Homepagina » Buitenland » ‘Amerikaanse leger zit achter corona-uitbraak,’ zegt Chinees ministerie. ‘Dit is verbazingwekkend’
corona

‘Amerikaanse leger zit achter corona-uitbraak,’ zegt Chinees ministerie. ‘Dit is verbazingwekkend’

Een woordvoerder van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken heeft gesuggereerd dat de Verenigde Staten de dodelijke corona-epidemie hebben veroorzaakt.

Zhao Lijian schreef op donderdag op zijn officiële Twitterpagina dat ‘de epidemie mogelijk door het Amerikaanse leger naar Wuhan is gebracht’.

Hij reageerde met zijn uitspraak op het verhoor van Robert Redfield, directeur van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC, door de toezichtcommissie van het Huis van Afgevaardigden.

Uitleg verschuldigd

“Maak jullie gegevens openbaar! De VS zijn ons uitleg verschuldigd!” riep Lijian.

“Wanneer is patiënt nul besmet geraakt in de VS? Hoeveel mensen zijn er besmet? Wat zijn de namen van de ziekenhuizen? Het Amerikaanse leger heeft mogelijk de epidemie naar Wuhan gebracht. Wees transparant!” zei hij.


Het lijkt er dus op dat de Chinese autoriteiten in de veronderstelling zijn dat het virus afkomstig is uit Amerika.

Redfield gaf tijdens het verhoor toe dat sommige Amerikanen, waarvan gedacht werd dat ze waren gestorven aan de griep, na hun dood positief zijn getest op corona.


De woordvoerder linkte vervolgens naar een aantal artikelen die zouden bewijzen dat het coronavirus uit de VS komt.


“Dit is verbazingwekkend en heeft mijn kijk op veel dingen drastisch veranderd,” schreef hij erbij.


[Zero Hedge]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Tetragrammaton schreef:

  Ik ben geen angstzaaier of doomsayer, maar…

  – Corona is geheid een gemaakt ‘virus’, wellicht houdt het verband met 5G daar het virus voornamelijk gebieden treft waar deze is uitgerold. Wat wij hier hebben en elders buiten de 5G zones zou wellicht gewone griep kunnen zijn daar er enkele weken geleden al is voorspeld dat er een griep golf in onze contreien zou gaan komen… Men linkt deze griep aan de Corona hype en zo lijkt het veel erger dan het is.

  – Er is al een aantal jaar een recessie of erger (totale crash van de wereldeconomie) in de lucht… 2008 was daar de voorbode van, men heeft het nog 12 jaar kunnen rekken. Nu… onder de dekmantel van Corona, laat de machtselite/bankieren of de cabal de boel klappen; ‘Kijk… het kwam door het virus!’

  – Dit is een opmaat naar vrijheids beperkende maatregelen zoals het reizen voor de gewone burger. Virus en klimaatverandering er bij linken… We krijgen nogal wat om de oren geslagen… En als het virus eenmaal niet meer heerst zullen de vrijheidsbeperkende maatregelen niet worden terug gedraaid. Zo voert men ons naar een totalitaire staat van fascisme/politiestaat/onderdrukking/NWO

  – Financiele/economische crashes zijn veelal het moment dat de bankiers een ‘reset’ door gaan voeren, meestal gaat dat gepaard met oorlog of wellicht wel WOIII. Bedenk je dat in de grootste chaos wellicht je connectie met internet of tv/radio niet meer werkt; tenslotte is alles digitaal (ik heb nog wel een transistor radiootje… ik weet niet of dat nog gaat werken). In dat geval hoeft de media niets te verklaren of uit te leggen waarom WOIII is uitgebroken. Persoonlijk denk ik niet dat Rusland hiermee zal beginnen. In vroeger tijden kenden we de ‘Grand jubilee’, links-om of rechts-om kennen wij het begrip: jubelen en dat heeft te maken met vreugde. Die ‘Grand jubilee’ was in vroeger tijden een moment dat iedereen en alles schuldenvrij werd verklaard en zo heel simpel een economische reset plaatsvond. Maar tegenwoordig is het: ‘Je moet een crisis nooit onbenut laten om er voordeel uit te halen.’ Ofwel stinkend rijk worden aan chaos of oorlog.

