Homepagina » Mens en Dier » Acteur Corey Feldman gaat namen van roofzuchtige pedofielen in Hollywood bekend maken. Dit is de eerste
Acteur Corey Feldman gaat namen van roofzuchtige pedofielen in Hollywood bekend maken. Dit is de eerste

Acteur Corey Feldman gaat namen van roofzuchtige pedofielen in Hollywood bekend maken. Dit is de eerste

In navolging van het schandaal rond Hollywoodbaas Harvey Weinstein en acteur Kevin Spacey, heeft acteur Corey Feldman gezegd namen te zullen noemen van ‘roofzuchtige pedofielen’ in Hollywood.

Afgelopen week zei hij tijdens het NBC-programma Today dat hij al aangifte heeft gedaan bij de politie, maar vindt dat er meer moet worden gedaan.

“Waarom praat je met mij? Waarom praat je niet met de politie?” vroeg de presentator.

‘Michael Jackson was onschuldig’

“Ik heb de politie al ingelicht,” reageerde Feldman. “In 1993 heb ik de namen doorgegeven. De politie heeft deze informatie, maar ze besloten Michael Jackson aan te pakken. Ze waren alleen maar geïnteresseerd in informatie over Michael Jackson.”

“Michael was onschuldig,” voegde hij toe. “Ik weet wat het verschil is tussen pedofielen en mensen die geen pedofiel zijn omdat ik zelf misbruikt ben.”

Feldman onthulde doodsbedreigingen te hebben gekregen nadat hij had gezegd namen van pedofielen in Hollywood te zullen noemen.

Pedofielennetwerk

De acteur zei verder tegen een juridische muur te zijn aangelopen. “In de staat Californië worden mensen beschermd. Dat gebeurt alleen daar waar de filmindustrie is, in Californië,” zei hij.

“Als ik hier naar de politie stap, zal ik worden aangeklaagd,” vervolgde hij. “Ik heb dus een leger advocaten en beveiligers nodig.”

Hij beloofde vervolgens nog eens dat hij het pedofielennetwerk in Hollywood gaat ontmaskeren.

John Grissom

Tijdens de Dr. Oz Show voegde hij de daad bij het woord en zei hij dat hij als tiener is misbruikt door John Grissom.

In de talkshow van Dr. Oz zei Feldman dat hij jarenlang is misbruikt door Grissom, zijn toenmalige assistent.

In de uitzending van het programma belde hij met de politie in Los Angeles om melding te maken van het misbruik.

Veroordeeld

Duidelijk werd dat Grissom, die later zelf ook als acteur aan het werk ging, in 2001 is opgepakt voor kindermisbruik. Hij werd in 2003 veroordeeld en kreeg een gevangenisstraf.

Hij moest zich de rest van zijn leven na elke verhuizing registreren als seksmisdrijfpleger, maar dat heeft hij de laatste jaren niet gedaan.

[Natural News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Derek
Derek
3 jaren geleden

Heb niet graag mensen dood maar voor pedofielen wil ik een uitzondering maken. Opknopen!

densie
densie
Reactie op  Derek
3 jaren geleden

absolutely!

namaste

Yoepie
Yoepie
Reactie op  Derek
3 jaren geleden

Nau … dan ben je nog wel even bezig met opknopen…
Misschien is een guillotine handiger?

Shockley
Shockley
3 jaren geleden

Bij Michael Jackson heb ik nooit het gevoel gehad dat al die beschuldigingen aan zijn adres waar waren. Het Peter Pan syndroom was geen excuus. Het ging om een man die nooit kind heeft kunnen zijn. En via kinderen die kindertijd toch te kunnen ervaren. Uit onschuld en geen werkelijk besef van het ‘waar rook is, is vuur’ principe. Dat hij dus daarmee een gemakkelijk doelwit werd om gepositioneerd te worden tot pedofiel.

Stel dat er inderdaad een clubje invloedrijke pedofielen zijn, dan hadden ze aan Michael Jackson een makkelijke “kop van jut”. Een zeer goede afleidingstactiek van de daadwerkelijke pedofielen in showbizzland.

Antonio B
Antonio B
3 jaren geleden

Paar dingen:

– Wie heeft er ooit van John Grissom gehoord? Precies, ik ook niet. Nietszeggend dus.
– Deze vent is de zogenaamde ‘kop van jut’. Een nietszeggende acteur die al vast heeft gezeten en nu waarschijnlijk alcoholist is.
– Dr. Oz.. Tjah.. Ken de beste man niet maar het is een beetje zoals Oprah: Direct of indirect onderdeel zijn van het systeem (pedonetwerk) en af en toe eens iemand laten komen die ogenschijnlijk tegen de stroom in zwemt. Het tegendeel is waar, Corey zwemt niet tegen de stroming in, hij zwemt alleen wat langzamer dan de rest waardoor die (georchestreerd) zijn vooraf gecheckte verhaal kan doen.

Man.. dit zit er zo dik op. En dat gel*l over dat hij geld nodig heeft voor beveiliging en advocaten? Rot toch op.. Als hij daadwerkelijk zijn mond open zou doen over de elite in LA and NY/Washington (Podesta’s om maar wat te noemen?) was hij al uit de weggeruimd voordat hij al iets gezegd had hierover, ongeacht hoeveel man beveiliging hem ook zouden beschermen.

rob
rob
3 jaren geleden

Welke acteur gaat dat in Nederland bekend maken ?

Freba
Freba
3 jaren geleden

Wat interesseer mij die lui nou. Je weet toch dat de filmwereld volledig op de “erotische toer” is “gebouwd. Ooit zij Marilyn Monroe al dat je nooit actrice zou kunnen worden, als je niet het bed deelde met een topman uit de business. Opvallend dat er altijd de doodstraf wordt uitgesproken m.b.t. pedofielen. Heb “goed nieuws” . Statistisch kan 1 op de 4 vaders niet van zijn dochter “afblijven”. De grootste pedohaters hebben zelf die neiging. Je word misselijk van al die collectieve verontwaardiging. Zo lekker om in dit soort gevallen, je eigen duistere kant van je af te trappen. Filmindustrie en seks = snelwegen en auto’s

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Freba
3 jaren geleden

LS…

Met seks is niets mis tenzij je aan aanhanger van Freud bent maar met kinder verkrachting cq mishandeling is alles mis… Mag hopen dat je het verschil weet !

x

Check Also

marechaussee

Marechaussee-docent loopt mars tegen ritueel misbruik: ‘Grotere pandemie dan corona’

Als je een voorbeeldfunctie hebt en je ...

blake lively

Topactrice Blake Lively onthult schokkende omvang van kindermisbruik

Terwijl ‘kinderpornofilm’ Cuties gewoon op Netflix blijft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

8
0
We lezen graag je reactie!x