Homepagina » Buitenland » Als hij zijn mond opendoet wacht hem hetzelfde lot. Waarom de elite nooit zal toestaan dat Jeffrey Epstein hooggeplaatste pedofielen ontmaskert
Als hij zijn mond opendoet wacht hem hetzelfde lot. Waarom de elite nooit zal toestaan dat Jeffrey Epstein hooggeplaatste pedofielen ontmaskert

Als hij zijn mond opendoet wacht hem hetzelfde lot. Waarom de elite nooit zal toestaan dat Jeffrey Epstein hooggeplaatste pedofielen ontmaskert

Journalist en schrijver Kurt Nimmo verwacht niet dat de eventuele veroordeling van kindermisbruiker en miljardair Jeffrey Epstein zal leiden tot de ontmaskering van hoge politici.

“Zelfs al worden er namen genoemd, dan nog zal een crimineel als Bill Clinton never nooit worden aangeklaagd wegens het verkrachten van minderjarigen en in de bak belanden,” aldus Nimmo.

Hij merkte op dat Clinton nog veel meer misdaden op zijn naam heeft staan, waaronder ‘het bombarderen van voormalig Joegoslavië, het doden van honderden onschuldige mensen, waaronder kinderen, en het levend verbranden van mannen, vrouwen en kinderen in Waco’.

Onaantastbaar

Nimmo stelt dat al langer bekend is dat Bill Clinton een seksueel roofdier is, maar dat het bewijs nog niet heeft geresulteerd in aanklachten.

“Zowel Bill als zijn vrouw staan boven de wet en zijn min of meer onaantastbaar,” zei Nimmo.

Hij wees erop dat de media de politieke en financiële elite beschermen.

Zo werd in de jaren tachtig een kinderprostitutienetwerk opgerold in de Verenigde Staten. In de media werd gesproken van het grootste pedofilieschandaal in de Amerikaanse geschiedenis. Er waren onder meer een aantal Amerikaanse politici bij betrokken.

Hoax

Na de onthullingen werd het al snel stil in de media. Mensen die erover spraken werden gezien als complotgekkies.

Op Wikipedia wordt verwezen naar een artikel in de New York Times, die het schandaal omschreef als een ‘hoax’.

“Er is genoeg bewijs dat de Amerikaanse overheid de grootste criminele organisatie ter wereld is,” benadrukte Nimmo.

Maffia-achtige manier

“Zij is betrokken bij drugshandel, financiële manipulatie en massamoord, van Vietnam tot Irak,” zei hij.

“De mensen die verantwoordelijk zijn voor deze misdaden zijn nooit berecht, en dat zal ook nooit gebeuren zolang het huidige systeem op een maffia-achtige manier opereert,” voegde hij toe.

Nimmo verwees naar Deborah Jeane Palfrey, die ook wel de ‘DC Madam’ werd genoemd.

Hetzelfde lot

Zij zou onder meer contacten hebben onderhouden met John McCain, Dick Cheney en andere hoge politici.

Ze werd in de tuin van haar moeder dood gevonden met een touw om haar nek. Zelf had ze gezegd dat ze nooit zelfmoord zou plegen.

Nimmo verwacht dat Epstein hetzelfde lot zal wachten als hij zijn mond opendoet.


[David Icke]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Joost schreef:

  Ontmasker die viezerikken bij de VARA maar eens…. (DWDD)

  30 likes
 • Jeff schreef:

  Ik geloofde toch echt niet dat iemand hier de illusie had, dat er grote koppen zouden gaan rollen. Maar ok, dat zegt misschien meer over mij en ben ik al het vertrouwen al lang kwijt.

  11 likes
 • eksegese schreef:

  De beerput MOET open, het is hoog tijd nu ! Als de rechtelijke macht het vertikt moet de massa het doen door hen, die zeker betrokken zijn giga misdaden buiten de macht te sluiten, hen geen moment van rust of privacy meer te gunnen. Alleen hard en onomstotelijk bewijs dat ze onschuldig zijn zou hen nog moeten kunnen vrijpleiten. Laat ze zelf maar aan het volk bewijzen dat ze onschuldig zijn. Het is onderhand genoeg geweest met die onnoemelijk weerzinwekkende smerigheid.

  19 likes
 • Rob schreef:

  Epstein is van de Khazaarse maffia (nep-joden) en is een agent van de mossad!
  Zijn opzet is de machtigen van de wereld uit te nodigen op zijn eiland met jonge meisjes om ze daarna te chanteren.
  Op deze slinkse manier versterkt Israël zijn macht over de wereld.

  15 likes
 • Rob schreef:

  ZE enken onaantastbaar te zijn maar dat is alleen in een systeem dat ze zelf gecreëerd hebben waar ze zichzelf bovenaan hebben geplaatst. Daarmee hebben ze ook zichzelf boven de wet geplaatst maar als er werkelijke rechtvaardigheid zou komen dan blijven ze nergens. Dan is het zo met ze gebeurd. Laat ik het heel simpel zeggen. Voor een kogel maakt het niet uit dat ze zichzelf boven de wet hebben geplaatst. Het is alleen wachten op iemand die de trekker overhaalt. Dat is in letterlijke zin en in de zin dat er een keer mensen moeten gaan opstaan en dat gaaies oppakt. Dat kan de politiemacht zijn, het leger etc. Maar daarvoor moet het alleen eerst doordringen en dan moet er georganiseerd worden tegen de heersende macht als bekend wordt wat dat voor vetkleppen. Ze zijn niet onaantastbaar als de waarheid bekend wordt want dan keren de gebruikte machten zich tegen hen.

  14 likes
 • johan den haag schreef:

  De Eindtijd zal duister verlopen.

  We zagen hier al voorproefjes van in WOI WOII

  5 likes
 • rayoflight schreef:

  Epstein verzameld mensen. 800K missing. En dan al die info omtrend zijn persoon. Kijk eens na nieuwste filmpje van Amazing Polly op internet. Epstein is een frontman , voor de elite die deze planeet controleert. Onmogelijk dat deze man in gevang komt. Zou betekenen dat er echt een verandering in status Quo komt. Zie dat voorlopig nog niet gebeuren. Ander interessant figuur is Aquino (mk ultra)… verbinding met Epstein ? Laatste interview met wijlen max spiers ging over Aquino en pedofilia… Zie verbanden die aangeven waarom deze wereld zo verknipt is. En dat is niet de schuld van onze samenleving maar van de Elite/media/politici en academici . Deze zijn corrupt ALLEMAAL

  5 likes
 • x

  Check Also

  wilders

  Wilders strijdbaar: ‘Nederland is een corrupt land geworden’

  PVV-voorman Geert Wilders is schuldig bevonden aan ...

  lange frans

  Lange Frans zet Nederland op z’n kop met ‘Een Voor Allen’, en haalt uit naar Hugo de Jonge

  Lange Frans neemt ons dieper mee het ...

  >