Buitenland

Awardwinnende journalist: ‘Poetin staat tussen ons en de Nieuwe Wereldorde in’

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

Poetin wil geen onderdeel uitmaken van de wereldregering die eraan zit te komen. Deze man staat tussen ons en de Nieuwe Wereldorde in, zei journalist Lara Logan in de Stew Peters Show.

De Russische president zegt al 15 jaar dat hij verdere NAVO-expansie niet zal tolereren. Hij heeft ook duidelijk gemaakt dat hij niets te maken heeft met de biolabs in Oekraïne, die gelinkt zijn aan Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden.

Overal massagraven

Ze noemen ons complotdenkers, maar op het World Economic Forum en bij de VN mogen ze er wel over praten, verzuchtte Logan. Zij mogen praten over digitale gezondheidspaspoorten, maar als wij erover beginnen, zijn we complotdenkers. “Ik ben het zat,” zei de journalist.

Logan wees erop dat de meeste mensen geen idee hebben wat president Zelenski de afgelopen jaren heeft gedaan. “Als je naar Donbass, Odessa, Loehansk gaat, vind je massagraven. In het oosten van Oekraïne bevinden zich overal massagraven. Dat valt Zelenski aan te rekenen, stelde ze.

Aandacht afleiden

“Zelenski en de Oekraïense militairen en paramilitairen hebben die mensen in de grond gestopt,” benadrukte Logan. In Odessa werden mensen een gebouw ingedreven, dat vervolgens in brand werd gestoken. De mensen die via de ramen naar buiten sprongen, werden doodgeslagen en neergeschoten, door de mensen die wij bewapenen. Wij financieren, bewapenen en steunen nazi’s in Oekraïne, zei ze.

“De mensen die tegen je liegen over Oekraïne, over Rusland, over corona – ze hebben een biowapen ingezet waar mensen nog steeds aan sterven,” zei de oorlogsjournalist, die jarenlang voor CBS werkte. “Corona valt uit elkaar, Hunter Biden zal worden aangeklaagd. Oekraïne moet onze aandacht afleiden.”

4.7 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Icksy Nixx
Icksy Nixx
3 maanden geleden

Onze NL Main Stream Media. zoals NPO, RTL, NU.NLetc.etc. verzwijgen dit volledig.
Zijn dus niet onafhankelijk.

Cathja
Cathja
3 maanden geleden

Maar oh wee als Pepijn van Houwelingen aangeeft dat we niet moeten kijken naar wat er NU gebeurt, maar dat we terug in de tijd moeten kijken. Wat is de voorgeschiedenis van Ukraine? Helaas kent men slechts 1 schuldige in deze oorlog, en dat is Putin. Het is gewoon walgelijk wat we vandaag de dag horen en lezen over de oorlog in Ukraine. De waarheid blijft onzichtbaar voor de mensen vanwege desinformatie en ophitserij tegen Rusland. Beschamend!

The Master
The Master
3 maanden geleden

Real!

Koddebeier
Koddebeier
3 maanden geleden

De VS, EU,de NAVO en marionetten regeringen dat is één ziek zooitje !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

53
0
We lezen graag je reactie!x