Homepagina » Mens en Dier » Dokter over coronavaccin: ‘Massaal experiment zoals nog niet eerder werd vertoond’
coronavaccin
Foto: U.S. Secretary of Defense CC BY 2.0

Dokter over coronavaccin: ‘Massaal experiment zoals nog niet eerder werd vertoond’

Veel Nederlandse artsen staan argwanend tegenover het coronavaccin, dat begin volgende maand zal worden toegediend aan burgers. Onder andere huisarts Jan Vingerhoets maakt zich zorgen over het vaccin.

In een bericht op LinkedIn schrijft hij: “Verblind door naïef vertrouwen in een vaccin dat ons opgedrongen wordt, accepteren we dat ons letterlijk de mond gesnoerd wordt, dat we onze naasten niet meer mogen omhelzen, dat we niet meer bijeen mogen komen, dat duizenden failliet gaan, de media gecensureerd worden en nog veel meer. De avondklok, zinloos symbool van onderdrukking, is al geen taboe meer en wekt buitengewoon kwalijke associaties op. Als we ons onze vrijheid laten afnemen, riskeren we, om maar te spreken met een zeer treffend gedicht van een groot verzetsheld, uiteindelijk om meer dan lijf en goed te verliezen. De vrijheid, 75 jaar geleden met bloed en levens voor ons bevochten door moedige helden, wordt geleidelijk voor onze ogen afgebroken. En we laten het gebeuren!”

“Dit gaat over veel meer dan een virus,” aldus Vingerhoets.

Buitengewoon voorbarig en uitermate risicovol

Neuroloog Jan Bonte, die opzij is gezet door zijn werkgever en ook van Twitter werd gegooid, heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het coronavaccin. Zijn conclusie? “Wat nu uitgerold wordt, is een massaal vaccin-experiment zoals nog niet eerder werd vertoond, met slechts minimale gegevens over veiligheid en werkzaamheid van het gebruikte vaccin. Het is best mogelijk dat men over enkele jaren concludeert dat deze nieuwe mRNA-techniek tot een veilig en effectief vaccin heeft geleid, maar een dergelijke conclusie is nu buitengewoon voorbarig en uitermate risicovol. Het zou niet de eerste keer zijn dat er ten gevolge van haast en onzorgvuldigheid grote ongelukken gebeuren.”

Hij herinnert ons aan het vaccin tegen de Mexicaanse griep, ‘het door Ab Osterhaus aangeprezen ‘killervirus’ dat bij nader inzien één van meest benigne influenzavirussen ooit was’. “Maar blijkbaar zijn politici, bestuurders, vele academici, en ja, ook vele artsen doof en blind voor de lessen die de geschiedenis ze had kunnen leren.”

Huisarts Felix van der Wissel schrijft over het onderzoek van Bonte naar het coronavaccin:

4.8 61 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Michiel
Michiel
4 maanden geleden

In iedergeval accepteren deze mensen wel dat het virus bestaat

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

Niemand ontkent het bestaan ervan, echter zou dit wél juist zijn:
Toon maar eens aan wie op deze wereld het zogenaamde ‘SarsCov2’ geïsoleerd heeft!
Zonder isolatie is het namelijk niet bewezen dat het uberhaubt bestaat……….
Wat nu wél bewezen is is dat de PCR test helemaal geen onderscheid kan maken tussen de duizenden influeza- en covid gerelateerde virussen.
Dat houdt dus in dat alle met PCR positief-geteste Nederlanders waarschijnlijk gewoon de griep hebben (nét als ieder ander jaar)

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

Deze mensen accepteren niets; maar wel dat ze liegen en napraten om de mensen aan te zetten het vaccin maar snel te accepteren! Ze wéten zo onderhand ook dat die tests niets aangeven over corona Griep echter, heb je ieder jaar, om deze tijd en in februari! Niemand ontkent in eerste instantie het covid,19, maar het is nergens te isoleren en te bewijzen. Dat zint bepaalde mensen niet, en als iemand dit al toegeeft, komt dat nooit in de dagelijkse gewone media terecht!

