Homepagina » Het Complot » Amerikaanse oud-marinier zegt 17 jaar op Mars te zijn geweest om kolonies te beschermen
Amerikaanse oud-marinier zegt 17 jaar op Mars te zijn geweest om kolonies te beschermen

Amerikaanse oud-marinier zegt 17 jaar op Mars te zijn geweest om kolonies te beschermen

Een klokkenluider genaamd ‘Captain Kaye’ heeft een aantal bizarre uitspraken gedaan over een geheime ruimtevloot die zou worden aangestuurd door een organisatie die de Earth Defense Force wordt genoemd.

Kaye, eigenlijk Randy Kramer geheten, claimt drie jaar aan boord te hebben gezeten van een enorm ruimteschip. Hij vond het tijd om naar buiten te treden en nam contact op met ExoNewsTV. Hij onthulde dat hij in 1987 op 17-jarige leeftijd betrokken raakte bij geheime projecten.

Hij verbleef naar eigen zeggen 17 jaar op Mars, waar hij onderdeel zou zijn geweest van de Mars Defense Force (MDF), die eigendom was van een conglomeraat van banken, overheden en techbedrijven. Kramer zei dat hij werd uitgekozen omdat hij deel uitmaakte van een speciale eenheid binnen de mariniers. Hij had als taak het beschermen van vijf nieuwe Marskolonies. Zijn basis zou zijn verwoest tijdens een oorlog tussen vier soorten aliens.

Kramer zegt vervolgens te zijn ingehuurd door de Earth Defense Force. Hij werd naar eigen zeggen getraind op een geheime maanbasis (Lunar Operations Command), op Saturnusmaan Titan en in de ruimte. Hij legt uit dat de EDF drie verschillende soorten gevechtsschepen en drie soorten bommenwerpers ter beschikking heeft. Voor interstellaire reizen gebruikt de EDF vijf grote sigaarvormige schepen die duizenden kleinere vaartuigen kunnen herbergen, aldus Kramer. Hij zegt aan boord te zijn geweest van één van deze schepen, de EDF SS Nautilus.

De schepen maken volgens Kramer gebruik van verschillende aandrijfsystemen: aandrijving door middel van kernsplijting, kernfusie, warpdrive en antizwaartekracht. De benodigde technologie zou zijn verkregen door een pact met de Grays.

Kramer zei dat de EDF tijdens missies alle communicatie met de aarde verbreekt om niet opgemerkt te worden. Na 20 jaar dienst werd hij naar eigen zeggen eervol ontslagen. Bij de ceremonie zouden verschillende hoogwaardigheidsbekleders aanwezig zijn geweest, waaronder voormalig minister van Defensie Donald Rumsfeld.

Randy Kramer zei verder dat hoge legerofficieren hem toestemming hebben gegeven om zijn verhaal te doen. Is het een waargebeurd verhaal of zijn het allemaal hersenspinsels? Opvallend genoeg vertellen advocaat Andrew Basiago, oud-soldaat Michael Relfe en anderen een soortgelijk verhaal.

[Locklip via Exopolitics]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

63 reacties

 1. Dit is weer een spinsel om met onze fantasie aan de gang te gaan..

  Laat ze eerst maar eens met een echte foto komen van onze wereld ipv de oude images van de zogenaamde Apollo 17 die overal nog steeds na 40 jaar te zien zijn.

  Life beelden van de aarde zijn er ook niet, behalve images met wolken formaties die na 24 uur nog steeds hetzelfde zijn.

  Je hoeft niet geniaal te zijn om aan te voelen dat er iets niet klopt.

  36 likes
  • dubieus. Ze zijn iets van plan. Dit gedoseerde verhalen over aliens-getuigen naar buiten brengen moet de mensen op iets voorbereiden. Of op fake enclosure of op een echte bekend making van aliens. Iets klopt niet aan deze verhalen.

