Gezondheid

Amerikaanse gezondheidsdienst liegt al 14 jaar over vaccins en autisme. Deze stichting drukt ons met de neus op de feiten

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kersverse congreslid Mark Green zei onlangs dat de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC ‘knoeit met gegevens’ over autisme en vaccins. Hij wil de dienst hier verantwoordelijk voor houden.

Het aantal gevallen van autisme in Amerika schiet omhoog, meldt de Weston A. Price Foundation (WAPF). Sinds begin jaren tachtig is er sprake van een stijging van 30.000 procent.

In diezelfde periode is het aantal vaccins dat aan kinderen wordt gegeven verviervoudigd, aldus de stichting.

Sterk verband

CDC-onderzoeker William Thompson en zijn team kwamen tot de ontdekking dat er een sterk verband is tussen vaccins en autisme, maar ze deden wat hun bazen van hen verlangden en pasten de gegevens aan om het verband te laten verdwijnen zodat de CDC er niet over hoefde te berichten.

Het Congres heeft dr. Thompson nooit opgeroepen om te getuigen, ondanks inspanningen van congreslid Bill Posey.

Tienduizenden ouders hebben laten weten dat hun voorheen kerngezonde kinderen snel achteruit gingen na vaccinatie, stelt de WAPF.

Verdoezelen

Ondertussen doen de overheid, de medische gemeenschap, de farmaceutische bedrijven en de mainstream media er alles aan om de waarheid te verdoezelen, klinkt het.

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft bepaald dat vaccins onveilig zijn en de Amerikaanse overheid heeft bijna vier miljard dollar uitgekeerd aan mensen die naar eigen zeggen vaccinschade hebben opgelopen, waaronder ook autistische kinderen.

Niet aansprakelijk

Vaccinmakers en gezondheidsinstanties kunnen niet aansprakelijk worden gehouden, wat betekent dat ze de winst in eigen zak steken zonder te hoeven betalen voor eventuele schade.

Naar verwachting zal de vaccinmarkt tegen 2024 zo’n 77 miljard dollar waard zijn.

Foto: Fæ Wikimedia Commons

[WAPF]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
3 jaren geleden

Vaccinmakers en gezondheidsinstanties kunnen niet aansprakelijk worden gehouden, wat betekent dat ze de winst in eigen zak steken zonder te hoeven betalen voor eventuele schade.

Wel zo makkelijk als je de boel wilt besodemieteren !

Eksegese
Eksegese
3 jaren geleden

@Anoniem, mijn dochters hebben allebei hetzelfde. Onze ervaring is als je er open en eerlijk over bent tijdens het solliciteren je er vrijwel altijd bekaaid vanaf komt. Sinds zij hierover zwijgen in alle talen hebben ze allebei werk waar ze zich goed in kunnen vinden, zo ook hun werkgevers. Je hoeft hier niets over te vermelden, het valt onder medisch geheim. Je hebt daar recht op, zelfs als men er specifiek naar vraagt ben je niet tot antwoorden verplicht. Goed om te weten is mijn ervaring want mensen schieten nog steeds in een kramp bij het woord autisme, terwijl na de vaccinatie hype er echt heel erg veel autisme is . Hierover zwijgen is het beste wat je kunt doen, daarna zie je wel weer verder, dat geldt voor iedereen.

Archie
Archie
3 jaren geleden

Beste mensen
laat je ontstoren van de vaccinatie, en een wereld gaat voor je open.

thomass30
thomass30
3 jaren geleden

Nieuw artikel op Wanttoknow

Ongevaccineerde kinderen gezonder dan gevaccineerde !

De conclusies van een baanbrekend wetenschappelijke onderzoek van de Jackson State University in de VS vertellen, dat niet-gevaccineerde kinderen aanzienlijk minder gezondheidsproblemen vertonen, dan kinderen die wél gevaccineerd zijn. Het onderzoek is, hoe krankzinnig het wellicht ook is, het eerste in zijn soort..! Het richtte zich op meer dan 600 zogenaamde ‘homeschoolers’, scholieren van 6 tot 12 jaar oud, die thuis les krijgen. De verschillen in de lichamelijke gezondheid, tussen ongevaccineerde en gevaccineerde kinderen in deze groep, was het duidelijkst waar te nemen, in gevallen van longontsteking, hooikoorts, ADHD, middenoorontstekingen en chronische allergieën.

https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/ongevaccineerde-kinderen-gezonder-dan-gevaccineerde/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x