Michiel
Michiel
4 maanden geleden

Vergelijking met de tweede wereldoorlog gaat volledig mank

Barthold
Barthold
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

Geschiedenis herhaalt niet, het rijmt.
Er zijn zeker parallellen te zien.

jtprf
jtprf
Reactie op  Barthold
4 maanden geleden

dat komt meer in de buurt. Paralellen; men leert en gebruikt van anderen omwille eigen zaak.

Anders
Anders
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

Inderdaad. De 2e wereldoorlog verbleekt bij de plannen van de elite.

rop
rop
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

Psychologische gezien is het volledig correct. en als deze zienswijze niet word gezien ,beziet men dat als Mank.

salvar
salvar
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

natuurlijk toen vielen de bommen op je hoofd en nu wordt je (als je niet uitkijkt) psychologisch kapot gemaakt maar er is wel een oorlog aan de gang.
het is eigenlijk nog erger of het wordt erger.
doe je ogen los en vecht ertegen.

Josefien
Josefien
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

Toen was er nog een mogelijkheid om te vluchten voor het volk, nu geldt dat alleen voor de rich en famous, het elite groepje dat alle ellende bedacht heeft. Wordt wakker man.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

Dan heb jij de informatie over Jozef Mengele (Hugocaust de Jonge) gemist…………

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

Ik zie alleen maar paralellen.
één parallel is: aan de macht komen. Absolute macht creëren.

Hoe deed Hitler dat?
Hij liet een aantal gebouwen in de fik steken en op grond daarvan kon hij de machtigingswet er door heen fietsen vooral omdat de parlementsleden zich als schapen gedroegen.

Wat gebeurde er recent in Nederland? Er werd nog net niet een volledige machtigingswet erdoor heen gefietst maar de verstrekkende gevolgen zijn al zichtbaar. Ineens zit meer dan helft van de winkels dicht. Plotseling moeten wij gemuilkorfd de winkels in.
De eigenaar van een winkel die geen muilkorf kan dragen wordt minimaal 2 weken dichtgegooid al dan niet vanwege een conflict dat er al heerste te Lochem ( https://www.youtube.com/watch?v=yqsh8sSxMcQ )
Onlangs heeft viruswaarheid nog stukken boven tafel gehaald waarin stond beschreven dat er sprake was om een avondklok in te voeren van 2000 tot 0400. Dat had gekund als de vangnetbepaling er nog in zat. Nu zouden ze dat eventueel kunnen doen op basis van een andere wet maar dat moet eerst door het schapenparlement.
Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, behorende nog bij het Koninkrijk der Nederlanden, is er wel een vergaande machtigingswet ingevoerd, namelijk op Curaçao.
Heeft de reguliere media niet gehaald voor zover ik weet. Daarvoor moet men naar andere kanalen.
Het meest opzienbarende is: De Koning heeft deze wet ondertekend, onze Koning.
Geparafraseerd: “niet normaal maken wat niet normaal is. Onze democratie beschermen”, aldus Onze Koning.
Met de ondertekening van deze wet heeft hij dus opzichtig gefaald met name voor Curaçao.
Derhalve mag Onze Koning opstappen. Het liefst gisteren nog. En heb ik zijn kersttoespraak niet meer beluisterd.

Zie wat er gebeurd als een regering vergaande macht hebben verkregen. Of het nu de Nazi’s zijn, of de Chinezen of dictator Rutte & Co, Angela Merkel, etc.
Allen zullen of zijn in excessen beland en lijden aan grootheidswaanzin.

Geparafraseerd: “Alleen als de staat evident onjuiste keuzes maakt, is er plaats voor rechtelijk ingrijpen”, aldus een voorzieningenrechter.
Wanneer breekt dit moment aan?

