Homepagina » UFO » Revolutionaire stap: Amerikaanse gevechtsvliegtuigen worden uitgerust met UFO-trackers. Zo moeten ze piloten gaan helpen
Revolutionaire stap: Amerikaanse gevechtsvliegtuigen worden uitgerust met UFO-trackers. Zo moeten ze piloten gaan helpen

Revolutionaire stap: Amerikaanse gevechtsvliegtuigen worden uitgerust met UFO-trackers. Zo moeten ze piloten gaan helpen

Amerikaanse gevechtstoestellen worden vanaf nu uitgerust met UFO-trackers. Een infraroodsysteem moet piloten gaan helpen bij het detecteren van onverklaarbare objecten.

De technologie kan volgens een deskundige van groot belang zijn bij het verzamelen van gegevens over UFO’s.

Straaljagers waaronder de Super Hornet en de F-15C zullen in de nabije toekomst worden uitgerust met de sensoren, schrijft Tyler Rogoway voor website The War Zone.

Er wordt gesproken van een ‘revolutionaire stap’ en een ‘grote doorbraak’.

Voordeel

Het infraroodsysteem is zeer gevoelig en in staat om gegevens razendsnel te verwerken, aldus Rogoway.

De huidige radartechnologie aan boord van straaljagers laat nog vaak te wensen over.

Eén voordeel van het nieuwe systeem is dat het – in tegenstelling tot radars – geen energie uitzendt.

UFO’s

Dat maakt het systeem zelf lastiger te detecteren en de werking ervan veel lastiger te verstoren.

Eerder dit jaar bleek dat Amerikaanse gevechtspiloten tussen 2014 en 2015 een aantal UFO’s hebben gezien in het luchtruim.

Eén van hen, Ryan Graves, heeft het Pentagon en het Congres op de hoogte gebracht van de waarnemingen.

Vrijwel uitgesloten

Een andere piloot, Danny Accoin, zei dat hij de onbekende objecten wel op de radar en infraroodcamera zag, maar niet met het blote oog.

De UFO’s werden gespot in een gebied waar gevechtspiloten trainingsmissies uitvoeren, waardoor het vrijwel uitgesloten is dat het gaat om drones of geheime toestellen.

Geen van de piloten wilde speculeren over de herkomst van de objecten.

[Daily Mail]


Vind je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

3 reacties

 1. Het klinkt eerder dat UFO’s als excuus worden gebruikt om een nieuw systeem in de vliegtuigen te bouwen. Het oude radar systeem kan gedetecteerd en verstoord worden, het ‘nieuwe’ infra rood systeem niet (zo). Dat zal ook verdomde handig zijn bij aanvallen op doelen. Ze gaan echt niet die infra rood systemen op vliegtuigen zetten vanwege die paar UFO’s die ze in al die jaren gespot hebben. We hebben met een wereld van macht te maken en daar wordt alles aan elkaar gelogen om de waarheid verborgen te houden.

  10 likes
 2. “Geen van de piloten wilde speculeren over de herkomst van de objecten.”

  Nou, als er ook maar het vaagste vermoeden zou bestaan dat het van aardse afkomst zou kunnen zijn dan hadden ze dat echt al lang kenbaar gemaakt.

  4 likes
 3. Kans is groot dat er1 misschien meerdere intelligente soorten op aarde zijn. Ook zou het mogelijk kunnen zijn dat de aarde veel groter is dan wordt toegegeven. Aangenomen wordt dat licht zich overal hetzelfde gedraagt. Dan is het makkelijk om dingen uit te rekenen voor standaard wetenschap. Tesla opperde al eens dat dit niet het geval zou kunnen zijn. Ook kan het zo zijn dat redshift meerdere oorzaken kan hebben. Bottomline hier is dat het universum en misschien de aarde er kompleet anders uit kan zien dan dat potjes wetenschappers ons willen laten geloven. Er zijn inmiddels horders wetenschappers die vraagtekens plaatsen bij de die wetenschap.

  Welnu , Ufo’s zou een andere soort kunnen zijn die ons afschermd en controleert van het feitelijke universum. Maar wie het ook is het is duidelijk dat regeringen geen air superiority hebben. Dit kunnen regeringen natuurlijk nooit toegeven. Om toch enige mate van air superiority te verkrijgen worden natuurlijk maat regelen genomen. Heel lang werden piloten voor gek verklaard en nu dus , maatregelen. Dit heeft als effect dat het publiek langzaam voor disclosure wordt voorbereid. Volgens mij zal dat relatief niet lang meer op zich laten wachten (binnen 1-5 jaar)

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

bulgaarse

Bulgaarse onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar herkomst coronavirus en doet opmerkelijke ontdekkingen

De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva doet momenteel ...

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...