UFO

Angela Merkel gedwongen om geheime UFO-files vrij te geven die de overheid probeerde achter te houden

Help door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na jaren juridisch getouwtrek heeft de rechtbank in Leipzig de Duitse Bondsdag opdracht gegeven geheime documenten over UFO’s vrij te geven. De Bondsdag heeft een tijd lang geprobeerd de stukken verborgen te houden.

Eerder maakte het Britse ministerie van Defensie bekend in maart volgend jaar 18 geheime UFO-files te openbaren, hoewel nog niet duidelijk is wanneer het publiek toegang zal krijgen tot de informatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In 2008 zei toenmalig minister van Binnenlandse Zaken Wolfgang Schäuble dat de Duitse overheid nooit onderzoek heeft gedaan naar UFO’s en er geen interesse in had. Twee jaar later ontdekte Robert Fleischer van Exopolitik.org dat de wetenschappelijke dienst van het Duitse parlement een speciale afdeling had voor het onderzoek naar buitenaardse intelligenties en UFO’s.

De Duitse blogger Frank Reitemeyer sleepte de Bundestag voor de rechter, die tot op heden probeert de documenten geheim te houden. De stukken bevatten onder meer een samenvatting van feiten over UFO’s en de zoektocht naar aliens en details over een VN-resolutie over een internationaal UFO-onderzoeksagentschap.

De Lions Ground Entertainment Group zei in een videoverklaring: “Het nieuws is een doorbraak voor alle UFO-jagers en -onderzoekers.” Anderen zijn bang dat de echte, oorspronkelijke documenten nooit zullen worden overhandigd.

Schrijver Nigel Watson zei: “Soms verbergen overheden dit soort informatie om operationele procedures of andere geheimen te beschermen, zoals bijvoorbeeld namen van getuigen. In dit geval willen ze misschien niet door laten schemeren dat ze dit onderwerp serieus nemen of dat ze net zo in het duister tasten als de rest.”

“Eén ding is zeker: ze zullen geen geheimen over buitenaardse technologie of lichamen van buitenaardsen onthullen, maar we kunnen altijd blijven hopen,” besloot hij.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lehcim Sretep
Lehcim Sretep
8 jaren geleden

Nu komt het dan toch uit. De VS is helemaal niet zo slecht als wij denken. Ze worden door Mars mannetjes onder druk gezet om de wereld naar haar hand te zetten.
En wie de Mars mannetjes verraad krijgt het in de toekomst met ze te doen.

JPvandenBerg
JPvandenBerg
8 jaren geleden

Waarschijnlijk vele A4’tjes gevuld met dikke zwarte balken.

Hot Burmees
Hot Burmees
8 jaren geleden

Zoiets als de FBI files aangaande UFO’s.
Zwarte balken.

https://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view

BTW, vele geschriften en boeken staan vol van ontmoetingen en UFO’s, om 1 boek aan te halen, lees de bijbel eens. en dan in het bizonder , over Ezechiël wiel, en dan kijk eens naar de film met Jodie Foster , Contact, lijkt wel verdomd veel op elkaar.

Jantje
Jantje
8 jaren geleden

Ik ben voorzichtig met dit soort info.

Alles wat de roverheid zogenaamd lekt via zogenaamde vrije rechters, daar heb ik meteen mijn vraagtekens bij.

(aluhoedije op)

Zal mij niet verbazen als we meer en meer bestookt gaan worden met ufo nieuws en dan straks bevinden we ons ineens een situatie waarin we in conflict zijn met ufo’s. En we moeten ons zelf dan beschermen met high end technologie waar superveel geld voor nodig is en waar de belastingbetaler voor mag opdraaien.

(aluhoedje af)

Sorry, maar de tijd dat ik iets van de roverheid geloofde, ligt ver achter mij.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x