Het Complot

Amerikaanse oud-marinier zegt 17 jaar op Mars te zijn geweest om kolonies te beschermen

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een klokkenluider genaamd ‘Captain Kaye’ heeft een aantal bizarre uitspraken gedaan over een geheime ruimtevloot die zou worden aangestuurd door een organisatie die de Earth Defense Force wordt genoemd.

Kaye, eigenlijk Randy Kramer geheten, claimt drie jaar aan boord te hebben gezeten van een enorm ruimteschip. Hij vond het tijd om naar buiten te treden en nam contact op met ExoNewsTV. Hij onthulde dat hij in 1987 op 17-jarige leeftijd betrokken raakte bij geheime projecten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij verbleef naar eigen zeggen 17 jaar op Mars, waar hij onderdeel zou zijn geweest van de Mars Defense Force (MDF), die eigendom was van een conglomeraat van banken, overheden en techbedrijven. Kramer zei dat hij werd uitgekozen omdat hij deel uitmaakte van een speciale eenheid binnen de mariniers. Hij had als taak het beschermen van vijf nieuwe Marskolonies. Zijn basis zou zijn verwoest tijdens een oorlog tussen vier soorten aliens.

Kramer zegt vervolgens te zijn ingehuurd door de Earth Defense Force. Hij werd naar eigen zeggen getraind op een geheime maanbasis (Lunar Operations Command), op Saturnusmaan Titan en in de ruimte. Hij legt uit dat de EDF drie verschillende soorten gevechtsschepen en drie soorten bommenwerpers ter beschikking heeft. Voor interstellaire reizen gebruikt de EDF vijf grote sigaarvormige schepen die duizenden kleinere vaartuigen kunnen herbergen, aldus Kramer. Hij zegt aan boord te zijn geweest van één van deze schepen, de EDF SS Nautilus.

De schepen maken volgens Kramer gebruik van verschillende aandrijfsystemen: aandrijving door middel van kernsplijting, kernfusie, warpdrive en antizwaartekracht. De benodigde technologie zou zijn verkregen door een pact met de Grays.

Kramer zei dat de EDF tijdens missies alle communicatie met de aarde verbreekt om niet opgemerkt te worden. Na 20 jaar dienst werd hij naar eigen zeggen eervol ontslagen. Bij de ceremonie zouden verschillende hoogwaardigheidsbekleders aanwezig zijn geweest, waaronder voormalig minister van Defensie Donald Rumsfeld.

Randy Kramer zei verder dat hoge legerofficieren hem toestemming hebben gegeven om zijn verhaal te doen. Is het een waargebeurd verhaal of zijn het allemaal hersenspinsels? Opvallend genoeg vertellen advocaat Andrew Basiago, oud-soldaat Michael Relfe en anderen een soortgelijk verhaal.

[Locklip via Exopolitics]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JPvandenBerg
JPvandenBerg
8 jaren geleden

Ik geloof dat er een geheim ruimtevaartprogramma is, waarbij exotische techniek gebruikt wordt.

Maar waarom zou iemand, met toestemming van hoge legerofficieren, hierover gaan praten?

Ik bedoel… Earth Defense Force?
Geheime maanbasis op de Saturnusmaan Titan?
De basis verwoest tijdens een oorlog tussen vier soorten aliens?

Dat wordt mij te bizar!

Armonicus
Armonicus
8 jaren geleden

“Hij vond het tijd om naar buiten te treden en nam contact op met ExoNewsTV.”

Nou weet ik dat er niet veel mensen meer kijken naar FOX News of CNN, maar ExoNewsTV lijkt mij qua kijkdichtheid ook niet echt een topper.

Ronald
Ronald
8 jaren geleden

Dit is weer een spinsel om met onze fantasie aan de gang te gaan..

Laat ze eerst maar eens met een echte foto komen van onze wereld ipv de oude images van de zogenaamde Apollo 17 die overal nog steeds na 40 jaar te zien zijn.

Life beelden van de aarde zijn er ook niet, behalve images met wolken formaties die na 24 uur nog steeds hetzelfde zijn.

Je hoeft niet geniaal te zijn om aan te voelen dat er iets niet klopt.

Paul
Paul
8 jaren geleden

Ja, wat moet je met zulke verhalen?
Ik heb zelf wel sterk het vermoeden dat er een kern van waarheid in de geruchten rondom deze “Black Projects” zit.
Opvallend vind ik dat Apollo 20 en Alternative 3 beide Amerikaans-Russische projecten schijnen te zijn, Carol Rosin (Disclosure) dit deels bevestigd en ook Randolph Winters (Schrijver) dit beweerd.
Ook is er een soortement van “Paper Trail”, absurde declaraties van hamers van 600$ per stuk en wc-potten van 5.000$ en meer, wordt zo geld vrijgemaakt voor deze geheime projecten binnen het militair-industriële complex?

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x