Homepagina » Gezondheid » Amerikaanse gezondheidsdienst liegt al 14 jaar over vaccins en autisme. Deze stichting drukt ons met de neus op de feiten
Amerikaanse gezondheidsdienst liegt al 14 jaar over vaccins en autisme. Deze stichting drukt ons met de neus op de feiten

Amerikaanse gezondheidsdienst liegt al 14 jaar over vaccins en autisme. Deze stichting drukt ons met de neus op de feiten

Het kersverse congreslid Mark Green zei onlangs dat de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC ‘knoeit met gegevens’ over autisme en vaccins. Hij wil de dienst hier verantwoordelijk voor houden.

Het aantal gevallen van autisme in Amerika schiet omhoog, meldt de Weston A. Price Foundation (WAPF). Sinds begin jaren tachtig is er sprake van een stijging van 30.000 procent.

In diezelfde periode is het aantal vaccins dat aan kinderen wordt gegeven verviervoudigd, aldus de stichting.

Sterk verband

CDC-onderzoeker William Thompson en zijn team kwamen tot de ontdekking dat er een sterk verband is tussen vaccins en autisme, maar ze deden wat hun bazen van hen verlangden en pasten de gegevens aan om het verband te laten verdwijnen zodat de CDC er niet over hoefde te berichten.

Het Congres heeft dr. Thompson nooit opgeroepen om te getuigen, ondanks inspanningen van congreslid Bill Posey.

Tienduizenden ouders hebben laten weten dat hun voorheen kerngezonde kinderen snel achteruit gingen na vaccinatie, stelt de WAPF.

Verdoezelen

Ondertussen doen de overheid, de medische gemeenschap, de farmaceutische bedrijven en de mainstream media er alles aan om de waarheid te verdoezelen, klinkt het.

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft bepaald dat vaccins onveilig zijn en de Amerikaanse overheid heeft bijna vier miljard dollar uitgekeerd aan mensen die naar eigen zeggen vaccinschade hebben opgelopen, waaronder ook autistische kinderen.

Niet aansprakelijk

Vaccinmakers en gezondheidsinstanties kunnen niet aansprakelijk worden gehouden, wat betekent dat ze de winst in eigen zak steken zonder te hoeven betalen voor eventuele schade.

Naar verwachting zal de vaccinmarkt tegen 2024 zo’n 77 miljard dollar waard zijn.

Foto: Fæ Wikimedia Commons

[WAPF]


Vond je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Vaccinmakers en gezondheidsinstanties kunnen niet aansprakelijk worden gehouden, wat betekent dat ze de winst in eigen zak steken zonder te hoeven betalen voor eventuele schade.

  Wel zo makkelijk als je de boel wilt besodemieteren !

  14 likes
  • Ik zelf heb PDD-NOS (een vorm van autisme) en mijn vader na recent onderzoek heeft ook een vorm van autisme. Nu blijft voor mij de vraag of dit genetisch is of ook met vaccinaties te maken heeft.

   Doordat ik een vorm van autisme heb, is het voor iemand als mij moeilijk om aan een baan te komen (ten minste dat heb ik zo ervaren, omdat ik aardig veel sollicitaties al had gedaan). Solliciteren (het praten bij een bedrijf) is dan het lastige deel, waar ik achteraf dan de pech heb om niet aan te worden genomen. Ondanks dat ik een mooi CV heb en een diploma heb op mbo-4 niveau.

   Dus de uitkomst is dat ik te maken heb met de bijstand…

   Ik ben zeer vaak gefrustreerd, omdat ik hierdoor ook veel minder de regie heb over mijn eigen leven…

