Gezondheid

Waarom zit er grafeenoxide in de covidprikken, wat zit er nog meer in en wie is verantwoordelijk?

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Microscopie-expert Robert Young analyseerde vaccins van Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen en trof onder andere chloride, natrium, maar ook grafeenoxide aan. Uit zijn onderzoek is verder gebleken dat er nanodeeltjes bestaande uit magnesiumoxide en aluminiumoxide in de flesjes zitten.

“Dat is het meest verontrustend. Deze zijn het meest toxisch,” zei dr. Young in de Stew Peters Show. Hij lichtte toe dat uit onderzoek van anderen is gebleken dat dergelijke oxides ‘cytotoxisch en genotoxisch’ zijn. Met andere woorden: ze beschadigen lichaamscellen en het DNA.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Sinds 2016

Daarnaast trof hij parasieten, zogeheten trypanosomen, aan in het Pfizer-vaccin. “Ze zullen mogelijk beweren dat het gaat om een vervuiling die tijdens de productie is ontstaan, maar deze soort parasiet komt hier normaal gesproken niet voor.”

Hij zei dat hij in het verleden ook griepvaccins heeft onderzocht en dat er sinds 2016 oxides in nanovorm worden toegevoegd aan vaccins. “De Russen, Chinezen en Amerikanen doen hier al enige tijd onderzoek naar.”

Wereldbevolking mag wat B.G. betreft met 10 tot 15 procent afnemen

Wie zitten er achter? Young citeerde B.G. die tijdens een TED Talk in 2010 aangaf dat wat hem betreft de wereldbevolking wel met 10 tot 15 procent zou mogen afnemen.

Zeventig tot tachtig procent van de deeltjes komt terecht in de voortplantingsorganen, aldus Young. “Bij een vrouw leidt dat tot sterilisatie, bij een man tot een verminderde zaadkwaliteit.”

4.7 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo Kainos
Theo Kainos
2 jaren geleden

Deze dappere verpleegkundige wordt vervolgd voor het organiseren van en deelnemen aan 3 anti-lockdown demonstraties in Londen. Omdat ze haar professionele achtergrond durfde te gebruiken om zich uit te spreken tegen alle manipulatie en leugens die worden gebruikt om de samenleving en ons fysieke, mentale, psychologische en spirituele welzijn te vernietigen.

Ze heeft je steun nodig.

https://www.crowdjustice.com/case/kate-shemirani-for-truth-justice/

https://sonsoflibertymedia.com/groups-standing-against-minors-being-jabbed-as-info-protests-shut-down-vaxx-centers-video/

Annette
Annette
2 jaren geleden

Er wordt de vraag gesteld: “WIE is er verantwoordelijk?” Helaas, het antwoord moet zijn: “Jij zelf bent verantwoordelijk.”
En wat is de conclusie, na het lezen van dit verhaal: WIJ moeten allemaal dood, omdat die grote gek Bill Gates dat met zijn duistere vriendjes en vriendinnetjes zó heeft bepaald.
Er wordt vaak de term euthanasievaccin gebruikt. Dat vind ik zelf een veel te vriendelijke bewoording voor iets, dat tot nu toe al zo vreselijk veel schade heeft berokkend. De ECHTE euthanasiepil van Drion is van een heel ander kaliber. Daar zijn genoeg verhalen over bekend. Een drankje en een pilletje en je verlaat deze aarde op een zachte (dat betekent de term euthanasie) manier.
Even iets vrolijks tussendoor. Ik zag daarstraks beelden langskomen van een heleboel Fransen, die NAAST restaurants en café’s hun eigen picknick houden. Het ziet er wel zó gezellig uit en het betekent natuurlijk een dikke vinger opsteken naar alle restaurants en uitbaters. Zoiets zou ook leuk zijn om hier in Nederland te doen.
Over dit soort ludieke acties wordt al gediscussieerd.

Fr3bzY
Fr3bzY
2 jaren geleden

Tijd om de tondeuse uit het vet te halen!
Wordt straks druk met het kaalscheren van al die collaborateuren!

jan
jan
2 jaren geleden

Ja mensen gaan in de rij staan voor zelfmoord.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x