juli 1947 zou een vliegende schotel zijn neergestort en zouden er meerdere buitenaardse lijken geborgen zijn. Ondanks dat eerst bekend werd gemaakt dat het om een buitenaards object zou gaan, werd dit bericht later afgezwakt tot het verhaal dat er een weerballon neergestort zou zijn.

Hierna werd het 30 jaar lang stil, tot enkele officieren van het Amerikaanse leger alsnog beweerden dat er sprake was van een buitenaards object dat ter aarde was gestort. Carey liet de beelden onderzoeken door een historicus van filmgigant Kodak.

[Metro]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  En nog steeds worden ‘Aliens’/UFO’s in de doofpot gehouden door de gevestigde orde (media en politiek), met als gevolg dat daarom deze beschaving op haar zelfvernietiging af steeft.

  13 likes
 • Belvedere schreef:

  Ik ben zeker geen expert, maar heb veel ww2 videomateriaal gezien en dit ziet er naar mijn mening niet uit als een authentiek jaren 40 filmpje.

  Voor mij klopt het niet, en is het waarschijnlijk een hoax.

  19 likes
 • Roy schreef:

  lol, dit is een scene van de film Alien Autopsy (leuke film trouwens)

  http://www.moviemeter.nl/film/35733

  https://www.youtube.com/watch?v=ZQMZNEt__so

  16 likes
 • bart schreef:

  Dit lijkt mij echt want er is drukte ,remoer en een zenieuwachtige filmer ,was het nep dan waren de beelden naar mijn mening beter en was het er minder druk.
  Maarja een ieder ziet wat hij wil zien bewijzen zijn er ook met dit filmpje niet echt .
  Ik vind trouwens dat het maar eens afgelopen moet zijn dat wij moeten bewijzen dat aliens bestaan ,laat de aliens zelf maar eens bewijzen dat zij bestaan PUNT.

  9 likes
 • Ferry schreef:

  wow wat een duidelijke beelden weeral, die camera was zeker gekocht op 2de hands.

  6 likes
  • marcel schreef:

   Hoi ik ben Marcel en ja ik heb dat filmpje gezien ik vond het echt nep.Maar wat ik wel even wil zeggen dat area 51 mensen zitten van de organisatie die echt gekke dingen doen wat wij niet eens weten.Kijk het is zo wat mensen niet weten weten ze ook niet en dat kan van de mensheid gevaarlijk zijn dat is mijn mening.Ik zou graag met paar mensen op onder zoek willen doen op area 51

   2 likes
 • Sathos schreef:

  Om dit nou overtuigend te noemen…

  7 likes
 • Behoorlijk overtuigend, en zeer herkenbaar en zeer goed gedocumenteerd (neem aan dat het syniscme overkomt)

  4 likes
 • Dimmer schreef:

  Dit is gefilmd met een baksteen!!!
  Maar ik geloof wel dat daar aliëns zijn geweest of nog steeds zijn.

  2 likes
  • marcel schreef:

   Hoi met Marcel ik ben zelf geen expert maar stel ik zou met paar mensen op onderzoek doen op area 51geloof mij dat ik gegratineerd ben.En ja er zijn Aliens bij de organisatie area 51.Kijk mensen Veel video filmpjes wat ook op YouTube staat zijn Nep maar wat ik wel weet dat bij area 51 meer dingen er achter steekt wat wij niet eens weten en als je iets wil weten of meer achter wil komen moeten we eens onderzoek gaan moet gaan met paar mensen maar pas op het is link daar en dat zijn geen lieve mensen.Maar er zijn veel wegen die naar romen leiden wil je iets bereiken moet je iets voor doen en riskeer je leven er op ik wel mij boeit het niet.Maar ik weet wel als ik daar ben met paar mensen geloof mij nu maar dat ik gegrafineerd ben op dat gebied .Groetjes Marcel

   1 likes
 • pietje schreef:

  Waarom is alles zo onduidelijk ja…. begrijp dat het in het geheim moest maar ja ik kan geen duidelijk zicht hebben ! Het is een grote waas !

