Homepagina » Buitenland » Schutter Florida: “De CIA hersenspoelde me en dwong me te vechten voor IS”
Schutter Florida: "De CIA hersenspoelde me en dwong me te vechten voor IS"

Schutter Florida: “De CIA hersenspoelde me en dwong me te vechten voor IS”

Esteban Santiago, de verdachte van de schietpartij van vrijdag op de luchthaven van Fort Lauderdale in Florida, meldde zich enkele maanden geleden bij de FBI waar hij verklaarde dat hij werd gedwongen om te vechten voor Islamitische Staat (IS).

Hij zei dat hij stemmen in zijn hoofd hoorde, onder meer van de CIA, die hem vertelden dat hij propagandafilmpjes van de terreurgroep moest bekijken.

De 26-jarige man is volgens functionarissen een Irak-veteraan die in augustus ontslagen werd bij de Alaska National Guard nadat hij gedegradeerd werd, aldus de media.

Wapens

Bij de schietpartij in de bagagezaal van Hollywood International Airport kwamen vijf mensen om en raakten 13 anderen gewond.

De verdachte wachtte daarop de politie op, die hem arresteerde. De dader had zijn tas opgehaald en in de toiletten zijn wapen geladen.

Reizigers mogen op het vliegtuig wapens meenemen, zolang die niet geladen zijn, in een stevige doos worden bewaard en in de ingecheckte bagage zitten. Ook munitie mag mee op het vliegtuig.

Gehersenspoeld

Na het incident werd een groot deel van de vluchten naar de luchthaven omgeleid en werd het vliegveld, dat dagelijks 80.000 tot 100.000 reizigers over de vloer krijgt, gedeeltelijk geëvacueerd.

Santiago werd van april 2010 tot februari 2011 uitgezonden naar Irak. Daarvan kwam hij terug als ‘een ander mens’, zo zei een tante op de Amerikaanse omroep MSNBC.

Volgens Mike Adams van Natural News is de verdachte duidelijk gehersenspoeld door de inlichtingendiensten.

Marionet

“Ze maken vaak gebruik van Amerikaanse legerveteranen,” schrijft hij. “Als er dan iets misgaat, kunnen ze zeggen dat het te maken heeft met posttraumatische stressstoornis.”

“Zo maakt de diepe staat een ‘Jason Bourne’: ze kiezen een gehoorzame soldaat uit, stoppen hem vol pillen, dwingen hem om propagandavideo’s van IS te bekijken en indoctrineren hem net zolang tot hij klaar is voor een missie,” aldus Adams.

“Als het groene licht is gegeven mag de gehersenspoelde marionet een massamoord plegen, om vervolgens gelijk te worden gearresteerd of uitgeschakeld,” voegde hij toe.Vond je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Pointless, useless….
  De Ameriakaanse tanks rollen Europa binnen om een “oefening” die 9maanden duurt te starten tegen 600 in Rusische kleuren geschilderde tanks.
  Fantastisch idee ook om dit te doen en wat zal het mooie plaatjes gaan geven voor de corrupye journalisten.

  Nog 12 dagen. Obama zal de laatste president zijn van Amerika. Dat roep ik al 3jaar.
  Het begint erop te lijken dat ze er alles aan doen om dat te bewerkstelligen.

  Ik wens jullie heel veel sterkte en moed toe de komende tijd broers en zussen.
  Mahalo!!

  Michel

  13 likes
  • Obama heeft geen keus. Of de gevangenis in of een oorlog beginnen in Europa en/of de VS.

   Dat de laatste tijd zijn vliegtuigen, tanks en ander zwaar materieel vanuit de VS naar Europa gebracht.
   De VS is klaar voor oorlog in Europa.
   De ANGST regeert de media, het lijkt wel weer 1940.

   8 likes
   • Mooi. Mijn derde paspoort heb ik voor half februari nog binnen. Mezelf uit Europa verplaatsen lijkt mij in dat geval een top idee. Mij zie je in ieder geval niet vechten voor hypocrieten.

    4 likes
 2. Bij de opleiding in het Amerikaans leger hoort natuurlijk een dosis mind control. Zeker als die troepen ingezet worden in conflictgebieden. Hersenspoeling kan zeer nare gevolgen hebben.
  De schietpartij in Florida is tenminste gedeeltelijk te wijten aan de militaire opleidingsmethodes.