Sterker nog, onze regering lapt de uitspraak van deze voorzieningenrechter aan zijn laars om reden dat hier expliciet in staat vermeld: alleen een arts kan een diagnose stellen. Wat doet onze regering? Het testbeleid nog verder doorvoeren zonder diagnosestelling door een arts. Als je het over excessen en grootheidswaanzin hebt.

https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBDHA:2020:12449

Frank
Frank
Reactie op  ProAsfalt
4 maanden geleden

Die avondklok gaat er per 2 januari komen.

Cornelis
Cornelis
Reactie op  ProAsfalt
4 maanden geleden
  1. ik hoop dat de mensen op de dag van vandaag slimmer zijn dan 75jaar geleden.
Pieternella
Pieternella
Reactie op  ProAsfalt
4 maanden geleden

Hitler zocht ook een zondebok die zogenaamd de Reichstag in de fik zou hebben gestoken, Marinus van der Lubbe, een Nederlander nota bene! Hij bleek later onschuldig te zijn.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  ProAsfalt
4 maanden geleden

Willem-Alexanders vriendinnen als Yolande Adriaansens en Emily Bremer zijn door Trix en haar cabalgenoten bij o.a.Bilderberg-conferentie consequent weggezet alszijnde te licht. Vandaar het arrangeren van een ontmoeting tussen WA en Máxima in 1999 in het Spaanse Sevilla.
Het hebben van gezamenlijke Duitse voorouders in de achttiende eeuw is mooi meegenomen en de diverse bezoekjes van opa Bernhard von Lockheed-Biesterfeld aan Máxima’s grootvader in Argentinië tijdens WOII spreekt boekdelen.
In 2021 krijgen deze adellijke klaplopers wederom een loonsverhoging van 5% op hun toch al
buitensporige inkomen. Het schapenparlement in Den Haag keek weer eens de andere kant op.
De kortstondige reis naar Griekenland in oktober heeft dermate gevolgen waarbij het Republikeins Genootschap z’n vingers bij aflikt.

Edward
Edward
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

Deze spelletjes zijn minstens zo vies als de spelletjes die met mensen werden uitgehaald in WOII. Wellicht zelfs nog viezer.

salvar
salvar
Reactie op  Edward
4 maanden geleden

nog viezer

Dubito
Dubito
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

Bedenk dat men zich altijd voorbereidt op de vorige oorlog: raketten, bommen, granaten, grote legers, tanks, slagschepen etc.. De derde wereldoorlog is nu al aan de gang, maar kan pas zo genoemd worden als de definitie verlegd wordt en de wapens herkend worden.

Frank
Frank
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

En waar baseer jij dat op?

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Frank
4 maanden geleden

Weer iemand die niet wil inzien dat het nu erg lijkt op het begin van de vorige wereldoorlog! Juist de wereldwijde communicatie en snelheid daarvan die ons tot zegen kan zijn, wordt nu alleen gebruikt om de wereld kapot te maken, systematisch mensen een keurslijf in te persen, en gedachten te sturen!

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

Het beleid dat Hitler uitrolde lijkt als twee druppels water op het beleid van rutte, uitspelen delegeren en uit de wind blijven. Hij hoort en ziet alleen wat hem goed uitkomt en ieder die anders denkt wordt gecancelled en gecensureerd en voor gek gezet en ondertussen zijn de maatregelen steeds willekeuriger en gaan elke keer een stap verder en de msm roept 24 7 corona.
Verder betekent jouw opmerking dat je kennis van de recente geschiedenis minstens beperkt is.

Barry
Barry
Reactie op  Rob Bentvelzen
4 maanden geleden

Nou…dat is wat machthebbers in het algemeen doen, ze weten precies hoe ze de mensen kunnen bespelen zonder zelf in gevaar te komen. Niet typisch Rutte, Hitler of wie dan ook. Het is gewoon een psychologisch systeem dat al eeuwen oud is. Het mooie is dat er altijd weer veel intuinen, zoals Emile Ratelband al zei: wat we geleerd hebben van geschiedenis is dat we er niets van hebben geleerd. En zo is het.

