Homepagina » Binnenland » ‘Corona-noodwet is staatsterreur’: Wat je niet mocht horen op het Malieveld
corona-noodwet
Foto: Mw007 CC BY-SA 4.0

‘Corona-noodwet is staatsterreur’: Wat je niet mocht horen op het Malieveld

De corona-noodwet is niets meer en niets minder dan staatsterreur. Mensen die de eed afleggen op onze grondwet en met staatsterreur beginnen, hebben de legitieme basis voor hun bestuursrecht verloren, zegt Bas Filippini, voorzitter van Privacy First.

Hij zei eerder al dat deze draconische noodwet de grondwettelijke rechten van burgers ondermijnt en omgezet wordt in permanente noodwetgeving. Staatsterrorisme, vindt hij. “De eerste opzet van de nieuwe noodwet is schokkend. Enerzijds vanwege het amateurisme in de wetgevingsteksten en anderzijds vanwege de uitgangspunten en inhoud. De uitgangspunten zijn veelal gebaseerd op de waan van de dag en staan niet in het licht van onze democratische staatsinrichting.”

De wet is volgens Filippini een belediging naar alle burgers die weken thuis hebben gezeten om het capaciteitsprobleem in de zorg op te lossen. En ook een belediging naar alle beleidsmakers en rechtswetenschappers die onze rechtsstaat dagelijks vertegenwoordigen en vormgeven.

Fout

“Het bewust aanpassen van wetgeving om structureel de vrijheden van burgers te onderdrukken is staatsterreur en niets anders. Dat is deze wet van dit kabinet: staatsterreur. Ondoordacht en onverantwoordelijk naar de toekomst. Deze wet is fout en stuurt van samen-leving naar apart-leving. Een dergelijke noodwet mag er nooit komen. Dit gaat alleen maar over dwang en de afbraak van onze rechtsstaat.”

Filippini zou tijdens het coronaprotest op het Malieveld onderstaande toespraak houden. Hij heeft zijn speech alsnog opgenomen. “Privacy First zal zich met alle politieke en juridische middelen blijven verzetten tegen totalitaire noodwetgeving, waaronder de corona-noodwet.”

[Privacy First]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Eelke Piers schreef:

  Is het al zover gekomen dat de spreker die tijdens een demonstratie zijn mening wil verkondigen van te voren een samenvatting moet indienden van wat hij wil gaan zeggen, zodat deze verboden kan worden omdat het niet met de regeringsideeën overeenkomt?

  • Mike schreef:

   Ik heb me aangemeld voor Laatse Wil. Volgend jaar ben ik dood!!! Klaar met dit achterlijke leven

   • salvar schreef:

    niet doen dat willen ze juist maar het is jou beslissing.

   • obs schreef:

    Being dead is definitely worse than being alive. When you’re dead you can’t do all the cool stuff you can do when you’re alive. You and I, we can do all kinds of cool stuff cuz we’re living, we’re not dead, we’re alive. If we were dead we wouldn’t be able to do all the cool stuff we can do, becuz we’re alive. Dead people can’t do cool stuff. Only people that are alive can do cool stuff, cuz they’re living, and you have to be living to be able to do cool stuff. You have to be alive. Yeah, ‘cept when you’re alive sometimes bad stuff happens too. Like sometimes you can get into a car wreck, or you can have a headache or twist your ankle or even stub your big toe… So being alive is kinda hard too, but I think it’s definitely better than being dead…

    Quote: Randy Hickey in My Name Is Earl http://www.quotes.net

    • Rob schreef:

     Daeth is essentially just a change in awarenees. But it is not about death, it is about what you do or accomplish in life. The system is nog about life, it is about control, which is destructive on life. In my opinion, if you end your ‘existance’ here you give up on life and de control system wins. It fits their agenda of depopulation. Every one who ends their own llife has reached the point they give up and die, as the system has planned. If you do it yourself, or have it done, they don’t have to do it for you. And even than, they do it for you because you volunteer. And so, the system always wins.

     Quote: My Self.

   • Thomas schreef:

    Waarom zou je dat doen?
    We zitten er allemaal in,
    We hebben iedereen nodig om het tij te keren.
    We hebben je NODIG!
    Doe het niet!

  • Willem schreef:

   Hier een video van de echte hooligans in Den Haag, de politie zelf vermomd als hooligans https://www.youtube.com/watch?v=Aj3TUwvBx2I&feature=emb_logo

   • Willem schreef:

    Mail dit filmpje (hierboven van de politie in de rol van Hooligans) naar lokale en regionale omroepen en naar de nos [email protected] deel het overal, laat ze er niet mee wegkomen.

