Buitenland

Amerikaanse gouverneur: sterfte bij volledig ingeënte mensen met 25% toegenomen

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onlangs presenteerde gouverneur van West Virginia Jim Justice de jongste vaccinatiecijfers tijdens een persconferentie. Hij zei dat het aantal positieve gevallen onder volledig gevacineerden in de afgelopen acht weken met 26 procent is toegenomen.

Daarnaast is het aantal volledig gevaccineerde mensen dat toch besmet raakte met corona en in het ziekenhuis belandde met 21 procent toegenomen. Het gaat hierbij om zogeheten doorbraakinfecties. Verder is de sterfte bij volledig gevaccineerde mensen in de afgelopen acht weken met 25 procent toegenomen, zei de gouverneur.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Extra dosis

Wat doe je dan als gouverneur van West Virginia? Zo snel mogelijk een extra dosis van het coronavaccin toedienen aan de meest kwetsbare mensen. Na 20 september worden de prikken uitgedeeld.

Justice riep mensen op om zich te laten vaccineren en beweerde dat natuurlijke immuniteit ‘niet genoeg is’ en ‘minder goed beschermt’ dan de vaccins.

Nieuw record

Maandag zei de gouverneur tijdens een persconferentie dat er in West Virginia momenteel 112 coronapatiënten aan de beademing liggen, een nieuw record. Daarnaast liggen er 216 patiënten op de IC, het hoogste aantal in acht maanden en slechts drie verwijderd van het record.

4.9 39 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Jim Justice vertelt dus zonder blikken en blozen, dat de mensen die ernstig ziek worden en zelfs komen te overlijden, NA de zogenaamde beschermende en levensreddende prikken, doorbraakinfecties hebben gekregen. Wat een ongelooflijke bullshit!
Tot een aantal jaren geleden (helaas te lang) waren ECHTE vaccins inderdaad levensreddend. Dan denk ik aan levensgevaarlijke ziektes als difterie, kinkhoest en polio.
Nu kun je, als je het nuchter bekijkt, concluderen dat de zogenaamde vaccins exact het omgekeerde bewerkstelligen.
Dat is natuurlijk logisch, want dat was vanaf dag 1 ook de bedoeling.
Ook duidelijk is, dat je er maar beter alles aan kan doen om niet meer in een ziekenhuis te belanden, want dan kon het wel eens slecht met je aflopen. Ik lees de laatste tijd veel berichten over een middel met de naam ??? (helaas vergeten) in combinatie met aan de beademing liggen. Die combinatie is in veel gevallen dodelijk.
Mijn man en ik hebben ons ook voorgenomen om NOOIT meer in een ziekenhuis te belanden. Hooguit voor een gebroken been.
Ook de griepprik gaat er sinds vorig jaar niet meer in. Ik had vorig jaar maart de berichten gehoord over Spanje en Italië, waar extreem veel mensen waren overleden, die ALLEMAAL een paar maanden daarvoor de griepprik hadden gehad. Bij mij is nog steeds 1 + 1 = 2.
Ik heb de tweet van Clif nog even doorgenomen. Hij heeft groot gelijk met zijn aanbevelingen. Het beste wat je kunt doen is jezelf wapenen met veel vitaminen, mineralen en iedere dag een druppeltje dennennaaldenolie. Als je ziek bent en je hebt het kunnen bemachtigen: Ivermectine.
Dan heb je een grotere kans van overleven dan in het ziekenhuis, DE plek waar je OOIT blij was als ze je daar beter maakten.

Panjaer
Panjaer
2 jaren geleden

Als ik kijk naar Jim ”Justice”. Zie ik een lichaam maar geen ziel, dies foetsie, heeft hij al in de vuilbak gegooid samen met de betekenis van zijn familienaam.

Skippy
Skippy
2 jaren geleden

Natuurlijke immuniteit is niet voldoende? Dit is een politieke leider of en medicus en expert op het gebied van virussen?
Levensgevaarlijk!!!

si naturelle
si naturelle
2 jaren geleden

het toppunt van kwakzalverij

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x