Frank
Frank
Reactie op  Barry
4 maanden geleden

Je zal maar in het zelfde rijtje als Hitler worden genoemd. Dan ben je wel een heel slecht mens Rutte.

jtprf
jtprf
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

heeft geen zin @Michiel. Men snapt het toch niet.

jtprf
jtprf
Reactie op  Michiel
4 maanden geleden

zie onder

Barthold

Reactie op 
Michiel
 7 uren geleden
Geschiedenis herhaalt niet, het rijmt.
Er zijn zeker parallellen te zien.

gert
gert
4 maanden geleden

Door manipulatie en druk vanuit de media zal uiteindelijk iedereen gedwongen gaan worden om dit vaccin te nemen.

Schande!

rop
rop
Reactie op  gert
4 maanden geleden

Het gemanipuleerde, is degene die zich door Manipulatie zich laat manipuleren,
dat houd in dat het een Zwakte is bij deze degene,[persoon] anders krijgt de manipulatie geen Vat op het degene,
Een sterke [persoon] degene,
staat nuchter er tegenover, deze nuchterheid vertoont geen Zwakte, en zal de Druk daardoor zelf persoonlijk bij zijn eigen opvoeren, en uit angst het vaccin nemen, en word erdoor gemanipuleerd

Jeroen
Jeroen
Reactie op  gert
4 maanden geleden

Gelukkig hebben wij artikel 10 van de grondwet en een heel leger sterke jonge kerels in NL die dat niet gaan toelaten. Ze vergissen zich enorm in de bewoners van dit land.

Frank
Frank
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Ik sta in de startblokken. Ik weiger te gaan leven, zoals dat criminele zooitje ons wil opleggen. Dan maar strijdend ten onder.

Lies
Lies
Reactie op  Frank
4 maanden geleden

We zitten al allemaal in hokjes

Barry
Barry
Reactie op  Jeroen
4 maanden geleden

Jonge sterke kerels gaan dat niet toelaten? Ik deel je vertrouwen niet, ik zie heel veel jonge sterke kerels met een mondkapje, ook op de fiets.

Edward
Edward
Reactie op  gert
4 maanden geleden

Manipulatie via de media is een krachtig middel om mensen ergens toe aan te zetten. Hier is nog de angstpsychose die meewerkt. Nee, de vaccinatieplicht zal er niet komen, maar als niet-gevaccineerde ben je een untermensch en zullen vrijheden worden afgepakt. “Nicht geimpfte, werden hier nicht bedient”

Mar
Mar
Reactie op  Edward
4 maanden geleden

Bedenken we onze eigen vrijheden, iemand nog een groot stuk grond in de aanbieding 😁

salvar
salvar
Reactie op  Mar
4 maanden geleden

prima idee maar hoe krijgen wij elkander bij elkaar?
dat is de vraag.

salvar
salvar
Reactie op  Edward
4 maanden geleden

dan maar minder vrijheid want ik geef niet toe.
geen polonaise aan mijn lijf.

Lies
Lies
Reactie op  Edward
4 maanden geleden

Welkom in mijn restaurant voor alleen niet gevaccineerden

Frank
Frank
Reactie op  gert
4 maanden geleden

Ze kunnen dwingen wat ze willen, desnoods strijdend tot de dood, maar bij mij komt het er niet in. Het zonder toestemming des persoons inbrengen van lichaamsdelen of attributen, is verkrachting. Staat in de wet geschreven.

Lies
Lies
Reactie op  Frank
4 maanden geleden

Bij mij ook niet ik ga ook strijdend ten onder en die muilkorf/ handen wassen/ geen sociaal contant doe ik niet aan mee voel me heerlijk als naar de Appie ga zie de muilkorfjes wel naar me kijken😂

Lies
Lies
Reactie op  gert
4 maanden geleden

Over mijn lijk

Barry
Barry
Reactie op  Lies
4 maanden geleden

Dat is ook de bedoeling, ze willen van ons af.