   13 likes
  • camera iss station staat 24 uur per dag de aarde live te filmen

   10 likes
  • Ik weet al heel lang dat je met amateur-apparatuur weersatellietbeelden kan ontvangen, live. Misschien iets voor jou om je in te verdiepen…

   6 likes
 2. Ik geloof dat er een geheim ruimtevaartprogramma is, waarbij exotische techniek gebruikt wordt.

  Maar waarom zou iemand, met toestemming van hoge legerofficieren, hierover gaan praten?

  Ik bedoel… Earth Defense Force?
  Geheime maanbasis op de Saturnusmaan Titan?
  De basis verwoest tijdens een oorlog tussen vier soorten aliens?

  Dat wordt mij te bizar!

  29 likes
  • 20 jaar in de ruimte? Tussen de aliens en aliens-oorlogen? En dan doodnormaal in een uitzending je verhaal mogen doen? Geen oorlogswonden of trauma,s? Coole gozer, deze ruimte-oorlog-veteraan.

   11 likes
  • De benodigde technologie zou zijn verkregen door een pact met de Grays. ???
   Ruikt dat niet naar uitlokking, een list van de eventuele (als ze bestaan?) Grays?

   1 likes
 3. Het kan niet gekker worden op deze site. Onwezelijke verhalen en ook altijd maar foto’s en films die zo onduidelijk zijn dat je alleen maar naar raden kunt. Raar, ik heb nog nooit een haarscherpe foto van een UFO gezien noch op de maan, mars of op aarde. Terwijl al jaren lang goede apparatuur is te verkrijgen. Ook voor de amateur.

  22 likes
 4. Dan raad ik deze site aan van een Secret Space Program klokkeluider.
  Hij doet zijn verhaal via David Wilcock en Dr. Michael Salla.
  Hele bijzondere informatie die met een open mind dient te worden verwerkt.
  De dingen die hij schijnt mee te maken sluiten hier mooi op aan.
  Special times are ahead indeed imo….
  http://spherebeingalliance.com
  Sometimes the truth is stranger than fiction.
  Love 2 all !\

  8 likes
  • Inderdaad Marcel, Er is veel te doen over deze info. zeker op Amerikaanse sites. Wilcock en Corey Goode hebben een deal voor 52 uitzendingen op Gaiam TV. En er komt van verschillende kanalen vergelijkbare info naar buiten. Buitengewone info. Ik persoonlijk sta er “openminded” in. de waarheid zal wel ergens in het midden liggen.

   6 likes
   • Het kan ook nog zijn dat de masters of deception David Wilcock voor hun karretje gespannen hebben om het een en ander geloofwaardig over te laten komen. Ikzelf geloof dat Mars verhaal niet zo.

    2 likes
    • Hoe ik op die gedachte kom? Ik heb het idee dat David Wilcock het zelf ook niet erg gelooft.

     5 likes
     • oh David Wil Cock en Captain Gay, het dynamische duo.

      Dit maakt het verhaal niet geloofwaardiger ben ik bang.

      5 likes
    • We zijn allemaal vatbaar voor error. Maar David Wilcock heeft al ongelofelijk goed werk verricht met het naar buiten brengen van de waarheid. Maar er zijn bepaalde groepen die echte informatie mixen met desinformatie om ons nog meer te verwarren. Laat je bv. nooit wijsmaken dat wij eigenlijk niet de inheemse bevolking zijn van deze planeet! Of dat er benevolent extraterrestrials ons komen redden!

     1 likes
     • Dat klopt. de energieen waar we nu mee te maken hebben en die een heel andere wind over de aarde laten waaien hoeven niet noodzakelijkerwijs de vormen van benevolent extraterrestrials aan te nemen, die energieen doen hun werk zonder dat je ze ziet toch wel. Dat miljardenproject CERN ligt trouwens ook al weer 2 jaar stil, zeer waarschijnlijk worden we daarmee net zo bedonderd als met die maanlanding en binnenkort dan 52 uitzendingen van over iemand die zegt een reis naar Mars te hebben gemaakt. En David Wilcock moet de desinformatie dan gaan verspreiden heb ik begrepen, zodat zij geloofwaardig zijn. Wat ze allang voor niemand meer zijn.