   • Rayoflight schreef:

    Ja @willem en hier zwijgt de gecontroleerde en boekschrijvende oppositie over. Nederlandse volk staat er echt alleen voor. Het is een schande.

    • P.M. schreef:

     Heb net het filmje bekeken , dit tart alle verbeelding , dit is wraakroepend. Droom ik of ben ik wakker … Elk greintje respect voor de politie of politici is bij mij compleet weg , radeloos ,moedeloos … journalisten en media zet jullie masker en oogkleppen af en kom op voor het volk.!!!!!!

  • Rob schreef:

   Eelke Piers, wat je nu ziet gebeuren, en wat er in de video verteld wordt, is de opkomst van de NWO. Het is alleen nog geen volledig technologisch controle systeem. Het is nu de politiek die het aan het invoeren is, als uitvoerder van de agenda. De politie maakt daar ook deel van uit, en straks ook de ‘boa’s’ Het wordt nu gedaan door individuën (van mensen is geen sprake) op macht posities. Die zijn bezig om de angst er goed in te houden om de bevolking te laten gehoorzamen. Dat gepaard gaande met dreigingen van boetes en gevangenisstraffen. Wanneer het volk toch verzet toont, al is dat op een vredige manier, dan sturen ze gewoon provocateurs om de boel te escaleren. Daarmee geven ze zichzelf de gelegenheid om keihard toe te slaan en de bevolking de oorlog te verklaren. In een eerder bericht plaatste iemand al een link naar een video over nep hooligans als provocateurs van de ME in burger. Wie had dat 40, 50 jaar geleden ooit kunnen denken, dat de politie een oorlogsvoerende macht tegen eigen volk in eigen land zou zijn. Dat is overigens al wel zo uitgelegd in de afgelopen jaren. Het leger voert de oorlog in het buitenland, de politie is bedacht om de oorlog in eigen land en tegen eigen bevolking te voeren. Vroeger was dat ogenschijnlijk nog niet zo maar als je door de tijd heen terug kijkt dan is het systeem van begin af aan (sinds na w.w. 2) altijd zo geweest. Het is alleen subtiel begonnen en het is in de loop der tijd heel langzaamaan steeds extremer machtsvertoon geworden. Met de toetreding tot de EU is alles alleen nog maar puur op macht gebaseerd en DIE macht wordt steeds extremer. En nu met de Corona maatregelen is het niets anders dan de grootste machtsgreep op de bevolking ooit, om de invoering van de NWO te introduceren. Daar zien we nu de tekenen echt van. Maar als dat echt de NWO wordt dan zijn straks ook al die brave politici, politie agenten, boa’s etc totale slaaf van het technologische controle systeem.

   Er is echter ook het verhaal van een bewustzijnsverandering. Dat is een kosmisch proces en werkt als mens vanuit de ziel. Daar is niet echt veel van te merken als mens maar als je naar de jonge mensen kijkt dan zijn die al met een wakker bewustzijn geboren. Voor heen was dat bewustzijn slapend en dat is bij al die machtsfiguren waarschijnlijk ook zo. Een wakker bewustzijn betekent echter niet dat het leven altijd gemakkelijk is maar die jonge generaties lijken geen ego meer te hebben waar oordelen, overtuigingen, voorwaarden, verwachtingen en meer in om gaat, wat ook aangeleerd is van de wereld van macht en controle als dat wel het geval is. Als die bewustzijnsverandering door zet dan kan het uiteindelijk een heel andere wereld worden. Over de top van de heersende macht wordt gezegd dat er zijn die zo ‘beyond evil’ zijn dat die nooit kunnen veranderen. Daarom blijft het nog steeds zo’n extreme tijd. Hoe dat eindigt is als mens eigenlijk niet te zien. Dat zal de tijd moeten leren. Hoe dan ook, al die machtswellustelingen die nu braaf de oorlog voeren tegen eigen volk zijn straks hoe dan ook ‘fucked’. Wordt het een NWO dan zal hun functie weg vallen en zijn ze net zo’n slaaf als de rest. Wordt het uiteindelijk daadwerkelijk een bewustzijnsverandering dan krijgen diezelfde machtswellustelingen het heel erg moeilijk want dan zijn zij degenen die het het moeilijkst gaan krijgen. Ook dan valt hun functie een keer weg en hebben ze geen betekenis meer. Veranderen wordt voor hen dan heel erg moeilijk want ze hebben niets aders gekend als (pure) macht.

