Paranormaal

Geest van Dudley Castle voor het eerst vastgelegd op camera

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit het Engelse Birmingham zag op één van de foto’s die ze had gemaakt van het eeuwenoude Dudley Castle een spookachtige verschijning. Toen Amy Harper het kasteel met haar man en drie kinderen bezocht maakte ze meerdere foto’s met haar smartphone.

Eenmaal thuisgekomen zag de 28-jarige Harper een geest staan in één van de deuropeningen. Ze denkt de zogeheten ‘Grey Lady’ te hebben vastgelegd, die al eeuwenlang in het kasteel zou rondwaren. De verschijning lijkt zwart haar te hebben en gekleed te zijn in een grijs gewaad.

Toen Amy de foto’s bekeek zag ze bovenin het kasteel een gloed, alsof er licht brandde. Ze zoomde in en zag op de begane grond een vrouw en een klein meisje. “We zijn geen spookjagers, maar we vragen ons wel af of dit de ‘Grey Lady’ zou kunnen zijn – de foto is vrij duidelijk.”

Dudley is gebouwd in 1071 en zou een spookkasteel zijn. De Grey Lady is de geest van Dorothy Beaumont, die kort na een bevalling samen met haar baby in het kasteel kwam te overlijden. Op haar sterfbed zei ze dat ze naast haar dochter begraven wilde worden en ook vroeg ze of haar man bij de begrafenis wilde zijn.

Omdat haar wensen niet werden ingewilligd zou ze nog rondwaren in en rond het kasteel. “Er zijn veel verhalen over spookachtige verschijningen en paranormale gebeurtenissen rond het kasteel, met name de binnenplaats,” zei Jill Hitchman van Dudley Zoo, een dierentuin die zich op de kasteelgrond bevindt. “De foto is indrukwekkend omdat hij is gemaakt met een telefoon en je toch nog een vrouwelijke figuur in de deuropening kunt zien.”


[Birmingham Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans
frans
7 jaren geleden

Jammer dat het geen film is.
Er zal daar wel meer rondwaren.

TheLightpoint
TheLightpoint
7 jaren geleden

Zou best een keer willen daten met die “grey(50 schades?)lady”. Lijkt me zeer boeiend. Al ben ik niet op (spooky) seks uit hoor. Als ze vannacht in mijn dromen verschijnt laat ik het nog weten.

ploeg
ploeg
7 jaren geleden

Ik vermoed dat het bezoekersaantal de laatste tijd is afgenomen, vandaar deze foto

Jack
Jack
7 jaren geleden

Kan natuurlijk geen fotoshop zijn. Op de afstand waarvan de foto genomen is lijkt het mij heel sterk dat je nog dit soort details ziet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x