Mens en Dier

Gommers: niet terecht dat geprikten bang zijn voor ongeprikten

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

IC-baas Diederik Gommers kreeg in de Vraag het Gommers-podcast een vraag van ene Henk die luidde: “Collega’s van mij op de universiteit zijn bang om niet-gevaccineerde studenten tegenover zich te krijgen, zelfs al zijn zij zelf wel gevaccineerd. Is hun zorg terecht?”

Dat is volgens Gommers niet meer terecht. “De mensen om jou heen die gevaccineerd zijn, kunnen ook virus bij zich dragen en verspreiders zijn,” zei hij.

Oude gedachte

“Dus dat is een beetje de oude gedachte die we hadden, maar met de deltavariant kunnen ook mensen om jou heen die gevaccineerd zijn op dat moment net ziek zijn en in die eerste dagen kunnen ze virus verspreiden en kan jij het dus oplopen,” aldus Gommers.

Niet meer werkzaam

Eerder verwees de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care naar een studie waaruit blijkt dat de effectiviteit van coronavaccins iedere twee maanden met zes procent afneemt.

“Na een half jaar heb je dan 12 procent minder effectiviteit en na anderhalf jaar komt de effectiviteit van een Pfizer-vaccin onder de 50 procent. Volgens deskundigen is een vaccin dan niet meer werkzaam,” zei hij.

4.6 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Gommers heeft gelijk want als het pseudovaccin werkt dan heb je als pseudogevaccineerde natuurlijk niets te vrezen van diegene die in de controle groep zit.

No test
No test
1 jaar geleden

Vreemd dat andere vaccinaties wel eenmalig zijn! Hoe zou dat toch komen………….
Ingespoten moeten eerder het contact mijden met ingespoten types. Beter voor lichaam en geest.?

Waarnemer
Waarnemer
1 jaar geleden

Hoor, hoor!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Hé Diederik Gommers ga je nu ineens de Waarheid vertellen Vuile Leugenaar… ik ben jou zeker nog niet vergeten Vriend…jij bent die Eed-Brekende Oorlogsmisdadiger & Landverrader die nu probeert zijn straatje schoon te vegen….Ook jij gaat betalen voor je Misdaden…Tribunaal of Volksgericht is mij om het even…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

114
0
We lezen graag je reactie!x