   6 likes
   • Heb even opgezocht wat PDD-NOS is:
    http://www.pddnos.nl/ik-heb-pdd-nos/
    Het kan natuurlijk zijn dat dit verschijnsel als aanleg erfelijk zou kunnen zijn en dat het niet tot uiting zou zijn gekomen als er niet gevaccineerd zou zijn.
    M.a.w. het zou kunnen zijn dat het getriggerd is, of een zetje is gegeven door de vaccinaties.
    Ik lees ook op die site, dat er ook positieve kanten aan zitten.
    Nu weet ik niet in welke richting u een mbo opleiding heeft gevolgd, maar een in de richting van techniek schijnt, volgens die site, geen slechte keuze te zijn.
    Voor zover ik weet schijnt er nog altijd een grote vraag te zijn naar mensen in de techniek.
    Ik zou me in uw geval vooral richten op de sterke kanten, zoals vermeld op die site.
    Daar zitten er een paar bij die mensen zonder PDD-NOS vaak niet hebben en het niet slecht zou zijn als ze die wel zouden hebben.
    Citaat:
    Sterke kanten

    Naast de dingen die voor jou wat moeilijker zijn, ben jij in andere dingen juist weer heel goed.

    Zoals:

    Een heel goed geheugen voor feiten en data
    Goed kunnen letten op details en het opmerken van fouten in details
    Heel goed dingen kunnen zien in de ruimte, zoals puzzels maken en kaart lezen
    Goed kunnen omgaan met technische zaken
    Goed kunnen volhouden tot dat iets volledig af is
    Gedreven zijn in het bereiken van perfectie, orde en systematiek
    Een groot rechtvaardigheidsgevoel en heel eerlijk
    Niet laten meeslepen door emoties

    Ik zie er hier een paar bij staan waarbij het niet slecht zou zijn als onze regering die eigenschappen zou bezitten.

    4 likes
    • Ik heb een opleiding gevolgd in de richting techniek met beta vakken.

     4 likes
     • Nu lijkt het me zo dat je nog de meeste kans maakt bij een klein bedrijf, waarbij de bedrijfseigenaar zelf een babbeltje met je komt maken.
      Bij grote bedrijven krijg je te maken met een personeelsdienst en dan zijn het vaak figuren die ook nog eens een psychologische cursus hebben gevolgd.
      Verder is solliciteren op zich ook een kunst die lang niet iedereen goed beheerst.
      Jezelf goed “verkopen” is voor velen niet makkelijk.
      Geloof me, de meesten zitten met zweet in hun handen, niks bijzonders.
      Ook de instelling waarmee je gaat solliciteren is belangrijk.
      Solliciteren is in feite gewoon handel, handjeklap.
      Dus een instelling aanleren van b.v. “Ik ben steengoed in waarin ik ben opgeleid en jullie willen iemand met mijn kennis en kunde, dus kom maar op met dat contract”
      Een zekere mate van zelfverzekerdheid uitstralen doet het over het algemeen goed.
      Ook mensen zonder ppd-nos zijn vaak geen sterren in het solliciteren.
      Verder zijn er ook cursussen in solliciteren.

      0 likes
   • Bij autisme spelen er factoren als een belasting door zware metalen en andere gifstoffen, teveel aan exorfinen, tekort aan DPP-IV, je darmflora, tekorten aan voedingsstoffen enz. Ik denk dat je wat dat betreft dingen kan meekrijgen van je ouders. Ook zullen er wel emotionele dingen spelen. Zelf goede ervaringen met kuurtjes van Alfons Ven bij andere klachten. In het verleden, na hulp bij een eetstoornis, kwam ik bij een natuurgenezer, die me voedingsrichtlijnen gaf plus wat voedingssupplementen voorschreef. Al snel merkte ik meer rust maar ook dat die dingen bij de kassa mensen werden. Niet dat ik autistisch ben maar stofjes als vitamine B en magnesium halen je meer in de realiteit.
    Wat werk betreft kan het lastig zijn met een vlekje. Proberen toch in het systeem mee te draaien werkt niet altijd. Zelf red ik regulier werk ook niet.

    1 likes
  • eksegese,

   ” kunnen niet aansprakelijk worden gehouden” wettelijk wel, maar staan zij daardoor (door die wetgever) hier buiten de wet..
   zo ja dan ook buiten onze samenleving en toch laten een hoop zich prikken.. en dat is toch niks nieuws wat ik schrijf..
   dan kan je verwachten dat zij daar ook niks aan bij dragen, net als shell die totaal geen winst belasting betaalt en starbucks en MC donalds en unilever en en en die ook weinig bijdragen..
   het witwassen van geld, kan je boven staande, het niet aansprakelijkheids-gevoel, ook onder laten vallen.. ik vindt dat een buitenwettelijk gedrag en ook zeer kinderlijk-, egoïstisch, zelfverrijkend-, onverantwoordelijk-, en nog meer van dat soort verdagingen..

