BinnenlandCorona

Coronacrisis treft Nederland en wat doet premier Rutte? ‘Bizar’

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Klimaattsaar Frans Timmermans heeft vandaag gesproken met premier Mark Rutte. Ze hebben het gehad over de Green Deal van 1000 miljard euro en de EU-klimaatwet.

Dat is natuurlijk veel belangrijker dan het coronavirus.

Timmermans wilde van Rutte horen hoe Nederland denkt over de maatregelen om de EU in 2050 klimaatneutraal te krijgen. Hij schoof ook aan bij de ministerraad.

Rutte twitterde: “Vanochtend ontving ik Frans Timmermans om bij te praten over de inzet van de Europese Commissie op gebied van klimaat met de Green Deal.”


Heel erg boos

Het bericht leverde felle reacties op. Ab Flipse schreef: “Wat denken jullie hoe ik mij voel na het lezen van deze tweet over de ontmoeting tussen de twee ’topbestuurders’ Timmermans en Rutte? Hopeloos, moedeloos of gewoon heel erg boos?”

Ook Europarlementariër Rob Roos (FvD) maakte zich boos: “Bizar. Dit land is in crisis. Alle zeilen moeten nu worden bijgezet om de burgers te beschermen tegen het coronavirus en de economische schade tot een minimum te beperken. Maar de klimaatgekte draait kennelijk op volle toeren door.”

Nooit meer

“Het coronavirus bedreigt Nederland en premier Rutte is bezig met het klimaat. Echt, hoe gestoord wil je het hebben. Zucht. Nooit meer VVD en nooit meer Rutte. Onze volksgezondheid hoort op nummer 1 te staan en meneer maakt zich druk om het klimaat,” reageerde Bep.

Nicky Monreau had over de ontmoeting het volgende te melden: “Rutte heeft het maar druk vandaag! Met de Green Deal van Timmermans! Nederland staat voor de grootste gezondheidscrisis ooit, en deze twee mafkezen gaan wat kletsen over het klimaat!”

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Harry
Harry
2 jaren geleden

Eigenlijk is het ieder jaar eem gezondheidcrisis, ik citeer he ad uit 2018
Tijdens de griepgolf in het afgelopen jaar stierven er maar liefst 9.500 mensen meer dan in een normale winter. Deze zogenoemde oversterfte wordt nu tien jaar bijgehouden door het RIVM en was in de periode niet eerder zo hoog

Griep doodt duizenden mensen, en toch is er geen paniek. Komt door de hysterische media. De economie gaat ook kapot. Ga maar door met paniek zaaien.

Willem
Willem
2 jaren geleden

Die gasten moeten gewoon weg, gewoon weg, van de planeet, laat ze op de maan gaan zitten klimaatzwetsen, wat een ongelooflijke leeghoofden en hufters, ben die lui zo spuugzat ik kan die koppen niet meer zien.

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Tja, dat we het zoiezo nog hebben over een green deal. Maar ik begrijp ook wel dat er nog andere zaken zijn als corona. Misschien niet zo handig om over te tweeten, maar om er nou meteen iemand voor te onthoofden? Weet je … er komen weer verkiezingen aan en dan gaan al die politieke partijen elkaar weer is lekker op de korrel nemen. Stiekem kijken wat iemand bij de supermarkt haalt of dat er ergens een romannetje te scoren valt. Allemaal naar Amerikaans voorbeeld. Die gasten zouden gewoon hun werk moeten doen en niet zo over anderen moeten zeiken. En nee, ik lust ook geen broodje Rutte hoor.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Het is toch zo simpel, Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

Hij is er in zijn gehele regeer periode, nog nooit voor de Nederlanders geweest.

Zijn inzet is gericht richting Brussel.

RUTTUP en NEXIT.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x