  -De belangrijkste les voor de mensheid; Wees niet bang om te sterven. De krachten achter de politieke muppets of puppets weten dat dat onze gevoelige plek is. Zij zitten volop in de esoterie en occultisme en naar het schijnt satanisme. Kijk naar onze voorouders en met name voor dat het christendom hier kwam om macht te vergaren. De oude volkeren en oude culturen, de natuurvolkeren en indianen. Allemaal geloofden ze in een geestenwereld en een hiernamaals en/of reincarnatie. Ik moet zeggen… ik heb wel een punt bereikt dat het me eigenlijk geen klap meer uitmaakt hoe het zit. Ik ben helemaal klaar met leven op een aardkloot als deze, en de rest hoe positief ook hoef ik waarschijnlijk ook niet. Sommige leeringen (zoals Gnosis) leren ons dat we terug kunnen keren naar een eeuwige bron van rust, vrede en eenheid en wellicht eindeloos bewustzijn of een ‘God state’. Wellicht onze ware aard; Goddelijk wezen. Maar als er niks is vind ik het ook goed.

  Anders en kort gezegd; Wees niet bang voor de dood, JE GAAT ZOWIEZO EEN KEER DOOD. Laat het dan zijn dat je in vrijheid sterft ipv 80 jaar oud worden in een totalitaire staat van onderdrukking en slavernij!….

  74 likes
  • John Doe schreef:

   Helemaal mee eens, mijn idee het virus is moedwillig verspreid en ik geloof niet dat het zo *extreem* gevaarlijk is maar eigenlijk goed te behandelen is.

   – Dit komt goed uit zodat er weer GELD kan worden verdiend aan VACCINATIES!
   – En die smeerlappen op deze aardkloot (Georgia Guidestones – wereld bevolking 500 Miljoen) heeft zo weer een paar *nutteloze eters* uit de weg geruimd.
   – In Amerika alleen al heeft 60% meer mensen hun vaccin gewijgerd en wereldwijd is dat ook 40-50% meer – oftewel verlies big farma industrie van astronomische bedragen.

   Wat Tetragrammon zegt – recessie of erger / crash wereld economie.. niks mis mee want zoals we nu bezig zijn kan het niet langer.

   Er is meer aan de hand en mijn idee is ook om de 5G ellende te verbergen (ongeteste technologie i.v.m mens & dier – vogels die bij zwermen uit de lucht vallen).
   Mensen die dood neervallen door virus – nee geloof er niks van, als ik ziek ben sta ik niet bij de bushalte te wachten, of loop ik op straat alsof er niks aan de hand is (wie de beelden hebben gezien).
   5G is straling net als een magnetron 60Ghz is gevaarlijk, ik heb dagen moeten zoeken voordat ik iets kon vinden hier over, bekijk a.u.b het volgende – deze dame ziet wat er aan de hand is.

   https://www.youtube.com/watch?list=PLk0v5XSw98gnnkyrbU2iT5saOD8-CfpJb&v=CtfqUtW_8AA

   28 likes
   • Henk Azie schreef:

    Op de Filipijnen mijn buurman heeft een kabel modem met wifi, op mijn iPad zie dat hij 5G aan heeft. Hij heeft hier nooit om gevraagd, want er is geen 5G uitgerold hier. Dus ook al hebben ze de zendmasten nog niet, op locaal niveau hebben je dus toch te pakken.
    Ik meen ergens gelezen te hebben dat alle nieuwe modems 5G hebben en allemaal aan by default. Soms nog ingewikkeld om af te zetten.

    5 likes
  • Aramata schreef:

   Tetragrammaton

   Geweldige reactie en ben het 100% met je eens.
   Dank voor je bijdrage die in mijn ogen van grote waarde is.
   Groet

   11 likes
  • deze schreef:

   fantastische verwoording Tetra!
   dit soort reacties hebben meer inhoud als de loze woorden van het rimv en de puppets in den haag

   ondanks alles fijn weekend met genoeg schijtpapier want dat moet ik er van.. heel veel ..
   bangmakerij om de mensen te kunnen beteugelen, ze zijn bezig met het uitdunnen

   8 likes
  • koloth schreef:

   Goed dat j niet bang bent voor de dood in deze waardeloze maatschappij misschien kan je nog een goede daad verrichten voor dat je sterft en de halve corrupte regering van kant wil maken. Als iedereen er zo over denkt hebben we binnenkort weer een leefbaar Nederland.

   5 likes
 • Hans schreef:

  Tja die Chinezen zijn uiteraard ook niet op hun achterhoofd gevallen laten we eerlijk zijn . De enige die
  baad heeft bij verspreiding van die rotzooi is uiteraard de US . Alleen is verspreiding ervan een beetje uit
  de klauwen gelopen zodat we er in Europa nu ook serieus last van hebben .

