Paranormaal

VIDEO: Geest valt fotograaf aan in spookhuis

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De eigenaars van een huis in York County in de Amerikaanse staat Pennsylvania zeggen dat ze last hebben van meerdere geesten en andere entiteiten. DeAnna Simpson zegt dat ze al zeven jaar in de woning rondwaren. Pas kort nadat ze het huis hadden gekocht kwamen zij en haar man erachter dat het er spookte.

Simpson heeft foto’s van geesten en van ‘iets’ dat mensen krabt op het moment dat ze binnenkomen. Ze heeft ook geluidsopnames waarop stemmen, lachende kinderen en blaffende honden zijn te horen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens Simpson zijn er meer dan vijf geesten in haar huis. “Sommige vrouwelijke geesten beschermen me, maar de meeste zijn duister en onmenselijk,” legde ze uit. Eén van de entiteiten in haar woning is een demon. Het verschijnt op één van de foto’s als een ruim twee meter lange schaduwfiguur.

Toen de cameraploeg van de zender WPMT er was, legde Simpson lichtbollen vast met haar mobiele telefoon. Ook filmde ze een schaduwhand die zich uitstrekte. De fotojournalist van WPMT, Nick Petrillo, voelde in het spookhuis zijn hand branden en zag een schram op zijn pols verschijnen. Simpson behandelde hem met wijwater.

Simpson nodigde eerder al priesters, paranormale onderzoekers en mediums uit in haar woning. Het huis was afgelopen zaterdag te zien in het tv-programma ‘The Dead Files’. In het huis zouden een aantal mensen op akelige wijze om het leven gekomen zijn.

[WPMT Fox43]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Het is simpeler dan men denkt; dit is een agressieve Geest en die door paranormale gebedsgenezers naar het LICHT dient te worden gebracht.

Buddy
Buddy
9 jaren geleden

Freaky Stuff….. 8-|

mario
mario
9 jaren geleden

wat een onzin,het ontstoffelijke kan geen schade aanrichten zoals bv krabben.
hooguit kunnen ze misschien energie gebruiken om dingen door de ruimte te verplaatsen.

als het al waar is?

redice
redice
9 jaren geleden

heb niets vreemds gezien in dit filmpje en madam is er wel heel gerust in, moest dat echt zijn ik zou toch niet zo vrolijk in dat huis rondlopen dan. en die man is ‘scratched’? niets gezien op zijn pols

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x