      0 likes
   • trollers kom er maar in. Wat er precies aan de hand is weet ik ook niet. Wat voor mij wel duidelijk is, is dat we juist via de reguliere kanalen enorm worden belazerd. Wie dat niet ziet heeft zn kop in het zand. Ik zeg niet dat alles waar is. Maar ik zeg ook niet dat alles niet waar is. En tegen de betaalde trolls, denken jullie dat jullie een nummertje hebben als de elite besluit de schuilkelders in te gaan. Doe je doppen open, en ga eerst op onderzoek uit voordat je mensen aan de schandpaal nagelt.

    1 likes
    • Inderdaad, de reguliere media toont een bepaalde waarheid. De alternatieve media tonen er echter wel honderd, en in tegenspraak met elkaar, maar toch zijn ze allemaal waar, toch?

     5 likes
 5. 17 jaar en bij een speciale eenheid van de mariniers……… hahhaha. geweldig verhaal weer. te veel stars wars gekeken deze meneer.

  22 likes
  • “17 jaar en bij een speciale eenheid van de mariniers”

   Precies wat ik dacht 🙂 het verhaal begint al ongeloofwaardig en wordt vanaf dat punt alleen maar ongeloofwaardiger

   6 likes
 6. “Hij vond het tijd om naar buiten te treden en nam contact op met ExoNewsTV.”

  Nou weet ik dat er niet veel mensen meer kijken naar FOX News of CNN, maar ExoNewsTV lijkt mij qua kijkdichtheid ook niet echt een topper.

  16 likes
 7. Beste Pietje wie je ook mogen zijn,

  We zijn naar gezien de bewijzen juist niet op de maan geweest , waarom geen camera vanaf de maan om de aarde te laten zien hoe hij zogenaamd roteert ?

  Wat hebben ze dan te verbergen als het allemaal fake is?

  De oplossing zit in Antartica , waarom zijn al de landen daar vriendjes en waarom is het zo streng bewaakt die ijzige koude ijsvlakte, wat mogen we niet weten ?

  Waarom was Hitler daar zo lang met al zijn expedities en Admiraal Bird die vermelde dat er een land daar is zo groot als de VS met een schat aan mineralen en andere grondstoffen en een groen land en dieren die hij daar gezien heeft .

  (Misschien)is de wereld die wij denken dat hij is niet de wereld zoals hij is , dit is wat ze ons willen onthouden .
  Het is zo groot dat de controle van de mensheid meteen buiten de deur staat.

  6 likes
  • Het is vrij eenvoudig een ontvangststation te bouwen voor de Amerikaanse NOAA weersatellieten en de Russische Meteor satellieten. Sterker nog, dat is zelfs mij gelukt 🙂

   Daarmee kun je live foto’s ontvangen die vanuit de ruimte gemaakt worden van de aarde en kun je het dus zelf bekijken.

   Of zitten de Russen soms ook in het complot…

   6 likes
 8. Volkomen geschift en vermakelijke onzin, dit verhaal.

