Homepagina » Binnenland » Coronacrisis treft Nederland en wat doet premier Rutte? ‘Bizar’
rutte
Foto: Minister-president Rutte CC BY 2.0

Coronacrisis treft Nederland en wat doet premier Rutte? ‘Bizar’

Klimaattsaar Frans Timmermans heeft vandaag gesproken met premier Mark Rutte. Ze hebben het gehad over de Green Deal van 1000 miljard euro en de EU-klimaatwet.

Dat is natuurlijk veel belangrijker dan het coronavirus.

Timmermans wilde van Rutte horen hoe Nederland denkt over de maatregelen om de EU in 2050 klimaatneutraal te krijgen. Hij schoof ook aan bij de ministerraad.

Rutte twitterde: “Vanochtend ontving ik Frans Timmermans om bij te praten over de inzet van de Europese Commissie op gebied van klimaat met de Green Deal.”


Heel erg boos

Het bericht leverde felle reacties op. Ab Flipse schreef: “Wat denken jullie hoe ik mij voel na het lezen van deze tweet over de ontmoeting tussen de twee ‘topbestuurders’ Timmermans en Rutte? Hopeloos, moedeloos of gewoon heel erg boos?”

Ook Europarlementariër Rob Roos (FvD) maakte zich boos: “Bizar. Dit land is in crisis. Alle zeilen moeten nu worden bijgezet om de burgers te beschermen tegen het coronavirus en de economische schade tot een minimum te beperken. Maar de klimaatgekte draait kennelijk op volle toeren door.”

Nooit meer

“Het coronavirus bedreigt Nederland en premier Rutte is bezig met het klimaat. Echt, hoe gestoord wil je het hebben. Zucht. Nooit meer VVD en nooit meer Rutte. Onze volksgezondheid hoort op nummer 1 te staan en meneer maakt zich druk om het klimaat,” reageerde Bep.

Nicky Monreau had over de ontmoeting het volgende te melden: “Rutte heeft het maar druk vandaag! Met de Green Deal van Timmermans! Nederland staat voor de grootste gezondheidscrisis ooit, en deze twee mafkezen gaan wat kletsen over het klimaat!”

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Harry
Harry
11 maanden geleden

Eigenlijk is het ieder jaar eem gezondheidcrisis, ik citeer he ad uit 2018
Tijdens de griepgolf in het afgelopen jaar stierven er maar liefst 9.500 mensen meer dan in een normale winter. Deze zogenoemde oversterfte wordt nu tien jaar bijgehouden door het RIVM en was in de periode niet eerder zo hoog

Griep doodt duizenden mensen, en toch is er geen paniek. Komt door de hysterische media. De economie gaat ook kapot. Ga maar door met paniek zaaien.

Rob
Rob
Reactie op  Harry
11 maanden geleden

@Harry. Misschien moet je ook eens wat anders lezen dan NWO verhalen. De economie, het banken systeem en de beurzen gaan sowieso instorten. Daarna is er ruimte voor andere opties. Mensen moeten zich eens niet altijd zo druk maken om een systeem dat alleen maar op macht en controle is gebaseerd en het overhevelen van de welvaart. Wie wil er met zo’n systeem door blijven gaan? Er zijn al andere opties voorhanden, zoals een nieuw quantum financieel systeem dat geen bankiers meer tussen betaler en ontvanger heeft, zoals nu wel het geval is. Bankiers hebben met dit systeem de wereld belazerd. Waarom is iedereen daar zo rouwig om? Als dat straks een keer toegelaten wordt (want het wordt door de elite nog geblokkeerd) dan hoef je geen 9 to 5 slavenwerk meer te doen. Dan moet het werk om de mensen en het leven zelf gaan. Onbegrijpelijk dat mensen zich zo druk maken om een slaven en schulden systeem. Het lijkt wel of iedereen graag slaaf wil blijven.

Willem
Willem
11 maanden geleden

Die gasten moeten gewoon weg, gewoon weg, van de planeet, laat ze op de maan gaan zitten klimaatzwetsen, wat een ongelooflijke leeghoofden en hufters, ben die lui zo spuugzat ik kan die koppen niet meer zien.

Jeff
Jeff
11 maanden geleden

Tja, dat we het zoiezo nog hebben over een green deal. Maar ik begrijp ook wel dat er nog andere zaken zijn als corona. Misschien niet zo handig om over te tweeten, maar om er nou meteen iemand voor te onthoofden? Weet je … er komen weer verkiezingen aan en dan gaan al die politieke partijen elkaar weer is lekker op de korrel nemen. Stiekem kijken wat iemand bij de supermarkt haalt of dat er ergens een romannetje te scoren valt. Allemaal naar Amerikaans voorbeeld. Die gasten zouden gewoon hun werk moeten doen en niet zo over anderen moeten zeiken. En nee, ik lust ook geen broodje Rutte hoor.