  14 likes
 • salvar schreef:

  @Tetragrammaton

  ik ben niet droefgeestig maar als terug kijkt naar de jaren 50 of zestig dan was het leven toch een stuk gezelliger ondanks armoede.
  ik weet niet hoe oud je bent maar ik persoonlijk heeft het ook wel gezien op deze bol.
  leven hierna ben ik heilig van overtuigt hemel en hel althans een gemoedstoestand.
  als het tuig op deze wereld die de mensheid uitbuit of de dood in jaagt komen ergens terecht waar ze liever niet willen zijn.

  12 likes
  • Henk Azie schreef:

   Beste, we hadden niet veel maar wel saamhorigheid om met elkaar iets te maken. Met een smartphone lopen dat noem ik pas armoede, of niet soms?
   Mis het klaverjasje leggen ook eigenlijk.

   3 likes
 • Karel schreef:

  Die deug engnekken bij 5 uur live van RTL 4 waren net Trump en de Amerikanen in het geheel aan het bashen en belachelijk aan het maken.
  Maar straks wel voedsel aannemen van die zelfde Amerikanen als er niets meer te vreten is.
  Gemakkelijk om de schuld altijd maar weer bij Amerika te leggen, in tijden zoals nu hebben we meer aan samenwerken dan tegenwerking…

  6 likes
 • Sergeant yves schreef:

  Communisten zijn de grootste leugenaars die ooit op deze planeet hebben rondgelopen !

  5 likes
 • Straalmans schreef:

  In de supermarkten leek het wel black friday. De hamsterweken zijn begonnen.

  4 likes
  • Margie schreef:

   Je zou denken dat het om buikgriep gaat… gezien de hoeveelheden wc papier. 💩
   Kreeg wat life videootjes toegestuurd..wat een zielige vertoning
   Werkt wel op je lachspieren…

   2 likes
 • Henk Azie schreef:

  Rome bedenkt, Londen organiseert en Washington voert uit.
  Wil je vrede dan een grote bom op alle drie!

  4 likes
 • Marc schreef:

  Misschien komt het uit la Belziek, algemeen geweten dat de belgische veiligheidsdiensten en spionnen tot de smerigste ter wereld behoren…

  3 likes
 • Ron Swart schreef:

  Volgens deze link is het coronavirus afkomstig uit Groot Brittannië: https://prepareforchange.net/2020/03/01/coronavirus-qinetiq-and-the-rothschild-bombshell/

  3 likes
 • Philip schreef:

  Als men even gaat kijken op onderstaande link/map, dan ga je zien dat het nog steeds niet erger is dan een doorsnee griep.

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200228_04869052

  Uiteraard zijn er landen waar er wat meer slachtoffers vallen, meestal oudere en zieken mensen, voornamelijk mannen.

  Als je dan ook eens gaat kijken wat voor maatregelen er worden getroffen om zo gezegd de uitbraak tegen te houden en of te verdragen, dan is er veel meer aan de hand.
  Zelf blijf ik er bij dat het een oefening is voor veel meer, meeste maatregelen gaan de kop kosten van vele sectoren en bedrijven en gaan blijvend zijn.
  België heeft ondertussen een te kort van 14 miljard Euro, maar plots is er niets meer aan de hand en gooien ze miljoenen Euro’s er tegen aan.
  Duitsland gaat vanuit het niets 1 miljard Euro vrij maken, Amerika met een schuldenberg die ze nooit krijgen betaald, gaat maar liefst 20 miljard dollar vrij maken.
  Tenslotte tovert de Europese unie meer dan 240 miljoen Euro uit het niets voor het corona virus.

  Als je nu kijkt wat de maatregelen zijn die de meeste landen hebben genomen, dan komt dat goed overeen met mijn vorige voorspellingen:

  ” Philip
  8 maart 2020 18:05 at 18:05
  Ik weet niet van wie het juist komt, maar er is een Quote en die gaat als volgt:

  “Om iets nieuws te creëren moet je eerst het oude vernietigen”

  Ik voorspel nu het volgende:
  Binnen 10 tot 20 jaar is er geen cash geld meer, iedereen word verplicht ingeënt en krijgt een onzichtbare tattoo om te zien dat je gevaccineerd bent, nagenoeg geen rechten meer, alleen maar plichten of anders gevangenis of huisarrest, totale controle van de overheid en andere hogere instanties zoals de VN, WHO, EU commissie over het gewone volk.
  Voedsel prijzen, energie etc..haast onbetaalbaar, geen pensioenen meer, vrij reizen word aan banden gelegd, gezondheidszorg haast onbetaalbaar, geen alternative media meer, internet aan banden.
  Drones in de straten, overal camera’s, politie schiet met scherp, geen grote bijeenkomsten meer, geen handen schudden, niet meer kussen, geen Genders meer, dus niet meer man of vrouw maar gender neutraal, geen carnaval meer, geen christelijke feestdagen meer, niet meer roken in het openbaar op straat, geen café’s met alcohol meer.