   Wat is het belangrijkste wat je nu kan doen? Je eigen leven onder ogen komen. Dat is in je Zelf, in het onderlichaam. Daar is ook je eigen basis. Als je dat aan gaat maak je menselijke dingen mee. Je eigen gedachten, gevoel en emoties als je ergens door geraakt wordt. Ga dat ervaren. Emotie betekent beweging, energie in beweging. In wezen is dat waar verandering door wordt ervaren. Emotie is spanning verwerken (energie die vast zit), ont-spannen, ontladen. Het is niet voor niets dat mensen zich vaak opgelucht voelen als ze een goede lachbui of een flinke huilbui hebben ervaren. Je laat dan gaan wat je anders tegen houdt om vrij te komen. Als je dat vanuit de kern bekijkt dan kan het zelfs transformatie inhouden. Maar dan spreek je puur in de zin van energie, van getraumatiseerde / vastzittende energie naar vrije energie. Dat is echter een proces en dat werkt in het leven in je Zelf. Dat moet eigen gemaakt worden en het zal een tijdje duren om te ervaren dat er daar iets door verandert. Maar dan moet je alleen wel steeds met je aandacht terug naar je Zelf gaan, elke keer als je aandacht ergens anders is. Dat is misschien nog wel het moeilijkste maar het is een kwestie van doorkrijgen dat je aandacht ergens anders is en dan terug naar je Zelf brengen. Dan ben je ook niet in je hoofd, waar het ego zit. Als die gaat oordelen als de emotie ervaren wordt dan kan het een drama worden. Misschien moet je dan af en toe alles achterwege laten waar je je anders mee bezig houdt en niets DOEN om je aandacht in je Zelf te kunnen brengen. Het leven is dus de enige manier om iets te zien veranderen. Wat je dan voelt, denkt, aan emotie mee maakt, is levenservaring want je eigen leven is in eigen lichaam. En terwijl dat gaande is druk je je Zelf uit zoals je bent. Dan zal je na verloop van tijd zien dat je anders wordt. We zijn geen mens, we moeten mens worden. Dat werkt alleen door het leven te ervaren en dus op een menselijke manier.

 • Harrie H. Braam schreef:

  Ja Hugo, ik begrijp waarom je onderwijzer bent geworden, omdat je van boven niet wijzer bent.

 • Nés schreef:

  Maakt allemaal geen indruk op onze Führer mark, hij lijkt oost-indisch doof te zijn (als dit nog gezegd mag worden).
  Hij gaat liever a.s woensdag gezellig keuvelen met vertegenwoordigers van BLM op zijn Catshuis.
  Sayonara.

  • Herman de Graaf schreef:

   Mark Rutte is gevoelloos en egocentrisch.
   Vraag jezelf af hoe hij in vredesnaam op de positie komt die hij bekleedt.
   Gekozen door het volk, ten dienste van het volk ?
   Vanwege zijn visie en zijn daden ?
   Vraag het koning Willem Alexander.
   Hij weet het antwoord.
   Denk aan princes Bilderberg.

 • helga zuijdam schreef:

  De DDR all over again , wanneer gooien we dat tuig Den Haag uit ? Zij houden zich niet aan de grondwet, dan hoeft het volk dat ook niet. Gelijke monniken , gelijke kappen weet u nog..
  In feite wordt er hoogverraad gepleegd , al durft niemand dat openlijk te zeggen. Een constitutionele grondwet dient gewoon gerespecteerd te worden, dat hoort bij een democratie. Weet u nog wat democratie betekent…. demos = volk cratein = regeren. Geregeerd worden door het volk. En zoals vele zaken hiervoor , wordt het volk compleet buitenspel gezet, omdat megalomane idioten vinden dat ze voor God moeten spelen. Wanneer dringt het tot de botte hersenen door, dat WIJ met VELEN zijn en ZIJ met een handjevol. En dat spul moet ons gaan zeggen wat we MOETEN en wat we NIET MOETEN. Hou toch op… Wij willen al deze zooi niet en daarom moeten we het vertrouwen niet opzeggen, wij moeten deze wildgroei rigoureus snoeien of zo u wilt met wortel en tak verdelgen.