H.J.
H.J.
11 maanden geleden

Het is toch zo simpel, Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

Hij is er in zijn gehele regeer periode, nog nooit voor de Nederlanders geweest.

Zijn inzet is gericht richting Brussel.

RUTTUP en NEXIT.

Kees
Kees
Reactie op  H.J.
11 maanden geleden

Haha ja alleen vergeet u balkenende die heeft ons ook goed genaaid

afw feith
afw feith
Reactie op  H.J.
11 maanden geleden

geen punt migranten vullen de gaten wel op

rop
rop
11 maanden geleden

Ook zegt deze brave borst .Nederlanders stop hamsteren, men denkt toch niet dat de Nederlanders daar gehoor aan geeft, want andersom is het ook Niet , ze gaan gewoon ook hun eigen gangetje wat hun uitkomt, dus gewoon door blijven hamsteren..ook zo wat de Nederlander zelf uitkomt om te doen wat ze willen dat doen ze daar ook.

Loekie
Loekie
11 maanden geleden

scheer die criminelen de baard af tot aan de nekharen: problemen al grotendeels opgelost

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
11 maanden geleden

Een bepaald groepje krijgt hier nog meer macht (zionisten)van. Hetzelfde groepje beheert de beurzen en verdient grof. Geld is macht, macht is het omzetten van macht over de bevolking. Dit is echt niet zomaar ontstaan. Ook aan een crisis wordt verdient maar ook kunnen ze de teugels weer aantrekken. Of kunnen we dit linken aan de georgia guidestones? Het staat immers geschreven.

Elske
Elske
11 maanden geleden

De twee grootste idioten die Nederland kent en die dit mooie land kapot maken. Zij doen dit op basis van leugen en bedrog en extreem slecht leiderschap. Echt leiderschap toont zich door integriteit, moed, er zijn voor je volk, nederigheid en een vooruitziende blik (Rutte: had twee weken geleden al Loon op Zand in quarantaine moeten doen, incl. grenzen risico landen dicht gooien). China en Italie waren ons voorbeeld; een goede grafiek lezer kon het zien aankomen. Maar ja…Rutte heeft geschiedenis gestudeerd. Als ingenieurs werden wij twee weken geleden voor gek verklaard toen we zeiden dat dit niet goed kwam. Nu is het misschien wel te laat. Ik doe geen gok naar zieken en doden.

Mijn vraag blijft daarom aan al die RIVM geleerden, dat als ik zelfs zie dat we in Nederland 12-14 dagen op de Italiaanse grafiek achterlopen (dus dezelfde ramp krijgen) – dat de overheid tot gisteren niks heeft gedaan en nu nog niet scholen sluit, etc – gebeurt dit dan met OPZET? Ik heb geen andere verklaring meer.

Pieter
Pieter
Reactie op  Elske
11 maanden geleden

Opzet, dat begin ik mij ook af te vragen.
Erg alarmerend is een artikel wat in de New York Times heeft gestaan. Daar kwam men al snel in een vroeg stadium een corona-infectie op het spoor. Men heeft er echt alles aan gedaan om verder onderzoek te belemmeren.
https://www.nytimes.com/2020/03/10/us/coronavirus-testing-delays.html
Alle kranten met vooral de Volkskrant hebben in Nederland hun best gedaan om te benadrukken, vooral naar de overheid te luisteren.
De EU, maar vooral Nederland laat het gewoon geburen. En de tijd om elk geval te isoleren is inmiddels voorbij. Nu wordt het tijd om de bult over een langere tijd uit te smeren, maar zelfs dat lijkt niet serieus.
https://www.youtube.com/watch?v=BYTFk34nhoI

salvar
salvar
11 maanden geleden

wat moet je nou hier op zeggen of vinden?
ik krab even achter mijn oren en kan geen passend antwoord vinden.
deze belabberde badgasten komen toch wel van deze planeet he en zo nee terug schoffelen naar de dimensie waar ze vandaan komen.
wat een mafkezen.

Louise
Louise
11 maanden geleden

Nou dan weten we gelijk dat het geen toeval is dat,, Virus,, zal nog wel eens gebeuren als het zo uitkomt..
Het leven is een open inrichting, mensen hamsteren , het is vreselijk allemaal …
Het goede nieuws is dat de mens gedwongen wordt om bij zich zelf te blijven en naar binnen te kijken/ gaan…….
Een wijze les is altijd,, kijk om je heen wie er nog betrouwbaar is………
Wonderlijk dat deze rampzalige individuen ook zo rustig blijven, volgende probleem graag…..

x

Check Also

osterhaus

Het coronavaccin van Ab Osterhaus: aap uit de mouw?

Viroloog Ab Osterhaus deed in februari 2020 ...

vaccin

Vaccindeskundige zendt noodsignaal uit: ‘coronavaccins zijn buitengewoon gevaarlijk’

Geert Vanden Bossche, een onafhankelijk viroloog en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x