CoronaBinnenland

Slachtoffers prikschade bezoeken (eindelijk) het ministerie van VWS en dit is hun schokkende relaas

Help ons door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Begin deze week mochten Iris de Boer, Sara Peters en Magdalena Dzambo, die ernstig zijn beschadigd door de coronaprik, dan eindelijk op audiëntie komen bij het ministerie van VWS. De Boer schreef op 15 oktober 2021 haar eerste mail naar het ministerie. Op 5 juni vond het gesprek daadwerkelijk plaats.

Het drietal stuurde van tevoren filmpjes door die waren gemaakt door de vele andere slachtoffers van vaccinatieschade. De medewerkers van het ministerie vonden die filmpjes aangrijpend, maar begonnen meteen over coronagevallen in hun eigen omgeving. “Dat vond ik een aparte opmerking,” zegt Dzambo.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ze zeiden ook dat al die verhalen van slachtoffers ‘moeilijk te begrijpen zijn’. De video’s hebben de medewerkers wel aan het denken gezet.

Er was nooit een plan

In het gesprek werd officieel bevestigd wat het drietal eigenlijk al twee jaar weet: er was nooit een plan om mensen met bijwerkingen te helpen. Schokkend.

Ze vroegen of zorgminister Kuipers gaat erkennen dat zij beschadigd zijn door de prikken en hulp nodig hebben. Op die vraag kregen ze geen antwoord. “Er komt dus geen erkenning.”

Wel gaat VWS het RIVM vragen om internationale wetenschappelijke literatuur inzake bijwerkingen. “Ik blijf het bijzonder vinden dat zij dit niet eerder hebben gedaan,” aldus Dzambo.

Niet alarmerend

Ze voegt toe dat ze het vermoeden heeft dat onderzoek naar het aantal slachtoffers van vaccinatieschade er nooit gaat komen.

Toen Peters aangaf dat haar vader na de prik een hartaanval had gekregen, kreeg ze te horen dat uit onderzoek is gebleken dat je maanden na covid nog een hartaanval kunt krijgen.

De slachtoffers confronteerden de medewerkers ook nog met sjoemeldata van de vaccinmakers, maar dat vonden ze een complottheorie. De meldingen bij het Lareb vonden ze niet alarmerend.

Bijna niets vergoed

Er komt geen specifieke zorg voor mensen met vaccinatieschade en er wordt bijna niets vergoed via de zorgverzekering als je vaccinatieschade oploopt.

Ook gaf het ministerie aan dat de Nederlandse overheid absoluut niets gaat doen aan de censuur. “Onze getuigenissen die op Facebook, YouTube, et cetera verwijderd worden, tja, dan moeten wij bij Big Tech aankloppen.”

De medewerkers beweerden dat zij niets te maken hebben met Facebook en ook geen invloed kunnen uitoefenen daarop. Op de vraag of dit vanuit de Denktank Desinformatie wellicht is gebeurd, luidde het antwoord: nee.

Dat is een aantoonbare leugen, blijkens talloze vrijgegeven Wob-documenten.

500 euro is te veel gevraagd

Volgens het ministerie van VWS is het grootste probleem voor de slachtoffers dat veel ‘antivaxxers’ desinformatie verspreiden.

De drie slachtoffers vroegen het ministerie van VWS of ze 500 euro konden krijgen voor het oprichten van een stichting. Dat verzoek werd afgewezen. Er komt dus geen subsidie.

“Er is 90 miljard uitgegeven aan de covid-maatregelen, 32 miljoen aan post-covid, maar 500 euro voor coronavaccinatieslachtoffers is te veel gevraagd,” verzucht Dzambo.

Alle deuren zijn en blijven gesloten

Het ministerie ziet geen reden voor een vervolggesprek. “Alle deuren zijn en blijven gesloten.”

Toen de slachtoffers vroegen om een reactie op de uitspraken van minister Hugo de Jonge (wijk voor wijk, deur voor deur, arm voor arm) kregen ze te horen: “Wij kunnen niet voor Hugo de Jonge praten.”