  Dit alles heeft niets met complotten of wat dan ook te maken, het is gewoon de realiteit en is nu gewoon in een stroomversnelling gekomen..niets meer of niets minder!!
  De bedrijven, multinationals samen met big farma hebben alles over genomen, de WHO, VN EU, politici werken voor en worden nu al gestuurd door deze instanties.

  Slaap zacht!!”

  3 likes
  • Car schreef:

   Ik quote hier een zekere @alf die een comment plaatste in de telegraaf: Dit virus is in 1980 gemaakt in Wuhan laboratorium zelf jammer dat ik geen foto kan doorgeven van boek waar dit in staat, boek is van 1981 Li Chen bracht dit naar de United States naam WAHAN 400 RDNA labs alleen mensen zullen getroffen worden it was the 400 viable strain of man made microorganisms en kan niet langer dan 1 minuut buiten het lichaam overleven. Oke plaatsen zul jij niet maar lezen wel dus hoop dat jij er iets mee doet! Einde quote.

   2 likes
   • Margie schreef:

    Wuhan 400 is de naam van het bio wapenvirus in het boek geschreven in 1981 door Dean Koonz onder pseudoniem. In 2014 opnieuw uitgebracht onder zijn eigen naam. Is hier op de site all vele malen gemeld

    3 likes
    • deze schreef:

     Margie, thanks voor je oplettendheid! Ik heb de schrijver ” nagezocht ” en inderdaad.. wat een bizarre gave, dit gaat wel heel veel lijken op helderziendheid ( o f hij wist meer.. en wilde de mensen via zijn boek waarschuwen wat er ons te wachten zou staan, want het is echt niet meer te stoppen vrees ik
     De paniek voor het virus is groter als het bacciilletje zelf denk ik, en het kunnen inderdaad 2 optie’s zijn, of een bio wapen ( n.a.w. in samenhang met 5G) o f het is een bewerkt oud virus waar mee is gekloot tot dit resultaat en uit de hand gelopen

     Wat ook heel frappant is, dat de film/boek van Dan Brown INFERNO ook zo een voorspellend karakter heeft, zeker gezien nu Hanks en zijn vrouw ook het virus hebben .. heel bizar .. of… worden we door een acteers echtpaar voorgelogen.. je weet het niet
     Een ding is zeker : DE WERELD STAAT IN DE FIK
     We horen allerlei speculaties en de meeste mensen stikken van de stress en schijten zich leeg van angst, vandaar al die wc rollen hamstermanie ?
     N.a.w. zal Nederland ook op slot gaan vanaf volgende week, want de angst moet er goed in komen, dat is sowieso de bedoleling denk ik van de sekte des doods, de vieze griezels die ons helemaal onder controle willen ( houden )
     maar goed.. als ik dan naar de film Outbreak kijk ( heel lang geleden al gezien), is dat de realiteit waar de wereld momenteel in verkeert

     Op allerlei manieren, waarbij ze nu letterlijk over lijken gaan, is er haast bij de klus, vandaar de wereldwijde verspreiding ( misschien dat er een flinke dreun uit de hemel komt )

     fijne zondag allen hier op de prachtige site van Robin die gelukkig nog in stand is!

     Ook op http://www.wanttoknow.nl is mooie info te lezen, mits je een sterke maag hebt en ijzeren wil om ZELF te blijven denken over het geheel

     1 likes
    • deze schreef:

     Margie, thanks voor je oplettendheid! Ik heb de schrijver ” nagezocht ” en inderdaad.. wat een bizarre gave, dit gaat wel heel veel lijken op helderziendheid ( o f hij wist meer.. en wilde de mensen via zijn boek waarschuwen wat er ons te wachten zou staan, want het is echt niet meer te stoppen vrees ik

     De paniek voor het virus is groter als het bacciilletje zelf denk ik, en het kunnen inderdaad 2 optie’s zijn, of een bio wapen ( n.a.w. in samenhang met 5G) o f het is een bewerkt oud virus waar mee is gekloot tot dit resultaat en uit de hand gelopen

