Buitenland

Schutter Florida: “De CIA hersenspoelde me en dwong me te vechten voor IS”

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Esteban Santiago, de verdachte van de schietpartij van vrijdag op de luchthaven van Fort Lauderdale in Florida, meldde zich enkele maanden geleden bij de FBI waar hij verklaarde dat hij werd gedwongen om te vechten voor Islamitische Staat (IS).

Hij zei dat hij stemmen in zijn hoofd hoorde, onder meer van de CIA, die hem vertelden dat hij propagandafilmpjes van de terreurgroep moest bekijken.

De 26-jarige man is volgens functionarissen een Irak-veteraan die in augustus ontslagen werd bij de Alaska National Guard nadat hij gedegradeerd werd, aldus de media.

Wapens

Bij de schietpartij in de bagagezaal van Hollywood International Airport kwamen vijf mensen om en raakten 13 anderen gewond.

De verdachte wachtte daarop de politie op, die hem arresteerde. De dader had zijn tas opgehaald en in de toiletten zijn wapen geladen.

Reizigers mogen op het vliegtuig wapens meenemen, zolang die niet geladen zijn, in een stevige doos worden bewaard en in de ingecheckte bagage zitten. Ook munitie mag mee op het vliegtuig.

Gehersenspoeld

Na het incident werd een groot deel van de vluchten naar de luchthaven omgeleid en werd het vliegveld, dat dagelijks 80.000 tot 100.000 reizigers over de vloer krijgt, gedeeltelijk geëvacueerd.

Santiago werd van april 2010 tot februari 2011 uitgezonden naar Irak. Daarvan kwam hij terug als ‘een ander mens’, zo zei een tante op de Amerikaanse omroep MSNBC.

Volgens Mike Adams van Natural News is de verdachte duidelijk gehersenspoeld door de inlichtingendiensten.

Marionet

“Ze maken vaak gebruik van Amerikaanse legerveteranen,” schrijft hij. “Als er dan iets misgaat, kunnen ze zeggen dat het te maken heeft met posttraumatische stressstoornis.”

“Zo maakt de diepe staat een ‘Jason Bourne’: ze kiezen een gehoorzame soldaat uit, stoppen hem vol pillen, dwingen hem om propagandavideo’s van IS te bekijken en indoctrineren hem net zolang tot hij klaar is voor een missie,” aldus Adams.

“Als het groene licht is gegeven mag de gehersenspoelde marionet een massamoord plegen, om vervolgens gelijk te worden gearresteerd of uitgeschakeld,” voegde hij toe.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pieter
pieter
5 jaren geleden

Bij de opleiding in het Amerikaans leger hoort natuurlijk een dosis mind control. Zeker als die troepen ingezet worden in conflictgebieden. Hersenspoeling kan zeer nare gevolgen hebben.
De schietpartij in Florida is tenminste gedeeltelijk te wijten aan de militaire opleidingsmethodes.

Michel
Michel
5 jaren geleden

Pointless, useless….
De Ameriakaanse tanks rollen Europa binnen om een “oefening” die 9maanden duurt te starten tegen 600 in Rusische kleuren geschilderde tanks.
Fantastisch idee ook om dit te doen en wat zal het mooie plaatjes gaan geven voor de corrupye journalisten.

Nog 12 dagen. Obama zal de laatste president zijn van Amerika. Dat roep ik al 3jaar.
Het begint erop te lijken dat ze er alles aan doen om dat te bewerkstelligen.

Ik wens jullie heel veel sterkte en moed toe de komende tijd broers en zussen.
Mahalo!!

Michel

Rob ter Horst
Rob ter Horst
5 jaren geleden

“Whoever controls the media, controls the mind” – Jim Morrison.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
5 jaren geleden

Dat geloof ik…..de CIA en de NSA en de NASA zijn NAZI`s!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x