  5 likes
  • Jij hebt duidelijk niet gediend.
   Anders zou je niet zo’n non stelling schrijven.

   1 likes
   • Jij wel dan? Vertel…

    1 likes
    • Ja.
     En nee, men wordt niet gehersenspoeld in het leger.In het artikel heeft men het over de CIA en niet het leger, marine etc.Daarom dat ik reageerde.
     Gehersenspoeld wordt je op school en middels media.Dat is pas hersenspoeling.
     Ik stoor mij vaak aan lieden die een mening hebben over iets waar ze geen kaas van gegeten hebben.

     0 likes
     • Oh ja zeker. Op school wordt je zeker gehersenspoeld. Maar jij hebt dus in het Amerikaanse leger gezeten en weet ook zeker dat er niet gehersenspoeld wordt.

      Tevens is deze jongeman niet de eerste die beweert dat dat plaatsvindt. Je moet ook veel liegen over de ‘vijand’. Dat doe je d.m.v. hersenspoeling. Eerste search, eerste klik (en het is toevallig een Amerikaan):

      Hersenspoelen is een methode waarbij bij een persoon de oude gedachte- en ideeënpatronen, inclusief zijn normen-en-waardenstelsel, wordt uitgewist en vervangen door nieuwe (“herprogrammeren”). Het begrip hersenspoelen heeft geen wetenschappelijke basis en het gedachtegoed erachter is verworpen door de American Psychological Association (Goodman, 2011).

      3 likes
     • Een leger is een machtstructuur waa dmv depersonificatie (uniform – kale kop – iedereen gelijk) verantwoordelijkheid wordt afgeschoven. Bevel is bevel. Zelf nadenken en beslissingen nemen wordt niet gewaardeerd. Als dat geen vorm van hersenspoelen is…

      1 likes
    • Hoe luidde de kop ook weer..”de CIA hers….”
     CIA is een inlichtingenorganisatie geen defensie organisatie.

     De trainingsmethodes wijken niet veel af van de Nederlandse.Zo zijn er veel cursussen te volgen bij de Amerikanen, Britten etc.
     Ook zij kunnen bij ons cursussen voltooien.En dat is absoluut geen hersenspoelen zeker niet conform jouw beschrijving.

     Omdat de man een ex militair was wil nog steeds niet zeggen dat hij binnen zijn toenmalige eenheid is gehersenspoeld.Dat is gewoon nonsens.Je leert zgn. skills en drills.That’s it.Natuurlijk groei je verder op in zo’n organisatie zoals bij velen beroepsgroepen.Hoe zit dat bij hen of zijn alleen militairen bevattelijk voor een bepaalde bedrijfscultuur?Als je getuige wil zijn van hersenspoelen binnen een beroepsgroep zou ik eens kijken naar (de gemeentelijke) ambtenarij.

     1 likes
 3. Dat geloof ik…..de CIA en de NSA en de NASA zijn NAZI`s!

  8 likes
 4. “Whoever controls the media, controls the mind” – Jim Morrison.

  5 likes
 5. Vanaf the “get go” zijn het de Amerkanen die complete volkeren uitmoorden.
  Ze manipuleren de complete planeet
  En komen ff vertellen bij de “nuchtere” hollanders dat de Russen oorlog willen.
  Volgens mij hebben de Amerikanen het voordeel van de twijfel niet. Sterker nog ik denk dat iedereen inmiddels donders goed weet WHAT THE [email protected]#!K er hier aan de hand is.
  De pizzagate boys and girls gaan een mega genocide opzetten voor hun meesters.
  Ik roep hierbij iedereen op na te denken over communicatie en organsatie nadat deze gebeurtenissen zich hebben voltrokken.
  Ik ga ervanuit dat de Nederlander het niet toestaat dat er een buitenlandse macht de dienst komt uitmaken.
  We moeten daarom zorgen dat we connecten met elkaar…just in case.

  5 likes
 6. Verbazingwekkend slecht artikel.
  Dit is niets anders dan de volgende false flag uit een eindeloze reeks. Bewezen feiten. Vele slecht acteurs die soms zelfs betrapt worden omdat ze dubbele rollen spelen of lachend staan te vertellen dat hun kind net vermoord is.
  Niets speculatief, mits de media (incl deze site) de moeite zou doen het eens een paar uurtjes grondig te onderzoeken.
  Hoog tijd dat dit eens wordt benadrukt.