  12 likes
 9. Mensen…, zelden zo,n verhaal gelezen waaruit de grootst mogelijke onzin wordt verkocht;
  de verteller hoopt een leuke cent te verdienen aan zijn verhaal maar echt ALLES is puur verzonnen.Ondanks area 51 waar veel dingen worden uit gevonden en uit geprobeerd is het totaal onmogelijk zo iets te kunnen realiseren. Als er al een nieuw ruimtevaarttuig zou zijn dan moeten de onderdelen hiervan door vele toeleveringsbedrijven worden gemaakt en dat zou door al die vele tienduizenden werknemers nooit stil gehouden kunnen worden.Dus gooi het maar in de prullenmand onder vermelding: was aardig, leuk geprobeerd.Als er dan iets van een samenzwering is is dit er wel een. Vooral de titel van advocaten en oud minister van defensie. Kom op zeg

  11 likes
 10. Nu weten we waar het wereldwijde tax geld naartoe gaat. En het gaat ook naar het bouwen en onderhouden van DUMB bases hier op aarde de maan en mars. Ik heb een vermoeden dat er veel meer aan de hand is. En dat het naar buiten brengen van de waarheid onze enige redding is. Het word te complex en er zijn te veel andere beschavingen bij betrokken die hun eigen agenda hebben! De hoge legerofficieren beginnen dit meer en meer te beseffen vandaar dat ze het groen licht hebben gegeven om de waarheid naar buiten te brengen.

  3 likes
  • Als ze dit openbaar maken, moeten ze ook vertellen dat ze al minstens 75 jaar samenwerken met de Greys, en dat mag natuurlijk niet bekend worden..
   Hoe denk je anders dat ze in staat zijn om stiekem naar de maan en mars af te reizen ?
   Wij mensen, hebben die technologie namelijk nog niet ontwikkeld.
   Dan komt het thema vrije energie ook weer aan de orde, en dat kunnen ze al helemaal niet hebben.

   6 likes
   • Hallo Ellen ,
    Er zijn er inderdaad die akkoorden hebben gemaakt met bv. de Greys dat niet willen dat de waarheid naar buiten komt. Maar het lijkt er op dat “The Powers That Be” en bepaalde groepen willen dat het allemaal word geopenbaard aan de mensheid. Maar niet op een manier dat Goedaardige Extraterrestrials ons komen redden. Onze inzet is het allerbelangrijkste!

    Networking zoals we nu doen is heel goed! 🙂

    1 likes
 11. Ja, wat moet je met zulke verhalen?
  Ik heb zelf wel sterk het vermoeden dat er een kern van waarheid in de geruchten rondom deze “Black Projects” zit.
  Opvallend vind ik dat Apollo 20 en Alternative 3 beide Amerikaans-Russische projecten schijnen te zijn, Carol Rosin (Disclosure) dit deels bevestigd en ook Randolph Winters (Schrijver) dit beweerd.
  Ook is er een soortement van “Paper Trail”, absurde declaraties van hamers van 600$ per stuk en wc-potten van 5.000$ en meer, wordt zo geld vrijgemaakt voor deze geheime projecten binnen het militair-industriële complex?

  7 likes
 12. new atheist world order

  meneer was vergeten zijn antipsychotica in te nemen voor het interview…
  aldus zijn psychiater.

  7 likes
 13. Hoi,

  Het is voor flora en fauna onmogelijk om buiten het aards-energieveld ( torus) te overleven. Al die onzin van ruimteprojecten (met mensen) buiten de torus en hier op aarde aanwezige aliens zijn er om ons angstig en onzeker te maken. Angst is de ideale voedingsbodem voor de elite-dictatuur ( plutokratie) en tevens kan de elite hiermee mega veel geld verdienen, dmv van boeken ,speelfilms en stof voor de hypnose van onze geliefde kijkdoos. Logica is een begrip dat slapende mensen niet begrijpen.

  Groetjes vanaf Pluto,

  Math.

  3 likes
 14. Jemig, wat geloofwaardig….

  6 likes
 15. We moeten terug naar onze zintuigen en die zeggen mij en iemand die erbij stilstaat en niet alles geloofd wat ze ons vertellen dat de aarde gewoon stilstaat.

  Nergens op het hele internet is te zien dat de aarde draait , ja fake images die je er meteen uithaalt .
  En dan nog met een snelheid van 1600 km per uur , niet dus.

  http://www.waykiwayki.com/2014/11/earth-hoax-part-1-of-2-dont-spin-out.html

  We zijn er worden constant gruwelijk voor de gek gehouden en het enige wat ze niet kunnen manipuleren zijn je eigen zintuigen en je eigen denken .