     Wat ook heel frappant is, dat de film/boek van Dan Brown INFERNO ook zo een voorspellend karakter heeft, zeker gezien nu Hanks en zijn vrouw ook het virus hebben .. heel bizar .. of… worden we door een acteers echtpaar voorgelogen.. je weet het niet

     Een ding is zeker : DE WERELD STAAT IN DE FIK !!
     We horen allerlei speculaties en de meeste mensen stikken van de stress en schijten zich leeg van angst, vandaar al die wc rollen hamstermanie ?
     N.a.w. zal Nederland ook op slot gaan vanaf volgende week, want de angst moet er goed in komen, dat is sowieso de bedoeling denk ik van de sekte des doods, de vieze griezels die ons helemaal onder controle willen ( houden )
     maar goed.. als ik dan naar de film Outbreak kijk ( heel lang geleden al gezien), is dat de realiteit waar de wereld momenteel in verkeert

     Op allerlei manieren, waarbij ze nu letterlijk over lijken gaan, is er haast bij de klus, vandaar de wereldwijde verspreiding ( misschien dat er een flinke dreun uit de hemel komt )

     fijne zondag allen hier op de prachtige site van Robin die gelukkig nog in stand is!

     Ook op http://www.wanttoknow.nl is mooie info te lezen, mits je een sterke maag hebt en ijzeren wil om ZELF te blijven denken over het geheel

     1 likes
 • Icksy Nixx schreef:

  Wel of niet allemaal waar wat er in dit forum wordt beweerd. Kan ik niet beoordelen er maar moet wel met al deze scenario’s rekening gehouden worden.
  Wel heb ik de indruk dat veel mensen op dit forum elkaar flink aan het “voeren” zijn voor wat betreft al die doem- en complotscenario’s. Versterking dus van het complotdenken en het doemdenken.

  Ook zullen velen zeggen dat (sarcasme) Putin hier achter zit. Of eeeh, nee wacht, Noord Korea natuurlijk. Of misschien wel ISIS. Iran kan ook nog of is het toch de CIA of de Mossad.

  Niemand heeft het bewijs. Ook al wat ik eerder op dit forum heb gezegd is het volgende:

  Quote; “Ja, er zijn altijd opportunisten die voordeel hebben van deze uitbraak. Meestal de “financiële” instellingen met hun speculanten. Maar bedenk dat een virus geen onderscheid maakt tussen een president, een krantenbezorger, een chirurg of een automonteur of de bakker op de hoek. Degenen die dit virus zouden hebben “gefabriceerd” zouden zichzelf dus al vóóraf moeten hebben geïmmuniceerd. Zo niet? Dan zijn ze zelf “aan de beurt” en dan hebben ze er geen enkel voordeel van.

  Grosso modo denk ik dat de individuele mensen, de “economie” (onze nieuwe religie), de bedrijven en de medische wereld er niet op vooruitgaan. Resultaat: Chaos wereldwijd. Daar weten altijd lieden een slaatje uit te slaan zonder te letten op de slachtoffers” Unquote.

  Alleen de tijd zal ons kunnen vertellen wat de werkelijke oorzaak en de bron van dit verschijnsel is. Dat wil zeggen, dit geldt alleen voor de overlevers van deze “crisis”.

  Wat me wel weer héél erg tegen valt van ons “sociale” Nederland is dat nu iedereeen als een gek aan het hamsteren is en het veel mensen dus geen biet kan schelen of er morgen nog genoeg in voorraad in de winkel is voor de medemens.

  3 likes
  • Car schreef:

   Het schijnt dat als men het corona virus heeft doorgemaakt men daarna geen antistoffen heeft, dus men kan keer op keer besmet worden. Het virus zou van dieren afkomstig zijn? dan heeft het wel verrekte lang geduurd eer het overging op de mens want in China consumeert men letterlijk van alles en veel bijgeloof waar veel dieren nodeloos voor worden afgeslacht.

   2 likes
 • Car schreef:

  Hoe staat het met alle besmettingen en doden ten gevolge van deze uitbraak in Rusland en in Oekraïne? Hoor je niets over!

  2 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  ik zie iemand die op timmermans lijkt dan is het zo i zo fraude en eigen belang..

  0 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  code rood

  Code rood voor Rotterdam? De ontnuchterende cijfers op een rij

  In Duitsland en België geldt sinds enkele ...

  >