BuitenlandCorona

‘Amerikaanse leger zit achter corona-uitbraak,’ zegt Chinees ministerie. ‘Dit is verbazingwekkend’

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een woordvoerder van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken heeft gesuggereerd dat de Verenigde Staten de dodelijke corona-epidemie hebben veroorzaakt.

Zhao Lijian schreef op donderdag op zijn officiële Twitterpagina dat ‘de epidemie mogelijk door het Amerikaanse leger naar Wuhan is gebracht’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij reageerde met zijn uitspraak op het verhoor van Robert Redfield, directeur van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC, door de toezichtcommissie van het Huis van Afgevaardigden.

Uitleg verschuldigd

“Maak jullie gegevens openbaar! De VS zijn ons uitleg verschuldigd!” riep Lijian.

“Wanneer is patiënt nul besmet geraakt in de VS? Hoeveel mensen zijn er besmet? Wat zijn de namen van de ziekenhuizen? Het Amerikaanse leger heeft mogelijk de epidemie naar Wuhan gebracht. Wees transparant!” zei hij.


Het lijkt er dus op dat de Chinese autoriteiten in de veronderstelling zijn dat het virus afkomstig is uit Amerika.

Redfield gaf tijdens het verhoor toe dat sommige Amerikanen, waarvan gedacht werd dat ze waren gestorven aan de griep, na hun dood positief zijn getest op corona.


De woordvoerder linkte vervolgens naar een aantal artikelen die zouden bewijzen dat het coronavirus uit de VS komt.


“Dit is verbazingwekkend en heeft mijn kijk op veel dingen drastisch veranderd,” schreef hij erbij.


[Zero Hedge]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tetragrammaton
Tetragrammaton
4 jaren geleden

Ik ben geen angstzaaier of doomsayer, maar…

– Corona is geheid een gemaakt ‘virus’, wellicht houdt het verband met 5G daar het virus voornamelijk gebieden treft waar deze is uitgerold. Wat wij hier hebben en elders buiten de 5G zones zou wellicht gewone griep kunnen zijn daar er enkele weken geleden al is voorspeld dat er een griep golf in onze contreien zou gaan komen… Men linkt deze griep aan de Corona hype en zo lijkt het veel erger dan het is.

– Er is al een aantal jaar een recessie of erger (totale crash van de wereldeconomie) in de lucht… 2008 was daar de voorbode van, men heeft het nog 12 jaar kunnen rekken. Nu… onder de dekmantel van Corona, laat de machtselite/bankieren of de cabal de boel klappen; ‘Kijk… het kwam door het virus!’

– Dit is een opmaat naar vrijheids beperkende maatregelen zoals het reizen voor de gewone burger. Virus en klimaatverandering er bij linken… We krijgen nogal wat om de oren geslagen… En als het virus eenmaal niet meer heerst zullen de vrijheidsbeperkende maatregelen niet worden terug gedraaid. Zo voert men ons naar een totalitaire staat van fascisme/politiestaat/onderdrukking/NWO

– Financiele/economische crashes zijn veelal het moment dat de bankiers een ‘reset’ door gaan voeren, meestal gaat dat gepaard met oorlog of wellicht wel WOIII. Bedenk je dat in de grootste chaos wellicht je connectie met internet of tv/radio niet meer werkt; tenslotte is alles digitaal (ik heb nog wel een transistor radiootje… ik weet niet of dat nog gaat werken). In dat geval hoeft de media niets te verklaren of uit te leggen waarom WOIII is uitgebroken. Persoonlijk denk ik niet dat Rusland hiermee zal beginnen. In vroeger tijden kenden we de ‘Grand jubilee’, links-om of rechts-om kennen wij het begrip: jubelen en dat heeft te maken met vreugde. Die ‘Grand jubilee’ was in vroeger tijden een moment dat iedereen en alles schuldenvrij werd verklaard en zo heel simpel een economische reset plaatsvond. Maar tegenwoordig is het: ‘Je moet een crisis nooit onbenut laten om er voordeel uit te halen.’ Ofwel stinkend rijk worden aan chaos of oorlog.

-De belangrijkste les voor de mensheid; Wees niet bang om te sterven. De krachten achter de politieke muppets of puppets weten dat dat onze gevoelige plek is. Zij zitten volop in de esoterie en occultisme en naar het schijnt satanisme. Kijk naar onze voorouders en met name voor dat het christendom hier kwam om macht te vergaren. De oude volkeren en oude culturen, de natuurvolkeren en indianen. Allemaal geloofden ze in een geestenwereld en een hiernamaals en/of reincarnatie. Ik moet zeggen… ik heb wel een punt bereikt dat het me eigenlijk geen klap meer uitmaakt hoe het zit. Ik ben helemaal klaar met leven op een aardkloot als deze, en de rest hoe positief ook hoef ik waarschijnlijk ook niet. Sommige leeringen (zoals Gnosis) leren ons dat we terug kunnen keren naar een eeuwige bron van rust, vrede en eenheid en wellicht eindeloos bewustzijn of een ‘God state’. Wellicht onze ware aard; Goddelijk wezen. Maar als er niks is vind ik het ook goed.

Anders en kort gezegd; Wees niet bang voor de dood, JE GAAT ZOWIEZO EEN KEER DOOD. Laat het dan zijn dat je in vrijheid sterft ipv 80 jaar oud worden in een totalitaire staat van onderdrukking en slavernij!….

Marc
Marc
4 jaren geleden

Misschien komt het uit la Belziek, algemeen geweten dat de belgische veiligheidsdiensten en spionnen tot de smerigste ter wereld behoren…

Hans
Hans
4 jaren geleden

Tja die Chinezen zijn uiteraard ook niet op hun achterhoofd gevallen laten we eerlijk zijn . De enige die
baad heeft bij verspreiding van die rotzooi is uiteraard de US . Alleen is verspreiding ervan een beetje uit
de klauwen gelopen zodat we er in Europa nu ook serieus last van hebben .

salvar
salvar
4 jaren geleden

@Tetragrammaton

ik ben niet droefgeestig maar als terug kijkt naar de jaren 50 of zestig dan was het leven toch een stuk gezelliger ondanks armoede.
ik weet niet hoe oud je bent maar ik persoonlijk heeft het ook wel gezien op deze bol.
leven hierna ben ik heilig van overtuigt hemel en hel althans een gemoedstoestand.
als het tuig op deze wereld die de mensheid uitbuit of de dood in jaagt komen ergens terecht waar ze liever niet willen zijn.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x