Marleen
Marleen
4 maanden geleden

Ik word daar moedeloos van, vaccineer eerst de regering…als die sterft, zijn wij tenminste verlost…..

rop
rop
Reactie op  Marleen
4 maanden geleden

Moedeloos is een vorm, dat men niet meer scherp ziet, en de regering eerst vaccineren, is de moedeloosheid van een vooruitzicht die onbekend is, en het onbekende maakt zich dan waar in de toekomst door inzicht ,en de inzicht ervan,[als het gebeurde waar is sterft het, maar daar sterft een regering niet mee ,er komt gewoon een nieuwe, we worden verlost van het ene, en weer een gevangenen van de een anders zijnde regering. ..

Josefien
Josefien
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Je hebt makkelijk praten, maar er zijn te weinig mensen die tegen de regering in gaan en op de manier dat ze het doen heeft tot op heden weinig opgeleverd. Dus vertel mij dan maar hoe het wel een succesverhaal wordt, behalve “dat als niemand naar de regering luistert is het zo afgelopen”, want dat begrijpt iedereen van ons wel. Het gaat erom dat je met een oplossing komt die wel werkt, waarbij een blijvend feit is dat een groot deel van de bevolking achter Rutte en de Jonge aanblijft lopen en dus niet ziet waar men werkelijk mee bezig is.
Ik wacht op een concrete oplossing die wel verandering teweeg brengt, maar die hoor ik niet!

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  Josefien
4 maanden geleden

Papieren verzetskrant, wekelijks Huis aan Huis bezorgt en hopen dat je niet wordt gesnapt zoals ten tijde van WOII?

Het begint toch dat het volk geïnformeerd wordt en zich ook wil laten informeren ondanks het vrije internet.

Mar
Mar
Reactie op  Josefien
4 maanden geleden

Sociologisch onderzoek en grondig wat die mensen beweegd om VVD Te blijven stemmen,daarom denk ik nog altijd aan fraude en dat alle politieke partijen samen zweren,en als pvv grootse word gaat zijn kop eraf kijk maar naar zijn voorgangers,vind wel vreemd dat Rutte nog wel op de fiets kan en wilders niet ,zijn allemaal waar je over nadenkt

rop
rop
Reactie op  Josefien
4 maanden geleden

Een correcte oplossing in heel moeilijk in een correcte complexe samenleving te realiseren, wat is in feite correctheid, men kan het horen in een mooi muziekstuk, waarvan de Noten op elkaar afgestemd zijn, en harmonische een mooi muziek stuk krijgt ,ook in de muziek vind de Een wel of Niet het een mooi of een irriterend geluid en klank, zo is het met de samenleving ook, er is geen oplossing er is alleen maar een aflossing van de mens gecreëerde complexheid en verandering zullen altijd samen gaan met een ander verandering en tijdelijk Zijn.

Nina
Nina
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Ik denk dat je het niet goed gelezen hebt, concrete oplossing is iets anders dan een correcte oplossing. Een concrete oplossing kan juist verre van correct zijn. Het gaat erom dat het helpt, dan wij onze vrijheid weer terugkrijgen en geen China 2 gaan worden.

Barry
Barry
Reactie op  Nina
4 maanden geleden

Heel goed Nina, ik ben voor de concrete versie. En geen China 2.

rop
rop
Reactie op  Nina
4 maanden geleden

concrete en correct, gaan samen, concrete is eerst zoeken naar een oplossing, dan is er een tijdelijke een [correcte] oplossing en dient het zich later in een ander vorm weer aan, om zich weer in een concrete zoek tocht, en vrijheid ,zoals je het benoemd, Wat is eigenlijk vrijheid, als men verbonden is Met alles wat zich aandient noem eens een vrijheid op zonder ook maar aan iets verbonden te zijn .