  • salvar schreef:

   @helga zuijdam
   zeer juist.
   als rutte zegt je van het dak afspringen zouden er waarschijnlijk nog genoeg zijn die het flikken.
   het laatste wat ze roepen is ik doe het voor rutte fijne man.

  • PREDATOR schreef:

   Weet je wat ik niet snap..Dat ze (de regering) het dadelijk op “nood breekt wetten” gaan gooien..Hoe sterk is onze grondwet als hun het daarop gooien..?.
   Het stelt nu al niks voor..de grondwet…..Hun lappen het aan de laars en kopen om of bedreigen een rechter..
   WE krijgen het nog heeeel moeilijk als we alleen de grondwet als wapen hebben…
   Het hele kabinet mag van mij de fik in…..en ik ben normaal helemaal niet zo…Net zoals andere brave burgers heel raar gaan doen..Wij worden zo gekweekt..Eerlijk is eerlijk…

   • salvar schreef:

    @PREDATOR
    juist iedereen (nou ja ) heeft iets in zijn hoofd wat zegt tot hier en niet verder en vooral als je opgesloten wordt door een gewoon griep virus.
    het is moeilijk voor ze om door het stof te gaan dus houden ze zolang mogelijk dit instant.
    maar ja er zijn ook bijbedoelingen dus……….

   • Eelke Piers schreef:

    @ PREDATOR
    De grondwet stelt niets voor. Elke wet moet door de 1ste Kamer bekeken worden of deze voldoet aan de grondwet. Als zij dit niet doet en een wet toch goedkeurt dan is deze wet wetmatig en kan en mag geen rechter zich hierover uitspreken.
    Het is dus de 1ste Kamer die haar werk niet doet en alleen maar partijpolitiek uitvoert.
    Zo kunnen er dus wetten zijn die niet aan de grondwet voldoen en waardoor vele ambtenaren die gezworen hebben om de grondwet te handhaven in de problemen komen

 • mada schreef:

  1 woord – GEWELDIG – groeten uit Vlaanderen

 • Gea Breuker schreef:

  Ik dacht altijd dat de volgende (maar er zijn er nog veel meer natuurlijk) films fictie waren…

  Soylent Green
  Book of Eli
  Children of Men
  V for Vendetta
  Ares

  Maar het zijn dus cinematografische mededelingen, waarschuwingen uit en voor de toekomst.

  Nederlanders, wordt wakker! Vanuit alle hoeken van het land, trek op naar Den Haag. Onderweg trek alle politici van hun positie, en neem de bankiers mee. En beleger dat bastion van satanisten, verover het, en bevrijdt jezelf want het is duidelijk dat er hoegenaamd geen enkele politicus of andersoortige overheidsdienaar is die het Volk nog respecteert of wil dienen (daaag belastinggeld, goed besteed jonguh).
  Het zijn de wilde honden, de ratten, de kakkerlakken, ze zullen niet uit zichzelf weg gaan. En ook al zeggen ze vandaag dat het goed komt, zodra ze de rug naar je toekeren lachen ze je uit en gaan gewoon door, morgen weer verder macht en controle spelletjes spelen. Ze zijn ziek, mentaal kapot en er is geen andere conclusie te trekken dat ze het volk niet meer vertegenwoordigen dus weg moeten, voor altijd weg.

 • johan schreef:

  Ik zou het m’n ouders willen sturen.. toch ook weer niet. Is het wijs om mensen van boven te tachtig hiermee te confronteren? Dat zegt genoeg denk ik.
  In en in triest en inhumaan….. alleen de hoop blijft over, geloven doe ik allang niet meer.

 • NWOorlog schreef:

  Gewoon massaal shijt aan hebben aan de tereurstaat en aan de regels.
  Massaal de verbalen niet betalen, samen staan we sterk.
  Einde verhaal voor de overheid..

  ja ja, achter gesloten deuren bepalen ze de wetten.
  Op naar een NWvrijheid.
  Jullie controllers dachten zeker dat de mensen dom blijven, verkeerde kaart gespeeld we zien wie jullie zijn en wat jullie plan is.

 • Henk schreef:

  En ik maar denken dat iedereen trouw zweert aan de koning.

 • x

  Check Also

  arts

  Arts: ‘We hebben een regering van meelopers en jaknikkers’

  Arts Matthijs Schoemacher kan zijn ogen niet ...

  miranda

  Miranda krijgt politiebezoek om coronaprotest: ‘Te bizar voor woorden’

  Bezorgde burger Miranda van Driel uit Hellevoetsluis ...

  >