  2 likes
 7. bron = Elsevier, een propaganda kanaal. Let op de reacties onder het artikel.
  Precies waarvoor Elsevier en dit soort versimpelingen van de werkelijkheid zijn bedoeld.
  (moet voor de gem. Elsevier abonnee te begrijpen blijven)
  De gemoederen opzwepen, stemmingmakerij.
  Ruimte bieden aan simpele lieden en hun moslimhaat uitleven.

  Elsevier – en de bronnen die het klakkeloos overneemt (de islamiseringsindustrie –
  Rosenwald, Mandelson en Gutieres (VN), Kantor, Timmermans, Verhofstad, Rutte, Samsom; de heksen Merkel, May, heksen Geller, Mogherini, Spectre, Simons; Migration Council, The Migration Policy Group, Human European Consultancy and Utrecht University etc.)

  Weer zo’n raar verhaal. (een gefrustreerde puber, op een willekeurige High School maait in een paar min. een veelvoud van mensen neer).
  En weer het zelfde script als meestal – een bekende, ‘lone nut’ variant, de naam IS wordt weer gedropt; Weer 1 in de vooralsnog oneindige reeks terreur van Staatswege – ter realiseren van bepaalde doelen. Terreur is al een ‘gewooon’ politiek instrument. M.P Valls: “We moeten ermee leren leven”

  In z’n algemeenheid
  Denk-tanks richten zich de laatste maanden opmerkelijk vaker in het plaatsen van artikelen cq. propaganda op n.b. vrije-media !?!
  De moderators zijn te goed van vertrouwen/zitten te slapen/anders?

  Zo kwam in 1 week dit voorbij – alleen al op een handvol vrije sites in ons land:
  – artikel afkomstig van het Hudson Institute (dat blijkt een nep-ngo ; aggressieve lobbyisten voor permanente oorlog in het M.O.) – dumpte politiek correct potje moslimhaat
  – artikel afkomstig van het Gatestone Institute – ook ter opfokken van godsdiensthaat en – strijd in de EU
  (ook het Gatestone Institute is een nep-ngo’, niet onafhankelijk zoals zij beweren)
  Gatestone Institute wordt gefinancierd door private schenkers en stichtingen. Wij danken u voor uw steun. Ambassador John R. Bolton, Chairman Nina Rosenwald, President (laatste is steunt ook Wilders)
  Naomi H. Perlman, Vice President
  – artikel van Breitbart – ook met strekking dat moslims aan alle oorlogen en terreur schuld zijn.
  Breitbart died in 2012 at the age of 43, but his web site continued to serve as the standard bearer for an extreme brand of anti-Islamic nationalism,
  The site was known as a home base for several well known anti-Islamic agitators, incl. David Horowitz, http://www.haaretz.com/world-news/u-s-election-2016/1.737622
  Dit lijkt een trend. De nog vrije media hevig belagen met propaganda, trollen, accounts blokkeren, etc.

  Tenslotte nog deze hint over het propaganda verhaaltje in Elsevier over de Psyop Florida:
  http://boinnk.nl/129819/wat-is-er-echt-gebeurd-in-florida-en-wat-doet-al-dat-wapentuig-in-bremerhaven/

  We mogen wel oppassen in 2017

  2 likes
 8. Wel gek… de FBI heeft hem (met klem) verzocht zich te melden voor behandeling in een inrichting. Dat hij dat vervolgens niet heeft gedaan laten we voor het gemak maar even uit deze berichtgeving?

  Juist in een totalitaire staat zou dat nooit gebeurd zijn, hij zou linea recta zijn opgepakt en geplaatst, maar juist de vrije wil heeft hem de mogelijkheid gegeven zich niet te laten behandelen en dus nu dit te doen…

  1 likes
 9. Niks raars, die wordt gewoon in een inrichting gepalaatst

  0 likes
 10. Aldus Health Ranger Mike Adams

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Coronavirus gemaakt in laboratorium, zegt deze voormalige CIA-officier

Het coronavirus is niet in de natuur ...

syrië

Syrië is het slachtoffer van een nooit eerder gezien wereldcomplot. Pater Daniël brengt aangrijpend verslag uit

Door pater Daniël Maes: Syrië is het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.