Dzambo: “We hebben nu de officiële bevestiging dat we geen enkele hulp van de overheid mogen verwachten.”

Het gesprek heeft de groep gemotiveerd om door te gaan, bijvoorbeeld door middel van het stellen van Kamervragen. “We zijn aangeslagen, maar niet verslagen.”

4.8 329 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

192 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
8 maanden geleden

Ach lieve, lieve meiden: wat vreselijk jammer, dat jullie na 2 jaar van ellende nog van een kouwe kermis zijn teruggekomen.

Héél eerlijk: IK had absoluut niet anders verwacht. Of het nu gaat om de regering, het RIVM, het ministerie van VWS: zij dekken elkaar allemaal EN zij sluiten de gelederen.

Het is één bolwerk van corruptie. Zij spreken allemaal met dezelfde valse tongen.

Ik vind het heel verschrikkelijk, dat deze nog jonge vrouwen in principe voor de rest van hun leven beschadigd zijn. Het is in feite onomkeerbaar.

Nu weet ik, dat er een aantal mensen zijn, die nog steeds vinden dat het hun eigen schuld is. Maar dat moet je toch eigenlijk wat genuanceerder bekijken.

Deze hele psyop is op zo’n uiterst geraffineerde wijze opgezet, dat het niet meer dan logisch is, dat zovelen in de val zijn getrapt.

Een klein voorbeeldje in mijn eigen omgeving:
Mijn nichtje is een echte gezondheidsfreak en was direct al achterdochtig over de prikken. Echter…. haar vader werd opgenomen in een verpleeghuis en als je dan als dochter op visite wilde, moest je dus een prik hebben gehad.

Dat is natuurlijk een verschrikkelijk dilemma en zij is dus gezwicht. En dat tekent alleen maar haar goede karakter. Zij wilde haar vader onder geen beding in de steek laten.

En dit is natuurlijk maar één voorbeeld. Daarvan zullen er ongetwijfeld duizenden, misschien wel tienduizenden zijn.

Altijd hoor je weer: ja, hij of zij wilde op vakantie of naar het restaurant.

Dat is zonder meer waar, maar er zijn veel nuances.

Dat mensen gezwicht zijn, omdat ze anders hun baan zouden verliezen, kan ik mij ook heel goed voorstellen.

Dapper van deze drie dames om hun verhaal te houden. Maar zelf denk ik dat het zonder meer een verloren missie is.

NIEMAND vanuit de regering zal toegeven dat er schade is door de experimentele gentechinjecties.

En WAAROM denk ik dat? Omdat het misschien nog maar een kwestie van 3, 4 maanden is, vóórdat de volgende ronde wordt ingezet.

Dus zou het politieke zelfmoord zijn om nu de negatieve gevolgen in het volle daglicht te zetten.

King of light
King of light
8 maanden geleden

Zolang de criminelen van de Schwabinet coalitie over de vloer komt bij de EU, WEF en Bilderbergclub veranderd er helemaal niets. En zolang de Rechtspraak en het OM meehobbelen met deze criminelen gebeurd er ook niets. Nederland is in 13 jaar Rutte verworden tot een land met zeer grote Corruptie, Klimaat?Stikstof gekte Fascisme, ondersteuning van (Neo) Nazi’s en Dictatuur. Welkom in de KderNDD. of wel Koninkrijk der Nederlandse Dictatoriale Democratie.

Ernst Gluipers
Ernst Gluipers
8 maanden geleden

Ze ebben die mensen alleen maar uitgenodigd om even goede sier te maken en betrokkenheid naar buiten te veinzen.
Voor de rest blijven ze alles categorisch ontkennen.
DENIAL is not only a river in Egypt….

Reknir
Reknir
8 maanden geleden

Robert F Kennedy moet doorgaan met zijn werk want vanuit Nederland gaat de oplossing niet komen. Het is schandalig hoe de gevaren van COVID-19 worden overdreven terwijl de gevolgen in hoeverre die er al waren prima behandeld konden worden met HCQ, IVM etc.Dit gaat duidelijk een langdurig gevecht worden

Back to top button
192
0
We lezen graag je reactie!x