Edward
Edward
Reactie op  Marleen
4 maanden geleden

Die laten zich voor de camera met veel vertoon gewoon een zoutoplossing toedienen.

Anders
Anders
4 maanden geleden

Blijf praten met je omgeving! Confronteer ze tot vervelens toe met de feiten. Zolang en vaak als het nodig is. Blijf jezelf breed informeren en deel het met ons zodat we zoveel mogelijk kennis vanuit de hele wereld binnenhalen. Het voelt misschien niet zo, maar we worden aangevallen. Onze kinderen gaan een vreselijke toekomst tegemoet en dat moeten we stoppen!

We hebben de kritische massa nodig! We hebben maar een doel: de mensheid beschermen!

salvar
salvar
Reactie op  Anders
4 maanden geleden

goed gesproken.

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Anders
4 maanden geleden

anders…….ik ben het helemaal met je eens….! maar wat gaan we eraan doen dat is de vraag…….!

Anders
Anders
Reactie op  elisabeth
4 maanden geleden

Het belangrijkste voor nu is om massa te creëren. De elite zijn met enkele duizenden en nu nog met veel macht. Wij hebben beperkte macht, daarom moeten we met velen zijn.

Maak iedereen zo snel mogelijk wakker!

Mar
Mar
Reactie op  elisabeth
4 maanden geleden

Noodkreet opsturen met artikels wat nu naar buiten komt en waar wij al over nadenken,van hage,pvv, fvd,
Moeten iedereen bijelkaar krijgen grootste demo ooit

salvar
salvar
Reactie op  Mar
4 maanden geleden

ben ik voorstander van.

Anders
Anders
Reactie op  Mar
4 maanden geleden

Precies! En dan iedere week, vaste tijd bij bijvoorbeeld het gemeentehuis/stadhuis. Zorg dat je elkaar weet te vinden als de communicatie uitvalt.

Lies
Lies
Reactie op  Mar
4 maanden geleden

PVV Wilders zei pas we kunnen langzaam terug naar normaal als we beginnen met vaccineren die is het ook niet dan maar FVD

Mar
Mar
Reactie op  Lies
4 maanden geleden

We gaan nooit terug naar normaal ook na vaccineren niet!

salvar
salvar
Reactie op  elisabeth
4 maanden geleden

je kan pas iets beginnen als je bij elkaar komt , via deze weg zal het niet lukken.
we informeren elkaar en dat is goed maar verder kom er niets van de grond , jammer.

Edward
Edward
Reactie op  Anders
4 maanden geleden

Ik doe mijn best maar het blijft lastig, veel angst en boosheid. De corona-schapen blijven ziende blind en horende doof.

katsdebats
katsdebats
Reactie op  Anders
4 maanden geleden

inderdaad. alhoewel de polarisatie mij persoonlijk zwaar valt, discussies tot gevolg – vooral met vrienden en familie. die perceptiekloof gaat soms door het hart. naast enige schaamte voor de titel ‘complotwappie’.

verlichtend is wel dat het complot een openlijke samenzwering is (globalisten lijken schaamteloos vanuit hun socio- en psychopathie)

toch paradoxaal: dat men, ondanks de openheid van zaken middels de 2030-agenda en Zhe Kreet Riezet, niet inziet wat ons te wachten staat.

of het is moedwillige blindheid. wat feitelijk even corrupt is als de staat zelf.
ons moreel kompas staat onder hoge druk.
de mate van waarheidsliefde is nog nooit zo cruciaal geweest op deze (mondiale) schaal, het zal de koers van meer dan 7 miljard mensen bepalen.

Anders
Anders
Reactie op  katsdebats
4 maanden geleden

Dat ervaar ik ook bij vrienden, familie en werk. Maar Dat heb ik er graag voor over. Ik begin altijd bij het benoemen van overduidelijke leugens en fouten. En aftasten hoe ver je kan gaan voordat ze op slot gaan.

