Homepagina » Buitenland » Amerikaanse ‘gereïncarneerde lama’ raakt besmet met ebola
Amerikaanse 'gereïncarneerde lama' raakt besmet met ebola

Amerikaanse ‘gereïncarneerde lama’ raakt besmet met ebola

Ashoka Mukpo, een Amerikaanse freelance journalist, werkte nog maar één dag voor mediagigant NBC toen hij last kreeg van koorts. Vanuit Liberia probeerde hij contact te krijgen met zijn vader Mitchell Levy. “Pa, neem je telefoon op. Ik denk dat ik in de problemen zit.”

Levy was op dat moment op een conferentie in Barcelona en besefte al snel dat Ashoka mogelijk besmet was met het ebolavirus. Op maandag werd hij teruggevlogen naar de VS. Hij is de vijfde Amerikaan die sinds de uitbraak is geëvacueerd.

Ashoka werd ooit uitgeroepen tot de negende reïncarnatie van Khamnyon Rinpoche, een Tibetaanse lama (hoge priester). Hij is vernoemd naar keizer Ashoka de Grote. Hij wilde als journalist aan de wereld laten zien hoe de Liberianen steeds verder geïsoleerd raken van de rest van de wereld, maar raakte daarbij zelf besmet.

Hij werkte voor Human Rights Watch en deed in Liberia twee jaar onderzoek voor een organisatie die zich inzet voor mijnwerkers buiten Monrovia. “Hij is van plan terug te gaan om de enorme impact van de ebola-epidemie in beeld te brengen,” vertelde Levy aan een lokale krant in de staat Rhode Island, waar Ashoka opgroeide. “Hij was er getuige van hoe de internationale gemeenschap Liberia steeds verder isoleerde in plaats van een helpende hand te bieden.”

Mukpo filmde in en rond klinieken in besmette gebieden, maar wist niet hoe of waar hij was besmet. Op maandag werd Mukpo naar een speciale ebolakliniek in Nebraska gevlogen, die alleen bestemd is voor een kleine elitegroep.

De behandeling van Ashoka Mukpo is in handen van een Pakistaans-Amerikaanse arts die de VS al bijna twee decennia helpt bij de voorbereiding op pandemieën en bioterrorisme. Ali Khan, bijgenaamd ‘de virusjager’, hielp de Amerikaanse overheid onder meer bij de voorbereiding op SARS, de vogelgriep, anthrax en een eventuele zombie-apocalyps.

[MailOnline, Times of India]


Vind je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Trap er niet in! Het is allemaal propaganda en bangmakerij waar ze zo goed in zijn! het zijn de laatste stuiptrekkingen vd elite….doei doei!

  12 likes
  • Denk het niet te veel mensen zijn nu al bang gemaakt en smekende overheid alle grenzen dicht te gooien.
   Als dat gebeurt dat alle grenzen dicht zijn. Dan gaat pas het spel beginne de grenzen zijn dicht in NL en die van Belgieen enz. Dan laten ze de Russen op ons los en de ISIS en zitten wij als ratten in de val.
   Toeval deze uitbraak,,, nee.

   2 likes
 2. De naam is Levy, zegt u?…Opvallend, het zijn vaak joodse namen die opduiken in de meest vreemde en bizarre omstandigheden en vooral bij die omstandigheden waar men zijn twijfels heeft of het niet allemaal gespeeld of nep is. Maar goed, daarop wijzende is je begeven op glad ijs en ben je al snel zelf een mikpunt en bestaat de kans voor antisemiet, fantast of complotdenker te worden uitgemaakt. http://www.youtube.com/watch?v=t-RLJiPgwzo

  En Ali S. Khan is dat de man die virusziektes en al wat met pandemieën heeft te maken regisseert voor de bühne met bijbehorende pr machinerie van angst zaaien, omzet generen voor farmaceuten of zelfs afleidingsmanoeuvres creëren van smerige oorlogen?…

  8 likes
  • Ebola is de grootste bedreiging voor de volksgezondheid sinds aids. Dat stelt de Amerikaanse topmedicus Thomas Frieden, die verder zegt „in 30 jaar niet zoiets te hebben gezien.”

   Thomas Frieden en weer duikt een zionistische naam op die de wereldwijde stemmingskachel hoger moet opstoken. Ebola is FAKE, NEP en STEMMINGMAKERIJ! Zolang de zetting en de toon vanuit de zionistische hoek komt is ebola en al het nieuws rond ebola met argusogen te betrachten.

   2 likes
 3. Dat zal je altijd zien, wil je andere mensen helpen en wordt je zelf het slachtoffer. Is mij dat ook overkomen.

  2 likes
 4. Human Right Watch is onderdeel van de illuminatie, kijk naar hun logo, op google is hier meer informatie over te vinden.

  5 likes
 5. Ze reïncarneren wat af die lama’s.
  Wonderlijk genoeg nooit s in een meisje.

  3 likes
 6. Mensen die geen hulpverleners zijn moeten daar weg blijven.
  Dit om verspreiding zo veel mogelijk te voorkomen.
  Alleen artsen zouden daar nog mogen zijn.
  Binnen no time is er overal ebola.
  Het verspreid zich nu al steeds sneller.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

VN

VN-chef pleit voor ‘wereldregering’ met ‘tanden’. We hebben nog tot 2030

De wereld heeft een overkoepelend, multilateraal bestuur ...

mayakalender

Mayakalender herzien: ‘Einde van de wereld is deze week’

Een pandemie, wereldwijde protesten, sprinkhanenplagen, vulkaanuitbarstingen, orkanen; ...