  1 likes
 16. En in die 17 jaar geen tijd om goede foto ‘s films te maken ? Had hij zijn mobiel niet bij zich ? Geen bewijs om zulke belangrijke dingen vast te leggen lijk me sterk …

  5 likes
 17. Wat een gezever….als ik bij dat interview had gezeten had ik hem allang om zijn oren geslagen…wakker worden Kirk, je ijlt!!

  5 likes
 18. In iedere onwaarheid zit een beetje waarheid. Een feit is dat de sigaarvormige tuigen dikwijls gefilmd zijn.
  Bovendien bestaat er een groep, The USAF Space Command”: http://www.rense.com/general78/usx.htm
  Deze zijn in het kort gezegd bedoeld om de satellieten, die dreigen te collideren, terug in hun juiste baan te brengen. Maar ze vliegen er niet heen met een Cessna, en ze zeggen niet hoe, maar naar het schijnt hebben ze tuigen waar de NASA alleen maar van kan dromen.

  4 likes
 19. Er word een hoop desinformatie verspreid, de grootste flauwekul word verspreid om de waarheid onder tafel te houden. Maar dat er een oorlog tussen aliens zou zijn, dat staat wel in de BS top 10.

  3 likes
  • Blijkbaar is oorlog voeren al lang verleden tijd in de grotere gemeenschap. Oorlog voeren word snel gecounterd en voorkomen door verschillende beschavingen. De meeste beschavingen die reizen in deep space en kolonies hebben in de ruimte hebben hun thuis planeet al volledig gestript en zijn dus altijd opzoek naar resources.Oorlog voeren brengt te veel risico’s en verlies met zich mee voor beide partijen. En uiteraard zijn er ook wetten waar ze zich aan moeten houden.

   1 likes
 20. SF is dichterbij dan men denkt.

  4 likes
 21. Geen wiet meer voor deze gozer

  4 likes
 22. @paul
  Is dit een quote van de film Independence day?

  “Ook is er een soortement van “Paper Trail”, absurde declaraties van hamers van 600$ per stuk en wc-potten van 5.000$ en meer, wordt zo geld vrijgemaakt voor deze geheime projecten binnen het militair-industriële complex?”

  3 likes
 23. Dit gaat zo veel te ver, dat buiten het feit dat niet één kritisch denkend mens dit verhaal (zonder enig tastbaar bewijs) zomaar zal geloven, het er meer op lijkt dat er opzettelijk desinformatie wordt verspreid.
  Een hoop aannemelijke (en vaak bewezen) verhalen zoals Area 51 en buitenaards contact worden zo weer door de mainstream media naar aluhoedjesland gestuurd.

  3 likes
 24. 17 jaar in een gesloten inrichting lijkt mij meer betrouwbaar.

  3 likes
 25. De creator van de mens houd ons hier op aarde en wij mogen niet naar Mars gaan dus laten we het dan bij een mooie titel houden van Kuifje.

  2 likes
 26. Na zoveel jaren in dienst, komt hij nu toch maar even naar buiten om zijn geheime missie naar buiten te brengen . .. en hij mag het gewoon openlijk zeggen … hij mag het tegen iedereen zeggen , hoewel dat natuurlijk altijd zou kunnen mogen, is hiermee voor mij al genoeg gezegt . … En dat hij na jaren terug op Aarde, hier ook geen boek over heeft uitgebracht is natuur helemaal bizar, dit laat hier toch niet liggen ?!

  2 likes
 27. Danny Kaye? Dan snap ik ‘t wel..
  Weer iemand die zij pensioen opwaardeerd met een boek?

