Mens en Dier

Kijk: Premier Nieuw-Zeeland geeft toe dat ze twee klassen creëert, gevaccineerden krijgen privileges

Help door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

U heeft min of meer gezegd dat er twee verschillende klassen zullen zijn, gevaccineerd en ongevaccineerd, en dat je allerlei rechten hebt als je gevaccineerd bent, zei Derek Cheng van The New Zealand Herald tegen de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern.

“U ziet dat waarschijnlijk anders,” zei Cheng, waarna Ardern duidelijkheid schepte: “Dat is wat het is. Yep.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De verslaggever wees er vervolgens op dat ze in eerste instantie hoopte dit niet te hoeven doen, toen Nieuw-Zeeland nog streefde naar volledige eliminatie van het coronavirus.

Vertrouwen

Volgens Ardern heeft het niet zozeer te maken met eliminatie, maar meer met het feit dat Nieuw-Zeeland ‘een zeer hoge vaccinatiegraad heeft bereikt zonder gebruik te maken van certificaten’.

Maar het is me duidelijk geworden dat ze niet slechts een instrument zijn om de vaccinatiegraad op te krikken, maar dat ze een instrument zijn voor vertrouwen, zei de premier. “Mensen die gevaccineerd zijn, willen er zeker van zijn dat ze in de buurt zijn van andere gevaccineerde mensen. Ze willen er zeker van zijn dat ze zich in een veilige omgeving bevinden.”

Ik denk dat we mensen die gevaccineerd zijn dat vertrouwen moeten geven. Dat we er alles aan doen om ze veilig te houden en dat ze weer naar buiten kunnen gaan om op een veilige manier leuke dingen te doen, aldus premier Ardern.

3.7 49 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Steve Schaisse
Steve Schaisse
2 jaren geleden

Jacinda Ardern heeft ooit in de psychiatrie gezeten…
Helaas te vroeg ontslagen !
…en een te grote fout gemaakt door de behandelaars, deze vrouw moet in een dwangbuis, ze is erg ziekelijk in haar hoofd.
Door cojona is ze gaan groeien, dat ze maar niet te vroeg lacht, er zal een tijd komen en zal hun het lachen vergaan, we moeten geduld hebben, maar de tijd zal komen !

Liberty
Liberty
2 jaren geleden

Dat mens is knettergek

Jootje
Jootje
2 jaren geleden

Hoe triest ?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hahahaha…die Elitaire Gevaccineerde Hersenloze Collaborateurs beseffen nog steeds niet helemaal dat hun QR-COVID-1984-VacciNazi-Paspoort niks meer is dan hun Terdoodveroordeling….Dead Men Walkin’….Hun V.I.P. ontvangst in het Restaurant niets meer dan hun GALGEMAAL….Geniet van al jullie Privileges mijn beste Gevaccineerde Hersenloze Schapen…Carpe Diem…want het kon zomaar ineens de laatste zijn…

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x