Homepagina » UFO » Amerikaanse marine gaat UFO-meldingen eindelijk serieus nemen (en analyseren). Dit is de aanleiding
Amerikaanse marine gaat UFO-meldingen eindelijk serieus nemen (en analyseren). Dit is de aanleiding

Amerikaanse marine gaat UFO-meldingen eindelijk serieus nemen (en analyseren). Dit is de aanleiding

Piloten kunnen binnenkort officieel en formeel UFO’s melden in de Verenigde Staten. De Amerikaanse marine stelt momenteel nieuwe richtlijnen op en is van plan onverklaarbare waarnemingen te gaan analyseren, om ze te destigmatiseren.

De Amerikaanse autoriteiten hebben hiertoe besloten nadat in de afgelopen jaren een aantal onbekende, zeer geavanceerde luchtvaartuigen vlak bij militaire installaties zijn waargenomen.

De marine zegt niet dat medewerkers per definitie een buitenaards ruimteschip hebben gezien, maar erkent hiermee wel dat er geregeld vreemde dingen in de lucht worden gezien door getrainde militairen, die bestudeerd moeten worden.

Genegeerd

Chris Mellon, een voormalige functionaris van het Pentagon, sprak van ‘een ommekeer’.

“Op dit moment worden UFO’s behandeld als onregelmatigheden die genegeerd in plaats van bestudeerd moeten worden,” zei hij.

“We hebben systemen die deze informatie simpelweg dumpen,” vervolgde hij.

Incident

Hij merkte op dat militairen vaak niet weten wat ze met de informatie moeten doen. De gegevens worden gedumpt omdat het geen traditionele vliegtuigen of raketten betreft, aldus Mellon.

Eind 2017 kwam naar buiten dat het Pentagon in het geheim onderzoek deed naar UFO’s.

Er werd onder meer gekeken naar een incident in 2004, waarbij een UFO straaljagers te snel af was. Het onbekende object leek de natuurwetten te tarten.

Niets

De man die het onderzoek leidde, Luis Elizondo, laakt de manier waarop de overheid hiermee omspringt.

“Als je je op een druk vliegveld bevindt en iets ziet wat je niet hoort te zien, dan zou je iets moeten zeggen,” zei hij.

“Bij het leger is het precies andersom: als je iets ziet wordt er van je verwacht dat je niets zegt,” vervolgde hij.

[Politico]


Vind je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. ja hoor, nú ineens. en dat allemaal in dienst van de globalisering

  4 likes
 2. Ufo’s/Aliens zijn in het verleden al eerder aangevallen en is er het VS-plan om nog meer Ufo’s/Aliens te gaan aanvallen: Donald Trump heeft zelfs op oa. de TV verklaart dat ‘de ruimte een oorlogsgebied’ is, en waarbij (VS)daadkracht oa. hiervan doormiddel van het VS-geheime ruimte leger, zou zelfs het voortbestaan(of grotendeels) van het/ons universum en onze planeet/mensheid in het geding/destructief gevaar kunnen komen. Om dit grote kwaad wel te bestrijden, zouden we niet alleen eerst collectief wakker moeten gaan worden en gezamenlijk moten gaan kiezen voor de ET-samenwerking, maar tevens dit te doen middels de ‘Ufo’s/Alien-scientists’ en hun Death Ray’s Mechanism’s en wel om het gezamenlijk te moeten gaan bestrijden en neutraliseren van dit grote kwaad.

  0 likes
 3. Zou fijn zijn als ze de resultaten van de onderzochte meldingen ook openbaar zouden maken.

  0 likes
 4. Wat een grap, de Amerikanen (en Russen en Israeli’s en Australie etc) hebben sinds de jaren 70 basissen op de maan en Mars (en intussen heel wat verder wss) en ontginnen daar zeldzame grondstoffen. De technologie die ze daarvoor gebruiken hebben ze van bevriende buitenaardse rassen, “onze” ruimteschepen zijn kilometers lang zoals een sigaar en opereren op een andere frequentie zodat we ze niet zien in ons luchtruim. Je zou het zo niet denken maar de NAVY leidt al 50 jaar heel dit boeltje, aardse politieke strubbelingen zijn onderdeel van een groot scenario, het gepeupel wordt onder de knoet gehouden met “nucleaire dreiging” en meer van dat leuks maar dat komt er natuurlijk nooit ofte nimmer van.

  Trump is not in the know, een president is een toevallige voorbijganger, die heeft geen clearance.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

bulgaarse

Bulgaarse onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar herkomst coronavirus en doet opmerkelijke ontdekkingen

De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva doet momenteel ...

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...