  3 likes
 • pietje schreef:

  Ja……zo kan ik ook filmpjes makn hallo !!!!! Er is daadwerkelijk niets op te zien maar dan ook echt niet dus laat dan maar !

  3 likes
 • Hoaxintelligence schreef:

  Deze “nieuwe beelden” heb ik jaren geleden al gezien. Iemand probeerd er weer wat leven in te blazen?

  2 likes
 • Ernie schreef:

  Als je ‘m veel stilzet, en stap-voor-stap bekijkt, zie je regelmatig dat alle ledematen scharnieren zijn. Het lijkt meer op een etalage pop dan een ‘alien’ waarvan ik toch meer biologische details had verwacht. Kijk vooral bij knieën en heupen: rechte lijnen alsof het alleen maar een robot is. Kán natuurlijk ook allemaal, maar ik vind een alienrobot al helemaal iets wat je niet voor het grote publiek hoeft te verbergen.

  2 likes
 • Westbound schreef:

  Anatomisch gezien lijkt de ‘alien’ téveel op een mens, om van ‘buitenaardse komaf’ te zijn.
  Móchten er aliens bestaan, dan zien zij er TOTAAL anders uit dan wij, omdat bij hen de evolutie TOTAAL anders is verlopen dan bij ons.
  Rosswell gaat veel eerder om een mislukt experiment met mensen.

  2 likes
  • marcel schreef:

   Hoi met Marcel ik wil even wat bij voegen.Ik weet zeker bij area 51 mensen worden getest en ook met dieren.Mensen word eens wakker we hebben zo veel vragen op alles wat te maken heeft van de organisatie area 51 niemand weet iets we hebben er wel over verander nu iets aan nee we denken dat we iets weten maar dat is ons gedachten.Maar mensen ik geef jullie wel gelijk dat er zeker iets is wat wij niet weten.En naar mij mening zal ik die avontuur wille doen waarom om dat ik het vet vind en dat ik zelf echt achter wil komen wat er afspeelt op area 51 en zo als ik het zij ik sta er voor open dat ik die avontuur wil gaan doen met paar mensen Groetjes Marcel

   0 likes
 • Faith schreef:

  De Amerikanen willen kennelijk de indruk geven dat ze de baas over aliens zijn. De zoveelste hoax. Next.

  1 likes
 • Nona schreef:

  Pff , zoveel commotie om een pop….

  1 likes
 • LucC schreef:

  Spijtig dat het geluid is weg gevallen.
  Er wordt namelijk geroepen:
  “Hey guys , the new crash-test-dummy has arrived!”

  1 likes
 • glis011 schreef:

  dit filmpje is niet nieuw bestaat al lang op internet er waren twijfels ivm met de aantal vingers van de aliens in dit filmpje en de aantal die de roswell aniens zouden hebben
  aantal klopt niet met die van het rosswell incident

  0 likes
 • Dualis schreef:

  Altijd zijn aliens filmpjes vaag en onduidelijk. Had de alien niet een 8d camera bij zich… Ga je naar de aarde met je ruimteschip wil je toch ook foto’s maken…
  Dus het bewijs is er nog niet ..

  0 likes
 • new atheist world order schreef:

  Interessant, maar ik zie nog niet zo 1, 2, 3 bewijsmateriaal.

  0 likes
 • new atheist world order schreef:

  Bekijk voor de volledigheid ook even het origineel inclusief de poll resultaten van het Metro artikel.

  0 likes
 • new atheist world order schreef:

  Overigens heeft deze alien Nike schoenen aan.

  0 likes
 • marcel schreef:

  Je denkt toch niet serieus dat ze in Area 51 geen betere mogelijkheid hebben om te filmen dan deze nep beelden?

  0 likes
 • Mennie schreef:

  Weer vage video beelden. Altijd slechte video beelden als het gaat om buitenaards of ufo”s.

  0 likes
 • x

  Check Also

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  ufo

  UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

  Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

  >