   1 likes
  • Winst maken zonder elke vorm van risico, de natte droom van elke smerige oplichter.

   https://revolutionaironline.com/not-to-be-missed-micha-met-een-dodelijke-vaccinatie-update/

   1 likes
 2. Nieuw artikel op Wanttoknow

  Ongevaccineerde kinderen gezonder dan gevaccineerde !

  De conclusies van een baanbrekend wetenschappelijke onderzoek van de Jackson State University in de VS vertellen, dat niet-gevaccineerde kinderen aanzienlijk minder gezondheidsproblemen vertonen, dan kinderen die wél gevaccineerd zijn. Het onderzoek is, hoe krankzinnig het wellicht ook is, het eerste in zijn soort..! Het richtte zich op meer dan 600 zogenaamde ‘homeschoolers’, scholieren van 6 tot 12 jaar oud, die thuis les krijgen. De verschillen in de lichamelijke gezondheid, tussen ongevaccineerde en gevaccineerde kinderen in deze groep, was het duidelijkst waar te nemen, in gevallen van longontsteking, hooikoorts, ADHD, middenoorontstekingen en chronische allergieën.

  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/ongevaccineerde-kinderen-gezonder-dan-gevaccineerde/

  8 likes
 3. @Anoniem, mijn dochters hebben allebei hetzelfde. Onze ervaring is als je er open en eerlijk over bent tijdens het solliciteren je er vrijwel altijd bekaaid vanaf komt. Sinds zij hierover zwijgen in alle talen hebben ze allebei werk waar ze zich goed in kunnen vinden, zo ook hun werkgevers. Je hoeft hier niets over te vermelden, het valt onder medisch geheim. Je hebt daar recht op, zelfs als men er specifiek naar vraagt ben je niet tot antwoorden verplicht. Goed om te weten is mijn ervaring want mensen schieten nog steeds in een kramp bij het woord autisme, terwijl na de vaccinatie hype er echt heel erg veel autisme is . Hierover zwijgen is het beste wat je kunt doen, daarna zie je wel weer verder, dat geldt voor iedereen.

  3 likes
  • Het probleem is dat wanneer iemand met autisme solliciteert, het lijkt alsof een werkgever aardig vroeg doorheeft dat je wat hebt ook al wil je het niet zeggen. En als je toch werk krijgt en het niet hebt gezegd en er gaat iets mis, dan snappen werkgevers het later ook niet goed. Solliciteren blijft dus een dilemma.

   1 likes
   • @Anoniem, onze ervaring is toch een heel andere. Het vooroordeel van werkgevers t.a.v. autisme wanneer verteld bij het solliciteren is werkelijk verbijsterend, terwijl in de praktijk blijkt dat mensen zeer goed kunnen functioneren. Je staat vaak geheel ten onrechte met 2-0 achter als je wr eerlijk over bent. Dat is alleen maar jammer en onnodig zo bleek bij ons.

    1 likes
 4. Beste mensen
  laat je ontstoren van de vaccinatie, en een wereld gaat voor je open.

  3 likes
 5. @Dxisie, Tinus Smits heeft een werkzame therapie ontwikkeld op basis van homeopathie :

  http://www.cease-therapie.nl/

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Oeps! Vlaamse en Nederlandse jongeren hebben amper nog vertrouwen in de mainstream media. Dit zijn de confronterende cijfers

Oeps! Vlaamse en Nederlandse jongeren hebben amper nog vertrouwen in de mainstream media. Dit zijn de confronterende cijfers

Nederlandse en Vlaamse jongeren hebben amper nog ...

Laat iedereen weten dat wat de gevestigde machten proberen niet meer werkt. Zo werd de FVD tot 21 keer toe geframed door de MSM

Laat iedereen weten dat wat de gevestigde machten proberen niet meer werkt. Zo werd de FVD tot 21 keer toe geframed door de MSM

In de afgelopen tijd is de FVD ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.