Het Complot

Een andere kijk op de geschiedenis

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is weer tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. Onze kijk op de geschiedenis is voortdurend aan verandering onderhevig.

Het afgelopen jaar kwamen enkele ontdekkingen voorbij die de geschiedenisboeken wel eens zouden kunnen veranderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De Nieuwe Wereld, de continenten die officieel vanaf 1492 door de Europeanen werden ondekt, waren mogelijk al bekend bij de oude Grieken, zo stelt de Italiaanse natuurkundige en filoloog Lucio Russo.

Enkele Precolumbiaanse teksten werden gespaard toen de Spaanse conquistadores naar Mexico kwamen. In een boek over de oorsprong van de K’iche’, een Mayavolk in Guatemala, staan interessante passages. De voorvaderen van die beschaving, zo staat te lezen, waren ‘donkere mensen, lichte mensen, mensen die verschillende talen spraken’ en ze kwamen uit het Oosten. Het is niet duidelijk hoe ze de oversteek hebben gemaakt. Ze maakten de oversteek alsof er geen zee was, aldus de tekst.

Raadselachtig bouwwerk in Israël

Algemeen wordt aangenomen dat hoogontwikkelde beschavingen zo’n 7000 jaar geleden voor het eerst verschenen. Er zijn echter artefacten en bouwwerken gevonden waaruit blijkt dat prehistorische hoogontwikkelde samenlevingen al ver voor die tijd op aarde waren te vinden.

Op de bodem van het Meer van Galilea is een enorm, raadselachtig bouwwerk gevonden dat wel eens meer dan 9500 jaar oud zou kunnen zijn. Het cirkelvormige bouwwerk werd in 2000 gevonden en strekt zich uit over een gebied van 8 kilometer.

Prehistorische artefacten in Amerika

Verschillende prehistorische vindplaatsen in de Verenigde Staten stellen academici voor een raadsel. In de staat Utah werd in juni 1968 een gefossiliseerde menselijke schoenafdruk gevonden bovenop een trilobiet. Trilobieten stierven zo’n 280 miljoen jaar geleden uit. Het fossiel is gedateerd op 200 tot 600 miljoen jaar oud.

In 1944 liet een 10-jarige jongen uit West Virginia een stuk steenkool op de grond vallen. Tot zijn verbazing zat er een metalen bel in. Dr. John D. Morrid van het Institute for Creation Research concludeerde dat het stuk 300 miljoen jaar oud was. De bel bleek te bestaan uit een zeer ongewone combinatie van metalen.

Graven van reuzen

In bijbelse teksten wordt gesproken over de Nephilim. Zeelieden schreven tijdens hun wereldreizen over reuzen. Op verschillende plaatsen zijn graven gevonden van buitengewoon grote humanoïden.

De Universiteit van Kentucky heeft tijdens archeologisch onderzoek drie verwijzingen gevonden naar ‘reuzengraven’. De ontdekking wordt grotendeels genegeerd door de wetenschappelijke gemeenschap, hoewel er wereldwijd duizenden skeletten van reuzen zijn opgegraven.

Mammoeten in Noord-Amerika

In Vero Beach in Florida is een afbeelding van een mammoet of mastodont aangetroffen op een botfragment. Volgens wetenschappers van het Smithsonian-instituut is de tekening 13.000 jaar oud. Algemeen wordt aangenomen dat mammoeten in die tijd niet in Noord-Amerika leefden.

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nature
nature
10 jaren geleden

‘Enkele Precolumbiaanse teksten werden gespaard toen de Spaanse conquistadores naar Mexico kwamen.’

Ik las later dat de Maya’s destijds het kruis van de conquistadores zagen, met een lang ondereind. De Maya’s kenden alleen vierkante kruizen.
Toen wisten ze dat het foute boel was. Er volgden grote moordpartijen.

Het heeft me lang beziggehouden, deze kruizen.
Nog niet zo lang geleden kwam ik een gechannelde waarschuwing tegen voor deze kruizen. Ze verbinden mensen met het lagere.
Voor mij was er een vraag beantwoord.

Redice
Redice
10 jaren geleden

als de aarde 24 uur oud zou zijn verschijnt de mens pas de laatste 6 seconden!
dus wat er een paar minuten, of uren geleden bestaan kan hebben daar hebben we het raden naar maar het is onomstotelijk bewezen dat er in een héél ver verleden al intelligente activiteit geweest is met hoge technologische en astronomische kennis.hier zijn massa’s boeken van geschreven mét onweerlegbaar bewijs.maar dit wordt door de reguliere geschiedschrijvers genegeerd simpel en alleen omdat anders hun jarenlange studies voor niets zijn geweest en als ze er mee naar buiten komen hun carrière over is omdat ze dan in het hoekje van de “fantasten” geduwd worden. en dit ondanks massa’s bewijsstukken!

Guusje
Guusje
10 jaren geleden

[quote name=”nature”]’Enkele Precolumbiaanse teksten werden gespaard toen de Spaanse conquistadores naar Mexico kwamen.’

Ik las later dat de Maya’s destijds het kruis van de conquistadores zagen, met een lang ondereind. De Maya’s kenden alleen vierkante kruizen.
Toen wisten ze dat het foute boel was. Er volgden grote moordpartijen.

Het heeft me lang beziggehouden, deze kruizen.
Nog niet zo lang geleden kwam ik een gechannelde waarschuwing tegen voor deze kruizen. Ze verbinden mensen met het lagere.
Voor mij was er een vraag beantwoord.[/quote]
Nee dan, die Maya’s waren lekker bezig zeker, mensenoffers bij rituele feesten enzo. Ik denk eerlijk gezegd dat de Maya’s het over zichzelf hebben afgeroepen, en de inquisitie kwam als de heren van Karma.
Iets verder kijken dan je neus lang is…

padja
padja
10 jaren geleden

Vraag ik me af….zeg het is onomstotelijk bewezen. Alle wetenschappers zijn het erover eens dat ….nou ja ..wat dan ook.

Wat verandert er dan voor mij?
Hooguit dat ik denk…ahhhh jaaaa, dacht ik het niet.
Of ohhhh, ik had geeeen idee.
Maar verder?
M.i. niet veel. Ik vind het allemaal allemachtig prachtig.
Het is leuk om te weten hoor, daar niet van.
knuf

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x