  2 likes
 28. Interview Roundtable van Alfred Webre met Randy Cramer en Simon Parkes.

  https://youtu.be/bc0RIUsWWUQ

  1 likes
 29. Aliens houden trouwens niet van mensen.Die Georgia guidestone komt van hun hand, denk ik te weten. Hun idee van mensen onder de duim houden.

  1 likes
 30. Allemaal overbodige “”kennis”” vooral wanneer je bedenkt dat het nog lang zal gaat duren voordat wij mensen daar permanent kunnen verblijven . En wat is het strategische belang bij het “”verdedigen “” van een dode planeet, althans eentje die aan zijn oppervlak , geen wezen in leven kan houden ?

  En zolang deze meneer geen trauma aan zijn avontuur heeft overgehouden , hoeven we ons geen illusie te maken dat zijn verhaal betrouwbaar is . Militairen hebben doorgaans een simpele kijk op het begrip defensie , naar mijn weten gebruiken aliens veel geavanceerdere methoden om een ras te gijzelen en te doen wat de ET,s van hun willen . Anders is het belang van het hebben van een dode exo planeet gewoon een gedrag wat voortkwam uit een periode van stierlijke verveling . .

  0 likes
  • Daarom denk ik dat plan om mensen naar mars te sturen één van de manieren is om aan bevolkingsreductie te doen. Gewoon een mooi verhaal plus dito foto’s maken en ondertussen mensen laten verdwijnen.

   1 likes
 31. Hij LIEGT uit dat de EDF drie verschillende soorten gevechtsschepen en drie soorten bommenwerpers ter beschikking heeft 😛

  1 likes
 32. Het blijkt dat er verschillende beschavingen actief zijn in deze sector maar allemaal deel uitmaken van hetzelfde collectief en voornamelijk resource explorers zijn. Ze bekijken onze planeet als een schat. Ze hebben verschillende scenario’s gepland om ons te misleiden en aan hun kant te krijgen. Ze zullen proberen om ons afhankelijk te maken van hun waardoor we in de toekomst onze vrijheid verliezen en dat zij de stewards worden van deze planeet.

  1 likes
 33. Grappig…Het beschreven verhaal hierboven gaat over een film, hahaha, “toevallig” was hij gisteren ( 12-07-2015) op Rtl 7 te zien, hij heet Earth Defence Force, en gaat precies over wat hierboven staat, trap er niet in mensen.

  1 likes
 34. Straf, als je weet dat ze met moeite buiten de dampkring geraken

  1 likes
 35. wij zijn allang op mars en de maan geweest ! maarde waarheid wordt ons niet verteld en waarom !!!!!! Wij weten het dus vertel ons de waarheid Wij weten het dus vertel ons !!!! Wees eerlijk want de bewuste mensen weten het al !

  0 likes
 36. EDF klinkt als een computerspel red faction.

  Geloofwaardigheids gehalte ligt in het midden.

  0 likes
 37. Waar die marinier aan gewerkt heeft, heet project Solar Warden…er hangt een mega internationaal ruimte vloot in de ruimte die we deels gekregen hebben van de grijzen…maar wee je gebeente als we hun eigen wapens inzetten tegen de grijzen . Dit was dan ook de deal…kennis, voor macht over de aarde en zij die daarop wonen.

  0 likes
 38. Ik geloof best wel in het bestaan van ufo’s. En die grays zullen waarschijnlijk ook wel bestaan, en wie weet misschien de reptilians, pleiadians, archons en hoe ze ook allemaal mogen heten ook wel. Maar dit verhaal is me toch een beetje TE bizar om het serieus te kunnen nemen. Maar misschien is dat ook juist de bedoeling: vertel mensen een verhaal dat niemand gelooft zodat ze elk verhaal over ufo’s en aliens automatisch als onzin gaan beschouwen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

alaska

Extreme kou verbreekt records in Alaska. Hier is het net zo koud als op Mars

Alaska wordt geteisterd door extreme kou. In ...

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...