Buitenland

Arts trekt aan bel: veel gevaccineerde vrouwen hebben miskraam gehad, zelfs baby’s krijgen bloedproppen

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het RIVM schrijft over vaccineren tijdens de zwangerschap: “Op basis van de onderzoeksgegevens en werking van de vaccins van Pfizer en Moderna zijn er geen redenen om aan te nemen dat deze vaccins schadelijk zouden zijn bij gebruik in de zwangerschap.”

De bekende Amerikaanse arts Christiane Northrup schetst een heel ander beeld. Ze wijst erop dat de spike-eiwitten en SM-102, een ingrediënt van het Moderna-vaccin, zich ophopen in de eierstokken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Dingen die we nog nooit eerder hebben gezien

Northrup heeft een onderzoek uitgevoerd naar de effecten van coronavaccinatie op zwangere vrouwen. “Veel vrouwen hebben een miskraam gehad, begonnen hevig te bloeden, bij 18 maanden oude baby’s kwamen bloedproppen uit de vagina nadat ze in de buurt waren geweest van onlangs gevaccineerde grootouders, jongetjes kregen last van uitslag op hun balzak, dingen die we nog nooit eerder hebben gezien,” zei de arts in het programma Right Now op Ickonic.

Ook veroorzaakte het spike-eiwit in moedermelk in één geval trombocytopenie – een tekort aan bloedplaatjes – bij de baby, die vervolgens stierf. “Deze prik is nog nooit getest op zwangere vrouwen, ze zouden deze prik nooit moeten nemen,” benadrukte arts Northrup.

20 procent van de vaccins is een zoutoplossing?

Ze adviseert vrouwen die zwanger willen raken of die zwanger zijn om tenminste tot het einde van de zwangerschap contact met gevaccineerden te vermijden, vooral intiem contact zoals vasthouden of knuffelen.

Arts Northrup zei verder dat mensen die gevaccineerd zijn voor onaangename verrassingen zullen komen te staan en dat 20 procent van de vaccins in werkelijkheid een zoutoplossing is.

Neem het boostervaccin niet!

Mensen worden momenteel bang gemaakt voor de ‘deltavariant’ zodat ze een boostervaccin gaan halen. “Neem het boostervaccin niet!” waarschuwde de arts. “Wie weet wat de duistere machten in de boosterprik hebben gestopt. Doe het niet. De ‘deltavariant’ is angstporno. Elk virus muteert, dat is hoe de natuur werkt.”

Haar advies? Zorg dat je genoeg vitamine C en D, quercetine en zink binnenkrijgt.

4.7 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thoughtful
Thoughtful
2 jaren geleden

20% een zoutoplossing?
Betekent dit dat er selectief geprikt wordt?
(wel/niet waard om verder te leven)

Feng
Feng
2 jaren geleden

Die 20% zoutoplossingen zouden er wel een veel meer kunnen zijn. Daarmee immers kun je de schijn ophouden (“bewijzen”) dat het prikje niet bij alle gevaccineerden tot problemen hoeft te leiden.
Slim hè?

Annette
Annette
2 jaren geleden

Het RIVM staat voor Rijksinstituut voor Volksgezondheid. Die naam zijn ze wat mij betreft niet meer waard. Ze kunnen het instituut beter herbenoemen in: Rijksinstituut voor de Volksongezondheid.
Waar halen ze het in vredesnaam vandaan om te zeggen, dat de gentechinjecties veilig zouden zijn voor zwangere vrouwen en hun ongeboren kinderen? DAT kunnen ze helemaal niet weten, want daar is tot op heden nog nauwelijks onderzoek naar gedaan.
Ik heb altijd gedacht dat een dergelijk instituut stond voor degelijkheid, eerlijkheid, maar daar is heden ten dage niets meer van over.
Het enige wat nu nog telt is: Ieder voor zich en God voor zijn allen.
Gebruik je verstand en ga vooral niet meer af op die zogenaamde wetenschappers die, alleen voor een Judaspenning, alles roepen wat ze worden opgedragen.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

“20 procent van de vaccins in werkelijkheid een zoutoplossing is.”
Zouden dat er niet meer kunnen zijn?

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x