Mens en Dier

Arts: ‘In Scandinavië worden ouderen letterlijk geëuthanaseerd, er gebeuren verschrikkelijke dingen’

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is iets mis, zei arts Peter McCullough onlangs in het programma Tucker Carlson Today. Hij wees erop dat in april een nieuwe wet is aangenomen in Queensland in Australië over het gebruik van hydroxychloroquine. Als artsen proberen om coronapatiënten te helpen met dit middel gaan ze zes maanden de gevangenis in.

“Wat?!” reageerde presentator Tucker Carlson verbaasd. “Waarom?!”

Er is iets mis, herhaalde McCullough. Hij wees erop dat Australiërs al 14 maanden in angst leven en gebukt gaan onder draconische lockdowns. En welke richtlijnen heeft de Australische toezichthouder voor medicijnen TGA opgesteld voor de behandeling van corona? Gebruik geen hydroxychloroquine, gebruik geen ivermectine, gebruik geen steroïden, enzovoorts.

“Wat moet je dan wel doen?” vroeg McCullough. “Het antwoord? Niets.”

Echt schokkend

Carlson vroeg hem hoe de Australische toezichthouder nu al kan weten dat hydroxychloroquine geen effectieve behandeling is tegen corona. Dat kunnen zij niet weten, antwoordde de professor. “Er is iets vreselijk mis in de wereld. Wat er nu gebeurt, gebeurt wereldwijd.”

Hij zei dat gekwelde artsen en verpleegkundigen aangeven dat ouderen in Scandinavië letterlijk worden geëuthanaseerd. “Er gebeuren verschrikkelijke dingen.”

“Dit is echt schokkend,” zei Carlson.

4.5 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Het is echt meer dan verschrikkelijk. Wij leven met z’n allen in een nachtmerrie zonder de mogelijkheid om wakker te worden.
Alweer een gepassioneerd arts die de waarheid vertelt. Waar ik ook van geschrokken ben, is dat artsen die proberen patiënten te helpen met hydroxychloroquine, voor zes maanden de gevangenis in moeten. Dat is een ongelooflijk onrecht. Het is overduidelijk dat de hele wereld gevangen zit in het web van de Cabal, een stelletje criminelen, dat de dienst uitmaakt.

Piet
Piet
1 jaar geleden

Gelukkig telt het niet nemen van het vaccin ook als (massa)demonstratie

jolien
jolien
1 jaar geleden

Dat is echt verschrikkelijk wat er nu gebeurt dat roept op echt snel de tribunaal het moet nu echt in vaart komen.

Marco
Marco
1 jaar geleden

De slapers gaan als eerste en rest volgt blijft er nog groep ongevaccineerde over.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x