Laatst kreeg ik het verweer dat we de specialisten hun werk moesten laten doen. Toen vroeg ik alleen wat een basisschoolleraar meer van deze materie kan weten dan ik. Discussie beslecht. Daarna heb ik een paar extra punten gemaakt en gestopt. Zorg dat je ze aan het denken zet.

Verder kan ik iedereen aanraden om een boek te downloaden (kan hier helaas niets toevoegen). De titel is Macht en strijd – Theorie en praktijk van geweldloze actie van Gene Sharp. Pagina 30 gaat over waarom mensen gehoorzamen. Het boek gaat over de mogelijkheden van geweldloze strijd tegen onderdrukkende regimes.

katsdebats
katsdebats
Reactie op  Anders
4 maanden geleden

bedankt voor de (lees)tips!

Anders
Anders
4 maanden geleden
non conformist
non conformist
4 maanden geleden

Alle ellende mede mogelijk gemaakt door de conformerende gemuilkorfde burger.

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  non conformist
4 maanden geleden

Klopt als een bus als men het beeld in de supermarkt bekijkt de weken voor 1 december 2020.

Lies
Lies
Reactie op  non conformist
4 maanden geleden

Toen het nog niet verplicht was liep 95% al gemuilkorft, ik word er strontziek van als ik ze zie lopen in de winkels. Ik doe niet mee

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

BLIJF VAN MIJN LIJF !!

Edward
Edward
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Het verplicht dragen van mondkapjes is een vorm van aanranding. Een verplichte vaccinatie en het verplicht testen zijn ernstige vormen van verkrachting van het menselijke lichaam.

Lies
Lies
Reactie op  Edward
4 maanden geleden

Ja maar het merendeel doet er wel aan mee dat is angstig

t de vries
t de vries
4 maanden geleden

Het is ook van de gekke,datwaar normaal jaren onderzoek en testen word gedaan of het al dan niet veilig en zonder gevaarlijke bijwerkingen geproduceerd kan worden .Laat staan gebruikt ,maar ja indien men afgaat op virulogen en anderen die schijnbaar meerdere belangen na leven .Waardoor men er niet zeker van kan zijn dat al deze vaccins voldoen aan de gestede eisen omtrend medicijnen .En laten wij eerlijk zijn de snelheid en de manier waar men het ons nu het vaccin opdringt brengt tot twijvel.

Frank
Frank
Reactie op  t de vries
4 maanden geleden

Die twijfel kan je gerust aan de kant zetten. De criminelen willen door middel van een gentherapie, de volksverlakkers noemen het vaccin terwijl het niets met een vaccin te maken heeft, ons onderwerpen tot slaven.

Rob
Rob
Reactie op  Frank
4 maanden geleden

Er is ook al gezegd dat het niet eens een vaccin is maar een code (om het dna te veranderen).

Marion
Marion
Reactie op  t de vries
4 maanden geleden

Men maakt de mensen nu wij dat zolang testen eigenlijk nooit nodig is geweest. De meeste trappen ook hier weer in. Dom? Nee, goedgelovig.

Peter
Peter
4 maanden geleden

Deze de jong moeten we serieus nemen deze gaat over lijken begrijp niet dat nederland deze shit allemaal pikken

Dubito
Dubito
Reactie op  Peter
4 maanden geleden

Mensen blind van angst pikken alles.

Lies
Lies
Reactie op  Peter
4 maanden geleden

Ja bang gemaakt ik doe er niet aan mee geen muilkorf knuffel elke dag mijn familie geen handen wassen bij de karretjes in de winkel.

x

Check Also

vaccin

Menselijke proefkonijnen: ‘Dieronderzoek coronavaccins werd overgeslagen omdat de dieren doodgingen’

Kinderarts Angelina Farella uit Texas heeft in ...

vaccin

Overal in Amerika blijven massa-vaccinatiecentra leeg: ‘Geweldig om te zien’

In Amerika is bijna 36 procent van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

112
0
We lezen graag je reactie!x