UFO

Revolutionaire stap: Amerikaanse gevechtsvliegtuigen worden uitgerust met UFO-trackers. Zo moeten ze piloten gaan helpen

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Amerikaanse gevechtstoestellen worden vanaf nu uitgerust met UFO-trackers. Een infraroodsysteem moet piloten gaan helpen bij het detecteren van onverklaarbare objecten.

De technologie kan volgens een deskundige van groot belang zijn bij het verzamelen van gegevens over UFO’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Straaljagers waaronder de Super Hornet en de F-15C zullen in de nabije toekomst worden uitgerust met de sensoren, schrijft Tyler Rogoway voor website The War Zone.

Er wordt gesproken van een ‘revolutionaire stap’ en een ‘grote doorbraak’.

Voordeel

Het infraroodsysteem is zeer gevoelig en in staat om gegevens razendsnel te verwerken, aldus Rogoway.

De huidige radartechnologie aan boord van straaljagers laat nog vaak te wensen over.

Eén voordeel van het nieuwe systeem is dat het – in tegenstelling tot radars – geen energie uitzendt.

UFO’s

Dat maakt het systeem zelf lastiger te detecteren en de werking ervan veel lastiger te verstoren.

Eerder dit jaar bleek dat Amerikaanse gevechtspiloten tussen 2014 en 2015 een aantal UFO’s hebben gezien in het luchtruim.

Eén van hen, Ryan Graves, heeft het Pentagon en het Congres op de hoogte gebracht van de waarnemingen.

Vrijwel uitgesloten

Een andere piloot, Danny Accoin, zei dat hij de onbekende objecten wel op de radar en infraroodcamera zag, maar niet met het blote oog.

De UFO’s werden gespot in een gebied waar gevechtspiloten trainingsmissies uitvoeren, waardoor het vrijwel uitgesloten is dat het gaat om drones of geheime toestellen.

Geen van de piloten wilde speculeren over de herkomst van de objecten.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Egetal
Egetal
4 jaren geleden

“Geen van de piloten wilde speculeren over de herkomst van de objecten.”

Nou, als er ook maar het vaagste vermoeden zou bestaan dat het van aardse afkomst zou kunnen zijn dan hadden ze dat echt al lang kenbaar gemaakt.

Rob
Rob
4 jaren geleden

Het klinkt eerder dat UFO’s als excuus worden gebruikt om een nieuw systeem in de vliegtuigen te bouwen. Het oude radar systeem kan gedetecteerd en verstoord worden, het ‘nieuwe’ infra rood systeem niet (zo). Dat zal ook verdomde handig zijn bij aanvallen op doelen. Ze gaan echt niet die infra rood systemen op vliegtuigen zetten vanwege die paar UFO’s die ze in al die jaren gespot hebben. We hebben met een wereld van macht te maken en daar wordt alles aan elkaar gelogen om de waarheid verborgen te houden.

rayoflight
rayoflight
4 jaren geleden

Kans is groot dat er1 misschien meerdere intelligente soorten op aarde zijn. Ook zou het mogelijk kunnen zijn dat de aarde veel groter is dan wordt toegegeven. Aangenomen wordt dat licht zich overal hetzelfde gedraagt. Dan is het makkelijk om dingen uit te rekenen voor standaard wetenschap. Tesla opperde al eens dat dit niet het geval zou kunnen zijn. Ook kan het zo zijn dat redshift meerdere oorzaken kan hebben. Bottomline hier is dat het universum en misschien de aarde er kompleet anders uit kan zien dan dat potjes wetenschappers ons willen laten geloven. Er zijn inmiddels horders wetenschappers die vraagtekens plaatsen bij de die wetenschap.

Welnu , Ufo’s zou een andere soort kunnen zijn die ons afschermd en controleert van het feitelijke universum. Maar wie het ook is het is duidelijk dat regeringen geen air superiority hebben. Dit kunnen regeringen natuurlijk nooit toegeven. Om toch enige mate van air superiority te verkrijgen worden natuurlijk maat regelen genomen. Heel lang werden piloten voor gek verklaard en nu dus , maatregelen. Dit heeft als effect dat het publiek langzaam voor disclosure wordt voorbereid. Volgens mij zal dat relatief niet lang meer op zich laten wachten (binnen 1-5 jaar)

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x